O Slavii

Týden do LM - tři zranění

Týden před utkáním se Žilinou se slávistický tým potýká se zraněními tří hráčů, u nichž je start nejistý. Kvůli problémům s kolenem dnes nehrál Krajčík, v průběhu zápasu museli odstoupit Švec s Hubáčkem. Do zápasu naopak Karel Jarolím počítá s Dušanem Šventem.

David Hubáček dnes musel ve 22. minutě odstoupit kvůli výronu kolena, Michal Švec pak schytal v 63. minutě nad koleno šlapáka. "Nedokážu teď říct, jestli budou moci příští týden hrát. Otazník je i u Krajčíka, který má problémy s kolenem, dohromady se nejspíš nedá ani Michal Vorel," vypočítával dnes lazary Karel Jarolím.

Do soboty mají volno i tři reprezentanti do dvaceti let. Ani v jejich případě není jisté, jestli budou moci zasáhnout do hry. "Uvidíme, jak budou vypadat," nebyl zrovna konkrétní Jarolím.

Naplno ještě netrénoval Vladimír Šmicer, který odehrál proti Bohemce první poločas. "V Německu mě bolelo koleno, takže jsem raději nechtěl jít do tréninku naplno. Dneska jsem chtěl hrát, ze začátku jsem si dával pozor, ale pak jsem se rozehrál a bylo to v pohodě. Na střídání jsme byli domluveni, nechtěl jsem hned odehrát celé utkání. Ale fyzičku bych na to snad mít měl."

Z testů v Anglii se na druhou stranu vrátil Dušan Švento. "Se Šventem normálně počítám do zápasu," řekl Jarolím.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Týden do LM - tři zranění

    Andre     před 17 lety 25.07.2007 22:54 |  
    0 0

    Je to hrozně nešťastný, že se takhle zranili hráči. Zvlášť absence Davida v obraně by mohla být nepříjemná. Ale novopečený tatínek si alespoň užije malýho Domči, kdyby se to mělo brát alespoň nějak pozitivně, když už k tomu zranění došlo.

    U Švícka to snad nebude nic vážného a Matěj se snad dá taky do kupy. Jestli bude Šmíca zdravej, tak musíme na Žilinu vletět a ukázat jim pořádnej "českej" fotbal...

    • Re: Týden do LM - tři zranění

      (host)     před 17 lety 26.07.2007 14:25 |  
      0 0

      Nejlíp s Krajčíkem a Šventem na stranách, Belaidem a Tavaresem uprostřed a Ivanou s Gauchem v utoku :))))))))))

  2. Re: Týden do LM - tři zranění

    (host)     před 17 lety 25.07.2007 23:04 |  
    0 0

    Krajčík, Švec, Suchý, Hubáček...kurva. Všichni by určitě patřili v zápase v Žilině do základu. Jeslti nebudou hrát, bude to velká ztráta... mudrc

  3. Re: Týden do LM - tři zranění

    zaba     před 17 lety 26.07.2007 07:25 |  
    0 0

    no a ještě Latka, i když ten je dlouhodobě...... ale žilinu dáme

  4. Re: Týden do LM - tři zranění

    (host)     před 17 lety 26.07.2007 14:33 |  
    0 0

    Bojim, bojim, bojim... Kdyz si preddtavim lonskou sestavu Vorel (zranenej) - Krajcik (zranenej), Suchy (unavenej), Latka (zranenej), Hubacek (zranenej) - Kalivoda, Jarolim (pryc), Hrdlicka (pryc), Svento (mozna pryc) - Vlcek, Janda (unavenej) Tak to je 9 hracu z 11... to je prusvih jako hrom!

    • Re: Týden do LM - tři zranění

      (host)     před 17 lety 26.07.2007 15:10 |  
      0 0

      Neměj strach, místo těch co jsou pryč přisli jiní, stejně dobří a dle mého názoru i lepší. Horší je to s těma zraněnejma, ale máme určitě silnej kádr a Karel si s tím určitě poradí. Navíc věř, že určitě někteří zranění se daj do zápasu se žilinou do kupy.