Fanoušci Slavie

Výjezd do Rakovníka zrušen

Stejně jako v případě Ostravy byl i výjezd do Rakovníka zrušen pro malý zájem. Pokud chcete cestovat na Pohár ČMFS, vydejte se po vlastní ose. Přečtěte si i další informace z Fanklubu, např. informace o dalších výjezdech či o členských příspěvcích.

Fanklub tedy zrušil poslední dva výjezdy. Nejbližší možná varianta je aktuálně Zlín, opět bude snaha vypravit autobus a pokusíme se nastavit příznivé ceny, tzn. že Fanklub by měl výjezd dotovat. Určitě vás taky zajímá možnost výjezdu do Rumunska, po zvážení všech okolností však autobus vypravovat nebudeme.

Pro fanoušky Slavie jsou v Rakovníku zajištěny vstupenky.

Pokud jste v období od 15. května zaslali členský příspěvek za prodloužení členství (v hodnotě 50 Kč, 100 Kč, 400 Kč či 450 Kč), tak si můžete zažádat o zaslání peněz zpět, protože vám není možné prodloužit členství na sezonu 2008/2009. Pro tuto sezonu totiž platí nová výše členského příspěvku ve výši 300 Kč. Abyste chybně zaslané peníze dostali zpět, zašlete na email fanklub@slavista.cz vaše identifikační údaje (kdy byl příspěvek zaslán, jaké VS jste zadali, jméno) a také číslo účtu, kam má být příspěvek zaslán.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Výjezd do Rakovníka zrušen

    VDA     před 16 lety 03.09.2008 19:24 |  
    0 0

    Radči ty výjezdy busem zrušte ať všichnijezděj vlakem. Bude to lepší. Busem jenom když nebude možná jet vlakem jako do liberce a jablonce. Jinak se na to vyserte vlakem je to stejně lepší.

    • Re: Výjezd do Rakovníka zrušen

      urs (přítel SN)     před 16 lety 03.09.2008 20:34 |  
      0 0

      mno, záleží na ceně žejo, ta je rozhodující a pokud se nemýlim, do Rakovníka jezdí bus od společnosti Anexia (z Hradčanský, ale ted tam u vas kopou tak se vyjizdi o ulici vejs a z 2. stanoviste..) stoji to celý jenom PADEDE..., to ujde ne? a když to někdy vyjde, tax ste v Raku za hodku a neco.., to je expres nebo rychlik.., i zrychlenej se da pobrat, ostatnima radeji ee :-D jezdi fest, tak jedte timhle hosani, fanklub se to nedá bohuzel asi poresit, soukromej autodopravce je levnej, i kdyz jezždej i obycejny lidi.., ne plnej bus fanousuuu :-) papa