Přípravná utkání

Ve středu příprava s Trnavou

Slavii čeká páté přípravné utkání, ve středu se v Nymburce utká se Spartakem Trnava. Hraje se od 14:00.

Opakování je matka moudrosti, proto bychom si mohli připomenout dosavadní výsedky z přípravy. V prvním utkání porazila Slavia Bohemians Praha 4:1, trefili se Tecl a Naumov. Jednu branku si soupeř vstřelil sám, gólem se blýskl i Ivanovski, který odehrál druhý poločas a klub o jeho příchodu jedná.

Ve stejném poměru porazili sešívaní i Jihlavu, penaltu proměnil Grajciar, trefili se i Janda a Vasiljevič. Čtvrtou branku vstřelil Bělorus Kisljak, o kterého však trenér Jarolím neprojevil zájem. Opět druhý poločas odehrál Ivanovski.

Ve třetím přípravném utkání Slavia zdolala České Budějovice v poměru 2:1, branku si připsali Kopic a Vlček. K tomuto utkání žádný z testovaných hráčů nenastoupil. Nakonec v sobotu Slavia podlehla Jablonci 0:1, Grajciar neproměnil penaltu, opět jsme žádného testovaného háče něviděli.

Páté přípravné utkání tedy svěřence trenéra Jarolíma čeká ve středu. Spartak Trnava je v současné době na šestém místě Corgoň ligy. Pro soupeře bude utkání se Slavií druhé v přípravě, v tom prvním Trnava porazila Pezinok 5:0.

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ve středu příprava s Trnavou

    chosejn     před 14 lety 02.02.2010 01:15 |  
    0 0

    Byl bys frajer, kdybys tipnul i sestavu :))

    • Re: Ve středu příprava s Trnavou

      TKutnik (přítel SN)     před 14 lety 02.02.2010 01:40 |  
      0 0

      Máš ji mít :D

      Romanovs - Krajčík, Vomáčka, Kopic, Hubáček - Grajciar, Duranski, Ragued, Hloušek - Vlček, Šenkeřík

      • Re: Ve středu příprava s Trnavou

        quelhar (admin)     před 14 lety 02.02.2010 08:32 |  
        0 0

        To by byla nuda, nastoupit uz potreti za sebou v zakladu s prakticky stejnou sestavou. Spis cekam zmenu v zaloze - Grajciar, Janda, Ragued, Hlousek a v utoku: Vlcek, Naumov :o)

        • Re: Ve středu příprava s Trnavou

          TKutnik (přítel SN)     před 14 lety 02.02.2010 09:25 |  
          0 0

          Mě teda letos Jarolím docela překvapuje, vždycky to hrozně točil. Ale teda neni se co divit, ono letos ani neni z čeho brát...

  2. Soupeři na Kanárských ostrovech?

    venator     před 14 lety 02.02.2010 15:38 |  
    0 0

    První tým U.D.Vecindario vypadá být na úrovni All Star turistů z místní pláže : http://www.udvecindario.es/content/view/13/28/
    Druhý soupeř Las Palmas 13.tým druhé španělské ligy? No dejme tomu,ale nevím no.

    • Re: Soupeři na Kanárských ostrovech?

      whitesnake01     před 14 lety 02.02.2010 15:49 |  
      0 0

      tak ja nevim, dela si z nas vedeni prdel? asi jo, lepsi soupere v priprave ma snad uplne kazdy..... Zadna posila, dva hraci zakladni sestavy v riti, Belaid kdovi kde, Kopic bez opce,Divis bez sance, tak uz to tak vypada ze budem hrat o sestup, at dou Dolezal s Rosenem do.....
      rikam tu rovnou ze Tecl se neprosadi a za pulroku je zpatky a o tom Makedonci taky velice pochybuju, jestli vubec prijde..

    • Re: Soupeři na Kanárských ostrovech?

      matej-kt     před 14 lety 02.02.2010 21:55 |  
      0 0

      Pozor! Hraje za ně jakýsi Abraham :)

    • Re: Soupeři na Kanárských ostrovech?

      Stahler     před 14 lety 03.02.2010 08:03 |  
      0 0

      Las Palmas je kvalitní tým,viděl jsem ho hrát minulý rok na vlastní oči,sice prohrál doma 0:1 se San Sebastiánem ale jen kvůli tomu že nebyli schopní dát gól brankáři který prý chytal předtím v Realu Madrid,jeho jméno jsem už zapoměl.Las Palmas na tom byli jinak velice dobře v obranné fázi,rychlosti,dobrý přechod do útoku a několik hráčů od nich by mělo ve Slavii na základní sestavu,to je prostě fakt.Navíc po taktické stránce měla jejich hra hlavu a patu,jen nedali spoustu šancí ale to se stane.Myslím si že Las Palmas nás prověří dostatečně,Vecindario neznám takže ten tým ať rozebere někdo kdo ho zná.