Přípravná utkání

Slavia - Ústí nad Labem 1:1

V generálce na ligu remizovalo áčko s druholigovým lídrem 1:1.

Slavia - Ústí nad Labem 1:1 (0:1)

Branky: 55. Šenkeřík - 22. Jindráček

Sestava Slavie: Senecký - Krajčík, Kopic, Trapp, Hubáček - Grajciar, Ragued (55. Janda), Koreš (75. Vaněk), Hloušek - Vlček (73. Naumov), Ivanovski (46. Šenkeřík)

Lavička: Lafrance, Kysela, Tecl, Starý, Milan Černý, Trubila, Vaniak

Úvodní branku zápasu vstřelili hosté, ve 22. minutě po průniku po levé straně poslal hosty do vedení Jindráček. V 55. minutě srovnala Slavie zásluhou Šenkeříka, další šance ve druhé půli slávisté neproměnili.

Komentáře (170)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    mirecek1111     před 14 lety 20.02.2010 16:42 |  
    0 0

    No sice jsem zápas neviděl, ale co se týka sestavy, tak to přes ty všechny možné hrůzy z posledních zápasů už nějak začíná vypadat.
    Jen si trošku říkám, proč raději nedostane příležitost místo Koreše Vaněk. Na konci podzimu hrál a na jeho věk to nebylo špatné. A ted zase hraje na postu OZ hráč pro kterého je typický post jiný. Já tohle už po těch letech co nás pan Jarolím trenuje bytostně nesnáším.
    A taky mě trošku mrzí Standa Tecl. Nevím proč vlastně za celou přípravu nedostal aspoň jednou šanci s tím lepším co máme ze začátku zápasu. Po tom všem co pro nás Standa Vlček udělal prostě ani teď nejde říct na jeho andresu jediné křivé slovo, ale je to divné, že více méně všechno odehrál v přípravě on.
    A taky mě zaujalo poločasové střídání Ivanovskeho, to hrál tak špatně? Na to že více méně všechny ofenzivní naděje na jaře jsou vkládány snad jen do něj mě to trošku vyděsilo :)

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 16:46 |  
      0 0

      Co třeba, že Vaněk laboroval s kolenem a asi neni připraven odehrát celý utkání? Respektive nač riskovat, že se znova zraní? To by si pak Jarolíma bytostně nesnášel ještě víc a vyřvával jak huntuje hráče. Kdepak, tady je přesně vidět, jak si to člověk vyloží po svém, protože nemá dostatečné info. To je fakt snad lepší držet hubu nebo to aspoň napsat ňák taktně..

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        mirecek1111     před 14 lety 20.02.2010 17:12 |  
        0 0

        Ty to víš, jestli je schopen nebo není schopen odehrát celý zápas? to je první reakce.
        Pak bych řekl, že Vaněk odehrál v posledních dvou zápasech pokaždé druhé poločasy. Takže je otázkou jestli by to nezvládl, ale znova se vracím k otázce, ty to víš, že ještě není schopen hrát?
        Já si to vykládám tak, že se prostě pan trenér rozhodl pro Koreše, a jen jsem psal, že se mi to moc nezná, nic víc nic míň.

        A poslední věc. Já se musím opravdu smát. Já už dlouho plně respektuju, že někteří reagují na ostatní ani ne tak podle toho co napíšou, ale jaký nick mají, a z principu chcou věci vidět opačně, aby to mohli tomu druhému "natřít" a pak logicky ani nevidí, a ted napíšu nejtvrdší slovo, které jsem kdy v diskuzi použil, co za pičoviny pane kmotře píšou. Já jsem nikdy, NIKDY, na internetu neurážel naše pana trenéra. Tak už mi nikdy ty inteligente nepodsouvej větu, že bytosně nesnáším našeho pana trenéra, kvůli krokům co děláš. Přečti si pořádně v jaké slouvislosti jsem ty dvě slova v minulém příspěvku psa ty.
        Už rok musím na našich stránkách den co den číst ty primitivní marasty směřované na našeho pana trenéra, který se den co den snaží dělat pro Slavii to nejlepší co dovede a nakonec mě tu ještě nějaký sráč napíše tohle.

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 17:31 |  
          0 0

          A ty víš co? Stejný hovno. Ale přesto klidně napíšeš, že Vaněk tam nehraje protože to tak chce trenér i když Vaněk by to určitě zvládl. A zároveň napíšeš, že tohle bytostně nesnášíš. Když někdo dělá něco, co ty bytostně nesnášíš, jaký vztah z toho vyplývá, k té osobě? Ale nechci si tady hrát na slovíčkaření jako ty. To si vyřeš sám.

          Můj příspěvek byl o tom, jak se tady nakládá s informacemi. A i kdyby si ho Karlovi kouřil, tak zrovna tvůj příspěvek byl dokladem toho jak si tu každý vymýšlí. A je vesměs fuk v čí prospěch.

          A ještě jedna věc: přečti si ještě jednou můj příspěvek a řekni mi, z jakýho důvodu mi tady nadáváš do sráčů? Co si pak ty? Pán bůh? Možná máš jenom blbou náladu, to se stane. Pokud ne, tak si obyčejnej ubožák, co tady masíruje na netu. Jako tísíce další na diskuzích, třeba jako na oficiálkách.

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            mirecek1111     před 14 lety 20.02.2010 17:56 |  
            0 0

            Když si tady den co den čtu co za hovado náš trenér je a jak Slavii škodí a pak mi ještě někdo napíše, že ho bytosně nesnáším, tak mi dovol, abych reagoval podrážděně když ještě ani není schopný si pořádně přečíst v jakém kontextu jsem to psal.
            A s tím Vaňkem jsem si to myslel, když to sám nevíš, tak někoho nepoučuj. Já vycházím z toho, že už v posledních dvou zápasech hrál, ty to vidíš opačně a vycházíš z čeho?

            A ten tvůj poslední odstavec, to je naprostý unikát, ano mám ted krátkodobě blbou náladu, a to kvůli tomu cos napsal, protože právě proto co ty sám píšeš o masách lidí na webech, kteří nepobrali ani základní slušnost můžu vyletěz z kůže když někdo jako ty si není schopen ani přečíst krátký příspěvek a klidně mě hodí mezi ně.

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 19:11 |  
              0 0

              Já jsem si přečetl v jakém kontextu si to myslel a tak jsem ti odpověděl, jak řikám ňáký slovíčkaření nemá cenu.

              Jinak vycházím z toho, že byl zraněnej ale hlavně: já to napsal až jako odpověď, to ty jsi si udělal hned jasno jak to s ním je a hned jsi nám to tu sdělil. A to je to co řeším, jak si tu každej v poslední době dělá ty svoje závěry a znovu opakuji, že je fuk jestli je pro odovolání KJ nebo cokoliv jinýho, chápeš?

              Znovu se tě zeptám, co je na mám příspěvku neslušného, nebo uráživého? Přečti si ho ještě jednou a pak si přečti ten tvůj pod ním, kde mi nadáváš do čůraků. A to se chceš bavit o základní slušnosti? A je úplně jedno jestli máš blbou náladu, slušnost je právě o tom, že se umíš ovládat i když se to zrovna nehodí.

              Ale nechme těchto žabomyších válek, poslední dobu to tady na fóru stojí za prad a myslím, že nás oba štve co tu někteří pořádají za "hony". Ať už pak napíšeš cokoliv, neodpovím, aby jsme tady tuhle zbytečnou debatu uzavřeli. Nazdar, ať žije Slavia.

              • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                mirecek1111     před 14 lety 20.02.2010 20:28 |  
                0 0

                Tak já napíšu, že bytosně nesnáším stavění hráčů na posty, na které nejsou zvyklí, ty to pobereš tak, že říkám, že bytostně nesnším našeho pana trenéra což se mě opravdu dotklo a vyčíníš mi za to a ted mě tu budeš poučovat, že se mám ovládat.

                Já se podivuju nad tím, že nehraje Vaněk, ty mi vynadáš, že je zraněný, já ti na to odpovím, že si to nemyslím, když minimálně poslední dva zápasy zvládl vždycky po poločase, zeptám se tě, z čeho usuzuješ, že je zraněný a ty napíšeš, že to nevíš a zároveň mi nezapomenš připomenout, že to vlastně nevím ani já. I když ti v tomto příspěvku už asi potřetí píšu, z čeho vycházím.

                Jako já možná napsal jedno nevhodné slovo, protože si mě pořádně vytočil, ale jinak sem opravdu v klidu, takže se o mou schopnost ovládat se skutečně obávat nemusíš (ale dík) jen nechápavě kroutím hlavou na tím, co mi to nesutále píšeš. A přitom to všechno začalo tím, že sis něco špatně přečetl, nebo vyložil, nesmyslně si mě tady vynadal a hodil mě mezi nějaké primitivy, kteří vidí všechno jen špatně.

