Přípravná utkání

Slavia - Kladno 0:1

Fotbalisté Slavie v dalším přípravném zápase nestačili na Kladno a prohráli 0:1. Fanouškům se představil i Vladimír Šmicer. Jedinou branku utkání dal Szabo z penalty. Prohlédněte si 15 fotografií.

Do utkání nenastoupili hráči, kteří jsou na kondičním soustředění v Krkonoších. Divákům se však opět představil Vladimír Šmicer, se speciální dlahou nastoupil Dušan Švento.

V prvním poločase jsme však nepředvedli dobrý výkon, aktivnější bylo Kladno a vytvořilo si i více příležitostí. V 10. minutě byl ve velké šanci Zachariáš, ale Diviš ho vychytal. Stejný hráč v dalším pokusu pálil těsně vedle. Ve 22. minutě však ve vápně nesmyslně fauloval testovaný Gabriel a Kladno kopalo penaltu, kterou Szabo proměnil. O minutu později jsme mohli vyrovnat, ale Vlček trefil ve vyložené šanci pouze brankáře. Ale Kladno si dál vytvářelo příležitosti, po rohu trefili tyč. Ve 38. minutě musel střídat zraněný Krajčík, měl problémy s kolenem. A tři minuty před koncem ukázal své umění Volešák, když ze standardní situace trefil šibenici, ale brankář parádně chytil.

Do druhého poločasu bylo několik změn v sestavě a hned jsme byli lepší. Kladno si již šanci nevypracovalo, takže se jen čekalo, zda vyrovnáme. Ke střele se dostal Švento či Zelinka, ale hostující Kostolanský byl pokaždé na místě. Střela Gaúcha naopak mířila mimo tyče. Pěknou parádu předvedl Dočkal v 78. minutě, když se ve vápně uvolnil, vystřelil na vzdálenější tyč, brankář konečky prstů vytěsnil na břevno. A hned poté Gaúcho v další vyložené šanci hlavičkoval pouze do brankáře.

Slavia sice nepředvedla dobrý výkon, ale Vladimír Šmicer hrál opět s přehledem. Aktivní byl také Vácha, po vystřídání se snažil i Costa, kdy přinesl hře myšlenku. Testovaný Gabriel mě však příliš nepřesvědčil, zavinil penaltu a nebyl moc jistý v soubojích.

Slavia - Kladno 0:1 (0:1)
Slavia, 1. poločas:
Diviš - Krajčík (38. Volešák), Gabriel, Hubáček, Vrzal - Šmicer, Kalivoda, Vácha, Švento - Vlček, Zelinka
2. poločas: Kozáčik - Vácha, Gabriel, Studík, Hubáček - Dočkal, Volešák, Kalivoda (60. Costa), Švento - Zelinka, Gaúcho
Branka: 22. Szabo z pen.

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Kladno 0:1

    (host)     před 17 lety 11.07.2007 19:09 |  
    0 0

    chce to aspon jedneho opravdu jen jedneho absolutne hotovyho beka!!!

  2. Re: Slavia - Kladno 0:1

    (host)     před 17 lety 11.07.2007 19:15 |  
    0 0

    Podle mě v první půli nejlepší Švento, ve druhé a myslím i celkově Costa. Ten hrál opravdu hodně dobře. Perfektně přihrával, uměl zpracovat i podržet míč. Moc se mi líbil!!! Dočkal podle mě špatně centroval a byla z toho ta šance... Jinak Slavia hodně kombinovala, držela míč, ale chyběla "finální" přihrávka.

  3. Re: Slavia - Kladno 0:1

    (host)     před 17 lety 11.07.2007 20:16 |  
    0 0

    Tak to nevim na co si koukal Richi. Mě se ten Gabriel naopak velice líbyl. Výborně dirigoval obranu a hrál s velkým přehledem. Myslím že by byl dobrá posila. Mimochodem ta penalta být neměla.

