Fortuna liga

Zítra proti Slovácku

Zítra v 19:30 vyběhnou slávisté v Edenu k šestému ligovému utkání proti nováčkovi ze Slovácka.

Slavia na první Jablonec ztrácí už šest bodů, bylo by tedy vhodné, aby doma bodovala naplno. Slovácko je jen o dva body horší, jako nováček si tedy nevede vůbec špatně. V zítřejším zápase však bude trenér Josef Mazura postrádat kanonýra Petra Švancaru, který s pěti góly vede tabulku ligových střelců. Švancara má pozastavenou činnost kvůli faulu. "Petr Švancara může soupeři chybět, uvidíme, zda kvůli jeho absenci nezmění trochu taktiku a nebudou vycházet ze zabezpečené obrany a spoléhat na protiútoky. My určitě budeme chtít eliminovat jejich útočné přednosti a naopak nacházet mezery v jejich obraně," uvedl ke Švancarově absenci slávistický kouč Karel Jarolím.

Jarolímovi budou standardně chybět Josef Kaufman, Vladimír Šmicer a Tomáš Pekhart, který už sundal sádru. Hocine Ragued má stále problémy s kotníkem a Marek Suchý tržnou ránu na ruce, kterou si způsobil ve čtvrtek v Bělehradě při děkovačce fanouškům. "Slovácko je příjemným překvapením ligy, mužstvo doplnili o vhodné hráče, kteří umějí hrát dopředu. Na druhou stranu my budeme hrát v domácím prostředí, kde je naší povinností vyhrát, navíc máme soupeři co vracet za vyřazení v poháru v loňské sezoně," řekl k zápasu Karel Jarolím.

Slávisty čeká v příštím týdnu ještě čtvrteční zápas v domácím poháru proti České Lípě, do kterého nezasáhnou slávističtí reprezentanti do 21 let. Je tedy otázka, zda bude chtít Karel Jarolím nějak rozložit síly zbývajících hráčů a kdo vyběhne zítra v základní sestavě.

Předpokládaná sestava: Hanuš - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Belaid, Volešák, J. Černý, Janda - Hloušek, Šenkeřík

Komentáře (72)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Slovácku

    slimak     před 15 lety 30.08.2009 23:29 |  
    0 0

    doufám, že nás bude čekat pěkný fotbal, parádní atmosféra a povinná výhra..sestavu bych trochu odmenil a snazil se hrat ofenzivneji..
    takze: Hanus(Romanovs)- Krajcik, Suchy, Vomacka,Trubila - M. cerny,Trapp,Belaid,J.Cerny - Hlousek,Senkerik(naumov)

    k tomu MJ v Jablonci, nevim, moc tomu neverim..rekl bych, ze ma celkem vysokou smlouvu, na kterou šetřící Jablonec nemá. Nejlepsi by pro nej bylo hostovani nekde v cizine (rakousko,polsko..)

    • Re: Zítra proti Slovácku

      mirecek1111     před 15 lety 31.08.2009 01:17 |  
      0 0

      já bych ten obchod s Jabloncem ale nerealizoval na bázi pětiminutového přátelského rozhovoru se závěrečným podáním rukou, pro zdar jednání. Už jen proto, jaké scény určitě bude Pelta dělat v zimě s Drskem :-)

      A ted vážně, Marek by zřejmě přestupoval, takže už je jen na něm, jestli kývne na smlouvu, kterou mu nadídnou v Jablonci. To nemá s tím co bere ve Slavii co dočinění. Snad není jako naše hvězdné zahraniční posily (Šiklič, Toleski a Cisse), aby se spokojil se solidní smluvou a tribunou. I přes nepovedené jaro věřím, že má Marek stále fotbalové ambice.

      • Re: Zítra proti Slovácku

        bongor     před 15 lety 31.08.2009 07:17 |  
        0 0

        Myslím,že pokud MJ odejde,tak nás to bude dlouho mrzet.Je to dobrý fotbalista v našem kádru nad průměr.Škoda,že jsme ho zřejmě vyštvali.Taková hysterie jako se vyskytla kolem jeho osoby musí u nás být vyjímkou a já v to doufám.Je to typicky sralťanský způsob,jak vyštvat hráče,po kterém potom budeme "hrabat špendlíkem".
        Vzor:třeba Horvath

        • Re: Zítra proti Slovácku

          RazorRamon     před 15 lety 31.08.2009 13:53 |  
          0 0

          Já hrabat nebudu. Nikdy sem ho nemel rad, malo bojuje, malo beha, hodne pada a povazuju ho za prumer. Jedna lehce nadprumerna pulsezona je vsechno, co za svoje pusobeni ve Slavii predved. Zbytel silnej podprumer. Mel svoji chvili na slunci, ale ted by meli dostat sanci jiny.
          Podobnejch typu mame vic - Belaid, Volesak, Janda, Jarda Cerny, Vasilevic, mozna Milan Cerny a zadnyho z nich podle me neprevysuje. Nektery z vyjmenovanejch jsou mozna stejnej level, ale lepsi nez kdokoli z nich neni a ja osobne bych ho poustel jako prvniho.

  2. Re: Zítra proti Slovácku

    opicemag     před 15 lety 30.08.2009 23:33 |  
    0 0

    Jandu prosím ne.

    Já bych to zkusil takto: Hanuš - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Trubila (ať ho vyzkoušíme, ale asi tam bude spíš Hubáček)- Vlček, Belaid, Trapp, Černý (ale asi to bude Belaid, Trapp, Volešák, Černý) - Hloušek, Šenkeřík

    • Re: Zítra proti Slovácku

      MarkMobius     před 15 lety 31.08.2009 00:58 |  
      0 0

      Já bych zkusil:

      Romanovs - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Trubila - Trapp - Vasiljevič, Belaid, Černý J. - Hloušek, Naumov

      Nemůžu si pomoct, ale já v Dušanovi Vasiljevičovi vidím naději. Nedokážu říct proč, ale přijde mi, že ten hráč to v noze má... A kor v domácích zápasech, kdy budeme hrát do zhuštěné obrany se jeho kopací technika (standardky podle mně kope nejlépe v týmu) a kreativity mohou hodit...

      Všechny tři záložníky bych nechal měnit si posty, abychom obranu Slovácka pořádně zamotali a věřím, že Riste by se mohl střelecky chytnout... V brance bych zkusil odpustit Romanovsovi :-)

      • Re: Zítra proti Slovácku

        bongor     před 15 lety 31.08.2009 07:22 |  
        0 0

        Já jsem poslední,kterej by chtěl někoho vyhazovat.Ale to co nám Romanovs proved a co nás to stálo.To se jen tak nedá odpustit.
        Já bych postavil:Hanuš,Čelůstka-Hubáček-Vomáčka-Trubila,Milan Černý-Belaid-Trapp-J.Černý,Naumov-Hloušek.
        Co mě zaráží,že se Naumov s Toleskim nijak neuplatnili ani v ČFL.
        To je na pováženou.

