Fortuna liga

Slavia - Slovácko 3:0

Fotbalisté Slavie vyhráli v dalším domácím zápase v Edenu nad Slováckem 3:0, když branky vstřelili Šenkeřík, Čelůstka a Hloušek. Slavia se díky tomu posunula na třetí místo tabulky.

Do Edenu dnes dorazil prvoligový nováček z Uherského Hradiště. Soupeř přijel bez své největší hvězdy, Švancara nebyl k dispozici pro pozastavenou činnost. Tři body byly povinností.

V pondělní podvečer vládla na stadionu příjemná atmosféra. Početné řady slávistů hnaly svůj tým k brance soupeře. Hostující gólman však dlouho míč ze sítě nelovil. Blízko první brance byl po čtvrthodině hry Belaid, ale jeho parádní střela z první skončila nad. Ze standardní situace se neprosadil ani Volešák. Sešívaní kontrolovali hru, ale museli si dát pozor i na brejky Slovácka, které nepřijelo jen bránit. Blízko gólové radosti byl po půlhodině hry dnešní kapitán Černý, ale jeho střela šla taktéž těsně vedle. Blížil se konec poločasu a ti, kteří se s předstihem odešli občerstvit, udělali chybu. Byla to právě poslední minuta nastaveného času, kdy se rozhodl střelec Šenkeřík udeřit. Míč mu na hlavu parádně posadil Belaid a v Edenu zavládla radost.

Do druhé půle vtrhli bíločervení nekompromisně a brzy rozhodli. Při zmatku po rohovém kopu se prosadil dnešní levý obránce Čelůstka. Zbytek utkání jsme si již mohli v klidu a bez nervů užít. Hostující mužstvo na zvrat nemělo ani náhodou, naopak potřetí inkasovalo. Pět minut před koncem základní hrací doby se v hlavičkovém souboji prosadil Hloušek, i on si tak vyslechl tradiční vyvolávání svého jména. Slavia se díky dnešnímu bodovému zisku posunula již na třetí místo prvoligové tabulky.


Slavia - Slovácko 3:0 (1:0)
Slavia:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - M.Černý, Belaid, Volešák (83. Vasiljevič), J.Černý (36. Vlček) - Šenkeřík (72. Naumov), Hloušek
Branky: 45. Šenkeřík, 47. Čelůstka, 85. Hloušek
Diváci: 12382

Komentáře (105)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    slaviator     před 15 lety 31.08.2009 21:35 |  
    0 0

    Adam by měl přibrzdit nebo v zimě pláchne za kopečky :-(

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      FrancoisMerlin     před 15 lety 31.08.2009 21:44 |  
      0 0

      Adam mě dneska ani tak neoslnil, ale výkon podal dobrý.Dneska musim vyzvednout tyto hráče - Belaid, Vomáčka, Čelůstka,M. Černý. TJ musí kopat standardky a rohy, protože nikdo to jako on neumí! M. Černý snad naběhal nejvíc a byl hodně platný. Vomáčka byl bezchybný až na 2 drobná podklouznutí. Čelůstka zahrál na levo skvěle, je obou nohý, výborně brání a dal i góla - jsem z něho nadšen!!! Dnes mě zklamali - Suchý,Naumov, Volešák-jen ty standardky-hrůza!!!!

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        slaviator     před 15 lety 31.08.2009 22:01 |  
        0 0

        ...aby ještě z hlouška nakonec neudělal kj dz... :-))))

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        DrFe1     před 15 lety 01.09.2009 00:10 |  
        0 0

        Proč Suchý ? Jinak Naumov se evidentně trápí, dal bych mu šanci v Český Lípě, snad se trochu chytí.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Pavlik     před 15 lety 02.09.2009 14:42 |  
        0 0

        To teda absolutně nesouhlas.Čelůstka na levé straně nevymyslel vůbec nic! Ani jeden průnik po lajně!To neni nic proti nemu-já je mám všechny rád :-)) ale nechápu jak můžeš být spokojen s výkonem Čelůstky.Níže v komentářích to tam taky někdo kritizuje.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Gino     před 15 lety 31.08.2009 21:44 |  
      0 0

      Nemyslim, ze by mel nekdo ve slavce v umyslu ho prodavat hned po pulroce.... i kdyby za nej dali 100M.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        slaviator     před 15 lety 31.08.2009 21:58 |  
        0 0

        To doufám. Na druhou stranu, na Suchém či Jandovi je vidět, že je risk toho hráče nechávat. Což o to, Mára se pořád prodá za slušnej peníz, protože zase po MS-20 nabral další zkušenosti v lize, hraje pravidelně, má dlouhodobou formu a pomalu začně nakukovat i do repre (snad), zatímco na Jandu byla nabídka za 100 mil, zranil se, nedostal se do formy už a teď bychom ho neprodali ani za polovic... Takže je to těžký rozhodování...

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          Pavlik     před 15 lety 02.09.2009 14:51 |  
          0 0

          100 mil za Jandu?Tomu nevěřim.Nikde to neproběhlo.A neříkej hlavně,že to máš z dobře informovaných kruhů.Takovej blábol.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        wector     před 15 lety 31.08.2009 22:20 |  
        0 0

        No myslim že kdyby někdo nabídl 100 mega, tak ho R&D ještě převáže mašlí a ještě ten den odešlou.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Barlblog     před 15 lety 31.08.2009 21:44 |  
      0 0

      neskutečnej hráč. Doufám, že to není nic vážnýho s tim ramenem. Jinak volešák dnes hrál líp, ale pořád to byla neviditelnost 2. stupeň.

      Co říkáte na přestupové drby: Volešák, Jarolím?

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        FrancoisMerlin     před 15 lety 31.08.2009 21:55 |  
        0 0

        Voliš je v záloze platný tak asi, jako se to říkalo o Galáskovi, kterýho nikdy nebylo vidět a všichni na něj nadávali i když se vyhrávalo. A pokud nehrál tak se prohrálo. U něj mi chybí jen zrychlení, které ho limituje při přechodu do útoku, ale pozičně hraje dobře. Ty standardky měl dneska fakt špatný - Od TJ to byla jiná káva. Jarolím nejspíš odejde - pro něj je to dobře a pro Slavii to však není. Časem ho určitě doceníme víc - však uvidíte! V Jablonci se rozehraje a možná ho někdy uvidíme v repre. Volešák doufám zůstane! BTW. Chybí nám nějaký důrazný útočník, docela bych bral do týmu Rabušice!

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          Barlblog     před 15 lety 31.08.2009 22:10 |  
          0 0

          Nemyslím si, že bez volešáka bychom byli slabší. do středu pole máme Voliše, Jarolíma, Vasilijeviče, Belaida, Trappa, Ragueda. + Může tam hrát J. a M. Černí. :-D

          Jeden hráč ze středu musí odejít. Byl bych pro Volešáka.

          Co se utoku tyče, tak souhlasim, že nám chybí důrazný hráč, který je schopný zakončit a vybojovat míč. Kdo by to měl být, těžko říct...

          Jinak to bude zajímavé. Čelůstka, Hošek, Pekhart (pokud bude zdravý)
          zmizí na mistrovství. To jsou docela ztráty...

          Pak nemůžeme moc počítat s Tafatem a Naumovem. Riste je zatím dost výrazně mimo a pokud je pravda, o čem se mluví, že je neochotný učit se řeč, tak nechápu proč jsme ho kupovali. Tyhle informace jsme snad museli mít. Tafat je pro A-tým nepoužitelný ZATÍM!!! tudíž bych ho poslal na hostování. V utoku je tak docela místo...

          No uvidíme jak se to vymyslí. Já jen doufám, že KJ zas nevytvoří nějakou chujovinu, jak je jeho dobrým zvykem.

