Archiv

Krč – Slavia B 1:1

Slávistické béčko si odváží bod ze hřiště Krče. Celé utkání odehrál Tomáš Hrdlička, který zítra nemůže kvůli žlutým kartám nastoupit v lize. Přítomen byl i celý realizační A tým za doprovodu generálního ředitele Petra Doležala a sportovního ředitele Michala Šrámka. Prohlédněte si také 11 fotografií, uvnitř článku.

Zápasový report
Do utkání jsme vstoupili aktivně, prvních pět minut jsme měli převahu. Po rohu hlavičkoval vedle brány Studík a o chvíli později se málem pískala penalta za faul na Vrzala, rozhodčí si to však nakonec rozmyslel. Hra se poté postupně vyrovnala, ale paradoxně jsme v této fázi vstřelili první branku. Ve 14. minutě po centru Koblera se z voleje k tyči prosadil Jablonský. Poté jsme se začali ještě více soustředit na obranu s pokusem o rychlý přechod do útoku. Také jsme nastoupili pouze s jedním útočníkem. Za ním operoval Hrdlička. Hra byla vyrovnaná, ale ani jeden celek si nevytvářel šance. Až ve 33. minutě se domácí na levé straně zbavili Bauera a centr Soukupa tečoval před Divišem pod břevno Matějka, slávistický brankář neměl šanci.

Ve druhém poločase jsme již zajímavou podívanou neviděli, když už jsme se dostali do šance, pokus byl zblokován. I soupeř nebyl nebezpečný. Oba týmy se snažily hrát aktivně, ale to bylo asi tak vše. Ve velkém vedru se tak oba týmy rozešly smírně.

Hodnocení trenéra

"Myslím, že do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, prvních patnáct minut jsme předváděli to, co jsem chtěl, abychom předváděli, vstřelili jsme gól, měli jsme další šanci. S výkonem od patnácté minuty ale spokojen být nemůžu, přestali jsme hrát, sami jsme se dostali pod tlak chybami, které začínaly už vzadu, nebyli jsme důrazní, neměli jsme klid v situacích, kdy jsme byli u míče. Zlepšilo se to až v posledních dvaceti minutách. Na druhou stranu jsme hráli proti týmu, který je nahoře v tabulce, takže bod zvenku beru,"
řekl k utkání kouč Luboš Kozel.

Sparta Krč - Slavia B 1:1 (1:1)
Slavia:
Diviš - Bauer, Radek Dejmek, Studík, Šmíd - Held (55. Vácha), Kobler (72. Dubský), Bayer, Jablonský - Hrdlička - Vrzal (85. Robin Dejmek)
Branky: 33. Matějka - 14. Jablonský

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)