        • Re: Zítra proti Slovácku

          slaviator     před 15 lety 31.08.2009 14:03 |  
          0 0

          Co nás to stálo?
          Za nepostup přes slaboučkej Tiraspol si můžem jen a jen sami, ať chyboval v tom nastavení kdokoliv, ať to byl řetězec nešťastnejch událostí (Jandův faul, Tafatovo promáchnutí, Hanušův ne zrovna jistej zákrok, kdy šel moc brzo dolů). Měli jsme vstřelit minimálně další branku a bylo by. A ne začít bránit v domácím prostředí výsledek...

          • Re: Zítra proti Slovácku

            quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 14:23 |  
            0 0

            Lukasi proboha prestan hazet ten gol na Hanuse. Hanus udelal to, co by udelala vetsina golmanu. Ten hrac to zrovna tak mohl dat k zemi a Hanus by to vyrazil.

            • Re: Zítra proti Slovácku

              slaviator     před 15 lety 31.08.2009 15:26 |  
              0 0

              Já to na něj hážu? Ne. Neříkám, že ten gól byl vyloženě jeho, jen že zkušenější brankář by to vyřešil pravděpodobně jinak. To by byla taková ta nadstavba. To není chyba Hanuše ale, že není zkušenej. Příště snad podobnou situaci ustojí... každopádně za to vypadnutí nemůže ani Janda, ani Tafat. Prostě jsme měli za stavu 1:0 vstřelit další branku a bylo by vymalováno.

      • Re: Zítra proti Slovácku

        Kactus     před 15 lety 31.08.2009 09:40 |  
        0 0

        Já bych už nic nezkoušel, ale rovnou vyhrál :)

      • Re: Zítra proti Slovácku

        RazorRamon     před 15 lety 31.08.2009 13:56 |  
        0 0

        Romanovs i vedeni to podelali. Obe strany predvedly velkou gumarnu. Ja uz bych Romansova nestavel a pochybuju, ze ho KJ jeste postavi. Tocit zaholu? Proc nee. Mame tam spoustu podobnejch hracu, tak at se ukazou. Koho bych uz nezkousel je MJ, ten uz je snad vyzkousenej dost:-)

  3. Re: Zítra proti Slovácku

    Eluin (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 09:36 |  
    0 0

    Věřím ve vítězství. Nebude Švancara, Chmelíček na to sám nestačí (aspoň doufám) :-) Doufám, že bude hrát Trapp.

  4. Re: Zítra proti Slovácku

    quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 09:39 |  
    0 0

    Co se tyce dnesni sestavy, tak jsem docela zvedavy, co Karel vymysli. Zadny z nasich tri golmanu nebyl vcera s beckem, takze se neda usuzovat, ktery z nich bude chytat. Ja bych dal do brany Hanuse a nechal bych ho chytat i v EL, ale treneri na to muzou mit samozrejme jiny nazor. Prekvapilo by me, kdyby chytal i po Belehradu Vanous. S nasazenim Romanovse nesouhlasim, ale chapal bych ho, ze chce trener do EL jit se zkusenejsim golmanem, ktery se v lete pripravoval na pozici jednicky. Jsem zvedavy, jak to treneri vyresi.
    Obranu bych nemenil: Celustka, Suchy (snad i se zranenou rukou muze hrat), Vomacka, Hubacek.
    Zaloha: Jestli stale nemuze hrat Ragued, rekl bych, ze si o misto rekl v Belehrade Trapp, takze Belaid, Trapp, Volesak, J. Cerny
    Utok: Jisty je Hlousek a kdo k nemu, nad tim docela vaham a rekl bych, ze sance Senkyho, Vlcka a Naumova jsou zhruba stejne. Senky strida dobre zapasy s horsimi, Vlcek sice porad nic moc, ale uz dal dva goly no a Slovacko doma je typicky zapas, ve kterem by se mohl chytit i Naumov. Tady se necham prekvapit.
    No a lavicka standardni - golman, Krajcik, Vasiljevic, M. Cerny, Janda, utocnik, utocnik.
    Dneska je cokoli jineho nez vyhra velka ztrata. Pred repre pauzou mame sanci se dotahnout na celo tabulky na tri body, coz bychom meli vyuzit. Bodove jsme zatim mirne pod plan a los je celkem tezky, takze dnes nesmime ztratit.

    A nakonec k Marku Jarolimovi - jednoznacne podporuju jeho prestup jinam. U nas nema budoucnoust, "fanousci" na nej nadavaji jeste nez nastoupi na hriste a v takove atmosfere je zbytecne hrat jak pro nej, tak pro Slavii. Je to dobry fotbalista, stale jsem presvedceny, ze se dostane do zahranici a zahraje si fotbal i tam, bohuzel tam neprestoupi od nas, ale treba z Jablonce. Myslim si, ze pro jakykoli ligovy tym by Marek byl uzitecna posila.

    • Re: Zítra proti Slovácku

      lassiter     před 15 lety 31.08.2009 10:47 |  
      0 0

      Tak v záloze bych já dal asi po čase od začátku napravo možnost M. Černýmu, uprostřed TJ s Trappem a nalevo Jardovi. Šenky myslim tentokrát od začátku nezačne, v Teplicích to bylo marný, na CZ taky. V bráně vůbec netušim, ale Berkovec snad chytal o víkendu slušně :-)

      Co se MJ týče, nemyslim že by na něj někdo nadával ještě před tim než nastoupí, tak daleko snad ještě nejsme... pravda nářek se spouští mnohem dřív než u ostatních. Pokud přestoupí, bude moc zajímavý sledovat jeho výkony v jiném týmu. Stejně jako u "našich" liberečáků, jejichž výkon sem včera shlídnul. Nejlepší (pokud se to teda tak dá říct) z nich byl Vácha, což je fajn, pač je ještě trošku náš :-), ale to co předvádí Bořek je až smutný. To že hrál blbě se stane, ale jemu trošku ta "sláva" asi vlezla do hlavy, má poměrně slušně vyvinutý takový ty primadonský návyky. Asi by měl rychle spadnout na zem, pač jinak s nim Liberec žádný velký terno neudělá.

      • Re: Zítra proti Slovácku

        DrFe1     před 15 lety 31.08.2009 11:05 |  
        0 0

        V poslední době se tady vyskytuje až přehnaná kritika kritiků MJ. Nezpochybnitelným faktem je, že MJ dostával od začátku svého působení ve Slávii mnohonásobně víc šancí než jeho konkurenti (TJ, Volešák ...) a třebaže zahrál špatně tak v dalším zápase byl v sestavě znovu, zatímco ostatní šanci nedostali ani po solidním výkonu. Takže díky tomuto evidentnímu protěžování celkem pochopitelně vznikla averze vůči tomuto hráči. Trochu objektivity chlapci.

