Liga mistrů

Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

Blíží se boj o všechno. Už zítra se na Strahově utkáme se slavným Ajaxem Amsterdam. Do odvety vstoupíme s nadějnou, ale ošidnou výhodou z prvního duelu. Zápas začíná zítra ve 20:30, čeká nás boj o základní skupinu Ligy mistrů. Střetnutí je beznadějně vyprodáno.

Slavia má za sebou další úspěšný ligový duel, na Strahově porazila 1:0 gólem kapitána Vlčka Brno - sice srdnatého, ale dopředu marného soupeře, Martin Vaniak si snad celý zápas nesáhl na míč. Kouč Jarolím tentokrát nechal odpočinout Krajčíka a Tavarese, v utkání zazářil Vladimír Šmicer.

Sešívané ale v minulém týdnu nečekaly jen dobré zprávy. Dobrou náladu kalí fakt, že Slavia dostala od UEFA pokutu za své vlastní fanoušky! Trestaly se nepřístojnosti ve slávistickém sektoru při utkání v Žilině.

Zato Ajax Amsterdam hlásí dobré zprávy, svého ligového soupeře v poklidu přejel. Heerenveen sice vstřelil vedoucí gól, ale Ajax dokázal během čtvrthodiny skórovat čtyřikrát. Holanďané se zdají být před odvetou ve formě, vždyť ve dvou ligových kolech vstřelili 12 (!) gólů. Naši skvělou defenzivu čeká tím pádem těžká zkouška, doufejme, že vzájemná konfrontace vyzní lépe pro Slavii.

Pro utkání je připravena řada doprovodných akcí. Můžete vyhrát sázkové tikety nebo sledovat akce na velkoplošné obrazovce. Ta bude instalována v severním rohu stadionu. Před utkáním si můžete zakoupit speciální šálu. Posílena bude také bezplatná autobusová linka 770 ze zastávky Na Knížecí. I přesto prosím dorazte v dostatečném předstihu! Zároveň chci vyzvat fanoušky, aby se vyvarovali případných rasistických projevů. UEFA tento prohřešek tvrdě trestá, proč tedy Slavii škodit? Navíc, nechceme se přece snížit na úroveň fanoušků nejmenovaného pražského klubu. Nenoste na stadion ani pyrotechniku, je přece zbytečné dělat klubu problémy.

Trenér Karel Jarolím bude mít k dispozici téměř kompletní kádr, chybět budou jen zranění Latka a Švento plus vykartovaný Šenkeřík.

Pravděpodobná sestava podle autora článku:Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Kalivoda, Švec, Šmicer, Tavares, Janda - Vlček

Náš klub je blízko k postupu do Ligy mistrů. Zítra se nám možná splní sen. Nikdo nechce, aby se opakoval Šachťar, proto fanděte slušně a z plna hrdla, kluci podporu potřebují.

Komentáře (40)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    Katrin     před 17 lety 28.08.2007 13:49 |  
    0 0

    Ty jo, kéž by...! Brečela bych jak malá želva.

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 28.08.2007 13:51 |  
      0 0

      a to já bych brečel jak kareta obrovská..denydzlSKS

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:11 |  
        0 0

        Tak to já budu brečet taky - jen nevim jestli štěstím, nebo smutkem ... Shepp

        • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

          (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:15 |  
          0 0

          serte na buleni!!poradne se opijte a je jedno jestli se bude zapijet zal nebo radost

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:20 |  
      0 0

      ja nebudu brecet

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        Katrin     před 17 lety 28.08.2007 15:11 |  
        0 0

        A to já se zas dojmu... Proč né, že jo. ;o))

        • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

          (host)     před 17 lety 28.08.2007 15:56 |  
          0 0

          Přesně tak! Slavia je náš život! Pro Slavii žijem a pro ni i zemřem! ... Shepp

          • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

            (host)     před 17 lety 28.08.2007 17:51 |  
            0 0

            ...stejně se budu motat...

            • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

              Katrin     před 17 lety 28.08.2007 21:46 |  
              0 0

              Nápodobně...! Plzínka od Havla "dává" těžce... :o))

  2. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    (host)     před 17 lety 28.08.2007 13:55 |  
    0 0

    jedééééém

    co si pamatuju, tak Slávie byla v odvetě s RSC (Anderlecht) marná, vystřelila snad jednou na bránu (nebo vůbec). To se nám myslím s Ajaxem podruhé nestane, jejich obrana je horší a i momentálí kádr je podle mě slabší, než měl belgický klub. Ajax je brán za lepší tým hlavně kvůli klubové historii. Ale nesporné kvality tým rozhodně má. Těžko říct, jak bude zápas probíhat, ale to, co si přejeme, to je snad jasný...

    BY MIKESH | NORDIC

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:15 |  
      0 0

      Tak bych od tebe cekal neco puvodniho, ne obslehnout clanek Richiho starej 2 dny , nebo ze vcerejska z ofice webu, Co treba napsat program Ajaxu , nebo treba perlicky ze zakulisi pripravy zapasu, nebo treba kdy budou ofiko treninky, kdyz si muzess dat praci s vyhledavanim mych prispevku, tak bych si skoro myslel, ze sezenes drb treba o Francouzich a jejich pocitech pred timto zapasem, ze se treba dovim, ze k nam ruznymi cestamii prijede pres tisic fanousku Ajaxu, ze treba Karel Jarolim ma hlavu v kyblu a spekuluje o mozne sestave, ze treba budou posileny poradatele a ze tam bude i 600 policajtu a strazniku, ze v pripade uspechu nas ceka odmena takrka 130 milionu, ze v pripade neuspechu vydelame i tak 35 milionu, ale budeme se muset loucit asi ze Suchym, ze v hledisti treba zasedne rada pozorovatelu, trebas namatkou Wolsburk, Chelsea, Real. Juventus, jak rika obcas Vandas pulka bundesligy,, ze zajem je treba o Tavarese , o Jandu a dalsi Slavisty a ze treba Vizek to zrejme kvuli kursu asi riskne na Slavii, ze listky pofrci za nejmin litr, ze se trebas dockame clena vladnouci Nizozemske rodiny a ze treba se cekaji potycky mezi nasimi a hooligans Ajaxu, ze nasi vyzyvali i prostrednictvim stranek hooligans cz k mohutne odvete, ale to bychom od tebe chteli mnoho ze. Jiri

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        TKutnik (přítel SN)     před 17 lety 28.08.2007 14:27 |  
        0 0

        To bys nebyl ty, abys neměl kecy. 1) Od Richiho jsem neopsal totálně nic, ten článek jsem ani nečetl. Nemám asi tolik času jako ty, když si srovnáváš nějaký detaily. 2) Já nebyl ten, který vyhledával tvoje reakce- aby bylo jasno, v blbostech se nehrabu :-). 3) Z ofic. webu...Proboha. Já si přečtu fakta (jako každej kdo něco píše) a pak z toho udělám jakýsi výtah. Chápeš? 4) Nervy Jarolíma jsou jeho soukromá věc, pocity francouzů taky. Jestli to zejímá tebe, tak to napiš do příspěvku. Já teda radši napíšu něco o rasismu, než pocity Belaida. 5) co ma spolecnyho clen vladnouci rodiny s SN??? To je teda aspon pro me naprosto bezvyznamna informace....Vis co, jestli chces, tak napis clanek (takovy zajimavosti jak pises, tzn. pocity Tavarese a holandskyho knizete nebo co je zac:-)) Ale to bysme od tebe chteli mnoho ze...

        • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

          (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:35 |  
          0 0

          Vazeny Tomasi pote co se totalne vysral na pozvanku na ligu, jsem stahl ocas a na doporuceni Sokratese neprojevoval svou nasranost, proto az buddes mit cas precti si clenek Richiho stary 2 dny o Ajaxu, jestli ti prijde smesne , co navrhuju, je to jasny , kazdej mame svuj pohled, ale bohuzel Slavisticke noviny cte dnes nejen ustalena komunita mladejch a podle mne inteligentnich lidi , ale i vetsi cast lidi mezi 25 az 50 lety, ty skutecne nezajima jestli na to mate cas ci ne, pro ne , ale i pro mne patrite dnes ke Slavistickemu tymu at chcete nebo ne, az budu mit pocit, ze ma dilka maji urcitou kvalitu hodnych oficialne ke zverejneni, tak si urcite najdu cestu k Vam, protoze v info o Slavii jste pro mnea me pratele vzdy na 1 miste. Jiri

          • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

            TKutnik (přítel SN)     před 17 lety 28.08.2007 14:48 |  
            0 0

            Aha. Takže, ta pozvánka. To je moje chyba, uznávám. Odjel jsem mimo, a zapoměl jsem na ni. Ja se na ní nevysral. Pane neomylny, Vam se nikdy nestalo, ze jste na neco zapomel? Ja bych tak chtel byt jako Vy...Me je jasny ze lidi nezajima muj cas, jenom jsem psal, ze informace jako treba "Jak se vyspal nizozemsky knize" nebo "co delal vcera Belaid" je naprosto nedulezita(teda aspon pro me, ja radis fakta a DULEZITE veci). Jinak ohlasy. Ja je tam davam, jen jsem ted nemel tiskovku, psal sem Jane (tim ale nikoho do toho nechci tahat) jestli je tam nasledne doplni...Takze vyckej, ja nemuzu ovlivnit kdy Slavia vyda tiskovku

        • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

          (host)     před 17 lety 28.08.2007 15:53 |  
          0 0

          Ty vole Jiří, ty už mě začínáš srát!! Pořád tady někoho kibicuješ, pořád se ti něco nelíbí. Když se ti nezdaj tyhle stránky tak sem furt nelez a nevopruzuj. Kdo má ty tvý nesmysly pořád číst.

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:30 |  
        0 0

        Jiri, proc se tady takhle rozepisujes? Vzdyt jenom opakujes znam a jiz drive zverejnena fakta...

        • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

          (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:36 |  
          0 0

          Jo ale treba pocity hracu, trenera s cim tam jdou nechat dusi , situace okolo Tavarese , to lidi proste zajima. Jiri

          • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

            (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:47 |  
            0 0

            Promiňte, hoši, ale co to tady řešíte za 3,14čoviny??!!

          • Jiří, nezlob se na mě, že ti to říkám,

            fandaX     před 17 lety 28.08.2007 18:35 |  
            0 0

            ale ty jsi opravdové hovado. Nevděčné, uremcané, věčně nespokojené hovado.

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        jane (admin)     před 17 lety 28.08.2007 17:19 |  
        0 0

        Hele Jiri, SN jsou web, na kterem zverejnime kazdy prispevek, ktery bude mit hlavu a patu. Prispet muzes i ty a nahodime to jako clanek. Uvedom si, ze tkutnik neni z Prahy a asi nepojede na trenink Ajaxu nebo je privitat na letiste. Vsichni toho mame docela plny kecky, uvedom si, ze chodime do prace, do skoly. Vycital si tady nekde, ze nezjistime nejaky novinky od Jarolima, co si mysli a tak. Volals nekdy Jarolimovi? Ja ano a priste bych mu volala jen ve stavu nejvyssi nouze. Pred casem jsme hledali spolupracovniky. Bohuzel najit nekoho, kdo se webu muze pravidelne venovat, je skoro nemozne. Bohuzel neni na prvni pohled videt prace, kterou dela na SN Richi, to neni jen psani clanku, ale i aktualizace tabulek a dalsi veci. To, ze by se to dalo ozivit, je nepochybne, ale nam neni 17 a mame svoje zavazky, ktere maji prioritu. Ale jak sem psala v uvodu - veskere aktivite z tve strany se nebranime.

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        (host)     před 17 lety 29.08.2007 11:35 |  
        0 0

        JIRI! Je uzasne, ze nas tady oblazujes svymi komentari a "zasvecenymi" informacemi. Tak proc nesepisujes clanky pro SN? Ja bych vedel, ale radsi to nenapisu, vulgarita neni moje hoby!

  3. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    _Sedative_Youth_     před 17 lety 28.08.2007 14:08 |  
    0 0

    vzkaz hracum: niceho se nebojte, pomahejte si a sezerte vsechnu travu, co ji na strahove je!

