Archiv

S. K. Slavia – A. C. Sparta. (Dokončení.)

Po změně branek Slavie zmocní se míče, útok, Košek hlavou vráží míč do branky hostí, goal pro of-side neuznán. Útok Sparty končí outem. Útok Slavie zaražen pro - ruku.

Nový útok Slavie, Jenny střílí ostrou přízemní ranou. Lawrence skvostně chytá. V 3. min. Hradecký využitkovav nedorozumění obrany domácích, střílí prudkou ránu do brány Slavie, čímž získává pro svůj klub vedení. Slavie nyní snaží se vyrovnati, prudce útočí, hraje však před goalem příliš nervosně, Patíkovu ránu brankář chytá, ten samý osud připravuje prudké střele Koškově. Košek však znovu zmocní se míče, probíhá obranu - okamžik - a již mrštný brankář Sparty odebírá míč od nohy Koškovi a dopravuje v bezpečí. Sparta proráží železný kruh, ji svírající, útok však odráží Krummer. Slavie opětně na postupu, obrana Sparty se skvěle osvědčuje, maří každý útok Slavie se zdarem. V 13. min. roh pro Slavii, Kotouč dává hlavou míč přes branku. V 16. min. Košek střílí, Lawrence vyráží míč na roh, ten odvrácen. Sparta podniká útoky, Pulchert dvakráte s úspěchem zakročuje. Slavie v 19. min. získává rohu, ten obranou Sparty pěkně odvrácen v bezpečí. Hra Slavie nyní velmi rozháraná. Košek i Bělka pokoušejí se na svou pěst protlouci se obranou Sparty s míčem do goalu, než marně, tím jistěji ztrácí Slavie jednu chanci za druhou. Kotouč střílí ostrou ránu na goal, Lawrence pěkně zachraňuje, Bělkovu ránu vyráží v 31. min. na roh, z toho Slavie opětně nic nezíská. Slavie sevře úplně bránu Sparty, míč nemůže však pro těla obranců nalézt cestu do sítě. Kotouč střílí brankáři do rukou, Košek střílí přes branku, pak vedle. Porážka Slavie zdá se býti neodvratnou, není možno, aby Lawrence pustil některou ránu do sítě, konečně v 43. min. z Koškova podání Bělka dělovou ranou vyrovnává. Nejkrásnější goal dne. Ve dvou zbývajících minutách přestřelby oboustranné nemohou více změniti na stavu hry a tak končí zápas tento nerozhodně. Obecenstvo vrhnuvší se do hřiště připravuje oběma mužstvům nadšené ovace.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: S. K. Slavia – A. C. Sparta. (Dokončení.)

    (host)     před 17 lety 25.04.2007 10:03 |  
    0 0

    Myst: to jsou jména jak z nějakého fotbalového manažeru :))

  2. Re: S. K. Slavia – A. C. Sparta. (Dokončení.)

    (host)     před 17 lety 25.04.2007 17:24 |  
    0 0

    HUBACEK PRODLOUZIL DEKUJEME

  3. Re: S. K. Slavia – A. C. Sparta. (Dokončení.)

    (host)     před 17 lety 25.04.2007 18:45 |  
    0 0

    co je to za hovadinu? Snad už to tady nebude...

    • Re: S. K. Slavia – A. C. Sparta. (Dokončení.)

      MichalMMac     před 17 lety 25.04.2007 22:11 |  
      0 0

      Trochu respektu k historii. Sice sem to celý nečetl, ale někoho to třeba může zajímat...

  4. Re: S. K. Slavia – A. C. Sparta. (Dokončení.)

    (host)     před 17 lety 26.04.2007 15:53 |  
    0 0

    Taky my tady chybi od vas Richi neco aktualniho o priprave na dalsi zapas, o problemu mezi Jarolimy i o vyjadreni klubu o Horvatove udajnem dluhu/zadny neni/, nebo treba jen tak udelat anketu jestli v nedeli prijdou lidi na stadak , nebo se na to vyse...........Dovolim si , ale par drbu napsat, dnes probihaji na Strahove doplnkove fyzicky rozhodcich prvni ligy, mezi nimi byla i Damkova, ktera splnila a je mozne , ze ji prece jen na zaver ligy uvidime a nebude sama , dalsi prvoligovi rozhodci jiste nasleduji. Jde o tah Macely , aby zavrel oddilum a mediim pusy a nebo jen o rutinu. Jeste si dovolim takovy exkurs k nase mu souperi,docela se tesim Kladno si na nas dost veri a mohl by si zahrat treba i Gecov/ minule nehral/, myslim ze uz bude k dispozici Latka , nove by nohl nastoupit Vacha, doufam ze zas neudelame chybu s Gauchem a spol. Takze prosim prijde v nedeli ne kvuli hracum, ale kvuli Slavii Jiri