        • Re: Zítra proti Slovácku

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 11:23 |  
          0 0

          No o tom to presne bylo, pres slabe vykony hral mnohem casteji nez Volesak s Belaidem (a nejde o to, ze by tihle dva byli buhvijake hvezdy, ale MJ preci jen za nimi trochu zaostava). Pravda, letos hral v zakladu jen proti Tiraspolu, ale loni to bylo jinak.

    • Re: Zítra proti Slovácku

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 11:16 |  
      0 0

      Taky jsem zvedav, jak to KJ vymysli. V brane tezko rici, Hanuse nebo Vaniaka, pro nasazeni obou bych nasel duvody. V obrane asi zadne prekvapeni nebude, v zaloze bych dal anci Trappovi a M. Cernymu, stejne jako lassiter bych to dal M.Cerny - Trapp - Belaid - J.Cerny.

      K Markovi - tak ja bych nerekl, ze by se nadavalo driv nez vybehne na travnik, natoz ze by mu na hristi fanousci davali nahlas najevo, ze se jim jeho hra nelibi. Diskusni fora jsou neco jinyho, na hristi na nej pokud vim nikdo nepiskal. Jeho pripadny odchod samozrejme povazuju za spravny pro obe strany. MJ bude mit prilezitost ukazat v jinem tymu, ze v nem neco je a ze my vecni kritice tomu nerozumime. Nicmene ja se obavam, ze kazdy trener v lize uz dnes bude po nem pozadovat urcity fyzicky predpoklady, rychlejsi start na mic, silu v soubojich, schopnost hrat dozadu. Je mozne, ze se neprosadi ani jinde. Nicmene, quelhare, pokud jde o tu sazku, nemam problem nejaky cas vyckat, esli tedy do toho zahranici prestoupi z jineho klubu...:-)). Ale nedame nejakou lhutu? abychom necekali do konce jeho kariery..:-))

      • Re: Zítra proti Slovácku

        quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 12:47 |  
        0 0

        Pokud jde o sazku, tak ja jsem to vzdycky myslel tak, ze MJ prestoupi od nas do zahranici za castku alespon 1M Euro. Nepocitam, ze by se Marek do Slavie vratil (pokud tedy do Jablonce prestoupi a nepujde jen o hostovani), takze v takovem pripade bych sazku prohral.
        No, pockejme, jak se to s nim vyvine. Mnoho diskuteru nas tu presvedcuje, ze pan Komnacky je vynikajici trener, takze kdyz si vyhledne jako posilu Marka, tak v nem asi neco bude, ne? :o) A nakonec - nikdo ho nejmenoval, tak treba myslel Komnacky Volesaka nebo nekoho uplne jineho.

        A pokud jde o kritiku na Marka - jde mi spise o celkovou naladu. Na stadionu se na nej nikdy nesnesl ohromujici piskot, ale clovek kolem sebe slysi ty poznamky typu "zase hraje Jarolim", "Jarolim to zase zazdil", v horsim pripade nadavky - a casto i v pripade, kdy ztrata mice vubec nebyla vinou MJ. MJ je podle me vyznamne podepsany pod druhym titulem, cely podzim hral slusne, konec podzimu a zacatek jara vyborne. Pak se vytratil a zakonite i vypadl ze sestavy, ale vetsi cast sezony mel velmi dobrou.

        • Re: Zítra proti Slovácku

          Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 13:02 |  
          0 0

          Loni jsem několikrát seděl před pánem, který si MJ pletl vzhledově přes celé hřiště s Dušanem Šventem. A když Dušan něco zkazil, tak to komentoval slovy "zas...aný Jarolím", když ho někdo upozornil, že je to Dušan, tak si ulevil "a stejně toho zas...aného Jarolíma nesnáším"...... to jen na okraj :-)

          • Re: Zítra proti Slovácku

            quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 13:08 |  
            0 0

            Presne, podobnych lidi je na stadionu plno a podobne zkusenosti mam i ja.

      • Re: Zítra proti Slovácku

        Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 12:58 |  
        0 0

        Ztráta MJ by byla (bude??? ) pro Slávii dost závažnou. Pravdu nemá Martyni a další. MJ byl kritizován ještě dříve než za Slavii vůbec nastoupil a bývá kritizován ať hraje nebo nehraje. A to v těchto diskuzích, tak přímo na stadionu. Stal se ihned téměř bez vlastního přičinění místním otloukánkem, nechci tu rozebírat jak moc to souvisí s tradičním čecháčkovstvím, to už je asi jedno. Souhlasím s quelharem, že pro Marka by byl přestup asi jedině dobře, slávistická obec (snad mimo kotel, tomu MJ viditelně nevadí) byla, je a stále bude proti němu, i kdyby hrál jak z partesu. Nemyslím si, že by Marek byl nějak nadměrně skvělý fotbalista, ale má kvality, které v české lize chybí. Dobře to popsal Komňacký. Síla Slávie v posledních 2 letech byla mimojiné v široké možnosti jak poskládat zálohu, když se nedařilo tomu, tak to vyvážil jiný. Ani TJ, ani Láďa Volešák a ani MČ nejsou typově shodní s MJ. Kdyby bylo podel mnohých kritiků, tak budeme mít ve Slávii samé rychlonohé atlety, ale koukat na to asi moc nepůjde. Ideální záložník s velkou mírou kreativity, sprintérskými, ale i vytrvaleckými schopnostmi, s vrozenou bojovností a míčovou ekvilibristikou totiž neexistuje. I takový MJ je v lize nedostatkové zboží, jakož třeba i Láďa Volešák a také si jsem téměř jistý, že za nějaký ten pátek skončí někde za hranicemi i kdyby to mělo být jenom Rakousko!

        • Re: Zítra proti Slovácku

          slimak     před 15 lety 31.08.2009 13:19 |  
          0 0

          take se musim MJ zastat. lide na nej byli od pocatku mnohem prisnejsi nez na ostatni hrace a to je dost nefér..jeho přestup v rámci české ligy by mě mrzel, čekal jsem spise hostovani..

          • Re: Zítra proti Slovácku

            dejva     před 15 lety 31.08.2009 14:03 |  
            0 0

            ono s tim nasazovanim trojice nasich OZ Belaid, Jarolim, Volesak.tady nema hodne diskutujicich tak uplnou pravdu o zadnem protezovani MJ se opravdu neda hovorit pri pohledu na statistky odehranych minut v souteznich utkanich.
            cisla hovori jasnou reci k tomu je si potreba uvedomit jeste zraneni a nemoce Ladi Volesaka ci zivotni trable TJ. kdyz k tomu pricteme to ze MJ jako jeden z mama v kadru (jeste me napada Hub.) neni nachylny na zraneni jeho nasazovani v zapasech i po vykonu ktery nebyl optimalni mi prijde vcelku logicke.