  4. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:14 |  
    0 0

    Myslim, že místo Huba, bude hrát FERY...jinak sestava OK. Už aby bylo po všem a hlavně aby si po zápase mohli naši kluci říct, že pro postup udělali naprosto všechno....Proti Anderkllechtu jsem ten pocit neměl. Ale jsme teď silnéjśí a mámé Štíska šmícu:-)))LordEdmund

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 28.08.2007 14:38 |  
      0 0

      Juinak vsem nam preju hlavne postup , to je hlavni a Amone doufam, ze mas lupen, vycerpan koncim svou praci a stehuji se domu, zitra mam jedinou povinnost, dostavit se na Strahov, drzme palce. Jiri

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        (host)     před 17 lety 28.08.2007 15:17 |  
        0 0

        Taky jsem už teď celý nervozní, taky bych si přál splnění přání mnoha našich generací a tak si přeju aby to vyšlo. Že to bude boj je jasné a hráčům snad taky. Taky si uvědomuji, co dnes říkal Vlasta Petrák, že o život nejde a jsou daleko důležitější věci. Třeba i to, že budeme fandit všichni a nebudem si nadávat. Kluci, já to snad ani do zítra nevydržím. Víte, jedinýho se bojím, aby to neskončilo nějakou ostudou. Ale zase, hráči už to poznali a snad se tentokrát nepodělaj jako minule. Tak když tomu teď půjdou naproti a budou poctivě makat, tak když bylo štěstíčko tam, bude snad i tady. Přeju Vám všem hezký den a dávám si bobříka mlčení, abych něco nezakřikl. Sokrates
        P.S. Byli tady dohady o nějakých záměnách či napodobeninách. Jako Sokrates už sem píšu několik let, Socrates je zaregistrován a Sockrates, to jsem ještě neslyšel. A navíc si myslím, že je to spoustě z Vás úplně jedno a není to až tak podstatné.

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 29.08.2007 11:34 |  
      0 0

      Ja bych spise rekl, ze bude hrat Huby vlevo, Ferry vpravo, Krajcik v zaloze a jeden z dvojice Kalivoda/Janda bude na stridacce...

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        (host)     před 17 lety 29.08.2007 12:21 |  
        0 0

        jako že by jeden z dvou hráči asi s nejlepší momentální formou nehráli na úkor nerozehranýho hubáčka?? to si nemyslim!!

        • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

          (host)     před 17 lety 29.08.2007 14:31 |  
          0 0

          Ze bychom si dovolili mit v obrane Krajcika, pres kteryho to lita?

  5. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    Jachym     před 17 lety 28.08.2007 15:28 |  
    0 0

    Všechno to, v co jsme kdy věřili, stane se, a to už... zítra:-)

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 28.08.2007 16:19 |  
      0 0

      A nastanou roky snů... :) Bubu

  6. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    (host)     před 17 lety 28.08.2007 16:51 |  
    0 0

    ty voe a kde je Franta Dřížďal??! já chci Frantu!!!! Franta dá fíka!!!!

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 28.08.2007 17:24 |  
      0 0

      Já chci taky Frantu.Zejtra Franta na plac !!!

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 28.08.2007 17:31 |  
      0 0

      slovy wabiho danka - franta má péra, jéžiši franta má péra, barevný péééra má...z ocasu foxteriéééra...

  7. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    Pedro08     před 17 lety 28.08.2007 20:10 |  
    0 0

    Vykarování Šenkeříka? Je opravdu vykartovaný? Někde ho maj totiž v ředpokládané sestavě. Doufám, že má Jarolím tohle ošetřené. Nerad bych, aby administrativní chyba způsobila kontumaci. Jestli víte, jak jsme na tom, dejte vědět. Držmíšek to snad má v hlavě v pořádku oproti tomu manažerovi naší lyžařské štafety.

  8. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    Moskyta     před 17 lety 28.08.2007 23:04 |  
    0 0

    Prodám lístek na Ajax, Jih krytá - sektor F - řada 4- sedadlo 10 cena 400Kč. ICQ 58-039-029, tel. 603 889 290

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      Moskyta     před 17 lety 29.08.2007 10:05 |  
      0 0

      tak už je fuč

      • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

        (host)     před 17 lety 29.08.2007 11:37 |  
        0 0

        Koupim dva listky neproda nekdo??piste Libor

  9. Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

    (host)     před 17 lety 29.08.2007 12:56 |  
    0 0

    Dekuju slavistum za vyhnani kurzu na postup Ajaxu, dneska shorite jak svicka a ja budu mit dve radosti v jeden den. papa

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      _Sedative_Youth_     před 17 lety 30.08.2007 12:02 |  
      0 0

      papa

    • Re: Čeká nás Ajax, splní se nám sen?

      (host)     před 17 lety 30.08.2007 12:29 |  
      0 0

      TROSKU TRAPACEK CO??