  2. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    rek     před 14 lety 20.02.2010 17:10 |  
    0 0

    haha, 7.misto s Jarolímem snad uhrajeme

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      Chlupp (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 17:16 |  
      0 0

      Snad to nebude tak zlé,ale s jiným trenérem by to bylo ještě horší..

  3. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    Chlupp (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 17:14 |  
    0 0

    Střed zálohy je motor mužstva a po dlouhé době tam nemáme koho dát, to je smutné..ale z toho, co má Karel k dispozici,je vidět, že mladíci se musí ještě chvilku rozehrávat..možná by nebylo špatné řešení Ragued a zkušený a rychlý Janda, popř. technický Ivanovski..

  4. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    Barlblog     před 14 lety 20.02.2010 17:36 |  
    0 0

    Na zápase jsem byl. Senecký působil jistě. Moc ošemetných situací nemusel řešit, hrál dobře nohama a gol nebyla jeho vina.

    Krajčík byl dnes líný. Nedal do toho všechno a osobně mě jeho přístup zklamal. Na to, že jsme hráli proti papírově slabšímu soupeři si toho moc nedovolil. Během zápasu se to zlepšovalo a Slavie si tvořila šance spíše z pravé strany, ale to byla zásluha skvěle hrajícího Grajciara.
    Trapp působil jistě a pokud se něco nestane, asi nastoupí proti Střížkovu.
    Kopic hrál s přehledem a připomínal Suchého. Lídr obrany, skvělý ve vzduchu.
    Hubáčkovi se zápas moc nepovedl. Odvedl spíš podprůměrný výkon. Snažil se, ale byl horší než Krajčík na druhé straně.

    Ze začátku hra trpěla hroznou neurovnaností, nebyli jsme schopni udržet balon a to se podepsalo i na hře obrany. Naši obránci by ale měli být schopni uhrát zápas s 0. Je to škoda a sráží to jejich jistotu po zbytek zápasu.

    Grajciar byl jasně nejlepší záložník a možná i hráč. Snaha a kvalita. Potěšil mě.
    Ragued hrál dobře, typického def. záložníka. Celkem zvládal přihrávat, nekazil, ale po jedné přihrávce na paty Krajčíkovy byl ztažen.
    Koreš se zlepšoval a určitě bych ho zařadil před Vaňka. Nevím, zda Mirecek někdy sledoval B-tým, ale Koreš je zatím lepší hráč. Dnes to i prokázal. Každopádně je mladý a nevyrovnaný.
    Na Hlouška máme všichni velké nároky. Dnes to nebylo ono. Takový šedý průměr. Koreš měl zajímavější situace

    Hra zálohy hodně trpí nepřítomností ofenzivní kvality ve středu. Dnes se to znovu ukázalo. Máme tam určitě perspektivní a dobré fotbalisty, ale na TOP špičku to asi stačit nebude. Problém je taky v utoku.

    Vlček? Hrozně nerad to říkám, ale je to hodně špatné. Standa nemá formu a myslím, že s Belaidem to jsou zajímavá témata pro psachologa, kterého bychom potřebovali.
    Ivanovski byl vedle Vlčka utopený, standa hrál katastrofálně.

    Projevila se tradiční bolest Slavie. Záloha nebyla v 1. poločase schopna přehrát Ustí a i ty šance co jsme měli, zazdili hráči v zakončení. 2. půle byla lepší hlavně proto, že Ustí vystřídalo jejich nejlepší hráče, vyměnili celou 11tku a ta moc nechytila zápas.

    Šenkeřík s Naumovem byli jasně lepší. Jediné co vím jistě je, že Naumov by měl být v základu.

    2x vytvořil 100% golovou šanci, přičemž při té druhé mu tam vletěl šenky a slaboulinkou střelu vykopli obránci pryč.

    Naumov, Šenkeřík, Ivanovski, Vlček, Tecl. Takhle bych řadil utočníky, s tím, že bych vyzkoušel Ivanovskiho s Naumovem.

    Každopádně nevím jak Quelhar, ale vzhledem k tomu, že jsme se měřili s 2. ligou, byl průběh špatný. Nemůžeme se porovnávat s Ustím.

    Je nutné zrychlit přechodovou fázi, ale to se odchovanci naučí. Koreš s Ćerným budou dobří. A vic důrazu!!

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      quelhar (admin)     před 14 lety 20.02.2010 17:43 |  
      0 0

      Ja jsem bohuzel zrovna dost daleko od Prahy, takze jsem na zapase nebyl, tudiz hodnotit nemuzu. Ale v generalce na prirodni trave s vetsimi rozmery bych si predstavoval lepsi vysledek nez 1:1, prestoze to je porad jen priprava.

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      tantalos     před 14 lety 20.02.2010 18:01 |  
      0 0

      S barlblogovým hodnocením nemohu souhlasit. Podle něho hráli všichni dobře snad kromě Vlčka, tak jak to, že jsme první půlku prohráli a druhou, až když Ústí bvystřídalo půl mančaftu, dokázali jen vyrovnat.
      Podle mne: Senecký - dobrý, nebál se hrát i mimo vápno, za gól nemůže.
      Krajčík -. souhlas s autorem, Krajčík hrává lépe, dnes se moc nesnažil
      Trapp - dva kiksy ještě před inkasopvaným gólem, které udělal, by dobrý ligovýn hráč využil a dával by gól. Zklamal.
      Kopic -- lepší než Trapp ale kiks před gólem - marně se pokoušel vystavit Jindráčka do ofsajdu a vlastně mu tak vyklidil cestu.
      Hubáček - obvyklý výkon
      Grajciar - aktivně dobře střílel, špatně přihrával vcelku průnměrný výkon
      Hocine - zkoušel dlouhé pasy na Vlčka, ale také hodně kazil přihrávky vcelku průměrný)
      Koreš - měl nádherné okamžiky, kdy ukázal třídu, vytvořil dvě loženky, ale dělal i zoufalé chyby. Nevyrovnaný, průměrný výkon.
      Hloušek - dnes to nebylo ono, souhlas.
      Ivanoski .- hrál spíš v záloze než v útoku, slušné momenty, ale v zásadě průměr
      Vlček - dvakrát v šanci zahodil . Slabý výkon.
      Šemky - dával góla, ale taky zahodil před prázdnou bránou.

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        Barlblog     před 14 lety 20.02.2010 19:14 |  
        0 0

        Tantale. Jednoduše lžeš. Ustí nemělo nic až na jednu akci, která skončila golem. Naše bolest je nevyužití našich šancí a nezkušení tvůrci hry. Kritizuješ všechno a všechny. Sportu podle mého soukromého názoru nerozumíš. Hraju florbal a chvilku jsem fušoval i do fotbalu a vím, že je to dost často záležitost maličkostí.

        Z dnešního zápasu taky nemám dobrý pocit, ostatně jsem to i napsal, ale bytostně nesnáším lidi, kteří zkitizují A a nenavrhnou řešení B.

        Stavíš si vzdušné zámky a nežiješ v realitě tohoto světa. Slavie musí provozovat fotbal s tím, co má. Tomu odpovídá i kvalita kádru.

        Vedení a KJ vsadili na perspektivní mládí. MUSÍME příjmout to, že nebude hrát ideálně. Všichni tady volali po odchovancích, máme je tady, tak je sakra musíme podporovat!!

        Nebavíme mě čecháčkovství typu: "Všechno vim, všechno znám, děláte to blbě, ale řešení, nebo pomoc, nečekejte!"

        Udělej si testy Tantale a jdi trénovat, třeba i něco pochopíš a nebudeš sedět za počítačem a vyrábět pesimismus stupně prvního.

        Ps: Jiri tu kritiku umi podat, z tebe citim jen nenavist. Promin to slovo, ale podle me je vystihujici.

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          slaviator     před 14 lety 20.02.2010 19:31 |  
          0 0

          tantal je tatík Radka a Robina Dejmka... :-) nebo strýček či tak... Nejlepší by bylo, kdyby tu hráli oni dva, bratři Dejmkové. Jeden by to jistil vzadu a druhej dával góly...

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      mirecek1111     před 14 lety 20.02.2010 18:07 |  
      0 0

      podívej jestli si čteš mé příspěvky tak víš že více méně pořád dokola kritizuju jen dvě věci. Několik hráčů, o kterých si dovolím tvrdit že jejich přítomností na hřišti táhnou ostatní do průměru a protože většina už v zimě odešla, v což jsem celý podzim doufal, tak se dá říct, že si v této věci více měné lebedím :)
      A druhá věc je ta, že nemám rád, když hráči hrají na postech, na které nebyli zvyklí. Začalo to Hlouškem, pokračovalo Čelůstkou na levém beku a teď se mi nezdá zařazování mladého Koreše nebo Jandy na OZ. Na konci podzimu se mi totiž Vaněk celkem libil tak jsem si říkal, že snad dosatne příležitost zase on a teď tam hrávají krajní hráči hráči Janda a Koreš.