            Belaid 61 zapasu 14 branek
            Jarolim 49 7
            Volesak48 4

            jedna se o celkovy soucet od doby kdy hraci poprve nastoupili za Slavii.

            Karel Jarolim urcite nema zapotrebi nekomu nadrzovat. On je ten ktery vidi hrace sest dni v tydnu. My je vidime 90min.

            Jarolim neni zadna hvezda ,jenze je schopny dat za sezonu 5-7 golu v lize to je bohuzel v GL vec pomalu navidana. Ma ve Slavii urcite velkou smlouvu proto by byla skoda kdyby vysedaval jen na lavici nahradniku, v posledni dobe se mu nedari. proto jsem pro jeho prestup ale na za castku nizsi nez 20mio. coz je ale pro tuzemske kluby v teto svizelne dobe hodne velka suma.

            • Re: Zítra proti Slovácku

              slaviator     před 15 lety 31.08.2009 14:23 |  
              0 0

              Jenže Belaid přišel o půlrok dřív než Jarolím, takže mohl odehrát 16 zápasů v lize navíc plus mohl odehrát zápasy dvou předkol LM se Žilinou a Ajaxem navíc plus mohl navíc odehrát 6 zápasů v LM. Suma sumárum, TJ mohl za dobu co je ve Slavii odehrát o 26 zápasů více, odehrál o 12.

              • Re: Zítra proti Slovácku

                Jakubisko     před 15 lety 31.08.2009 14:45 |  
                0 0

                Jenže Belaid přišel jako naprosto neznámý mladík z juniorky Interu, zatímco MJ byl prověřený a v rámci ligy renomovaný hráč, čili je jasné, že začal nastupovat dříve, než Belaid.

              • Re: Zítra proti Slovácku

                DrFe1     před 15 lety 31.08.2009 14:48 |  
                0 0

                Další věc je, že TJ a zejména Láďa Volešák často jenom střídali (na cca 20 minut) zatímco MJ byl obvykle v základu. Takže na minuty bude ten rozdíl mnohem markantnější.

                • Re: Zítra proti Slovácku

                  quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 15:12 |  
                  0 0

                  07/08: Jarolim 517 minut, Belaid 1155 minut, Volesak 1395 minut
                  08/09: Jarolim 2799 minut, Belaid 2479 minut, Volesak 1024 minut
                  09/10: Jarolim 144 minut, Belaid 477 minut, Volesak 518 minut
                  Celkem: Jarolim 3460 minut, Belaid 4111 minut, Volesak 2937 minut

                  Jarolim ma o pulsezonu mene, prisel az v zime. Volesak byl temer pul sezony mimo diky nemoci, Belaid byl zase mimo pote, co byl mesic ve vezeni.

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    DrFe1     před 15 lety 31.08.2009 15:56 |  
                    0 0

                    Díky za statistiku. Ten zlom přišel ke konci minulé sezony odkdy MJ téměř nehraje zatímco LV začal hrát.

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    slaviator     před 15 lety 31.08.2009 16:01 |  
                    0 0

                    Viz níže, Marek pravidelně končíval půlsezony na lavičce a naskakoval do hry na poslední minuty, takže to slezlo. Navíc letos v podstatě nehraje už, zatímco Tijany ano - další minus pro MJ a plus pro TJ co se týče minut (rozdíl plus 333 ve prospěch TJ....), po konci lonské sezony to bylo 3326 vs 3634 min, přičemž ale TJ tu je o ten půlrok dýl a "nahrál" na Jarolíma o víc jak 600 min.

                    • Re: Zítra proti Slovácku

                      quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 16:05 |  
                      0 0

                      Viz nize, "pravidelne" = jednou ze tri pulsezon, pouha fama.

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    slaviator     před 15 lety 31.08.2009 16:07 |  
                    0 0

                    Spíše by asi bylo více vypovídající, kdyby k tomu byla i statistika kolik minut odehráli průměrně najeden zápas, do kterého nastoupili. A s tím, že by se vzaly nejdříve všechny zápasy, do kterých nastoupili, a potom jenom zápasy, kdy byli v základní sestavě.

                    Tzn třeba 07/08 XY celkem 30 zápasů - 1000 minut/základ 900 min, průměrně 33 min/zápas, základ 60 min/zápas (a těch 100 minut pak nasbíral tedy ve zbývajících patnácti zápasech, v průměru lehce přes šest minut coby střídající hráč)

                    a pak 07/08 XY2 celkem 20 zápasů - 800 minut/základ 700 minut, ...

                    • Re: Zítra proti Slovácku

                      quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 17:06 |  
                      0 0

                      Klidne:

                      Jarolim 07/08: celkem nastoupil v 9 zapasech z 16 moznych (517 minut, hral v 56% zapasu, prumerne 57 minut), z toho 7x v zakladu (491 minut, prumerne 70 minut na zapas, hral v zakladu ve 43% zapasu) a 2x stridal (26 minut, prumerne 13 minut na zapas)

                      Belaid 07/08: celkem nastoupil v 23 zapasech z 44 moznych (1155 minut, hral v 52% zapasu, prumerne 50 minut), z toho 13x v zakladu (961 minut, prumerne 74 minut na zapas, hral v zakladu ve 30% zapasu) a 10x stridal (194 minut, prumerne 19 minut na zapas)

                      Volesak 07/08: celkem nastoupil v 29 zapasech z 44 moznych (1395 minut, hral v 66% zapasu, prumerne 48 minut), z toho 13x v zakladu (1006 minut, prumerne 77 minut na zapas, hral v zakladu ve 30% zapasu) a 16x stridal (389 minut, prumerne 24 minut na zapas)

                      Jarolim 08/09: celkem nastoupil v 43 zapasech z 45 moznych (2799 minut, hral v 96% zapasu, prumerne 65 minut), z toho 31x v zakladu (2562 minut, prumerne 83 minut na zapas, hral v zakladu v 69% zapasu) a 12x stridal (237 minut, prumer 20 minut na zapas)

                      Belaid 08/09: celkem nastoupil v 36 zapasech z 45 moznych (2479 minut, hral v 80% zapasu, prumerne 69 minut), z toho 28x v zakladu (2271 minut, prumerne 81 minut na zapas, hral v zakladu v 62% zapasu) a 8x stridal (208 minut, prumerne 26 minut na zapas)

