Přípravná utkání

Slavia - Petržalka 1:0

V posledním přípravném utkání před odjezdem na soustředění na Kanárské ostrovy porazila Slavia Petržalku 1:0. Jedinou branku vstřelil útočník Tecl.

Slavia - Petržalka 1:0 (0:0)
Slavia, 1. poločas: Romanovs - Krajčík, Lafrance, Vomáčka, Hubáček - Grajciar, Trapp, Janda, Hloušek - Kysela, Naumov
2. poločas: Vaniak - Mikula, Lafrance, Vomáčka (87. Trapp), Hubáček - Kysela, Duranski, Ragued, Hloušek - Tecl, Šenkeřík
Branka: 55. Tecl

Připravujeme další podrobnosti.

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Petržalka 0:0 v průběhu prvního poločasu

    venator     před 14 lety 05.02.2010 16:48 |  
    0 0

    tak přátelé hodnocení sem:) Kdo tam byl osobně tak pište co zkoušený obránce, jak to šlo Duranskemu, jak vypadala naše ofenziva apod....

  2. Re: Slavia - Petržalka 1:0

    slimak     před 14 lety 05.02.2010 17:33 |  
    0 0

    Tak jsem zpět a ještě rozmrzavam:)
    zápas to nebyl nijak pohledny a odehraval se spis ve stredu hriste.celkem bylo z naší strany spoustu nepřesností, nebezpeční jsme příliš nebyli..chybí tomu lepší souhra a pohyb, chybí kreativní záložník.hra je strasne neusporadana..

    jinak k hracum:
    nebudu popisovat brankare, ti moc prace nemeli..hru hodne organizoval Vomacka, ktery ale predvedl i nejakou tu minelu a v zaveru se zranil, jak vazne, to netusim..
    hodne spatný byl senkerik, vzdycky to zbytecne zasmodrchal.
    stred zalohy v prvni puli - janda se hodne snazil, ale podle me to neni proste jeho post, navic si moc nerozumel s trappem, který hodne hodne kazil..
    celkove byla podle me lepsi druha pule, mladici chteli vic hrat, bylo to rychlejsi..duranski ma velky talent, mel tam par vybornych okamziku, na zaklad to ale zatim neni, je prilis mekky a ma problem udrzet balon.prijemne prekvapil na pravym beku Mikula, snazil se ukazovat, nabihat, nebal se, v zadu pak hral spolehlive..
    jednim z nejlepsich pak byl Ragued, jhral jiste a nekazil (jako jeden z mala).
    Kysela me nijak nepresvedcil ani v utoku ani v zaloze..
    Lafrance byl zpocatku nervnozni a nejisty, postupem casu se ale vyborne rozehral. na svuj vek dobre cte hru a predvedl i par presnych dlouhym pasu. bezkonkurencni je ve vzduchu, tezko rict jak je na tom z rychlosti, v tom ho slovaci moc nevyzkouseli

    • Re: Slavia - Petržalka 1:0

      Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 05.02.2010 17:44 |  
      0 0

      Výborně, až na Lafrance jste se s kolegou z ofika neshodli vůbec v ničem. :-))) Ale dík za report. Tak jsem zvědav, jakej to vezme konec s Frantíkem.