      Na druhou stranu ale plně chápu že to může vidět každý jinak, proto taky vždycky napíšu že je to můj názor. Já zato nemůžu že někdo špatně přečte můj příspěvek a pak jsem za zlotřilce, který by radil jak to má pan trenér dělat..

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 20:00 |  
        0 0

        Pokud má trenér na jeden post dva dobré nebo dokonce skvělé hráče, je logické, že jednomu hledá místo jinde. Dělá to každý dobrý trenér. Máme-li na pravou obranu koupeného Čelůstku a překvapivě se vrátí Krajčík, je logické, že trenér hledá místo pro oba dva. Stejně tak když tu byl Pudil a Švento, Hloušek a Jarda Černý, Hloušek a Skácel, atd. Je přece blbost, když máš v jednom týmu dva tak dobré hráče jako je Hloušek a Skácel a nevyužiješ oba dva. Dělají to podobně i ty největší velkokluby.

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      Alfabet     před 14 lety 20.02.2010 20:21 |  
      0 0

      Může mi někdo vysvětlit, proč je Romanovs najednou brankářskou trojkou? Nebo je v tom něco jiného? Jak moc koncepční je brát na půl roku bez opce Seneckého? Pokud jsem Romanovse sledoval, nikdy nezklamal a jeho velkou předností je dirigování obrany a hra nohama, při vybíhání je rovněž jistý. To neumí v našem realizačním týmu nikdo docenit jistého golmana, který ke své jistotě ovšem potřebuje i důvěru. Velice nerad tím argumentuji, ale Blažek je podle mne průměrný gólman, ale vedení rumunů mu dává důvěru, což zajišťuje z vysoce podstatné části jeho výkonnost. Je mi to velice líto, ale z hlediska přestupové politiky a získávání posil jsem nezjistil ani stopu nějaké koncepce.

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        mirecek1111     před 14 lety 20.02.2010 20:33 |  
        0 0

        Tak to se takhle zdá tobě. Jiným se to může zdát jinak a nakonec je stejmě nejdůležitější jak to vidí náš pan trenér a ten v rozhovoru z Kanáru Romanovsovi vytkl několik podzimních výkonů. Ten rozhovor si můžeš někde dohledat.

        A k Seneckému. My ho sice máme bez opce, ale to je úplně jedno. V létě mu totiž koncí v Turecku smlouva, takže bude volným hráčem a tudíž si ho můžeme na jaře vyzkoušet a popřípadě s ním i během jara domluvit jeho případné dlouhodobé působení. Pokud o to bude mít sám zájem.

  5. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    Viking     před 14 lety 20.02.2010 17:48 |  
    0 0

    Více Tecla, méně Vlčka. A Míňa okamžitě do základu!

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      slavia4ever     před 14 lety 20.02.2010 19:00 |  
      0 0

      Proč Milan Černý dnes nehrál by mě taky zajímalo, ten kluk musí hrát!!!

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        madlenka     před 14 lety 20.02.2010 21:35 |  
        0 0

        Nerad bych se pletl, ale mám pocit, že dnes nebyl ani mezi rozcvičujícími se. Snad mu zas něco není ...

  6. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    Eluin (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 18:49 |  
    0 0

    Zápas jsem bohužel neviděl. Výsledek mi ale mnoho radosti nepřinesl. Samozřejmě, je to příprava, ale Ústí bychom porazit měli... Navíc - dle ohlasů - ten výkon asi také nebyl žádná sláva. Záhadou je pro mě co teď s Vlčkem a jak poskládat ofenzivu. Osobně bych to viděl na někoho z trojky - Ivanovski, Šenkeřík a Naumov. Ale bůhví jak to pan trenér ještě poskládá...
    Začínám mít o jaro trochu obavy....

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      bongor     před 14 lety 20.02.2010 19:34 |  
      0 0

      Jak říká Eluin,začínám mít taky obavy.Ale už jsme přežili i horší časy-

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        lassiter     před 14 lety 20.02.2010 21:19 |  
        0 0

        Často to tak bývá, že po špatné přípravě přijde dobrá liga a já věřim že to tak dopadne. Na přírodní trávě se nám moc nevedlo, ale příští sobotu už se na to nikdo ptát nebude. Co se sestavy týče, podle toho co KJ říká, to bude vypadat podobně jako dneska. Možná je škoda nechávat Jandu a MČ na lávce, já bych je dal do zálohy s Grajciarem, Raguedem a Hlouškem, jak už tady v tejdnu někdo navrhoval, oni by se tam nějak srovnali... Útok je loterie, tam je snad nejlepší řešení hodit si korunou, ale tipnul bych že začně někdo zkušenější a Ivanovski přijde jako žolík

        No každopádně já pevně věřím v devět bodů po třech kolech no a pak se uvidí :-)

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          DrFe1     před 14 lety 20.02.2010 21:45 |  
          0 0

          Ač tady má monopol na latinu někdo jiný, tak nezbývá než si připomenout Tertullianovu slavnou větu: "Credo, quia absurdum est." (Věřím, protože je to nesmyslné.). Já taky věřím, ale průběh přípravy je těžkou zkouškou zbytků mojí víry.

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            Eluin (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 22:15 |  
            0 0

            I Ty jeden nevěřící Tomáši...

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          Eluin (přítel SN)     před 14 lety 20.02.2010 21:46 |  
          0 0

          V těch 9 bodů věřím také. Upřímně, já věřím pořád a často, takže ani ten titul nemusí být nutně mimo hru.
          Třeba se chytneme, naši mladí zahrají úžasně a noviny typu Sport a Blesk (jedno jsou) budou psát o úžasném Jarolímovi, který dává prostor mladým a oživuje český fotbal bla bla bla.

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            urs (přítel SN)     před 14 lety 21.02.2010 14:30 |  
            0 0

            hoši rád bych podotkl, že v dobách minulých neměla v přípravě dobré výsledky spousta týmů, nicméně v lize pak hráli jako z partesu ;)
            nezbejvá než doufat, že to bude i náš případ :-P

  7. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    DrFe1     před 14 lety 20.02.2010 21:23 |  
    0 0

    Ach ich ouvej, ta nová koncepce mi začíná hodně připomínat tu starou, strahovskou. I nálada tady na fóru je podobná a to že nedokážeme porážet ani týmy ze 2. a 3. lig už většina zdejších diskuterů považuje za normální, dokonce podle komentářů hrála většina našich hráčů dobře :-o takže náš tým coby kandidáta na přednípříčky už zřejmě odepsali. Takhle strmý pád během půl roku, to je opravdu mistrovský kousek, ani nebudu psát koho ....

  8. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    whitesnake01     před 14 lety 21.02.2010 00:36 |  
    0 0

    Já o jaro vubec strach nemám, protože pude celé do hajzlu, smiřme se s tím že poháry nebudou. První přípravný zápas odehraný v komplet sestave a jeste s obranou na hovno. Je Karel normální? Ne není, část přípravy se dělá systémem střídání o poločase a další část se snad ustaluje sestava. A ne že se hráči sehrávají poslední zápas před ligou. Tyden na kanárech, taky na hovno, proč? Všichni naši hráči maji v hajzlu nohy z uměláku na mrazu, to je takovy problem byt ve Španělsku tří týdny jako Sparta nebo Plzeň? Máme těd super bránkářa, jenže sehranost nulová, to samé obrana, záloha oslabená(kdoví kdy se hráči vylížou s té holomajnzny na zmrzlém uměláku). Útok? Pche stejně se Ivanovski s Teclem ani nedostanou do základu, navíc to nejsou hotový hráči. Tohle není boj o titul, to je odepsaná sezóna, to je prostě fakt. Tak se stím smiřme. Protože další týdny budem jenom nadávat. A hlavně se modleme že se nezraní Krajčík s Hubáčkem, porože Hloušek s Grajcarem v obraně je moje noční můra. Snad to vedení myslí vážně aspoň s příští sezónou, jinak z toho budu fakt smutný. Každopádne žádná krize není důvod přestat fandit, hlavně pro ty z nás co zažily Ležku :)

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      bongor     před 14 lety 21.02.2010 09:48 |  
      0 0

      Přece jedna "dobrá"zpráva.Po konci přestupního termínu se nám podařilo zlákat do mužstva Belaida.