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          wector     před 15 lety 31.08.2009 22:32 |  
          0 0

          Proč by odchod MJ nebyl dobře pro Slavii? Nechme stranou všechna hodnocení atd, dnešní realita je taková, že nehraje a ani v blízké budoucnosti to nevypadá jinak. Jestli za něj dostaneme slušný prachy (třeba se umaže půl ceny Hlouška, pokud to nebude jen hostování s opicí jako vždy), tak to bude dobře i pro Slavii. Holt se u nás neprorazil, to se stává i lepším. Ať se v Jablonci klidně stane hvězdou a dostane do repre, u nás takovej scénář nehrozí. Je mu 24 let, to máme čekat do třicítky jestli možná někdy? Třeba mu nesedí to bičování a naopak klid Komňanckýho pomůže, uvidíme. Na rozloučenou, pokud opravdu půjde, mu můžeme max. poděkovat, něco dobrýho pro Slavii udělal a i když to nebylo ideální, tak jen za poslední rok ti vyjmenuju deset hráčů kteří by si víc zasloužili nakopat do prdele než MJ.

          • Re: Slavia - Slovácko 3:0

            slaviator     před 15 lety 31.08.2009 23:18 |  
            0 0

            Tak tech 10 hracu jmenuj :-)))

            • Re: Slavia - Slovácko 3:0

              wector     před 15 lety 31.08.2009 23:52 |  
              0 0

              Cissé, Abraham, Toleski, Šiklič, Besta, Naumov, Romanovs, Dens, Vasiljevič a Grajciar. Možná by tam šel zařadit i Brabec, kterej měl sotva akceptovatelnej podzim a tragický jaro, ale tam to napravuje co udělal pro Slavii o rok dřív. Každopádně nikdo z těch deseti neudělal pro Slavii tolik co MJ a radši nepočítat kolik nás stáli a stojí, to by bylo na Hlouška i toho Kučeru a to včetně platů.

              • Re: Slavia - Slovácko 3:0

                Jakubisko     před 15 lety 01.09.2009 00:06 |  
                0 0

                proč Toleski, Šiklič a Grajciar? Goce dal pár důležitých gólů a svoje si tu imho odehrál...Šiklič hrál vždycky dobře, akorát doplatil na zranění...a Grajciar? nebýt toho, že upadl v trenérovu nemilost, nejspíš by se dneska přetahoval o základ...

                • Re: Slavia - Slovácko 3:0

                  wector     před 15 lety 01.09.2009 12:34 |  
                  0 0

                  Toleski se nekupoval jako někdo kdo dá pár důležitých gólů, ale jako hlavní hvězda do útoku. To nikdy nebyl a nemít loni na podzim Necida, tak jsme v prdeli.

              • Re: Slavia - Slovácko 3:0

                slaviator     před 15 lety 01.09.2009 06:31 |  
                0 0

                Goce ma docela dobrej pomer zapasy/gol, proc on? Protoze se po hristi "plouzil"? Onto neni typ jako Hlousek, kterej beha jak blazen po celem hristi, ale je to hrac do vapna, i kdyz nekdy se take zapoji do rozehravky. To se ale vedelo, kdyz prichazel... Myslim, ze se mu krivdi, dal i dost dulezitejch golu, viz ten nadhernej ve Zline na tom hnusnym neregulernim terenu.

                Siklic byl dobrej, snazil se i strilet, kdyz ho pustili ke standartce, propalil co se dalo a smrdelo to golem. Hral dobre, skoda, ze byl casto zranen.

                Grajciara ale uz vubec nechapu, proc zrovna jeho?! V priprave nejlepsi hrac, holt ale ma "Alzheimera" a stalo se, co se stalo. A kvuli tomu ho KJ odepsal. Ale herne urcite nezklamal.


                K ostatnim: Abraham dvakrat podtrzeno, to souhlas. Besta bojoval, ale nedal holt goly, coz se od utocnika ceka, takze zklamani, ale ne ze zpusobu hry, ale spise produktivity. Cisse na to nemel, holt neni kazdej Tavares. Ale v nejakem jinem ligovem tymu by uplatneni nasel si myslim. Dens zaujal v lednu na Vysehrade, kdyz se podepsal, bohuzel se zranil a neodehral za acko ani zapas. Z toho duvodu muze byt v tom pripade teda zklamanim i Kaufman, kterej neodehral zapas ani za becko...Naumov zklamal, ale dejme mu jeste cas, ono je neco jineho hrat v Zizkove a ve Slavii, je paf z te rozdilne kvality spoluhracu :-) V Lipe bych mu dal sanci od zacatku. Romanovs herne nezklamal, "jen" v tom, ze zamlcel ten trest. Ale pri podpisu pry rikal, ze tam jsou jiste male problemy - to mela Slavie zavetrit a proklepnout si ho ne "standartne", ale "nestandartne" - daleko vice. Holt ale nebyl psanej napoharove soupisce, tak se stalo co se stalo...

                • Re: Slavia - Slovácko 3:0

                  smely (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 10:32 |  
                  0 0

                  Co se stalo s tim Grajcarem ?

                • Re: Slavia - Slovácko 3:0

                  wector     před 15 lety 01.09.2009 12:32 |  
                  0 0

                  Ty do toho pleteš city. Toleski je zklamání, pravidelně hrál půl roku a gólů se čekalo rozhodně víc než 6 (ligovejch). Ale nejde jen o jeho ploužení se, hlavně o neuvěřitelnou simulaci. Hráč kterej lehá na zem pokaždý když se na něj soupeř podívá je k ničemu, zazdil tím spoustu šancí a rozhodčí už to ani nepískali. Dalších mě celkem nezajímá jestli, proč nebo jak upadli v nemilost KJ. Tvůj Grajciar třeba na jaře nepředvedl kromě gólu Liberci nic zapamatovatelného. Za přípravu body nejsou a v ní byl skvělej i Janda, kterej hraje v sezóně hovno. U všech jmenovaných platí, že nás stáli a stojí prachy, nehrajou a ani jeden z nich nedal Slavii víc než MJ.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        slaviator     před 15 lety 31.08.2009 22:00 |  
        0 0

        Jeden z nich asi odejde. kdo, to je otázkou... Ale tady se zase ukazuje, jak ve fotbale stačí málo - kdyby Voliš neonemocněl, tak dneska kope v Teplicích...

  2. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    opicemag     před 15 lety 31.08.2009 22:29 |  
    0 0

    Já nevím, ale Volešák se mi pořád nějak nelíbí...
    Jinak dnes nic moc, ale výhra je výhra, navíc tři góly. Jen Hubáček má asi problém, protože Čelůstka hrál na jeho místě více než dobře.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      kick_me (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 22:53 |  
      0 0

      pardon...toho jsem si teda nevsiml, prvni polocas mel Celustka strasne, levackou se neodvazil nacentrovat, branil nedurazne. v druhem polocase to uz asi bylo o neco lepsi, to uz jsem ho tolik nesledoval, ale obounohej, jak tady nekdo tvrdil, tedy doopravdy neni...

      jinak jsem z nasi hry nadseny tedy nebyl, milana cerneho tady sice take nekdo chvali, ale napriklad proti boleslavi se mi libil daleko vice a ostatni hraci take vice mene nevyrazni, ale obcas se tam objevily dobre naznaky, tak snad jich bude vic a vic.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        marek018     před 15 lety 31.08.2009 22:56 |  
        0 0

        to jste asi viděl jiný zápas,Čelůstka byl jeden z nejlepších hráčů na hřišti.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        kytt (host)     před 15 lety 31.08.2009 22:57 |  
        0 0

        to jsi viděl opravdu špatně. spolu s Belaidem byl Čelůstka nejlepší na hřišti.