                      Volesak 08/09: celkem nastoupil v 18 zapasech z 45 moznych (1024 minut, hral v 40% zapasu, prumerne 57 minut), z toho 11x v zakladu (921 minut, prumerne 84 minut na zapas, hral v zakladu v 24% zapasu) a 7x stridal (103 minut, prumerne 15 minut na zapas)

                      Jarolim 09/10: celkem nastoupil ve 3 zapasech z 9 moznych (144 minut, hral v 33% zapasu, prumerne 48 minut na zapas), z toho 2x v zakladu (127 minut, prumerne 64 minut na zapas, hral v zakladu v 22% zapasu) a 1x stridal (17 minut, prumerne 17 minut na zapas)

                      Belaid 09/10: celkem nastoupil v 7 zapasech z 9 moznych (477 minut, hral v 78% zapasu, prumerne 68 minut na zapas), z toho 5x v zakladu (446 minut, prumerne 89 minut na zapas, hral v zakladu v 56% zapasu) a 2x stridal (31 minut, prumerne 16 minut na zapas)

                      Volesak 09/10: celkem nastoupil v 7 zapasech z 9 moznych (518 minut, hral v 78% zapasu, prumerne 74 minut na zapas), z toho 6x v zakladu (517 minut, hral v zakladu v 67% zapasu, prumerne 86 minut na zapas) a 1x stridal (1 minuta, prumerne 1 minuta na zapas)

                      • Re: Zítra proti Slovácku

                        slaviator     před 15 lety 31.08.2009 18:38 |  
                        0 0

                        Wow,dobry... :-) Diky, ja jsem na tohle strasne linej to pocitat. TOHLE je ale vypovidajici statistika, ta co uvadel dejv, jen pocet zapasu, ta zase nejmin. Tady je to pekne videt. A je videt, ze clovek je tvor subjektivni, nikoliv objektivni. Subjektivne jsem treba loni mel pocit z protezovani MJ,objektivne podle tehle podrobne statistiky to tak horke nebude...

                        Ale bacha na to, aby se to ted neobjevilo ve Sportu ci na iDnesu :-)

                    • Re: Zítra proti Slovácku

                      Khadgar     před 15 lety 31.08.2009 17:13 |  
                      0 0

                      LOL, slaviatore ty seš fakt pako. ještě že jsou taková odborníci jako ty a je obrovská škoda že od tebe nečerpají trenéři. už se těším na tvojí kariéru, určitě budeš nejlepší trenér/manažer/cokoliv na světě.

                      quelhare, obávám se že ta obsáhlá tapeta nade mnou byla zbytečná práce, slaviatora nepřesvědčí nic.

                • Re: Zítra proti Slovácku

                  slaviator     před 15 lety 31.08.2009 15:57 |  
                  0 0

                  Mno, MJ spíše pravidelně ke konci půlsezonz sbíral starty po pár minutách, tak mu to "sleze" tím dolů...

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 16:04 |  
                    0 0

                    Dalsi fama. V prvni pulsezone toho moc neodehral, v zakladu v lize sestkrat z 14 zapasu. Takze to nebylo sbirani na konci pulsezony po minutach, ale nasbirani par minut v cele sezone (z poslednich osmi zapasu byl v zakladu jednou a dvakrat stridal, jinak nehral vubec).
                    V druhe pulsezone byl celkem pravidelne v zakladu, vcetne konce podzimu. Takze to tve "pravidelne" plati jen pro konec letosniho jara, kdy vypadl ze sestavy.

                    • Re: Zítra proti Slovácku

                      slaviator     před 15 lety 31.08.2009 16:10 |  
                      0 0

                      Loni na jaře nevypad ze sestavy? A pokud se nepletu, tak i v tý první sezoně? Nezačal v základu a na konci půlsezony nevypad ze sestavy?

                    • Re: Zítra proti Slovácku

                      slaviator     před 15 lety 31.08.2009 16:17 |  
                      0 0

                      http://fotbal.idnes.cz/db_fotbal.asp?hrac_kariera=3003229#1000254

                      celej podzim lonský sezony odehrál v základu, krom pátého kola proti Ostravě a 16. kola v Příbrami, to šel z lávky... konec jara: 26., 27., 28. 29. a 30. kolo vypad ze základu a hrál nejvíce 33 minut, ve 29. kole v Teplicích poslední minutu...

                      jaro předtím: celý zápas odehrál proti Olomouci ve 28. kole, 25., 26, a 27. vynechal, ve 30. proti Jablonci 15 minut...

                      suma sumárum: ve Slavii je tři půlsezony, na konci první a na konci třetí přestal nastupovat.

                      • Re: Zítra proti Slovácku

                        quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 16:22 |  
                        0 0

                        Vzdyt to tu pisu. Prvni pulsezonu nastoupil jen do par zapasu. Nevim, jestli se da jeho pusobeni nazvat "vypadnutim ze sestavy", kdyz v ni ani poradne nezakotvil. Jak jsem napsal, v zakladni sestave nastoupil petkrat z prvnich sesti zapasu (a castokrat stridal jako prvni) a ve zbylych osmi jednou. To pro me neni to, jak se to tu nazyva - garantovane misto v zakladu s naslednym vypadnutim. To je spis zkouseni, zda to pujde.
                        Druha pulsezona - pravidelne nastupovani v zakladu, tedy taky se zadne vypadnuti nekona, ktere prichazi az ve treti pulsezone, kdy hraje pravidelne v zakladu a na poslednich par zapasu prichazi z lavicky.
                        Suma sumarum - je ve Slavii tri pulsezony, v prvni se temer neprosadil, v druhe nastupoval pravidelne a ve treti se stalo to, o cem pises.

                        • Re: Zítra proti Slovácku

                          slaviator     před 15 lety 31.08.2009 16:26 |  
                          0 0

                          No dejme tomu teda. Na názoru na MJ se neshodneme :-) každopádně ani v závěru prvního mistrovského ročníku, ani v závěru toho druhého nehrál.

        • Re: Zítra proti Slovácku

          slaviator     před 15 lety 31.08.2009 15:30 |  
          0 0

          "MJ byl kritizován ještě dříve než za Slavii vůbec nastoupil" ? Tehdy možná pouze pár lidí bylo proti jeho přestupu, spíše ale, "pomohl" mu trenér, když jej hodil do vody do základní sestavy a to na pravej kraj zálohy, nenašel mu ideální místo... a vezly se MJovo výkony s tím samozřejmě. Ale že by na něj lidi nadávali ještě než přišel..?

  5. Re: Zítra proti Slovácku

    slimak     před 15 lety 31.08.2009 11:15 |  
    0 0

    co rikate na rozhovor s blazkem http://fotbal.idnes.cz/vsichni-po-nas-jdou-hlesl-smutny-utocnik-blazek-cekaji-liberec-pokuty-1e0-/fotbal.asp?c=A090830_201129_fotbal_ot ?

    za tyhle reci bych ho hned poslal do becka, takovy hrac ( i kdyz talentovany) nemuze nikdy nic dokazat. v hlave ma asi opravdu piliny, jak naznacoval slaviator..

    z liberce jsem vcera take kousek videl a musim rici, ze tragedie...dockal naprosto nulovy, stejne jako vacha, snazil se gebre..jsou vsichni ale prilis mekky a hlavne uplne bez nasazeni...