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        whitesnake01     před 14 lety 21.02.2010 11:23 |  
        0 0

        treba si ho Slaviator vezme k sobe domu :)

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          Eluin (přítel SN)     před 14 lety 21.02.2010 12:08 |  
          0 0

          A jestli ne, tak budou společně klečet před Edenem :-)

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            urs (přítel SN)     před 14 lety 21.02.2010 14:31 |  
            0 0

            co já vim, tak klečet měl lukáš, ale zachoval se jako srababa :-D

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              slaviator     před 14 lety 21.02.2010 15:37 |  
              0 0

              se zeptej Kinga, jak to bylo :)

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            bongor     před 14 lety 21.02.2010 16:12 |  
            0 0

            na hrachu.

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          slaviator     před 14 lety 21.02.2010 15:38 |  
          0 0

          A umí žehlit? A prát? :-) Hele, ale za ubohých pět procent z jeho měsíčního platu ho klidně budu hlídat... :))

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            whitesnake01     před 14 lety 21.02.2010 18:48 |  
            0 0

            ne, ale je hodne nadrzenej a rad se vecer tuli :)

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              slaviator     před 14 lety 21.02.2010 21:23 |  
              0 0

              tak jestli neumí prát a žehlit, tak má smůlu :)

  9. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    Viking     před 14 lety 21.02.2010 16:42 |  
    0 0

    Ondra Čelůstka zase není ani na lavici Palerma. Nakopat toho debila Zíku do prdele.

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      slaviator     před 14 lety 21.02.2010 17:24 |  
      0 0

      Zíka se tímhle přestupovým obdobím pěkně namastil kapsu, jen co je pravda Čelůstka, Brabec-Rajnoch)... Každopádně, ty jsi snad čekal, že Ondra bude hnedka v základu? A i na tu lavici maj zkušenější hráče...

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        Viking     před 14 lety 21.02.2010 17:25 |  
        0 0

        Tak proč tam na to půlroční hostování vůbec chodil? Jak se pozná jestli na to má nebo ne? Půl roku hrát nebude a potom se nám vrátí poloviční hráč.

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          slaviator     před 14 lety 21.02.2010 18:07 |  
          0 0

          Tak jak říkal Zíka, resp naznačil - za hostování dalo Palermo Slavii půl milionu euro a přibližně stejnou částku dostal hráč jako plat...? Nehledě na to, proč to nezkusit? Půlroční hostování s opcí je na toto ideální, z hráčova pohledu.

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      slimak     před 14 lety 21.02.2010 18:11 |  
      0 0

      no, třeba právě proto šel na hostovačku, nemá co ztratit..když to nepujde, v pohode se vrati k nam..
      navic jak uz jsem tu nekde uvadel. neda se cekat, ze by takovej klub hned postavil 20 letyho nevyzkousenyho obrance do zapasu..zatim nezna rec, potrebuje se i adaptovat na italskej fotbal, na system hry Palerma atd...

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        slaviator     před 14 lety 21.02.2010 18:31 |  
        0 0

        Tak tak. Však i my vezmeme Lafrance, KJ si ho chválí, fanoušci si ho chválí, ale i když pak máme nedostatek stoperů, tak v generálce hraje přeškolenej DZ.. :-)

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          lassiter     před 14 lety 21.02.2010 19:39 |  
          0 0

          ale Trapp přece není defenzivní záložník...

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            Viking     před 14 lety 21.02.2010 20:31 |  
            0 0

            Zíka má bejt soudnej, a Ondra taky. Z Česka by měl hráč přestupovat tam, kde se dá očekávat, že bude hned pravidelně hrát, obzvlášt když mu je dvacet. Takovýhle zvykání si na základní sestavu atd je nahovno. Jestli je to takovej profiagent, tak by měl vědět o kvalitách obránců Palerma, mluvit třeba s trenérem a vědět, jestli má šanci hrát.

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              lassiter     před 14 lety 21.02.2010 21:07 |  
              0 0

              Tak některé nabídky přicházejí jen jednou za život a nikdy nevíš, jestli to není zrovna tahle... Fotbal je zaměstnání jako jakýkoliv jiný, jde hlavně o peníze. Každej říká, že mladý kluci nemaj odcházet tak brzy, ale 99% lidí by na jejich místě jednalo stejně.

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            slaviator     před 14 lety 21.02.2010 21:25 |  
            0 0

            Pravda. Když k nám přicházel, byla to náhrada za Tavarese („Petr Trapp přichází jako náhrada za Tavarese. Jestli jde o nejdražší přestup zimy, nemohu posoudit, protože neznám okolnosti ostatních přestupů," prohlásil generální ředitel Slavie Petr Doležal na tiskové konferenci. - článek: http://www.tyden.cz/rubriky/sport/fotbal/gambrinus-liga/slavia-ukazala-dalsi-dve-posily-brazilce-a-trappa-z-plzne_104779.html ). Jenže o půl roku později to najednou není žádnej DZ.. a ho nechceme a užuž ho chceme střelit do Sparty.. no a o další půlrok později najednou bude hrát v základu na stoperu?

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              wector     před 14 lety 21.02.2010 21:55 |  
              0 0

              Trapp pasuje na stopera spíš než třeba Hloušek na beka, Janda na CM nebo onehdá Belaid či Mr. velká huba M. Jarolím na krajního záložníka.

              • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                denydzlSKS     před 14 lety 21.02.2010 23:36 |  
                0 0

                hloušek na bekovi je proti mužstvům jako střížkov, budějovice, tiraspol,... ideální řešení. janda nehraje v prostředku o nic líp ani hůř než na kraji...jarolím na kraji byl skutečně katastrofa, belaid nikdy vyloženě pravýho záložníka nehrál...tenkrát na pravej záloze začal jarolím, byla to trága a tak jsme pak začali hrát to míchání těch záložníků a tím pádem už vyloženě krajní záložníci nebyli...

                sice se hodně nadává na ty změny postů, ale za vyloženej průser bych označil jen stavění čelůstky, jardy černýho a pudila na levýho beka a grajciara na pravýho a jarolíma na pravýho záložníka.

                naopak se podle mě povedly tahy s dřížďalem na levo, šventem na beku, jardou černým na středu, martina latky na stopera...

                trappa bych nehodnotil, dokuď ho pořádně neuvidím

                • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                  chosejn     před 14 lety 21.02.2010 23:41 |  
                  0 0

                  Taky nemám nic proti přesunu Trappa na stopera - se Sucháčem i s Latkou to byl dobrej počit a vzhledem k tomu, že není žádný rychlík, tak by mu teoreticky post stopera mohl sedět

                • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                  wector     před 14 lety 22.02.2010 08:50 |  
                  0 0

                  Já ani všechny nepsal, to bych tam musel dát snad půlku slávistů za poslední roky. Nesouhlasím s Hlouškem, ten tam byl zabitej. Proti pravým Bohemians ze Střížkova máme hrát na 3 obránce a ne tam cpát čtvrtého přeškoleného. U Šventa jsem na vážkách, podobnej případ jak Hloušek, ale odehrál tam slušné zápasy a pořád lepší ho dát na beka než do útoku, tam to byla hrůza. Latku bych nejmenoval, u toho dlouho nikdo nevěděl, co vlastně má hrát, jednou to byl útočník, jednou DM, ale pravidelně nastupoval jen na stoperu.

                  U Trappa sem to myslel tak, že se typově (ne tipově jako Brabec :D) na stopera hodí - vysokej,v defenzivě moc nechyboval, rychlost ujde a jeho rozehrávka se tam ztratí víc než na DM. Uvidíme, ale tenhle přesun prostě dává smysl mnohem větší, než když se např. nakoupili hráči na levou stranu a najednou byli 3 na jeden post.

              • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                slaviator     před 14 lety 21.02.2010 23:44 |  
                0 0

                Jo. Ale on přijde jako náhrada za Tavarese, alespoň je tak představen na tiskovce. O půl roku později ale ho už nechceme, že to není DZ a cpeme ho do Sparty... tam nejde... tak tu hraje v záloze zase u nás a najednou zase za půlrok je to stoper? během roku: náhrada za Tavarese, nepotřebnej hráč, stoper...?

                • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                  denydzlSKS     před 14 lety 21.02.2010 23:49 |  
                  0 0

                  tebe to nějak žere, že má hrát stopera!! to máme hrát bez něj??

                  • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                    Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 00:03 |  
                    0 0

                    Taky toho slaviatora nechápu. Hráč se koupí na defenzivního záložníka, v případě potřeby se testne na stoperu a když to zvládá, tak tam může hrát. Hrál tam Švec, Latka taky přišel jako záložník, Čelůstka jako pravý bek a byli na stoperu. Proč ne? Podle takové logiky bychom neměli chtít Skácela, protože máme Hlouška atd.