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          Khadgar     před 15 lety 31.08.2009 23:15 |  
          0 0

          No tak v prvním poločase tam přes Čelůstku něco šlo, pak už to bylo lepší.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Jakubisko     před 15 lety 31.08.2009 23:39 |  
      0 0

      Čelůstka za celý zápas levačkou nacentroval jen jednou, párkrát si to přehodil na pravačku, ale většinou na to neměl čas. Mně se teda nalevo nelíbil...:/

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      denydzlSKS     před 15 lety 01.09.2009 01:50 |  
      0 0

      já chtěl zrovna napsat, jakej to byl omyl s tím čelůstkou an levo a koukám, že dost lidí je z něj nadšených, nechápu, podle mě byl špatnej...neustále se při bránění otáčel na svojí pravou a dopředu dal snad dva centry levou...v první půlce byl doslova mizernej, v druhý ho nakopnul ten gól a byl alespoň průměrnej...

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        venator     před 15 lety 01.09.2009 15:49 |  
        0 0

        Přesně tak. Obounohý rozhodně není, nechápu proč tam KJ nevyzkouší Trubilu, jednak protože to bylo Slovácko a jednak protože Ondra Č. brzo odjede na mistrovství. Navíc se Trubila jevil v priprave slibne hlavne smerem dopredu ve srovnani s Hubem.
        Jinak me je Čelůstka sympatickej a napravo není horší než Krajčík už teď ve 20!Nezapomínejte,že mu je 20!Brání líp a víc než Krajčík, je rychlejší než Krajčík a dopředu to taky umí a postupně se osměluje víc a víc dopředu.

  3. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    lassiter     před 15 lety 31.08.2009 22:48 |  
    0 0

    Dobrý tři body, Slovácko byl ale upřímně soupeř na pět gólů, ale to by chtělo trochu víc běhat. Líbil se mi M. Černý, Vomáčka (výbornej nákup!), i Ondra Čelůstka to nalevo pořešil slušně. Trápil se opět Standa (snad se dá přes pauzu trochu dohromady), myslim že i Šenky, u kterýho většina akcí skončila, na druhou stranu dal opět důležitej gól a opět neviditelnej byl Láďa Volešák. Vaniak zřejmě nová jednička :-) Naumov mi i přes těch deset minut připadal někde trochu mimo.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 31.08.2009 23:08 |  
      0 0

      Mylsim že to chtelo trochu presnejsi kombinace pred vapnem. Ale jinak dobry, poctiva hra dozadu, libil se mi napravo M.Cerny s Krajcikem, Celustka nalevo spolehlive, mozna mohl vic podporit Hlouska, prava strana byla aktivnejsi, velmi dobry Belaid a Vomacka, slabsi Volesak. Naumov skutecne uplne mimo, obavam se, ze se u nas jen tak nechyti. Slovacko bez Svancary nemelo sanci. Senky sice dost ztracel mice, ale streleckou bilanci ma tedy velmi slusnou, jen tak dal!

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Jachym     před 15 lety 01.09.2009 09:56 |  
      0 0

      Všechny akce u Šeknyho končily, ale tak to má být, je to koncový hráč :-)

  4. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    quelhar (admin)     před 15 lety 31.08.2009 23:56 |  
    0 0

    No, vysledek je tak o dva goly lepsi, nez bychom si za predvedenou hru zaslouzili, ale stezovat si urcite nebudu. Do zapasu jsme vstoupili docela slusne, ale po nejakych 20 minutach se aktivita vytratila a az do konce polocasu to byla docela bida, Slovacko bylo absolutne bezzube a presto si nasi stoperi vymenovali pomale prihravky a stredovi hraci udelali radsi klicku vzad nez nejaky pokus o vypad vpred. Krajcik je jen stinem lonskeho Krajcika, napocital jsem nejmene 5 situaci, ve kterych by loni sprintoval po lajne a zadal si prihravku a ve kterych dnes jen stal, prijal mic a zase jej odevzdal zpet bez nejakeho vlivu na vyvoj akce.
    Stoperi se mi libili, krajni obranci uz moc ne, jak Krajcik, tak Celustka by meli vice podporovat ofenzivu, zvlast v zapase jako byl ten dnesni. U Celustky muze byt omluvou, ze hral na nestandardni strane a Krajcik mel asi prilisny respekt z Clebera a nechtel ho moc spoustet z oci. Ze zalohy se mi nejvice libil Belaid a Hlousek, Volesak nic moc, J. i M. Cerni zrovna tak, zvlast prvni puli se mi M. Cerny nelibil vubec, ve druhe uz to bylo trosku lepsi. Utok Vlcek - Senkerik mi prijde tak trochu nedurazny a moc nepobiram smysl dlouhych nakopu na tyto dva hrace. V souboji je pretlaci snad uplne kazdy ligovy stoper. Naumov toho moc neukazal, jen napodobil Standu z nektereho z predchozich zapasu, kdy pri prebirani mice v brejku si jej kopl do autu. Naopak Vasiljevic mi prisel hodne aktivni a chtel hrat, takze i za tech par minut na me zapusobil lepe. Koneckoncu odcentroval Kubanovi na treti gol.
    Palec nahoru Senkymu za pekny nabeh a pekny gol, palec nahoru Hlouskovi za bojovnost po cely zapas a velky palec nahoru nasemu kotli i kotylku hostu, kteri delali zabavu, kdyz na hristi se nic zabavneho nedelo.
    Palec dolu rozhodcimu, ktery nam zbytecne pomahal, zvladli bychom to i bez nej. Vubec se nedivim Mazurovi, ze tam neustale maval rukama.
    Doufam, ze se Jarda Cerny da brzo dohromady.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      DrFe1     před 15 lety 01.09.2009 00:21 |  
      0 0

      No tak ono hrát proti deseti urputně bránícím se zahuštěným středem hřiště není nikdy jednoduché a vždycky nám to dělalo problémy. Ještěže jsme dali ten gól do šatny, jinak to mohlo dopadnout všelijak. Na Strahově jsem viděl spousty takovýchhle zbytečných remiz 0:0 apod. v Edenu se nám naštěstí zatím daří tyhle betonáře nakonec překonat, snad to vydrží i nadále.
      Krajčík tam měl ve druhém poločase několik svých "klasických" akcí, takže to vypadalo, že by se mohl vracet do bývalé formy. V první půli mu Cleber dělal viditelné problémy, ale druhý poločas zvládnul podstatně líp.
      S hodnocením M.Černého také nesouhlasím, v prvnmí půli to byl téměř jediný hráč, který tím betonem dokázal projít a vybojoval několik slušných standardek.
      Vasilijevič na mě také udělal dobrý dojem

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Wommi     před 15 lety 01.09.2009 00:36 |  
      0 0

      ...u krajcika dost casu v prvni puli byl celkem problem s tim, ze on by se asi i rozbehl,..ale vetsinu casu akorat nastvane maval rukama, kdyz chtel prihru, a dost casto od belaida, kterej to drbal strasne stredem, takze se nedivim, ze mu to tolik neslo.

      mne na rozdil od jinych diskutujich belaid dnes nedostal, pouze ta golovka senkerikovi byla prima.

      volesak mi prisel slusny spis pozicne nez tvorive, skoda trestnaku.

      M. Cerny, se snazil ale dnes spis jak splaseny kun nez ze by mu to uplne slo,..myslenka sem tam ale provedeni v kontextu s ostatnimi:(

      ...rozhodne souhlasim s tim, ze by oba kraje meli vic a vic podporovat ofenzivu!!!!!!!!!..stale hrat prosdtredkem a nebo nakopavanim micu odevsad ale nekolik desitek metru od brany mi prijde zbytecny!

      a co jsem tedy dnes nepobral, a za to bych je serval a kop do zadku je poslednich 5 minut, kdy obrana si ase zahravala,...klasika suchac,...oni misto toho aby za stavu 3:0 hrali pred souperovou brankou,..a bavili divaky,..tak si to zase kopou od pulky dozadu a konci to samozrejme uz klasicky tak, ze nakonec to jen tak tak kopnou vaniakovi, kterej je rad ze to odkopne a zase pak tim rozjeli protiutok synotu!!!!!..nechapu a musim rict ze mi to opravdu sere(damy prominou)!!!
      M.