    • Re: Zítra proti Slovácku

      Wommi     před 15 lety 31.08.2009 11:36 |  
      0 0

      ..no potom co rekl blazek v televizi, po tom prohranym zapase s dinamem...jako ze vsichni vedeli ze dostanem nakladacku dopredu, a dostali jsme ji a dinamo zaslouzene postoupilo,..co to je za kecy???!!!!!!!!..jak muzou fotbalisti jit do zapasu s tim, ze ..jo super mame naskok 3:0 a dostanem debakl,..to je jasny...takhle preci nikdy nemuzou vyhrat!za to bych ho nedal do becka..ale aspon do decka, kdyby existovalo!
      ..na jednu stranu namachrovany az na pudu a na druhou,..zahrajou hovno(pardon) a jeste se poserou!

      • Re: Zítra proti Slovácku

        denydzlSKS     před 15 lety 31.08.2009 12:36 |  
        0 0

        naopak, to co řekl blažek po bukurešti se mi líbilo!!! narovinu řekl, že bylo vidět po 5min, že dostanou kotel, jestli jste ten mač viděli tak je to pravda!! my se smějeme komentátorům a různým novinám, jak používají neustálé oblíbené klišé, ale co takovej KJ a spousta jiných fotbalistů a trenérů?! to jsou neusálé plky o ničem (bojovnost, důraz ve vápně, nesedlo, skočilo, byl tam kontakt, štěstíčko)...on řekl to, jak to opravdu bylo, vždyť kdo ten zápas viděl tak musel uznat, že liberec byl povětšinu v roli diváka!! fandím každýmu hráči který řekne svoje pocity a nepoužívá oblíbená klišé, i když je to drsný a zároveň neshazuje výkon jednotlivých spoluhráčů, jako to dělá např. maestro blažek!!

        • Re: Zítra proti Slovácku

          Wommi     před 15 lety 31.08.2009 12:47 |  
          0 0

          ..ja nemam na mysli klise...to je samozrejme naprd, pokud nekdo mluvi porad o tom, ze nesmi dostat treba rychle gol..a pak se to po x-ty stane...

          ..mne vadi pristup,..ze proste rekne, vsichni jsme vedeli ze dostanem rychtu..prece si dopredu nemohu pripoustet, ze muzu takto silene prohrat, navic potom, co u nich zahraju slusne a navic dostanu jeste bonus jednoho folu navic....to je to co mi vadi.

        • Re: Zítra proti Slovácku

          slimak     před 15 lety 31.08.2009 12:48 |  
          0 0

          nevim, jestli to myslis zcela vazne..a nevim, jestli si blazek uvedomil, ze tak trochu na tom hristi byl a mohl s tim neco udelat..toto muze rici divak, ale proboha ne hrac, ktery cast zapasu stravil na hristi..

          k tomu strizkovu, on tam mel x sanci, kdyz vzdy selhal..

        • Re: Zítra proti Slovácku

          lassiter     před 15 lety 31.08.2009 13:05 |  
          0 0

          zajímavý, já jsem viděl jen prodloužení a to spíš jeho druhou část, v který byl liberec jednoznačně lepší než bukurešť a nechápal jsem, jak moh dostat tři goly. nadšení, bojovnost a nasazení bylo v tý chvíli u liberce o třídu vejš, proč takhle nehráli od začátku? protože po pěti minutách věděli, že dostanou kotel?

    • Re: Zítra proti Slovácku

      quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 12:39 |  
      0 0

      Ja jsem videl zapas Liberce cely. Dockal, Vacha, Gebre a dalsi byvali slaviste nejsou spatni fotbaliste, ale maji strasne kolisave vykony. Jeden zapas zahraji famozne, dalsi tri prumerne a dalsi dva mizerne. Kazdopadne prohrat na Strahove s Bohemians Praha je docela ostuda.

      • Re: Zítra proti Slovácku

        slimak     před 15 lety 31.08.2009 12:53 |  
        0 0

        mas pravdu, ti hraci jsou hodne nevyrovnani a to si ve slavii nemuzem dovolit..mozna to je ale i tim, ze v liberci maji v podstate misto v zakladu jiste a to je spatne. cekal jsem, ze skorpil odmeni sestavu(i v souvislosti s narocnym prodlouzenim), ale ona byla v podstate stejna jako proti bukurešti vcetne tragickeho hauzra (uvarenko je urcite kvalitni brankar)..pravda je ale takova, ze liberec ma prilis uzky a divne poskladany kadr (viz obrana)
        vcera mi chybelo nasazeni a predevsim tymova hra..je to ale jejich vec, my mame take svych problemu dosti :)

        • Re: Zítra proti Slovácku

          mirecek1111     před 15 lety 31.08.2009 13:18 |  
          0 0

          To já si nemyslím. Každý hraje také do jisté míry podle svých spoluhráčů. Vedle Necida, Tavarese či Krajčíka by minulý podzim válel i Dočkal a ted by byl třeba tahounem.
          A to samé platí pro tento rok. Myslím, že bychom měli více muziky s Váchou ve středu pole na místo průměrného, nikam se nerozvíjejícího Volešáka.
          Liberec nemá takové hráče jako Ragued, Suchý nebo Vlček. Tam to všechno leží právě na těch našich "juniorech". To se potom nemůžeme divit, že to někdy dopadne tak jako minulý týden, když to v Liberci mají tahnou čtyři 20ti letí kluci.
          Pořád si myslím, že Dočkal i Vácha měli ve Slavii zůstat. Jednou toho budeme litovat.

          • Re: Zítra proti Slovácku

            slimak     před 15 lety 31.08.2009 13:24 |  
            0 0

            to jsou už věčné diskuze..já ti rozumim, oba to jsou kvalitni a velmi talentovani hraci..nicmene si nejsem jisty, jestli by se dokazali prosadit do sestavy a pripadne trpelive cekat na svoji sanci.. kdyby tady byli, nehral by treba milan cerny a ten by musel odejit atd. neni tu prostor pro vsechny..
            ale mas pravdu, ze vacha je lepsi nez volesak...

            • Re: Zítra proti Slovácku

              mirecek1111     před 15 lety 31.08.2009 13:43 |  
              0 0

              myslím, že bys bohužel měl tu větu předělat na, kdyby tady byli, nehrál by třeba Vasiljevič, Volešák nebo Janda atd. I když proti Petrovi nic nemám, jen je čas si přiznat, že se musí nějdřív vrátit do formy. Milana dusí v béčku, právě tito hráči. To je prostě strašné.

