Ženský fotbal

Žákyně vezou body z Teplic

Starší žákyně uspěly po domácím zaváhání s Hradcem na hřišti Teplic a po výhře 4:0 si připsaly další tři body. Branky vstřelily Ježdíková, Divišová, Palková a Bažoutová. Mladší žákyně byly také úspěšné a získaly tři body za výhru 6:1.

Starší žákyně:
Starší žákyně přijely do Teplic bez kapitánky a kanonýrky Necidové, která již minulé kolo odehrála se zraněním a léčí se. Ostatní děvčata se dala během týdne do pořádku, a tak fanoušci očekávali na půdě posledního celku tabulky snadné vítězství. Do zápasu děvčata vstupovala plna odhodlání a touhy po vítězství, bohužel hra tomu v první půli vůbec neodpovídala. Teplické dívky dobře bránily, ale dopředu byly bezzubé. Naše děvčata jakoby v posledních dvou zápasech zapomněla, jak se kombinuje a hraje fotbal. Hra byla uspěchaná a plná bezhlavých nákopů na útočnice (je úplně jedno, jestli vepředu běhá Necidová, Ježdíková nebo Koller). I tak jsme si během prvního poločasu vytvořili několik gólových šancí a především samostatné nájezdy Ježdíkové a Rzycké po gólu více než volaly. První gól jsme nakonec vsítili minutu před koncem poločasu, kdy se po vysunutí Vlčkové prosadila Ježdíková.

Po průvanu v kabině vstoupila naše děvčata do druhé půle aktivněji. K vidění již byly pěkné fotbalové akce, které se navíc dařilo zúročovat góly (kterých i tak mohlo být více). Nejprve se ve 40. minutě prosadila před brankou důrazná Bažoutová. Po sérii neproměněných šancí pak v 60. minutě skórovala po rohu Čáslavské Divišová. A na konečných 4:0 upravila zastupující kapitánka Palková, která bezpečně a s přehledem jí vlastním proměnila pokutový kop po faulu na Lívovou. Holky tak získaly povinné tři body a příští týden si doufejme dojedou do Mělníka pro další.
Report - Jan Vetyška

Teplice - Slavia 0:4 (0:1)
Slavia: Šolcová - Večerová (52. Lívová), Šrámková, Vlčková, Bažoutová - Havelková (29. Čáslavská), Klesnilová, Palková, Rzycká (53. Kotrhonzová) - Jedličková (47. Divišová), Ježdíková
Branky: 34. Ježdíková, 40. Bažoutová, 60. Divišová, 70. Palková pen.

Mladší žákyně:
Mladší žákyně nastoupily do utkání bojovně a po celý zápas měly drtivou převahu. Na první gól však čekaly až do samého závěru prvního poločasu, kdy po krásné kombinaci s Šulekovou zakončovala Dufková. V druhé půli slávistická děvčata pokračovala v bojovném výkonu, který tentokrát korunovala i brankami. Hattricku dosáhla Havelková, další branky přidaly Hrubá a Molhancová.
Report - Jaroslav Hrubý

Teplice - Slavia 1:6 (0:1)
Slavia:
Procházková - Kotrhonzová, Schlitzová, Trčková, Hrubá, Havelková, Jandusová, Čechová, Dufková, Šuleková, Molhancová
Branky: 52. Gajdošová - 38., 56. a 57. Havelková, 27. Dufková, 50. Hrubá, 59. Molhancová
Střely: 4:33

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)