  5. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 00:10 |  
    0 0

    Proti velmi slabému soupeři je výsledek mnohonásobně lepší než předvedená hra. Budu jen opakovat, co píšu od začátku sezóny: chybí nám kreativita ve středu pole a střelecké typy v útoku. Zatím předvádíme pouze snahu. Pochválil bych Vomáčku (už dlouho nepamatuji tak jistého stopera) a Hlouška. Za těch 10 minut se mi líbil i Vasiljevič. V prvním poločase se mi jako jediný hráč s nápady a se schopností přejít přes protihráče jevil Jarda Černý. Po jeho odchodu jsem propadl malomyslnosti a temně dumal, kdo bude schopný vymyslet nějakou gólovou akci. Nakonec nám padly takové celkem náhodné góly ve správných časech, že se soupeř ze špatného výkonu propadl do výkonu tragického a třetí gól si dal sám. Ale vymakal ho Vasiljevič, asi bych ho příště zkusil v základu. Ještě se mi občas líbil Milan Černý, ale za takovým výkonem z loňského utkání s Bolkou hodně zaostává. Potěšující je, že poslední dva zápasy doma skončily 3:0. Snad nám tyhle výsledky přinesou klid na kopačky a začneme hrát nejen bojovně, ale i pohledně.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Clarinet     před 15 lety 01.09.2009 00:21 |  
      0 0

      A Belaid zase nic? Ty jsi komik. :)

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 00:41 |  
        0 0

        No tak to si můžeme nadávat do komiků dokolečka. Píše to o něco výše Wommi. Belaid to drbe středem, zpomaluje, napravo běží Matěj, nalevo Adam, ale TJ neslyší nevidí. Chybí mi tam u něj více nápadů, předvídavosti, herního vtipu atd. Neříkám, že bych ho zatracoval, ale v mých očích na Slavii průměrný výkon. Samozřejmě ocením gólovou přihrávku, několik střeleckých pokusů, slušně rozehrané standardky, ale přece jen čekám od hlavního tvořivého záložníka více. Tohle na Evropu a možná i na špičku ligy stačit nebude!!!

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          kytt (host)     před 15 lety 01.09.2009 01:07 |  
          0 0

          Jarda Černý to drbe a zpomaluje pořád, vždycky nejdřív míč tahá do strany nebo dozadu a nikomu to nevadí. Belaid je alespoň přímočarej.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      DrFe1     před 15 lety 01.09.2009 00:26 |  
      0 0

      No tak slabí .... oni urputně bránili a na to vsadili všechno. Slabí možná jsou, ale bránili kvalitně a mohli tu remizu ubetonovat. Jak už píšu výše, v minulosti jsme s takovými týmy postráceli spousty bodů. Proto bych ocenil, že nyní se nám to už moc nestává.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 00:44 |  
        0 0

        Body super a i výše vítězství povzbudivá, snad to tým nakopne. Ale lehkost kde nic tu nic, vedeme tři nula a posledních 10 minut se k závěrečnému hvizdu protrápíme. Máme za poslední 3 roky nejnadupanější sestavu, ale fotbal jsem hráli lepší i s horšími playery.

        A ještě pochvala divákům. 12 tisíc je na Slovácko skvělá návštěva!!!!

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          Wommi     před 15 lety 01.09.2009 00:47 |  
          0 0

          ..ale kdyz odmyslis cca kolik 500 fandu slovacka,..zbyva pres 12 tis lidi a nevim kde by se to na tom stadione vzalo:)

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          quelhar (admin)     před 15 lety 01.09.2009 00:48 |  
          0 0

          No, k tem divakum - hlasatel zahlasil takovou formulku "bylo vydano tolik a tolik vstupenek", coz muze zahrnovat listky plus vsechny permice a nemusi se to rovnat poctu pritomnych lidi. Nicmene stadion byl slusne zaplneny (hodne lidi prislo i po uvodnim hvizdu) a ja to tipoval mezi 11 a 12 tisici, takze to opravdu mohl byt i aktualni pocet divaku, kteri prosli turnikety a jen se delal s tou hlaskou zajimavym.

  6. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    tolsimir     před 15 lety 01.09.2009 01:08 |  
    0 0

    dnes nejlepsi Vomacka, zase

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      DrFe1     před 15 lety 01.09.2009 01:26 |  
      0 0

      A to tady přitom bylo přitom nářků, když jsme ho kupovali. Jak je starej, jak nikdy nic nepředved, nehrál ve velkym klubu atd. ..... Já jsem od začátku tvrdil, že to odehrál Brabec si v pohodě odehraje taky. A měl jsme pravdu :-)

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Fallen (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 01:44 |  
        0 0

        Můžu ti říct, že minimálně ve dvou prvních "ostrých" zápasech pěkně kazil, ale od té doby si to sedlo. Zato Marek dělá občas pěkné psíkusy.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Jachym     před 15 lety 01.09.2009 10:01 |  
        0 0

        Zrovna Benovi jsem od počátku věřil. Brabec byl sice klasický vůdčí typ, ale někdy to s tou suverenitou přeháněl. To bylo v době, kdy byl totálně z formy, a o to víc ostatní na hřišti peskoval...

  7. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    denydzlSKS     před 15 lety 01.09.2009 02:24 |  
    0 0

    dnes průměrný výkon, na slovácku se asi podepsalo, že věděli, že budou hrát bez mercedesa a hráli hodně zezadu...klasicky velmi dobří stopeři akorát dosud se mi líbilo, že jsme nehráli brabcovinu (přihrávky mezi obránci), ale bohužel dneska zas! nemám to rád, ondra čelůstka hrál levýho beka šaptně..při bránění bylo vidět, že se pořád otáčí na druhou stranu, v první půli neútočil, v druhý půli trochu ano, dva cetnry tam tuším hodil pravou a dva levou...nevím proč tam nedal leváka trubilu, matej byl trochu lepší než v minulých zápasech, ale pořád to není ono, nemůžu si pomoct, záloha hrála celkem fajn(ano, i volešák), útok- na šenkyho jsem chodil vždycky rád- byl to takovej hračička a byl fotbalovej, ale nedával góly, teď už tak hezky na oko nehraje, ale zase dává góly a proto mu to prominu:-) vlčák se hledá, můj názor: vlčák + šenky nejdou dohromady:-/
    jinak atmosféra velmi dobrá akorát...v druhý půlce, jak se (asi od 50. minuty?!) zpívalo to samé dokola...do nějaký 70. minuty mě to bavilo, bylo to dobré, ale pak začali odpadat lidi a abych pravdu řek...mě to po těch 20ti minutách taky docela omrzelo, ale co..zpíval jsem pořád:-)

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      bongor     před 15 lety 01.09.2009 06:08 |  
      0 0

      Důležitý jsou body.Jinak názory na výkony hráčů se hodně různěj,jako vždy.Co se týká MJ jsem přesvědčenej,že kdekoliv bude hrát,bude v základu,tedy alespoň v naší šedé lize.A že bude v repre,tomu věřím taky,i když zrovna můj favorit to není.Hodně ho brzdí nenávistný přístup některých našich fandů,s tím se nedá stabilně hrát.Zkuste si jakoukoliv činnost,když okolo bude stát hafo pozorovatelů a kritiků,co se budou těšít až něco zku*víte.A od toho se budou odvíjet další vaše chyby,až s tím nakonec praštíte.Určitě mě taky překvapuje hodně velký počet hráčů,koupených během posledního období,kteří se
      "nepovedli",namátkou Toleski a asi i ten Naumov,další nemá cenu
      jmenovat,asi jich klidně bude ta shora vypočítaná "nejmíň desítka".
      Naopak nám někdy utečou evidentní trefy do černého jako třeba Drsek,i když zase neznáme jeho povahu,hlavně přizpůsobivost.
      Zkrátka je problém vybrat si z několikrát přebraného zboží něco,co opravdu bude dobré.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        slaviator     před 15 lety 01.09.2009 06:58 |  
        0 0

        Z ty "desitky" ale minimalne tri tragicti jako Cisse ci Abraham nebyli - Toleski, Siklic, Grajciar...