  4. Re: Slavia - Kladno 0:1

    (host)     před 17 lety 11.07.2007 20:20 |  
    0 0

    první půli jsme hráli trošku profesorsky, sice občas hezkej ťukec, ale krom tutovky Standy zas tak moc šancí mazáckou spoluprácí Šmíci s Matejem nevzniklo. Jak se mi posledně moc líbil Zelinka, tak dneska byl dost matný, taky ho Matej párkrát pěkně zpucoval. Taky mi připadal neviditelný Volešák, až tedy na jeden luxusní přímák do šibenice (výborný zákrok Kostolanského, jinak jasný gól). Ve druhé půli jednoznačně nejlepší na place Costa, je schopen obejít tři hráče a ještě přihrát, nahrává chytře do prostoru, prostě, líbil se mi. O poznání míň už Gaucho, ten se hledá, hledá, potřebuje gól, málem jeden dal hlavou, snad mu tam brzo něco padne, jinak je zralý na béčko. V závěru trochu křečovitá snaha dua Vácha (kapitán :.-) - Dočkal, ale něco vykouzlit při troše štěstí mohli. Oba naši gólmani dneska chatli své, ale Diviš je podstatně víc slyšet, je ho na place cítit. I když na penaltu, i díky troše zbrklosti, neměl nárok. Testovaná možná posila Gabriel podle mě platil daň z nervozity, penaltu jasně zavinil špatným pohybem, i jinak dost kazil, ale něco z toho jednoho mače vyčíst, to je úkol pro jasnovidce, nebo KJ :-) Škoda, že se zranil ten testovaný-netestovaný Chorvat Šiklič, třeba by byl taky zajímavý. Netuším, proč nehrál další testovaný hráč, ten kluk z Pardubic. Poslední dvě osobní imprese, velmi nemilé: Míša Vorel o berlích, ale tleskám tomu že se i po operaci přijde kouknout na přátelák, je to dobrej chlap. Naipak, kdo mě velmi nemile překvapil svou přítomností, to byl usvědčený obchodník s vínem a lehkými děvami, pan bývalý manažer Piček, kteréžto verbeži by se měl zakázat přístup na všechny stadiony a ten náš na prvním místě. Copak takový šíbr asi na přáteláčku dělá?

  5. Gabriel bude mít na ligu, ale později

    (host)     před 17 lety 11.07.2007 20:35 |  
    0 0

    Ta pentle byla písknutá správně, opravdu šlo o úplně zbytečný faul z přemíry snahy a nezkušenosti. Ten Gabriel se mí libil postavou a fyzickou silou, nehlavičkuje špatně, ale je to nezkušený mlaďoch, který dělá zbytečné chyby a techniku nemá nic moc.. Vzal bych ho do béčka s tím, že by se mohl vypracovat do áčka za rok dva, ovšem pokud bude na sobě pilně pracovat. Momentálně by Slavii posilu neznamenal, ale za normálních okolností by z něj mohl ligový fotbalista vyrůst.
    Tantalos

  6. Re: Slavia - Kladno 0:1

    martin08     před 17 lety 11.07.2007 21:31 |  
    0 0

    klasickej zapas Slavie. Prvni pule kombinacni prevaha, spalena tutovka Vlcka. Kladno melo 3 dobry protiutoky(sance), dali z penalty ktera byla (ale co nedaly!!! nechapu) druha pule zase prevaha, ke konci tlak ale nic z toho. Muz zapasu: Vacha

  7. Re: Slavia - Kladno 0:1

    (host)     před 17 lety 11.07.2007 22:19 |  
    0 0

    tak vykon dnes nic moc a zilina se blizi, bude to hodne tezky...hlavne koho Jarolim postavi do obrany jsem zvedavy, Gabriela tezko soudit, ale myslim, ze na boj o ligu mistru potrebujeme nekoho lepsiho a zkusenejsiho. Gauchovi uz prestavam verit, ze se zvedne, Zelinka se taky proti kladenske obrane neprosadil, Vlcek neni zrovna v nejlepsi forme, stejne jako Svento. Kalivoda sice dnes i v nedeli bojoval a drel, ale na zaklad to nevidim, Costa, ktery ho vystridal, byl videt mnohem vic, dnes se opravdu rval o sestavu, doufam, ze mu KJ da jeste sanci. Volesak je zatim velke zklamani, ale snad se casem rozehraje k lepsim vykonum. Vacha je dric, bojovnik, urcite by mel dostat sanci, na druhou stranu by mu asi prospelo se vyhrat, jenze ve Slavii je ted dost konkurence, ale doufam, ze nekdy dostane svou prilezitost a ve slavii zazari. Dockal me prilis nepresvedcil. kick

  8. Re: Slavia - Kladno 0:1

    (host)     před 17 lety 11.07.2007 23:21 |  
    0 0

    Diviš je výbornej golman,podal super výkon.

  9. Re: Slavia - Kladno 0:1

    (host)     před 17 lety 12.07.2007 09:51 |  
    0 0

    Ano Gabriel udělal penaltu ale jinak hrál velice dobře. Na to že hrál první zápas docela dirigoval obranu a hlavně je to takovej ten drzej typ co by se hodil. Navíc byl výbornej ve vzduchu a předvedl i několik hezkých pasů za obranu. Jinak k tomu co tu někdo napsal, že Švento byl nejlepší v prvním poločase tak to byl dotyčný snad na jiným zápase páč se švento vůbec nedostal do hry a costa sice měl dobrý věci, ale bohužel se nedá jen útočit.