              Jedna holka z Brna, co fandí Slavii a myslím byla dokonce ted v Bělehradě, mě nedávno naprosto šokovala, když říkala, že by nejraději vratila čas o tři, čtyři roky zpět. Že se jí to víc líbilo tenkrát na Strahově, tenkrát když jsme pořád marně honili Spartu, neměli moc peněz atd.
              Říkala, že prý jsme se tenkrát měli aspon na co těšit, v co doufat. Já jsem to vůbec nechápal ...kdo by to chtěl přeci vrátit. Jenomže měla asi svým způsobem pravdu.
              Tenkrát jsme v podmínkách křováků s chýši na stromě hráli s těma juniorama krásný fotbal, a i když to nikdy na tu Spartu nestačilo, byli jsme za to obdivováni. A i my fanoušci jsme snad na naši Slavii byli pyšní, protože jsme věděli v jakých podmínkách náši hráči, trenéři a funkcionáři musí pracovat.
              Ted jsme byli v LM, prodali za nemyslitelné peníze Necida, Tavarese, Švece, Šventa. Dvakrát vyhráli titul. Jak by řekl ten číšník "nová doba". A přitom to v té nové době všechno najednou tak neskutečně dře.
              Fůra průměrných hráčů v kádru, neskutečné přestupové přehmaty za peníze, které jsme tenkrát neměli ani na jedno přestupové období. Potom to s Brabcem. Navíc Sparta v podmínkách, kdy si nedovolí hráče nad 10 mega nám začíná po dvu letech zase dýchat na záda..
              A přitom se ty nůžky měly každým rokem čím dal víc rozevírat. A je to úplně naopak.

              • Re: Zítra proti Slovácku

                Khadgar     před 15 lety 31.08.2009 13:50 |  
                0 0

                Ehm, tak ono to dost často dřelo i před těma 4 lety. Kdyby to nedřelo, tak by nějaký titul byl.
                Ale jenom se potvrzuje to, že lidi maj tendenci brát minulost jako lepší.

              • Re: Zítra proti Slovácku

                Nax     před 15 lety 31.08.2009 13:55 |  
                0 0

                To jsou kecy. Tenkrat to bylo jenom utrpeni, obcas jsme zahrali pekne, vetsinou ale ne. Na to spatny uz jsme zapomneli, mame jen zkresleny predstavy o tom dobrym. Priklad: jo kdyz jsem byl na vojne, to byly casy, ty zabavy co jsme si uzili s klukama.
                Ted se nam jenom nepovede zacatek a vsechno sebevedomi je pryc, vse uz je zase spatne, na Spartu nikdy mit nebudeme.
                Chtelo by to trochu chlapskyho chovani.

              • Re: Zítra proti Slovácku

                Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 14:03 |  
                0 0

                Co to Mirečku plácáš za nesmysly. Pamatuješ ten fotbal z před 4 let za Csaplára a na začátku KJ éry? Nulová atmosféra, fotbal téměř bez diváků, hráči typu Rychlík, Kratochvíl a další jejichž jména si už ani nepamatuji. A co ta Sparta, která nám začala až teď šlapat na paty. Na ty paty, na které nám šlapala i loni či předloni. Ach bože, to jsou zase moudra!!!!!!!!

                • Re: Zítra proti Slovácku

                  mirecek1111     před 15 lety 31.08.2009 14:09 |  
                  0 0

                  Já mluvil třeba o éře za pana Beránka.
                  Proboha a to si jako budeme pořád dokola namlouvat, že je to přece jenom Sparta. Ta nás s Pepíkem nemůže nikdy dohnat. Asi tak jako, že Tiraspol byli přece taky jenom Moldavci že.

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    slimak     před 15 lety 31.08.2009 14:17 |  
                    0 0

                    1. beranek skoncil pred 6 lety (no, ono to leti, ze)
                    2. chapu, ze si pamatujes par dobrych vysledku v balkan cupu, ale co to ostatni..napriklad tehdejsi vekovni zapasy byly snad jeste horsi nez ted a domaci zdaleka ne tak dobre jako dnes..

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 14:19 |  
                    0 0

                    Na tu eru si nastesti taky pamatuju, jak se tehdy nadavalo na Lukase Doska, ze neni schopny dat poradny centr do vapna... Opravdu neni zapotrebi tu dobu glorifikovat, na tehdejsi pomery se nam ta sezonu opravdu vyrazne vydarila, skoncili jsme za Spartou jen o bod a ziskali 64 bodu, ale juniori za nas nehrali, hrali za nas Doskove, Dostalek s Gedeonem, Skacel s Pitakem a Vachouskem, Muller s Petrousem atd. Kadr velmi kvalitni, ale dost uzky.

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    Khadgar     před 15 lety 31.08.2009 14:20 |  
                    0 0

                    Ty magore, za Beránka jsme místama hráli fakt dobrej fotbal, ale spousta zápasů byla naprosto úděsnejch. A taky jsme skončili v lize třeba pátý. Glorifikuješ minulost, ale růžová rozhodně nebyla.

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    Wommi     před 15 lety 31.08.2009 15:44 |  
                    0 0

                    jedine v cem si pamatuji, zer byla Slavka uspesna byly zapasy venku,..pokud se nepletu jednu dobu Slavia byla nejuspesnejsim tymem venku,..coz se, kvuli tomu ze nikde nebyla doma, dalo dokazat vcelku snadno

              • Re: Zítra proti Slovácku

                quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 14:06 |  
                0 0

                Hehe, tak tohle me pobavilo. Ale jasny, lidi zapominaji, jak nadavali na Lukase Jarolima, jak spatne hral Hrdlicka, jak v obrane hral Jan Vorel. Dokonce si mysli, ze jsme tehdy hrali lepe nez ted.
                Mimochodem, opravdu jsme pred ctyrmi roky s juniorama nehrali. Hrali jsme s Pitakem, Vlckem, Krajcikem, Hubackem, Holenakem. Tri z nich tu jsou porad. Hrali jsme s Kozacikem, Fortem, Aracicem, Hrdlickou a Radkem Dosoudilem. Z junioru hral pravidelne Mara Suchy, obcas Jandys (oba tu jsou porad) a Michal Svec. Do par zapasu nakoukl Elias, Studik a Milan Cerny. Nase hra nikdy nestala na juniorech, prestoze jsme tri z nich uspesne zabudovali - Svece, Sucheho a Jandu a mnoha dalsim dali sanci nakouknout do ligy. Hra ale stala vzdy na tech, kteri odehrali nejvice minut. Takze oproti tehdejsi dobe davame juniorum sanci zhruba stejnou (Hanus, Hosek, M. Cerny), ale kadr mame o mnoho sirsi a rekl bych, ze i docela kvalitnejsi.
                A Sparta nam zacala dychat na zada? Ona nekdy nedychala? Pred dvema lety jeste tri kola pred koncem vedla a celou sezonu byla v tesnem zavesu. Loni mela tragicky podzim a proto jsme si na ni vypracovali naskok, nicmene po peti kolech jsme na ni ztraceli tri body.