  8. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    Viking     před 15 lety 01.09.2009 09:03 |  
    0 0

    Mně se včera nejvíc líbil Vomáčka s Tijanym.

    Tijany to nedrbe. Z našich ofenzivních záložníků hru jednoznačně nejvíc zrychluje, včera kromě té situace s Matejem se pokaždé snažil vzít balon a pelášit s ním k brance soupeře a hledat řešení na přečíslení. U mě je to Pan fotbalista, z OZ v současné době jasně nejlepší.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      DrFe1     před 15 lety 01.09.2009 09:31 |  
      0 0

      Souhlasím. Já jsem ho včera taky trochu víc pozoroval a hlavní problém byl, že proti zformované obraně bránící v deseti lidech to často prostě neměl komu dát. Proto možná ty komentáře že to "drbal".

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Viking     před 15 lety 01.09.2009 09:43 |  
        0 0

        Včera hra trpěla špatným pohybem krajních obránců a útočníků. Šenkeřík byl v první půli do vstřelené branky doslova na hřišti namalovanej, Vlček jakbysmet, Hloušek se mi víc líbí na levé záloze. Naumov byl strašně nervózní a kazil, na druhou stranu oproti Toleskiho aspoň není línej na krok.

        Dneska máme největší problém v útoku, resp. v soupeřově vápně. Jsme tam děsně nedůrazní a prohráváme skoro všechny osobní souboje.

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          DrFe1     před 15 lety 01.09.2009 09:53 |  
          0 0

          Máš pravdu. Hodně chybí nabíhání útočníků a krajních obránců (záložníků). Až ke konci tam měl Matěj pár záblesků ze starejch časů, dozufejme že se dostane do bývalý formy. Naumova je mi až líto, když vidím jak by chtěl a nejde mu to. Kazí pak i jednoduchý míče. Dal bych mu šanci v ČL na celej zápas, snad se trochu uklidní a časem chytí.

          • Re: Slavia - Slovácko 3:0

            Wommi     před 15 lety 01.09.2009 10:18 |  
            0 0

            probuh, to jsem to byl jen ja,..co tam videl v prvni puli snad desetkrat dalnici jak do mnichova od belaida ke krajcikovi, kterej to tam mel vydlazdeny, rozhazoval rukama a belaid misto prihry se cpal do stredu hriste kde to zazdil nejakou prihravkou do chumlu na sestnactce?!!!!

            • Re: Slavia - Slovácko 3:0

              Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 11:40 |  
              0 0

              No kdyby si Krjčík do tý dálnice naběh (čili mezi levého záložníka a obránce směrem k praporku), tak by mu to tam TJ opravdu mohl dát, takhle Krajčík stál na lajně, před sebou Clebera a za ním obránce a rozhazoval rukama. Já bych mu míč taky nekopl. O balon si musíš říct především pohybem do volného prostoru a ten dneska Krajčíkovi chyběl, nebo spíš co se vrátil..

              • Re: Slavia - Slovácko 3:0

                Wommi     před 15 lety 01.09.2009 12:08 |  
                0 0

                ..ale kdyt tam bylo misto x-krat,...sedim v podstate na urovni,...krajcik bezi do volnyho prostoru, mic je na prostredku, spise vice na levo od kotle...krajcik bezi,..mava..belaid bere balon..toci se s nim a smeruje pomaleji prostredkem k vapnu a kouka na balon..a krajcik..pomalu ale jiste vztekleji a vztekleji mava az uz jen promachne a bezi zpet, protoze balon dostal protihrac.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Wommi     před 15 lety 01.09.2009 09:56 |  
      0 0

      ..nesouhlasim:)..tedy s tim ze hru zrychluje, aspon co se tyka vcerejsiho zapasu,...hraje dost do strany a alespon vcera to tahal stredem misto aby hral na mateje popr. celustku, hlouska,....dost casto cekal na obranu a hral to do stran. jinak balon na senkerika krasnej.

      ..to spis se mi libi v primocarosti M Cerny,..akorat vcera kazil prihravky,..ale ten balon vezme a jede do predu.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      smely (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 12:53 |  
      0 0

      souhlas. TJ uz se asi oklepal z odchodu Tavarese a s prichodem HR zacal zase hrat fotbal. ALLEZ TIJANI !!

  9. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    Jiri1     před 15 lety 01.09.2009 09:49 |  
    0 0

    Zdravim, vykon tymu mozna optimalni nebyl, ale hraci dreli, bojovali a zapas neodflakli. Nemyslim, ze tentokrat nekdo prilis vycnival, ani Belaid , ani Cerny no proste nikdo, ale vzhledem k tomu , ze zapas byl jasnou zalezitosti bych rozhodne hrace nezatracoval. Jinou veci je nominace golmana Vaniaka , kterou musim ocenit, je dobre , ze ve Slavii existuje nekdo, kdo muze zkorigovat nektere nepochopitelne tahy naseho trenera a dat sanci jistote, jakou Vaniak i s tim Belehradskym darovanym golem predstavuje, je jen smutne ze to vedeni doslo az pred rozhodujicim zapasem cele sezony. Jeste si dovolim poznamku k Belaidovu bratrovi, hraje take v zaloze za beckoSparty je bojovnejsi a dokaze dat balon s centimetrovou presnosti, je pro mne zcela nepochopitelne , ze nema misto v a tymu a ze si ho nikdo nevsim. Pokracuji intenzivni namluvy Jarolima s Jabloncem, "ten se ma stat soucasti nahrad za Hlouska a nyni se doladuji financni zalezitosti, existuje moznost , ze by Slavia nejaky cast jeho plat doplacela........... A nakonec musim opet trochu zkritizovat nase vedeni za to , ze bylo jasne , ze trener jedenadvacitky bude nominovat k bloku zapasu kivalifikace hrace ze Slavie a bude jich nejmene 5, takze podani zadosti o odklad zapasu melo prijit daleko drive , dnes jiz jsou vsechny oficialni terminy vice mene v prde........a kvuli zraneni dalsich 6 fotbalistu , se vetsinou poharove zapasy tymum s 50 az 60 profesionalnimi smlouvami neodkladaji.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      DrFe1     před 15 lety 01.09.2009 09:55 |  
      0 0

      A kdo tomu KJ přikázal, aby postavil Vaniaka ? :-)

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      skman     před 15 lety 01.09.2009 09:58 |  
      0 0

      zdravim, mam na Tebe jednu otazku dokazal by sis na KJ miste predstavit nekoho lepsiho samozrejme v rovine reality pac si myslim ze KJ neudrzime vecne a skonci u repre. Zajimalo by me kdo by podle Tebe jej mohl nahradit

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Jiri1     před 15 lety 01.09.2009 10:19 |  
        0 0

        Vis tady je nutno rici jednu zasadni vec, nikdo zatim nerekl proc vlastne KJ nevzal praci u repre , oficialne se rika , ze se chtel soustredit na praci u Slavie, mezi lidmi ze svazu se spise hovori o tom, ze nabizene podminky financni , ale i pracovni byly slusne receno na hovno.........., takze se to pry dopredu vedelo jak to dopadne. Jestli KJ skonci u repre popravde v minulych tydnech se objevily i zpravy , ze by se Jarolim v pripade dalsich neuspechu mohl pakovat, tak by asi u repre neskoncil , ma jine a mnohem lepsi nabidky. Pokud mam rici svuj nazor a je to jen a jen muj nazor, Slavia by zrejme oslovila cloveka z venku, nikolivasistenty tedy jednoho Rehaka , jak se uvadelo a muj tip smeruje ke Kozlovi, mozna Uhrinovi , nebo treba k treneru Janu. A Jarolima neudrzime, ono neni v Ceske kotline moc klubu, ktere by ho byly schopny zaplatit, vlastne ani jeden, to nemluvim o participaci na prestupech ci o podilech za zhodnocene hrace, takove podminky nema ve smlouve ani jeden Cesky trener. Celkove se odheduje , ze by se prijem KJ pri povedene sezone mohl pohybovat okolo castky 25 az 30 milionu.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Barlblog     před 15 lety 01.09.2009 12:49 |  
      0 0

      Prodej Marka Jarolíma je naprostá hloupost a vymstí se nám to.
      I hostování bych se bránil. Jediné místo kam bych ho poslal jsou Teplice a to na půl roku. Nic víc.