                    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                      slaviator     před 14 lety 22.02.2010 01:15 |  
                      0 0

                      Hráč se koupí na defenzivního záložníka, v případě potřeby se testne na stoperu a když to zvládá, tak tam může hrát. -> ve Slavii se ale hráč koupí na DZ, po půl roce KJ řekne že ten hráč DZ není a chce ho prodat do Sparty, což se nepovede, a za další půlrok ho bude cpát na stopera, když tu stopeři jsou? Než Trappa, to proti Střížkovu může na stoperu hrát Hubáček a proti Střížkovu na levém beku Hloušek nebo i Trubila. Nebo na stoperu může hrát Lafrance a na LB normálně Hub. To najednou musí Trapp zase hrát? Aby ho KJ pak odstřelil? Nebo proč...? Proč před půl rokem byl Trapp nepotřebnej, nepotřebnej byl Grajciar a teď ti hráči mají hrát ve středu zálohy a středu obrany?

                      A v nemilosti je teď Romanovs. Co až Senecký v létě u nás nepodepíše, ale podepíše jinde? Vaniak skončí kariéru... Tak KJ pak zase dá jako jedničku Romanovse?

                      V létě ty přestupy vypadaly dobře. Hloušek, Čelůstka. Okej, teď nejsou prachy. Skácela se udržet nepodařilo, Suchý si zaslouží angažmá v zahraničí, za Čelůstku byly pěkný prachy. Okej, dobře. Ale KJ z toho zase bude dělat do konce března bramboračku...

                      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                        Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 01:50 |  
                        0 0

                        Víš co, ty sice na fotbal zavítáš jednou za uherský rok, na druhý straně jsi chytrý jak trakař a víš vše nejlíp dopředu. Aniž bys byl na jediném tréninku nebo přípravném zápasu, tak líp než ti, co tým trénujou a řídí, víš kdo je jak připravený a kdo se na který post aktuálně hodí. Tu nafoukanost ti docela závidím. Tuhle mne ohromily ty historické nesmysly, teď zase víš, kdo chtěl Trappa a proč prodávat, kdo si na tom namastí kapsu. Už sis dopředu jist, jak budeme ve srabu s brankáři a jak bude celé jaro bramboračka. No každopádně v mém chápání tvé úvahy na jedné straně a na druhé straně téměř nulová účast na zápasech se s fanděním Slavii na hony míjí!!!

                        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                          slaviator     před 14 lety 22.02.2010 08:54 |  
                          0 0

                          Nulová účast? No, vzhledem k tomu, že jsem byl i na té podělané Karviné a na dalších skvělých zápasech... No. Nechme to bejt. Asi jsem rejpnul holt do tvého vosího hnízda ;) Uvidíme v létě pak s těma brankářema, zda z toho bude bramboračka nebo ne.

                  • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                    slaviator     před 14 lety 22.02.2010 01:08 |  
                    0 0

                    Mě žere, že KJovi má teď prdel zachraňovat někdo, koho KJ před půl rokem odepsal, ač ho před rokem chtěl a koupili jsme ho... Co by KJ teď dělal, kdyby v létě Trapp do Sparty odešel? A proč najednou KJ odepisuje Lafrance, že se musí sžít s týmem...? Najednou. K čemu byly přípravný zápasy, že je odehrával a najednou bude ligu hrát na stoperu někdo jinej? Vysvětli mi tu "koncepci". Já tu "koncepci", kdy Jarolímovi chvíli co chvíli zachraňujou krk hráči, které pár měsíců zpět odepsal, nechápu - teď to má být Trapp, už v létě odepsal Grajciara, ...

                    Kde je ta koncepce přivést stopera, nechat ho hrát v přípravě, trenér ho chválí, fanoušci ho chválí a pak nechat hrát v generálce na postu stopera středního záložníka, kterýho před půl rokem chtěl poslat do pr..? Ty to chápeš?

                    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                      denydzlSKS     před 14 lety 22.02.2010 09:42 |  
                      0 0

                      ježiši marja!!! co má každej pořád s KJem?! do řiti, tady nejde o to, že někdo má zachraňovat prdel KJovi, tady jde o to, že hrajou za slavii a že maj "zachraňovat" slavii...ale to holt nepasuje k těm spikleneckým teoriím, že?! my prostě potřebujem něco proti kjovi..

                      a to, že koupíme 20ti letýho kluka a kj ho nepostaví hned do základu je odepisování??

                      jako to už vvážně člověk žasne...my nemáme na prvních pár zápasů pořádnýho stopera tak tam potřebujem někoho dát a lidem hned vadí, že je to "nekoncepční"...tak to tam můžem prdnout nějakýho mladšího žáka...to je koncepční ažaž...nebo toho lafrance, kterej dostane v 80. minutě křeče..

                      tahle nemoc, která se v poslední době vyrojila je hrozná, když nemám žádnej argument proti kjovi řeknu, že je to nekoncepční, že někoho odepisuje a ona to snad bude pravda...

                      vážně se přes to nedokážeš přenést?? kdyby dal takhle druhou šanci belaidovi to by ti asi nevadilo co?? to je totiž něco úplně jinýho, než dát šanci trappovi...

                      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                        slaviator     před 14 lety 22.02.2010 10:10 |  
                        0 0

                        Kdyby dal "takhle" šanci Belaidovi, že ho prsknul třeba na hrot útoku, tak si piš, že by mi to vadilo.

                        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                          denydzlSKS     před 14 lety 22.02.2010 10:25 |  
                          0 0

                          a proč myslíš, že by mu to tam nešlo?? nemusel by běhat dozadu...:-))

                          prostě jde o to, že na tiskovce ti řekli, že trapp je defenzivní záložník a ty nemůžeš pochopit, proč defenzivní záložník má hrát stopera, ne?! zkritizuj si za tenhle jarolímův tah, až nám posere první dva zápasy...a ne teď dopředu!! to umí každej..

                      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                        jnnxx     před 14 lety 22.02.2010 10:21 |  
                        0 0

                        Hele to je těžký... Když 20-ti letého Čelůstku vezme na půl roku Palermo a neposadího ani na lávku, tak to všichni chápou, ale když to samé udělá KJ s Lafrancem tak je to špatně a nekoncepční.

                    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                      hamlo1 (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 11:02 |  
                      0 0

                      slaviatore, nedávno jsi psal (jako znalec mosteckých poměrů),že na Slavii Lafrace nemá a že jsme měli koupit spíš toho odchovance, jméno mi bohužel uniklo.Tak co teď při zraněních Hoška a Vomáčky KJ vlastně vyčítáš?

                      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                        slaviator     před 14 lety 22.02.2010 14:46 |  
                        0 0

                        Lafrance se mi v Mostě fakt moc nelíbil, to spíše než on mi přišlo, že hraje líp na stoperu Běloušek, kterej do Mostu přišel snad ze slávistického dorostu A. To je fakt.

  10. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    Mustaffa     před 14 lety 21.02.2010 22:26 |  
    0 0

    No, nic moc před začátkem ligy...

  11. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 11:15 |  
    0 0

    Mozna se zase nekteri budou zlobit, ale tohle prestupni obdobi a priprava na mi zas zavani amaterismem, ktery neni hodny jmena slavie. Jaky tym a na jakou soutez to vlastne chystame, kdyz temer celou pripravu odehrajeme proti druholigovym a tretiligovym souperum s vysledky, ktere nas do techto soutezi radi? Jak se pracovalo na sestave? Jedinou jistotou se zdaji byt klrajni zaloznici - Grajciar, Hlousek, na ty bychom meli spolehat, napravo krajcik. Jinak to zase vypada na chaos a divokou improvizaci. Problem stoperu zustal nevyresen, po odchodu sucheho jsme pustili celustku nekam, kde ho mozna ani nechteji, po zraneni vomacky a hoska jsme narychlo poridili Lafrance, se kterym se najednou ale nepocita.. to je pro KJ zcela typicke. Jiste nekteri v tom najdou hlubsi logicke postupy. Jedina spolehliva varianta je podle me Hubacek, ten ale zrejme musi hrat leveho beka, protoze jineho nemame, na tento post byl koupen Trubila, u ktereho se prekvapive zjistilo, ze tam hrat nemuze (opet promysleny tah), zatimco na levou zalohu jej nepotrebujeme. Na DZ se stale neco zkousi, podle me by mel dostat duveru Ragued, ktery je jednoznacne nejlepsi, uvidime, jak to dopadne. Vedle nej do stredu zalohy budou zrejme metodou pokus omyl stridani Vanek, Kores a Janda, aby se tam nakonec vratil Belaid, ktereho jsme se nedokazali zbavit. V utoku jsme koncem podzimu jako sul potrebovali vetsiho a silnejsiho utocnika, bohuzel jsme se zbavili Tafata i Pekharta a misto nich prikoupili dalsi drobne behavce, kteri se budou stridat zrejme podle losu v sestave, ovsem opet nikdo nebude ve vapne a nikdo nezuzitkuje Grajciarovy a Hlouskovy centry. Zoufale chybi osobnosti, nevim kdo zaveli, kdyz se nebude darit, kdo bude tahnout v tezkych chvilich, obavam se bezkrevnych vykonu..

