Fanoušci Slavie

Zápisník - 5. kolo

Páté kolo probíhajícího ročníku Gambrinus ligy vyneslo Slavii na druhou příčku ligové tabulky. Šlágrem kola se stal podle předpokladů zápas mezi Baníkem a Slavií.

V pořadí páté kolo tuzemské nejvyšší soutěže odstartovalo dvěma zápasy v sobotu. Zlínská Tescoma přivítala České Budějovice vedené novým koučem Pavlem Tobiášem. Ten dokázal z nudného duelu vydoloval druhý bod Budějovic v soutěži. O něco pohlednější představení rozehrála Plzeň s Teplicemi, týmy se rozešly smírně.

Favoritům odevzdali všechny body oba nováčci. Jak Bohemka tak i Příbram prohrála domácí duely shodně 1:2, prvně jmenovaní s Brnem, Příbram s Libercem. Stejným výsledkem si Mladá Boleslav poradila s Olomoucí. Blízko prvního letošního vítězství bylo Kladno, Středočeši však v průběhu druhého poločasu inkasovali branku z penalty, jejich čekání na tři ligové body se tak dále protahuje. V nejatraktivnějším sobotním duelu se představila Sparta. Před hrstkou diváků přivítala na Letné Žižkov, nic jiného než tři body pro Spartu v duelech těchto týmů ani nečekám...

Pondělní podvečer byl pyšným svědkem posledního utkání 5. kola ligy. Zápas mezi Baníkem a Slavií měl svou kvalitu. Viděli jsme, alespoň dle mého názoru, zatím nejkvalitnější utkání podzimu. Vítězně z něj vyšla Slavia. Skauti CSKA Moskva si mohou mnout ruce, Tomáš Necid přidal letošní čtvrtou branku a stává se hvězdou ligy. Pozadu nezůstal ani Tijani Belaid, který se blýskl dvěma góly z prostoru vně pokutového území.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zápisník - 5. kolo

    Bulvi     před 16 lety 03.09.2008 10:35 |  
    0 0

    nevíte někdo,jestli bude výjezd do Rakovníka???