      Vadí mě přístup KJ. Hrozně ode zdi ke zdi, nemá to žádnou kontinuitu.
      Nejdřív Markovi věří a pak si ho vybere jako obětního beránka za předkolo LM. Samozřejmě Marek hrál bídně, ale nebyla to jen jeho vina. zodpovědnost nese tým a velkou část KJ osobně.

      Postupně se ukazuje (bohužel), že budeme rádi za velké množství hráčů, protože se nám zranění nevyhnou. Ale moje odpověď je, že máme juniorku. Od toho tady je a při vší uctě k Arsenalu, musíme je porazit i s Korešem a čmovšem v základu.

      Co se přestupů týká, zase mám lehké obavy, co kdo vymyslí. Už jsem tu několikrát psal, že Volešák je nadbytečný a velkou část zápasů neviditelný. Může to být jeho rolí na hřišti, ale mě se nezdá, že by Ragued nebyl vidět, když hrál a to by měli teoreticky hrát to samé. Na MJ se asi dost těžce podepsalo vyřazení. Pořád si ale myslím, že jeho bychom pouštět neměli. Postupně bych mu dával šanci. Zrovna teď v poháru. Tafat je dle mého nepřipravený na A-tým. Několikrát jsem ho viděl a chce to hostování. Myslím, že takový Střížkov by po něm sáhnul.

      Co se týká přestupů směrem k nám. Neumím si představit hráče, který by nám vyřešil problém v útoku.

      Mít Vlčka, Naumova, Šenkeříka a zraněného Pekharta. to je málo
      chce to ještě jednoho hráče, který by přinesl trochu důrazu, je rychlý a silný v osobních soubojích. Vlčák, Naumov ani šenkeřík v nich nevynikají.

      Záloha si myslím sedne a zároveň doufám v brzký návrat J.Černýho.

      M. Černý (Janda, Grajciar) - Belaid (Jarolím, Vasilijevič) - Ragued (Trapp) - J.Černý (Hloušek, Trubila) => 11 hráčů na 4 místa + Vlček je univerzálnější a může do zálohy, stejně tak dost našich záložníku dobře zahraje i na jiných pozicích.

      Myslím, že bez Volešáka a Tafata se obejdeme

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Barlblog     před 15 lety 01.09.2009 12:54 |  
      0 0

      Aimena Belaida jsem viděl jen jednou naživo, když mě kamarád vzal na Spartu B. Tys ho nějak sledoval víc. Protože když jsem se díval já, tak příliš nevyčníval, ale máš pravdu, že se nebál přitlačit na pilu. Byl bojovnej. Každopádně mohl se zlepšit a pokud ano, nemělo by význam nechat ho rudochům a kazit mu život... :-D

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      slaviator     před 15 lety 01.09.2009 13:07 |  
      0 0

      Aimen je sympaťák, ale jestli chceš naznačit, že je chyba, že jsme ho nevzali, tak to chyba není.

  10. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    quelhar (admin)     před 15 lety 01.09.2009 09:57 |  
    0 0

    No, jeden zapas za nami a dalsi, pomerne dulezity, pred nami. V Ceske Lipe musime ve ctvrtek vyhrat, abychom se vyhnuli ostude a hlavne medialni hysterii. Ovsem bez vice nez pulky kadru to bude docela tezke.
    Postavil bych tuto sestavu: Vaniak - Trubila, Vomacka, Zieris, Krajcik - Kores, Trapp, Volesak, Vasiljevic - Tafat, Senkerik.
    Do brany nam zbyl nejspis jen Vaniak, Hanus je pryc, Romanovs nevim, ale muze byt taky pryc s repre, takze Vanous je jasna volba. Na lavici mu muze kryt zada Berkovec.
    Na leveho beka moc moznosti nemame, Trubila muze hrat i leveho zaloznika, ale krome nej je Hubacek zraneny, Celustka pryc, Hlousek pryc. V becku hraje kapitan Stary, ale nez dvojici Stary - Trubila nalevo, radeji uvidim dvojici - Trubila - Kores.
    Se stopery je problem nejvetsi. Mame pomerne dost hracu, kteri stopera muzou hrat, ale az na Vomacku jsou vsichni pryc. Suchy, Hosek, Celustka s repre, Hubacek je zranen. Nez predelavat na stopera Trappa, radeji bych postavil kluka z becka. A v nedeli se mi libil vice Zieris nez Cmovs, hlavne je pomerne vysoky a mohl by byt tak nebezpecny i v utoku pri standardkach. Proto on. Na praveho beka mame moznosti vic, krome Krajcika je k dispozici i Dens nebo nekdo dalsi z becka (Kolarik). Ale protoze bychom zapas opravdu podcenit nemeli, je pro me jasnou volbou Krajcik.
    V zaloze mame nalevo problem, pokud tam nedame nejakeho "univerzala" typu Vasiljevice, tak nemame levonohe hrace. Za becko hraje na tomto postu kvalitne Kores, dal bych mu sanci. Krome nej by tam mohli hrat z becka i dalsi kluci, ale Ivanovic i Milutinovic muzou byt nekde se svymi repre. Na zbyle posty v zaloze nam tu par hracu zustalo, tak jsem vybral az na MJ vsechny a zaplnil s nimi zbyvajici posty.
    Do utoku mame moznosti nejvic, nechal bych Senkyho, ktery ma golovou formu a k nemu postavil vysokeho Tafata, ktery se za becko jevi velmi dobre. Na lavici muzou zustat Vlcek s Naumovem, spolu s Berkovcem, Starym, Cmovsem, Densem a pokud jeste neodejde, tak Jarolimem.

    Prekvapilo by me, kdyby ten zapas byla formalita, moc hracu nam nezbylo a v takoveto silne kombinovane sestave uciti souper sanci neco uhrat. Navic bude hrat doma pred dobrymi divaky a bude se chtit predvest. Pred timhle zapasem varuju, muzeme se snadno dockat nemileho prekvapeni. Chce to maximalni soustredenost.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Jiri1     před 15 lety 01.09.2009 10:22 |  
      0 0

      Usetri nas Tafata.........., jen at radeji kope Vlcek .

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        quelhar (admin)     před 15 lety 01.09.2009 10:24 |  
        0 0

        Pri vsi ucte ke Standovi - co vidim v acku a na becku, jejich prinos pro hru je zhruba stejny a Tafat ma aspon potencial pri nejake standardce tam hlavou gol dotlacit.

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          Jiri1     před 15 lety 01.09.2009 10:30 |  
          0 0

          tak nevim , toho hrace sleduju dlouhodobe, tj cele lonske jaro a v becku nic svetoborneho nepredvedl doporucuji dlouhe hostovani, nejlip kdyby mu ho zaridil jeho dlouhoprtsty manzer tusim Paska, jeho nominace v poslednich minutach proti Tiraspolu byl opravdu vydareny tah

          • Re: Slavia - Slovácko 3:0

            quelhar (admin)     před 15 lety 01.09.2009 10:59 |  
            0 0

            Nerikam, ze predvadi neco svetoborneho, ale jako jeden z mala v becku ma velmi slusne zpracovani mice, vyhrava vetsinu hlavicek. Souhlasim, ze by pro nej bylo vhodne rocni hostovani treba ve druhe lize, ale v zapasech jako je Ceska Lipa, muze byt velmi platny.