    No, tedy nevidim to moc dobre, ale alespon muzu byt prijemne prekvapen, pokud se moje obavy ukazou jako liche.

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 11:37 |  
      0 0

      Dobrý den přeji Vám všem.
      Předně bych chtěl poděkovat za report z utkání naší Jane a doplnění o další postřehy těch, kteří na utkání byli. Zkusili jsme to na Strahově, asi to nebyla žádná láce a starostí máme asi tolik, jako všichni ostatní.
      Každý z nás na to má svůj názor a nenadělám s tím nic, když bude někdo mít jiný. Tak to prostě je.
      Jen chci poprosit, aby až se sejdeme při fandění našim klukům v červenobílém dresu, aby sme fandili na plný pecky a nikdo nepochyboval o Slávii tak, jako se tomu děje tady. Taky si někdy postesknu, ale nebudu pochybovat. To bych to musel zabalit už někdy v r. 1963. Sokrates55
      P.S. Na latinu jsem nikdy patent neměl, protože ji pořádně
      neumím. A kdybych pochyboval o Slávii, tak by mě můj
      děda asi přerazil.

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 11:54 |  
        0 0

        Sokrate, co tim ale myslis, pochybovat? Ja nebudu pochopitelne nikdy pochybovat o tom, jestli ji fandit a podporovat, pravdepodobne by me i muj deda odnekud seshora prerazil..:-)). Takze v tom nejsme ve sporu a ja budu samozrejme fandit jako vzdy. Pokud jde o pochybnosti, jak dopadnou jarni zapasy, tam ano, pochybnosti mam, coz mi ovsem prijde normalni.. mam i pochybnosti op tom, zda je slavie na spravne ceste..ale nejsme snad ve valce, kde by se mela trestat malomyslnost..myslim, ze by se sport nemel brat az tak vazne..:-)).

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 12:11 |  
          0 0

          Martyni, je škoda, že tě děda necepoval od mala trochu víc. Přímo přerazit, to by nemusel, ale aspoň nahnat trochu statečnosti a odvahy do krve. Takových, kteří každý půlrok stahují kalhoty sto honů před brodem, byla vždy na Slávii plná dřevěná tribuna ve "starém Edenu", ale v nových časech by to chtělo fanoušky statečné, optimistické. Uznám, když po nepovedených soutěžních zápasech se snese vlna kritiky, ale týden před zahájením jarní soutěže si kálet do vlastního hnízda je trochu silné kafe!!!!

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 12:23 |  
            0 0

            Co to ma proboha spolecneho s odvahou, Huzgi? Mam mit jako odvahu k cemu? Ma role je preci dost neezvyznamna, prijdu na stadion, 90 min se nervuju, pak jdu domu, k tomu snad odvahu jeste najdu...:-)). Nove casy, optimismus, to ma byt jako povinne? to snad uz ne.

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 12:43 |  
              0 0

              S odvahou velmi hodně. Spíš zastupuješ postoj takzvaného "čecháčkovství". Neustále před každým novým půlrokem velké obavy, maluješ donekonečna čerty na zeď, samé chmury, kritika na přípravu, kritika na sestavu, kritika na posily, nevěříš svému vlastnímu týmu, nevěříš nikomu z lidí kolem, každého podezíráš že si hlavně mastí vlastní kapsu, nikomu z vedení nevěříš, že by mu šlo o sportovní a jiný růst Slávie a mohl bych pokračovat donekonečna. Kdybych prošel celý web, tak snad ani jednou nenajdu tvůj příspěvek, který by vykazoval víru, optimismus, odvážný postoj k budoucnosti Slavie.

              A je úplně jedno, že každý z nás má jen jeden drobný malý hlas. Kdyby každý hlas byl tak vystrašený jako ten tvůj, tak to půjde se Slávií do kopru.....

              • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 13:57 |  
                0 0

                jsme kazdy na jine planete, Huzgi. udelej si statistiku kladnych a zapornych prispevku, mozna bys prisel na to, ze to, cos nepsal je cira lez. kdyz se mi neco nelibi, tak to napisu, na tom neni nic divnyho, o cem bychom si tu meli psat? napr. pred zahajenim letosni sezony jsem byl optimisticky a myslel jsem, ze slavie dobre posilila a bude to dobre. to se ti ale holt nehodi do kramu, ze? mylil jsem se, tak doufam, ze se budu mylit i ted.

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              mart     před 14 lety 22.02.2010 13:01 |  
              0 0

              :D, " .... 90 minut se nervuju", to mi prijde ponekud povedome :).
              Jasne, vetsinou se 90 minut nervujem, ale nekdy je to krasny, .... kdyz se to povede, je to hrozne krasny :). [jen by to mohlo bejt castejc:)]
              Chapu Vas, ...chapu.
              Ja si musim napred pripravit program(hlavne aby zena neprskala, a nebyly moc drahy letenky:), zaridit volno, ... vsechno dlouho dopredu (aby mi pak nakonec prelozili zapas na pondeli kvuli Otikovi :(), ale ten pocit tech nervu je tam tak nejak neustale pritomen(i pri organizovani te cele akce - tak nejak dopredu). Presto, ze chapu i tu novou (optimistickou) generaci, ten pocit (NERVUJU SE) v me uz asi zustane naporad.
              Proto je hezky, ze se muzeme tak nejak odreagovat pri CL, nebo PL , .... kde tak nejak vo nic nejde :).
              mart

              • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 13:54 |  
                0 0

                Nj, vo tom to prave je, kdyz se clovek nenervuje, tak po tom nemuze prijit to krasny...:-)).

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 12:13 |  
          0 0

          Myslel jsem tím třeba něco jako neztrácet viru.
          A trestat, to už vůbec ne. Opravdu je jen to sport :-)).
          Sokrates55

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 12:24 |  
            0 0

            Ja vim, i kdyz s tou virou je to taky slozite.. :-))

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              jnnxx     před 14 lety 22.02.2010 12:57 |  
              0 0

              Martyni, kdo z nás věřil před dvěma lety po trojce od Žižkova? A teď nechci slyšet, že řepka nám pomohl a takové ty věci kolem... Huzgi má pravdu, proč být malověrný na začátku? Źe není vše dle našich představ? To nikdy nebude.... Před námi je 14 kol, tak nevěš hlavu, teprve poté až bude dohrán poslední zápas, pak se budou skládat účty.
              Takže hlavy vzůru a do nich!

              P.S... vždyť je to jen fotbal

              • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 14:03 |  
                0 0

                No ja tomu samosebou neveril..:-)). Ovsem o tom se nelze bavit bez toho, abychom vzpomenuli repku a spol.. protoze jsme meli proste pekelnou kliku.. ale o tom nechces slyset..:-)

                Ja s toho preci nedelam zadnou tragedii, to jini tady delaji tragedii z toho, ze jsem maloverny..:-)). Jen rikam, ze z meho pohledu neni moc duvodu k optimismu, to je tak nejak normalni, clovek nejak zhodnoti sance na uspech podle toho, jak se situace vyviji.. preci si tu nebudem skandovat nejaky bojovy fraze..

                • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                  quelhar (admin)     před 14 lety 22.02.2010 17:29 |  
                  0 0

                  Ach jo, vsichni si vzpomenou na Repku, ale nikdo si nevzpomene, ze zatimco my jsme hrali posledni tri zapasy s tymy ze stredu tabulky, kterym o nic neslo, Sparta hrala tri zapasy se souperi, kteri hrali o pohary a patrili to jaro mezi uplne nejlepsi (Brno, Banik, Liberec). Uz se nehodi vzpomenout, ze Sparta hrabala body s lehkymi souperi a ti nejtezsi ji cekali nakonec. Vsichni vidi jen Repku a nikdo nevidi kvalitu souperu, proti kterym Sparta hrala.