  3. Re: Slavia - Petržalka 1:0

    moe     před 14 lety 05.02.2010 18:16 |  
    0 0

    Kratší dojem ze zápasu:
    První půle byla horší než druhá. Za zmínku stojí jenom dost laxní Krajčík, přes kterého tam hlavně ze začátku zápasu šlo několik útoků a on místo důrazu spíš tak laxně stínoval, ani dopředu to potom nebylo ono. Francouzský hráč byl zpočátku dost nervózní a všechny míče odevzdával Vomáčkovi, když se pokusil o něco jiného, tak to často smrdělo protiútokem a jen shodou okolností (možná díky kvalitě soupeře) se to nevymstilo. Postupně se ale celkem rozehrál a možná podal nakonec lepší výkon než Vomáčka, nejlepší byl v hlavičkování, když poslouchám ty kecy sparťanů, jak jejich Bony neprohraje jedinou hlavu, tak Lafrance je totéž, má opravdu dobrý odhad na míč i výskok. Jestli by měl zůstat těžko říct, Cissé se taky zpočátku nejevil zle...
    V prvním poločase hráli nejlépe Janda s Hlouškem, kteří také předvedli asi nejhezčí akci, líbil se mi i Naumov. Ostatní průměr, včetně Grajciara, kterému doufám jenom nesvědčilo úzké hřiště, kde nemohl nastartovat tu svou motorku, protože oproti konci podzimu to bylo zhoršení. Trapp se do hry moc nedostal, ale několikrát tam dost podivně přihrával.
    Ve druhém poločase byla hra uspořádanější, přispěl tomu i pravý obránce Mikula, který nebyl nervózní, naopak se dost nabízel dopředu, i když mu tam některé akce nevyšly, tak měl jeden nebezpečný centr a dostal se i k hezké akci levačkou.
    Duranski mě příliš nezaujal, kromě jednoho rychlého protiútoku byl vcelku neviditelný. Ragued zahrál velice dobře. Útočníci si moc nezakopali, Tecl kromě gólu většinou prohrával souboje, počínal si ale líp než Šenkeřík, který každým zpracováním odevzdal míč soupeři a několikrát kličkoval místo přímočarého řešení.
    Titul komika zápasu bych pak dal kapitánovi Petržalky za kecy během celého zápasu a seřvání rozhodčího za přímák v předposlední minutě :-)

    • Re: Slavia - Petržalka 1:0

      Stahler     před 14 lety 05.02.2010 19:40 |  
      0 0

      Taky jsem tam byl a tvoje hodnocení je slušné,v podstatě s tebou souhlasím.Lafrance mě docela mile překvapil,viděl jsem ho hrát párkrát za Most a tehdy mě vůbec nezaujal,dnes zahrál slušně i když Petržalka je tým na úrovni Střížkova,byla docela slabá a moc nás neprověřila.Jinak mě naštval Kysela,už poněkolikáté jsem ho viděl jak hraje na sebe.Měl tam šanci,z úhlu však nebyl schopen přihrát spoluhráči ani pořádně zakončit takže z toho nic nebylo.Je to stejný sobec jako Jan Blažek.Pamětníci si možná vzpomenou jak ve Zlíně v přečíslení 3 na 1 zazdil jasnou šanci přitom mohl nahrát Toleskimu a ještě někomu a ti by před sebou měli prázdnou branku.Jinak výhra Slavie byla zasloužená ale na lepší soupeře by dnešní výkon zřejmě nestačil.

    • Re: Slavia - Petržalka 1:0

      Socrates (přítel SN)     před 14 lety 05.02.2010 21:55 |  
      0 0

      Ten jejich kapitán byl na ránu dost ... to se nevidí, takhle vyvádět, navíc v přáteláku ... při jednom rohu vyhrožoval pomeznímu smrtí, mám pocit ;-) :-))

  4. Re: Slavia - Petržalka 1:0

    edenian     před 14 lety 06.02.2010 00:30 |  
    0 0

    Tak panove, vase reporty jsou dost chmurny. Vzhledem k tomu, ze muj dotaz na pana Dolezala "Co presne ocekavate od letosni sezony" zmizel v nejakem odpadu nevhodnych otazek, je moje ocekavani jara zatim silne nervozni. No budu doufat...

  5. Re: Slavia - Petržalka 1:0

    Artur (přítel SN)     před 14 lety 06.02.2010 00:50 |  
    0 0

    http://www.youtube.com/watch?v=YrQ7Yj-NBc8

    Tady jsem udělal videjko co jsem měl na foťáku , nic moc kvalita a hlavně nic moc záběrů ale nebavilo mě to natačet a byla mi docela zima na prsty:)

    Jinak moc mě potěšil mladej Mikula mám z něho opravdu dobrej pocit, ten bude brousit lajnu tomu věřím . Nic moc Kysela,Krajčík. Kevin neprověřenej, ale postavu má opravdu robustní a je pohyblivej takže angažování nám neuškodí.