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      slimak     před 15 lety 01.09.2009 10:28 |  
      0 0

      sdilim s tebou obavy quelhare.moc hracu k dispozici opravdu nebude a ceska lipa vubec nebude lehky souper..jeste je moznost nasadit vyhozene hrace, ale to by nebyl nejlepsi napad..
      tedy: vaniak-krajcik,vomacka,bek z becka,trubila-grajciar,trapp,volesak,vasiljevic-Vlcek,Naumov

      a jeste k vcerejsimu zapasu.muze byt divny kritizovat po vyhre 3:0, ale slovacko bylo opravdu slaboucke, jeste horsi nez strizkov. Kdyby hrali svoji utocnou hru, meli bychom vice problemu.
      Náš problem byl na krajich obrany, celustka i krajcik byli velmi spatni. celustka nalevo je holy nesmysl, vzdycky si to musel dat na pravacku a bylo po akci. matej se opravdu hleda a misto v sestave by mit nemel.Druhym problemem je utok, senky fajn, dal gola, ale jinak nic. Velmi nam chybi durazny utocnik typu Forta nebo Pekharta, s tim chtelo jeste neco delat..
      Velmi dobre zahral Tijany, neni pravda, ze to drbal, ale fakt to nemel komu nahrat, chybel vetsi pohyb.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 11:35 |  
        0 0

        Slovácko bylo opravdu slaboučké? Kdyby nepad ten "náhodnej" gól na konci poločasu tak to v klidu mohlo skončit 0:0. Stejně náhodnej gól jako dal Tiraspol, kterej hrál strašně, tak i my jsme do tý doby hráli opravdu strašně, boleli z toho oči, světlé momenty přinášely akorát střelecké pokusy Belaida (konečně někdo to zkusí). Jinak Slovácko bylo po dvou třech narážečkách před našim vápnem, Matej měl z Clebra staženou prdel a každej jejich hráč o sobě přesně věděl, precizně oraganizovaná hra. Kdyby hrál Švancara (na kterym doteď měli postavenou ofenzivu), tak jsme do poločasu mohli prohrávat 2:0 a nikdo by se nemoh divit za ten náš výkon. Prej horší jak Střížkov, ten dostal góla už ve 3 minutě, vzádu totálně jalovej.. Tenhle zápas rozhodl ten "náhodnej" před půlí, jinak by to pro nás nedopadlo dobře.. Trošku úcty k soupeři a pokory k našim výkonům..

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          slimak     před 15 lety 01.09.2009 11:45 |  
          0 0

          videl jsem to trosku jinak nez ty..s uctou k souperi to nema nic spolecneho, nemyslim si, ze by nas slovacko nejak ohrozovalo, na branku nevystrelilo ani jednou..mysleno to bylo tak, ze nas nijak skvely vykon na ne stacil..spolehat se na defenzivu a zakopat se ve vapne neznamena kvalitu soupere.tu si ja predstavuju trochu jinak..

          • Re: Slavia - Slovácko 3:0

            Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 12:00 |  
            0 0

            Jak jsem řekl, chyběl o finální zakončení, které měli postavené na Švancarovi, jinak v technice, osobních soubojích a především v organizaci hry nás předčili. Tohle všechno samozřejmě změnil náš "náhodný" gól do šatny. Do tý doby jsme byli zralý na ručník.. Je třeba si uvědomit, žze tenhle zápas rozhodl onen gól do šatny... Slovácko do toho gólu určitě nebylo zakopaný na vápně, hrálo chytře, vyráželo do brejků ve více lidech, přesně si přihrávali, pokrývali balon.. Takhle hraje prostě soupeř, kterej nemá tak kvalitní hráče jako protivník.. ale záleží jak, pokud se spokojí s nakopávánim balónu jedinýho hráče v útoku, kterej po každym souboji simuluje, válí se na hřišti, zdržuje atd tak je to humus. Ale takhle Slovácko rozhodně nehrálo.. takže opakuji, Slovacko nebylo opravdu slabý soupeř a už vůbec nebyli horší jak Střížkov..

            • Re: Slavia - Slovácko 3:0

              lassiter     před 15 lety 01.09.2009 12:09 |  
              0 0

              "v technice, osobních soubojích a především v organizaci hry nás předčili." Byl jsi včera na stejném zápase? Pokud někoho předčíš v technice, osobních soubojích a v organizaci hry, tak to by za normálních okolností mělo vést tak k třígolové výhře. Zřejmě jim teda chybělo to finální zakončení, o kterém mluvíš, protože kromě jedné střely asi z pětadvaceti metrů, která se šourá po zemi možná ještě teď, ohrozili Vaniaka jen jednou po rohu, kdy hlavičkovali metr nad. Slovácko bylo zakopaný na svý polovině, nic na tom nemění ani jejich brejky ve více lidech, který končily zpravidla pár metrů před našim vápnem. Slovácko podle mě byl špatnej soupeř srovnatelnej se Střížkovem.

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          quelhar (admin)     před 15 lety 01.09.2009 11:51 |  
          0 0

          No nevim, ale fakt si nepamatuju, ze by Slovacko bylo nekdy pred nasim vapnem. V drtive vetsine pripadu po dvou trech narazeckach prisli vlastni nepresnosti o mic. Vzadu hrali pomerne organizovane, ale dopredu prakticky nehrali vubec. Trochu se to zmenilo prichodem Smetany, ktery se nakopavane mice snazil sklepavat, ale taky z toho nic nebylo. Strizkov hral vzadu strasne, ale dopredu se aspon o neco snazil a byl nebezpecnejsi nez vcera Slovacko. S cim souhlasim je to, ze kdyby Senky nedal v prvni puli gol, tak to mohlo byt docela trapeni.

          • Re: Slavia - Slovácko 3:0

            Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 12:06 |  
            0 0

            Nevim, pro lepší zhodnocení by bylo dobré pustit si to ze záznamu ale já jsem přesvědčen, že Slovácko bylo před naším vápnem "docela často" a dostávali se tam velice jednoduše. My jsme hráli vytaženě, takže útočníci nebyli zdvojení, narazili si, naběhli si a připravovali finálku, leč nepřesně, chyběl prsotě Švancara. Navíc Cleber tam motal Krajčíka u našeho vápna. Mluvím samozřejmě o první půli kdy útočili směrem ke mně, pak už to nemá cenu rozebírat, gól v 45 a v 47 je to nejhorší co může tým potkat..

            • Re: Slavia - Slovácko 3:0

              lassiter     před 15 lety 01.09.2009 12:11 |  
              0 0

              Někdy je možná horší dostat gól v minutě devadesáté třetí :-)

            • Re: Slavia - Slovácko 3:0

              quelhar (admin)     před 15 lety 01.09.2009 12:25 |  
              0 0

              Za par dni jiste bude cely zapas na fotbalzive ke shlednuti. Ja nevim, ale vcera jsem v prvni puli opravdu nemel strach, ze bychom inkasovali a spis jsem zasl nad tim, ze nasi hraci nemeli vetsi snahu jit odvazne kupredu a pomalu roztahovali hru do stran, kdyz souper mi prisel dopredu naprosto neskodny.

          • Re: Slavia - Slovácko 3:0

            Kactus     před 15 lety 01.09.2009 20:21 |  
            0 0

            takova skleroza, ts ts :) Slovacko bylo propagacne pred nasim vapnem, meli asi dva rohy a jednou z toho hlavickovali tesne nad :)

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          smely (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 12:56 |  
          0 0

          a to tady mame jako podle tebe hanit nase chlapce a adorovat nejaky slovacky nekopy ? se prober...

  11. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    slimak     před 15 lety 01.09.2009 10:38 |  
    0 0

    tak jsem se kouknul na zaznam rudejch s olomouci. moc se mi uz ponekolikate libil stoper sigmy Dreksa. chtelo by ho koupit, nez jeho cena vzroste jeste vice...