                Lidi strasne zapominaji a vubec si nevazi toho, co maji.

                • Re: Zítra proti Slovácku

                  taximan     před 15 lety 31.08.2009 16:58 |  
                  0 0

                  Samozrejme ze je to tak, ze jsme nehrali tak atraktivni fotbal, jak se vzpomina. On si kazdej druhej vzpomene na ty goly z teplic a rika si, jak sme mohli s mladiky dobyt evropu. Na druhou stranu mi prijde ta kritika mirecka trochu prehnana.

                  1. Ceska liga sla dolu, jde to videt na koeficientech a obcas i dost na hristi... proto se vkradaji myslenky, ze sice ted hrajeme dobre, ale jestli to neni tim, ze se ostatni tymy spis zhorsili.

                  2. Hlavni pricinu teto nostalgie vidim v onom podivnem pocitu, kdy jsme byly skoro na dne - a my mezi sebou citili, ze horsi uz to byt nemuze. Slavista nemel lehky zivot - o to vetsi citil pospolitost s ostatnimi slavisty, hraci a s klubem. Priznavam, ze ten pocit mi ted chybi.

                  Pamatuju jak jeste pred par lety nekteri moji pratele z vejsky radostne hulakali, kdyz nam dal liberec gol a dnes jsou v edenu peceni vareni a nejvetsi fanousci. I z jinych duvodu je ted to fanouskovstvi v necem jinem - je to tak samozrejme dobre. Presto si clovek vzdycky vazi vice tech veci, ktere ziskal navzdory vyssim prekazkam.

              • Re: Zítra proti Slovácku

                slimak     před 15 lety 31.08.2009 14:12 |  
                0 0

                no, to je vazne blbost..proc lidi tak zapominaj? ono to opravdu tak idylicke nebylo. staci si jen vzpomenout! to ze jsme hrali krasny fotbal je take chymera..ano bylo par peknych zapasu, ale byly v mensine. vzpomen si prosim na vyrazeni od Tbilisi, servette, levski sofia, dobu Csaplara, kdy tam snad zadny zapas nebyl hezky, na dobu promrzleho strahova s 1800 divakama a vydrenou remizou, dobu kotle 10 fanousku nahore na jizni tribune, dobu prohraných derby, dobu 2. a horsich umisteni, financnich problemu, slibu o novem edenu, nespokojenosti fanousku, dobu kratochvilu, zachariasu, kalivodu...

                od te doby se jen logicky zvysily naroky..

                • Re: Zítra proti Slovácku

                  mirecek1111     před 15 lety 31.08.2009 14:26 |  
                  0 0

                  nechápu proč se snažíté pokaždé všchno tak překroutit. Já nemluvil o žádné atmosféře na Strahově či Csaplarovi. Ale jen o tom, že jsme dřív s tím málem co jsme měli dokázali zácházet lépe, než ted když jsme top klub v solidních podmínkách my.
                  Ale přijdou mi ty vaše reakce úplně stejné, jako když si ted čtu, jak najedou nikdo nechce aby odešel Marek. Najednou všichni nadavají na ty, co ho chudáka tak ponižovali těmi všemi přiblblými názvy jako synovec, protekční spratek atd., že jste se ho nezastali tenkrát.
                  A co se týče Sparty, ta nám dýchala na záda v minulých ročnících jen pro naš kolaps v závěrech sezony. To nemělo s kvalitou Sparty co dočinění. Všichni to víte, ale raději se do někoho opřete. A Sparta teď, já si nic špatné nepřeju, ale byl bych opatrný s tím vysmíváním, že se zmůžou jen na hráče na hostování a komentářů, však at si toho Matějovského vezmou atd.

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 14:40 |  
                    0 0

                    Mirku nedělej si tady ostudu. Mluvil jsi prostě o tom, že dřív to bylo vlastně lepší ale nevíš ani pořádně kdy - kamarádka by chtěla 4 roky zpátky za Csaplárem, ty zase za Beránkem atd, tak se nad tim nejdřív zamysli, než začneš psát blbosti. Všichni co se tu zastávájí jarolíma se ho zastávali i před tím, tak nevim co plácáš a zbytečně tady kolem sebe kopeš..

                  • Re: Zítra proti Slovácku

                    slimak     před 15 lety 31.08.2009 15:02 |  
                    0 0

                    nikdo nic neprekrucuje, jen reagujem na to, ze by ses chtel vratit k berankovi. nemuzem za tvoji kratkou pamet..
                    a jarolima se tady zastavalo dost lidi - nejvice quelhar v diskuzich s tantalem, ale i ostatni co se ho zastavaji nyní.

              • Re: Zítra proti Slovácku

                vizzir     před 15 lety 31.08.2009 15:55 |  
                0 0

                Myslim, ze toto je stejny duvod, proc dnesni duchodci tak radi vzpominaji na dobu, kdy byla v Ustave zakotvena vedouci uloha jedne strany. V te dobe byli ti lide o 30 let mladsi, nic je nebolelo, schody s nakupem vysli raz dva, proto ta doba pro ne je dnes tak nejak opticky lepsi.
                Stejne tak jako dnesni stredni generace vzpomina na junacka leta, kdy meli v kapse vsechny sve uspory,bydleli na koleji atd atd.
                S drivejsi dobou bych urcite nemenil, bohuzel jak se zda, jsme ten nastup tolik nevyuzili a nepromenili ho v dalsi postup do LM, po kterem bychom sparte definitivne utekli. Ale holt tehdy pred Ajaxem prisel velky tresk a vyslo to, tak asi Jarolim a vedeni spoleha na stejny postup. Mozna to ale byla jen nahoda a chtelo by to vice koncepcni prace...

    • Re: Zítra proti Slovácku

      slaviator     před 15 lety 31.08.2009 14:19 |  
      0 0

      Já jsem jedině rád, že dneska ve Slavii už není. "Všichni po nás jdou", to je pěkná paranoia....

  6. Re: Zítra proti Slovácku

    tolsimir     před 15 lety 31.08.2009 17:54 |  
    0 0

    minuly tyden se tu vedly diskuze o komentatorech. Musim rict, ze ten Lipa je slusny traged :-)

    • Re: Zítra proti Slovácku

      slaviator     před 15 lety 31.08.2009 18:49 |  
      0 0

      Skoda, ze k tomu nepusti Stepana.