Fanoušci Slavie

Fanklubáci, vyzvedněte si kartičky!

Členské průkazky, na které jistě dlouho čekáte, jsou vytištěny a připraveny k distribuci. V přiloženém souboru je uveden seznam vás, prvních šťastných, kteří máte kartičku hotovu. Přestože zpoždění s kartičkami nezpůsobil Fanklub, rádi bychom vás za vaši trpělivost odměnili a nachystali jsme pro vás malý dárek, který bude pro vás připraven při osobním odběru.

Od pondělí 29.září 2008 si můžete vyzvedávat své kartičky v Edenu. Mimo hrací den budou průkazky připraveny v hlavní recepci stadionu v době od 8:30 do 17:00. V den utkání si budete moci vyzvednout kartičky na jedné z pokladen u vchodu č.4. Pro vyzvednutí je nutné prokázat se platným občanským průkazem či jiným dokladem a dále zanechat nám váš podpis v příslušném formuláři.

Vzhledem k připomínkám vás fanoušků a po zvážení dalších aspektů jsme dospěli k rozhodnutí, že průkazky se letos budou primárně vyzvedávat osobně.

V případě, že si kartičku nemůžete vyzvednout osobně, zašlete nám email na fanklub@slavista.cz a my vám vaši průkazku doručíme poštou, případně ji na vaši výslovnou žádost vydáme osobě, kterou určíte (tzn. váš email bude jako plná moc pro osobu, která vám kartičku vyzvedne. S touto "plnou mocí" se pak vámi určený člověk při vyzvednutí prokáže a zanechá nám ji při vyzvedávání kartičky. Bez této "plné moci" nebude možné kartičku jiné osobě, než vám, vydat!). Doufáme, že toto opatření pochopíte, neboť bychom neradi, a jistě ani vy, aby se kartička dostala do neoprávněných rukou.

Od letošní sezony jsme pro vás připravili první novinku, doufám, že ne poslední. Již standardem, na který jste zvyklí, jsou výhody na zájezdy pořádané Fanklubem, ale také Odborem přátel. Stejně tak výhody/slevy, které vám dávají sponzoři Slavie, jakož i ona samotná. Novinkou a rozšířením služeb pro vás je, že Fanklub má své vlastní partnery, kteří vám fanklubákům nabízejí velmi zajímavé výhody.

Partneři Fanklubu a jejich nabídky pro vás:
- Bikeranch - 10% na nákup jízdního kola, 15% na nákup komponentů
- eSide Properte Ltd. - 10% sleva na nákup vstupenky do klubového patra
- Ing. Josef Dvorský - 20% sleva na činnosti autorizovaného inspektora
- KatalogHer - 7% sleva v internetovém obchodě s deskovými a karetními hrami na www.katalogher.cz
- Společnost Zedníček - občerstvení zdarma pro fanoušky cestující na venkovní pohárové zápasy s Fanklubem
- PLANEO Quick Time - 20% sleva na nákup hodinek a klenotů
- PVM - 33% sleva na digitalizaci fotek a videa

Věřím, že jsme vás našimi výhodami zaujali a i vaši kamarádi, přátelé a známí, kteří jimi ještě nejsou, se stanou fanklubáky. Pro ty, kteří se přihlásí ještě do konce září, bude připraven také malý dárek.

S pozdravem

Váš FANKLUB
v z. Ing. Tomáš Dvorský, předseda
fanklub@slavista.cz

Být ve Fanklubu se vyplatí!

Aktuální seznam členů k 15.9.2008

Aktuální seznam členů k 30.9.2008
Aktuální seznam členů k 10.10.2008
Aktuální seznam členů k 17.10.2008
Aktuální seznam členů k 31.10.2008
Aktuální seznam členů k 21.11.2008
Aktuální seznam členů k 14.12.2008
Aktuální seznam členů k 24.1.2009

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Fanklubáci, vyzvedněte si kartičky!

    bojler     před 16 lety 23.09.2008 23:27 |  
    0 0

    Byt ve fanklubu se opravdu vyplati? To abych si teda hned objednal cinnost autorizovaneho inspektora :-)

    Ale ne, ted vazne. Pomineme-li predstavu, ze se lidi snad nemuzou dockat nejakeho prukazu - myslite si, ze je toto adekvatni sluzba dodavatele, ktery inkasuje 10% z kazdeho clenskeho prispevku za registraci do fanklubu? Ja nevim, treba tady bude dost lidi, kteri maji masochisticky choutky. Zverejnovany cisla poctu clenu ale mluvi trosku jinak...

    • Re: Fanklubáci, vyzvedněte si kartičky!

      Jiri1     před 16 lety 24.09.2008 10:02 |  
      0 0

      Zdravim, take jsem se zajimal o pocty clenu fanklubu a neni zatim nijak zavratny, pobocky zatim poctem i cinnosti fanklub hodne valcuji, jenze abych se priznal , kdo chce byt tzv. nadstandartnim Slasvistou , tak asi na takove veci hledet nebude, jinymi slovy proc rypat do neceho , co se sotva rozbehlo. Vite mam pocit , ze jste neustale na krehke pude, ktera muze kdykoliv vybuchnout , proste nechme to,u nejakly cas a uvidime, je to stejny problem, ze se neustale zehra na zrusene vyjezdy , ale furt existuje jakasi cerna listina, kam jsou treba i za blbosti zapisovani lide, ktere pak na zajezd nevemem. Mozna by skutecne stalo za uvahu , aby se nekteri lide spise na klubu zamysleli, zdali by tem fandum / vyjma zdrazeni vstupenek nemohli prispet na vyjezdy, aby byly unosne pro vsechny.

      • Re: Fanklubáci, vyzvedněte si kartičky!

        Jakubisko     před 16 lety 24.09.2008 12:49 |  
        0 0

        To s tou černou listinou snad nemyslíš vážně, děláš jakoby tam těch lidí bylo padesát...

  2. Re: Fanklubáci, vyzvedněte si kartičky!

    djcaramba     před 16 lety 24.09.2008 11:20 |  
    0 0

    Nazdar Richi. Nejdeš náhodou v pátek na nějaký pracovní pohovor?

    • Re: Fanklubáci, vyzvedněte si kartičky!

      Richi (admin)     před 16 lety 24.09.2008 21:26 |  
      0 0

      ne