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Stahler     před 15 lety 01.09.2009 12:24 |  
      0 0

      Dreksa je zajímavý hráč ale radši bych koupil Romana Hubníka.To je kvalitní stoper a rudí by měli defenzivu ve středu hřiště zase v prdeli což by bylo moc fajn.Bohužel ho Rusové koupili za 100 mil z Olomouce a je jasné že větší část z té sumy budou chtít zpátky.Jeho cena bude mezi 70-90 miliony a to je na nás moc peněz a prodávat kvůli němu třeba Suchého by byla chyba.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        smely (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 12:43 |  
        0 0

        to je blbost

  12. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    Khadgar     před 15 lety 01.09.2009 12:20 |  
    0 0

    Jen tak na okraj, o toho "slavného" jihlavského Vydru usiluje Jablonec.
    U Jarolíma jsem zvědavý co mu Paska vyjedná...Jenom aby to nakonec nebylo úplně jinak :-)

  13. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    Eluin (přítel SN)     před 15 lety 01.09.2009 13:41 |  
    0 0

    Docela dobrý výkon, i když těch nepřesností by mohlo být méně.
    Líbili se mi fandové Slovácka :-)

  14. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    japhy     před 15 lety 01.09.2009 14:09 |  
    0 0

    Nechci sem vnášet nějak moc pesimismu, ale snad to nezaškodí. Takhle utrápenou výhru 3:0 opravdu těžko pohledat. Pro mě osobně je kvalitou ofenzivní hry počet buď rovnou šancí, případně akcí dotažených těsně před finále. Slušným bonusem mohou být i pohledné narážečky uprostřed pole nebo úspěšná hra 1 na 1( viz šikovní Olomóčáci proti Sprartě). No, a to mi v této sezoně nějak chybí. Možná k tomu měl blízko zápas s CZ doma, ten jsem ale neviděl. Prostě mi tam chybí ta lehkost, ale bohužel i snaha to nějak rozhýbat. Navíc, když jsem včera viděl, jak v první půli se JČ vleče rozehrávat roh z pravé strany...Ale nebyl to jen on, všichni maj pohodu, nikdo to neseřve, prostě maňána. To mi na tom vadí nejvíc. Včera to pořád zkoušeli hrát z první, i z nesmyslných pozic, útok nevybojuje a nepodrží balon, většina nahrávek je do nohy, do prostoru skoro nic...Radši toho nechám, je totiž fakt, že proti takto zataženému soupeři to do prostoru moc dávat nejde. Ale stejně- buď důraz nebo protivníka rozběhat a uběhat. Nejde nám ani jedno.
    Máme ovšem i pozitiva, např. velmi dobrá def. hra. Soupeři si proti nám vypracují minimum šancí a i z těch pár gólů co jsme dostali, byla snad půlka prakticky z ničeho. S tím souvisí i příjemné překvapení v podobě Ragueda a Vomáčky. Když vidím Hocina, říkám si, že Tavares snad ani neodešel, jen už není tak elegantní. A Ben je už stejně jistej, jak Brabčák, navíc nepoužívá ty jeho debilní. nákopy. Dalším plusem je na nás až neskutečná produktivita.
    Takže - produktivitu zachovat, přidat obvyklá kvanta neproměněných šancí, a budu si chrochtat :)

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      denydzlSKS     před 15 lety 01.09.2009 14:19 |  
      0 0

      "A Ben je už stejně jistej, jak Brabčák" -- vomáčka je jistější a lepší než erich!! a to hned od druhýho zápasu s bolkou mu to ještě trochu haprovalo...

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      lassiter     před 15 lety 01.09.2009 14:58 |  
      0 0

      No "rychlost" v zahrávání všech standardních situací mě občas doslova ubíjí, i když musim říct, že oproti dřívějšku se to trochu zlepšilo. Vrcholem tohodle bylo utkání na jaře doma se Zlínem, kdy mi to přišlo už naprosto absurdní. Přímák pět metrů za půlkou!, minutová porada Jardy, Ericha a ještě někoho o tom, jak s touhle zapeklitou situací naložit (ježiš jak rád bych někdy slyšel, co si tam vždycky tak dlouho povídali...), následný pochod Ericha do vápna a centr Jardy na prvního hráče Zlína. Dvě minuty pryč. Erichovy válečné porady, po těch se mi teda nestejská :-)) To samý auty, pokud hráli Hub nalevo a Dřížďal napravo, tak si člověk moh bejt jistej, že dřív než za půl minuty se míč do hry nedostane. Brr.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        quelhar (admin)     před 15 lety 01.09.2009 15:03 |  
        0 0

        Jj, v tomhle je rozdil mezi kapr ligou a jinymi soutezemi snad nejvetsi. U nas je aut jako standardka, jejiz zahrani je treba dobre promyslet a neuspechat. Takze pomalu dojit pro mic, rozestavit hrace v okoli, popremyslet a pak vhodit... :o)

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          Wommi     před 15 lety 01.09.2009 15:21 |  
          0 0

          ..pritom,..jsem si rikal,..bude plnej dum v novym stadione,..zdrzovat se nebude,...fanousci holt ty hrace donuti k tomu, aby hrali porad, nezdrzovali,...tlacili se souperovi do brany,..no a realita je takova, ze nic:)

          • Re: Slavia - Slovácko 3:0

            PetCC     před 15 lety 01.09.2009 17:43 |  
            0 0

            To se nediv, když sami hráče uspáváme jednotvárným chorálem celý poločas :-)

            • Re: Slavia - Slovácko 3:0

              DrFe1     před 15 lety 01.09.2009 23:19 |  
              0 0

              Ty si děláš srandu, ale ono to opravdu trochu tak působilo :-) jakože je už hotovo a jenom se oslavuje ....

  15. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    denydzlSKS     před 15 lety 01.09.2009 14:22 |  
    0 0

    mimochodem..gól dal včera ondra čelůstka - obránce, když zapátram v paměti tak si vybavím gól slávistického obránce snad jen grajciarův přímák proti liberci, erichův gól vaslui a sucháčovo gól plzni ještě na strahově...to není moc i když je možný že si taky nepamatuju všechny pochopitelně

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      quelhar (admin)     před 15 lety 01.09.2009 14:28 |  
      0 0

      No, uz je to opravdu davno, co se trefili obranci. Jen doplnim Brabcuv gol z pentle v Teplicich (1:3), Krajcikuv na Tottenhamu (1:1), Drizdaluv v Liberci (1:1) a Sourkuv pri kanonade proti Zlinu 7:1. To je za posledni dve sezony vsechno.

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        Jakubisko     před 15 lety 01.09.2009 15:47 |  
        0 0

        Zapomněl jsi na Aračičův gól v Jablonci :o)))

        • Re: Slavia - Slovácko 3:0

          Kactus     před 15 lety 01.09.2009 20:23 |  
          0 0

          a Brabcuv ve Vaslui

          • Re: Slavia - Slovácko 3:0

            Jakubisko     před 15 lety 01.09.2009 20:24 |  
            0 0

            denydzl psal erichuv gol ve vaslui

  16. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    Wommi     před 15 lety 01.09.2009 16:20 |  
    0 0

    tak panove, uz je to na fotbalzive....tak se muzem podivat a pak se tu zdrave prit!

    takze preji ostry obraz a dobry zvuk!.)
    M.

  17. Re: Slavia - Slovácko 3:0

    Pavlik     před 15 lety 02.09.2009 14:44 |  
    0 0

    Lidičky-nevíte někdo proč nebyl ani na lavičce Hubáček?A co Janda-ten sice losoval permice-ale že by zranění?Nahoďte to,please:-))

    • Re: Slavia - Slovácko 3:0

      Pavlik     před 15 lety 02.09.2009 14:48 |  
      0 0

      tak a odpovím si sám :-)) protože jsem to ted našel-takže pro ty co to nevědí,což je ostuda-Hubáček má odraženou patu a Jandu trápí sval

      • Re: Slavia - Slovácko 3:0

        DrFe1     před 15 lety 02.09.2009 16:13 |  
        0 0

        Díky za info :-)