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          urs (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 13:08 |  
          0 0

          Slávie je na správné cestě, to mi věř :) To, že jde o nutnou přestavbu kádru, kdy se v závislosti na odchodech snaží vedení zacelit vzniklé díry, je zcela normální a v pořádku..
          Naprosto nechápu jakékoliv pochyby od fans na fórech a jejich neustálé skeptické a někdy až nenávistné kecy :-!
          Je to o vývoji, Řím taky nepostavili za den, tak tomu týmu dejte prosímvás čas a výsledky se dostaví..
          Pokud jsou tu šmoulové, kteří chtějí míti neporazitelnou slávii, jež každým rokem vyhrává titul a pohár a neztratí se ani v Evropě, pak se nemáme o čem bavit, protože to je utopie a takhle to jednoduše v životě nechodí
          má úcta

          urs

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 13:29 |  
            0 0

            Asi takhle jsem to nějak myslel a děkuji Ursi s úctou:-))
            Vždycky to bude nějaký střet názorů na to či ono a jak by se to mohlo či nemohlo. Ale není třeba se urážet či vyslovovat nějaké třeba až nenávistné věty.
            Já se Marte taky "nervuju", manželka si o mě myslí, že jsem se zbláznil. Její věta "máš to zapotřebí", tu jsem slyšel nesčíselněkrát. Mám to zapotřebí a zas do toho půjdu. A že budeme i prohrávat, to je mi jasné taky.
            Za pár dní bude mít výročí svého skonání Karel Kryl. Měl jsem ho moc rád a byl to skvělej chlap. Říkal, že nejhorší je, když to co děláme rádi, začneme lemplovat a myslet si, že je samozřejmost, když to umíme. Pořád mám pocit, že umřel brzo a ještě dneska by byl pro mnohé politiky a nejen pro ně "svědomím" jejich vlastního marasmu. Škoda. Z dlouhé bolesti se rodí krátké pocity štěstí.
            Jak už tu zaznělo.... pojďme do nich, každý zápas začíná 0:0. Sokrates55

          • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 14:11 |  
            0 0

            ja ale neberu fotbal jako nabozenstvi, nevim, proc bych mel verit, kdyz mam pocit, ze to nevypada moc dobre. ja prece na slavii nechodim kvuli tomu, ze verim, ze to dobre dopadne. ja fandim slavii, protoze je to slavie a nezavisle na tom, s jakym vysledkem odejde ze zapasu nebo jak dopadne sezona. a protoze mam slavii rad, tak si treba myslim, ze hrat vic jak pulku pripravy s tymy z nizsich soutezi je trochu pod uroven a obavam se, ze to neni dostatecne kvalitni priprava vzhledem ke jmenu a ambicim slavie.

            • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

              Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 15:10 |  
              0 0

              Já nevím, fptbal jako náboženství taky neberu. Když jdu na zápas, tak se na něj těším, jsem nervozní, mám obavy a Bůh ví co ještě.
              V přípravě na tom byli všechny ligové mančafty stejně a třeba včerejší prohra Budějovic s Třeboní 2:0, kdy si Volda ani "neštrejch", to taky asi ke jménu a ambicím Budějovic nesedí.
              Já Tě Martyni nemůžu přesvědčovat o tom, že to vidím líp než Ty, jako Ty asi nepřesvědčíš mě, že je to daleko horší než si myslím já.
              A ani to není meritem věci. Je dobře, že fandíš Slávii a toho si vážím víc, než těhle všelijakých názorových rozdílů. Sokrates55

              • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 15:25 |  
                0 0

                taky myslim, ze neni dulezite se o tom presvedcovat. konecne ja jsem rad, kdyz to nekdo vidi jinak a optimisticteji, ovsem pokud k tomu preklada nejake vecne argumenty, jako treba ty, Sokrate, nebo treba Barlblog.

                Prispevky tech, kteri jen tvrdi, ze musime byt optimiste, protoze musime, a kdo neni, tak je zradce a cechacek, ty se mi nectou moc dobre.

  12. Za lepší SN - vyhlašme Búbú

    tantalos     před 14 lety 22.02.2010 14:12 |  
    0 0

    Vážení přátelé,
    je nezbytnou součástí každé diskusní stránky co nejvíce urážet oponenty. Nemáme-li argumenty, tak jim prostě sdělíme, jaká jsou hovada. Zvýší nám to sebevědomí a uspokojí to víc než onanie.
    Navrhují proto po vzoru anket Týtý, Anno, Nene apod vyhlásit anketu o Největšího Řepouna, tedy toho, který dokáže v co nejkratší době co nejvíc a nejjasněji sdělit oponentům, že jsou čur....
    Jako prvního kandidáta na cenu Největšího Řepouna navrhuji huzgiho za následující výroky:
    Od: Huzgi - Pondělí, 22.02. 2010 - 12:11:51
    (Martyni, je škoda, že tě děda necepoval od mala trochu víc. Přímo přerazit, to by nemusel, ale aspoň nahnat trochu statečnosti a odvahy do krve. Takových, kteří každý půlrok stahují kalhoty sto honů před brodem, byla vždy na Slávii plná dřevěná tribuna ve "starém Edenu", ale v nových časech by to chtělo fanoušky statečné, optimistické. Uznám, když po nepovedených soutěžních zápasech se snese vlna kritiky, ale týden před zahájením jarní soutěže si kálet do vlastního hnízda je trochu silné kafe!!!!
    Od: Huzgi - Pondělí, 22.02. 2010 - 01:50:14
    Víš co, ty sice na fotbal zavítáš jednou za uherský rok, na druhý straně jsi chytrý jak trakař a víš vše nejlíp dopředu. Aniž bys byl na jediném tréninku nebo přípravném zápasu, tak líp než ti, co tým trénujou a řídí, víš kdo je jak připravený a kdo se na který post aktuálně hodí. Tu nafoukanost ti docela závidím. Tuhle mne ohromily ty historické nesmysly, teď zase víš, kdo chtěl Trappa a proč prodávat, kdo si na tom namastí kapsu. Už sis dopředu jist, jak budeme ve srabu s brankáři a jak bude celé jaro bramboračka. No každopádně v mém chápání tvé úvahy na jedné straně a na druhé straně téměř nulová účast na zápasech se s fanděním Slavii na hony míjí!!!
    Od: Huzgi - Pátek, 19.02. 2010 - 13:53:08
    Je to jak ten římský senátor, který dokolečka mlel jedno a to samé: Carthaginem esse delendam“
    Od: Huzgi - Středa, 17.02. 2010 - 00:09:54
    Slaviatore, nech si své primitivní historické úvahy na doma. Já a moje rodina máme s Němci společné jen to, že mého dědu vyhnali ze Sudet a vše mu sebrali. Ta kultura je zhola jiná, postavená na úplně jiných základech a tečka. Podobné blbosti tu nehodlám číst!!!
    Od: Huzgi - Čtvrtek, 11.02. 2010 - 00:33:34
    No jestli je někdo schopný po přáteláku řvát na webu KJ ven, tak je buď úchyl nebo naprostý pitomec. Ale takových je tady konečně víc a
    Od: Huzgi - Čtvrtek, 11.02. 2010 - 00:36:53
    Jasně, vždy se najde pár "myslitelů", kteří mají krátké spojení: ten a ten dal pár gólů v přípravě a tak je náš trenér blb a cizí trenér hvězda. Takových fandů jsme měli v minulosti mraky a jak je vidět, tak zůstávají, dokud ty komunisti jednou jednoduše nevymřou.

    • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

      Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 15:13 |  
      0 0

      Navrhl bych "Největší leškoun", protože slovo řepka nemám rád ani jako rostlinu. Nenavrhoval bych nikoho, protože to bychom museli začít sami u sebe, viď Tantale. Sokrates55

      • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

        tantalos     před 14 lety 22.02.2010 15:56 |  
        0 0

        Milý Sokrate,
        já jsem, podobně jako náš nový pan primus arcibiskup Duka člověk hříšný, hlásím se k tomu bezvýhradně a beru na sebe všechny své prohřešky proti slušnému chování. Naopak ve Vás vidím člověka téměř příkladně slušného, někdy až příliš úzkostlivě.
        Ale k věci Pokud jde o leškouna, implikovalo by to lež, a z toho nechci nikoho obviňovat. Slovo řepoun naopak implikuje něco hrubého, neurvalého, prostě typického sparťana. Proto mě ten výraz napadl....

        • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

          quelhar (admin)     před 14 lety 22.02.2010 17:35 |  
          0 0

          Typicky spartan take urazi slavisticke hrace, napr. vyrazy typu pidimuz z Rusi, indian z pralesa a podobne. Hmm, kde jsem ja tyhle urazky jenom cetl?

          • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

            tantalos     před 14 lety 22.02.2010 17:51 |  
            0 0

            Ale co je na slově indián urážlivého? Chlapec nemůže za svůj etnický původ. Vinnetou byl přece rudý gentleman....
            Podstatné je, že zatímco někteří viděli v Densovi záchranu Slavie před neschopnými nekopy typu Váchy, jiní si uvědomili po pouhém jednom utkání na Vyšehradě, že cesta z pralesní třetí ligy jednoho z mnoha brazilských států je hodně, hodně dlouhá...
            Nebo pidimuž. To nebylo hezké. Co se jeho postavy týče, možná bylo lepší napsat polobrankář, ale on svůj účel, vysvětlit Divišovi, že ve Slavii pro něj místo není a nebude, splnil i při své výšce.
            Možná ty výrazy někomu připadaly jako urážka ikon Slavie... Jinému ne. Čistému vše čisté...

            • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

              quelhar (admin)     před 14 lety 22.02.2010 18:01 |  
              0 0

              Ne, podstatne neni to, co pises. Vubec mi nejde o vykonnost Dense, Romanovse nebo kterehokoli jineho soucasneho nebo byvaleho hrace Slavie.

              Podstata meho prispevku je, ze zrovna konkretne ty nemas vubec co mluvit o tom, jak tu nekdo nekoho urazi, protoze prave ty jsi doslova povestny urazenim a zesmesnovanim hracu Slavie, coz je podle me jeste daleko horsi nez urazeni a zesmesnovani ostatnich diskutujicich. Vytykam ti to neustale a budu ti to "mlatit o hlavu" pokazde, kdyz si prectu, jak se rozcilujes nad urovni diskuze.
              A at napises jakkoli dlouhy prispevek, v mych ocich neomluvis nicim to, ze hrace Slavie zesmesnujes. To je to nejhorsi, co jsem tady cetl. Ne to, kdyz nekdo nekomu vynada do curaku, ale to, kdyz se nekdo navazi do hracu Slavie. A to tu krome tebe neprovozuje nikdo.

              A ver mi, ze bych se ozval stejne, kdybys podobnymi vyrazy zesmesnoval Helda, Dejmky, Gecova a dalsi, kteri uplatneni ve Slavii nenasli.

              • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

                tantalos     před 14 lety 22.02.2010 18:21 |  
                0 0

                Víš, oni jsou hráči a "hráči". Když je někdo pan plejer, padnu na zadek a téměř ho uctívám jako modlu, jako Šmícu. Copak jsem někdy napsal slovo proti Hlouškovi? Proti Tavaresovi?
                Když je někdo nekopa nehodný sešívaného červenobílého dresu, uctívat ho nebudu. A pokud mi přijde směšný, s klidem se mu budu vysmívat. Protože to, že je někdo jmenován do Slavie, ještě zdaleka naznamená, že má právo na to být označován za nástupce těch Bicanů, Pučů, Pláničků, Košků, maddenů, Dolejších, Lálů, Veselých, Kuků a Šmicerů.
                Slavista se nestane slavistou tím, že ho někdo koupí. Slavista se stane slavistou tím, že za Slavii, třeba v dorostu nebo v žácích, odvede všechno, co v něm je. A že to dělá dlouho.
                Ano, jsou slavisti, kteří mančaftu dali všechnio, co v nich bylo. A je tu pár žoldnéřů, kteří Slavii prodají každému, kdo jim zaplatí... Těm bys říkal slávista?
                Proto jsou i ti Dejmkové (pro Slaviatora) víc než Reiterové, Laudové, Densové, Vasilové, Bilakové a jiní....
                ,

              • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

                tantalos     před 14 lety 22.02.2010 18:22 |  
                0 0

                Víš, oni jsou hráči a "hráči". Když je někdo pan plejer, padnu na zadek a téměř ho uctívám jako modlu, jako Šmícu. Copak jsem někdy napsal slovo proti Hlouškovi? Proti Tavaresovi?
                Když je někdo nekopa nehodný sešívaného červenobílého dresu, uctívat ho nebudu. A pokud mi přijde směšný, s klidem se mu budu vysmívat. Protože to, že je někdo jmenován do Slavie, ještě zdaleka naznamená, že má právo na to být označován za nástupce těch Bicanů, Pučů, Pláničků, Košků, maddenů, Dolejších, Lálů, Veselých, Kuků a Šmicerů.
                Slavista se nestane slavistou tím, že ho někdo koupí. Slavista se stane slavistou tím, že za Slavii, třeba v dorostu nebo v žácích, odvede všechno, co v něm je. A že to dělá dlouho.
                Ano, jsou slavisti, kteří mančaftu dali všechnio, co v nich bylo. A je tu pár žoldnéřů, kteří Slavii prodají každému, kdo jim zaplatí... Těm bys říkal slávista?
                Proto jsou i ti Dejmkové (pro Slaviatora) víc než Reiterové, Laudové, Densové, Vasilové, Bilakové a jiní....
                ,

                • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

                  Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 19:39 |  
                  0 0

                  Myslím, že kdyby výše tebou jmenovaní, které označuje za slávisty, četli tvoje zesměšňující příspěvky, nebyli by rádi, že si jejich jméno bereš do huby. Protože to jsou dle mě slušní lidé, což ty určitě nejseš, nebo se tak zde aspoň neprojevuješ.

                  Tvoje extrémní teorie o slávistovi od žáčků či dorostu je na hlavu postavená a ani všechna jména, které jsi uvedl nejsou spojená se Slavií od žáčků (dorostu). A budeš se divit, slávistou se člověk může stát i když v ní nevyrůstal.

                  V čem se třeba Romanovs málo pral za Slavii? Proti Hamburku se pral, až ho zranili, proti Kladnu se znovu vrhl pod nohy soupeřů a znovu byl zraněn. Ten se za Slavii dostatečně nepral, tak aby ušel tvému zesměšňování? Ty jsi mu nedal ani šanci, ty jsi ho zesměšňoval dřív než si ho vůbec viděl chytat. Z mně neznámých důvodů si pořád poukazoval na jeho původ (stejně jako u Dense). Směje se jeho výšce jako kdyby nemohl dobrý golman měřit 186 cm. A zajímalo by mě, jestli si zpětně v jeho výkonech našel nějaké opodstatnění pro tvoje zesměšňovaní? Podle mě těžko.

                  Prostě lidi jako ty, a pak jsou ještě slušní lidi.

                  • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

                    tantalos     před 14 lety 22.02.2010 20:11 |  
                    0 0

                    Zase neargumentuješ, ale jenom nadáváš, vysvětluješ mi, jaký já jsem. To není vyzrálá reakce... Ale nic proti tobě, až budeš sledovat Slavii tak dlouho jako já, pochopíš, co tím myslím.
                    K věci. Jaké jsou zásluhy Romanovse o Slavii? Něco málo chytil, něco nechytil, něco zalhal, něco přiznal.
                    Zajistily nám jeho výkony po půl roce první, druhé, třetí místo, místo hodné Slavie, po polovině ligy? Ne. Podílel se na jednom z nejhorších výsledků Slavie za mnoho let...
                    Víš, běžně se tady nadává Poborskému.... Ale když byl ve Slavii, hrál velmi dobře. Slavia válela. Pak ho Slavia výhodně prodala a přinesl jí peníze. Potom si ale na Slavii otevřel hubu a špinil ji. Má právo, aby se o něm dalo říct, že se o Slavii zasloužil? Nevím, není to jednoznačné...
                    Měil Romanovs alespoň několik superzákroků? Zachránil svým výkonem Slavii body, jako to dělával Vaňous? Ne. Vaňouse nenahradil.
                    Je to jeden z žoldnéřů, za dva roky si na něho nikdo nevzpomene. Na Poboráka ano.
                    Jestli jsem slušný, nebo ne, to je otázka, která se tebe netýká. A abych se ti přiznal, tvůj názor je mi úplně fuk, protože jsi zatím mladý a nevyzrálý... Ale stejně věřím, že z tebe jednou vyroste pravý slavista.
                    Třeba ti k tomu disputace se mnou pomůžou...

                    • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

                      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 21:00 |  
                      0 0

                      Zato tvé reakce o pidimužích z rusi, jsou důkazem doslova přezrálé reakce. Ne vážně, to nemá cenu. Jenom připomenu: ty jsi ho zesměšňoval dřív než začal chytat. Na to jeho výkony v dresu Slavie nemají žádný vliv. A to je o čem mluvím. Prostě uražíš bezdůvodně lidi jak se ti zlíbí a ještě máš tu drzost kázat mi tu o pravých slávistech a vyzrálých reakcích..

                      Snad máš pravdu aspoň v tom, že mi disputace s toubou pomůžou. I když to asi nebude tak jak by si ty představoval..

    • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

      DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 15:27 |  
      0 0

      No já se hlavně nestačím divit, že se na tomto fóru jakýkoliv náznak kritiky nebo stačí i malá pochybnost považuje za zradu Slávie a sahá se k "argumentům" typu děda tě měl přerazit apod. Copak jste se všichni zbláznili a myslíte si, že se může diskutovat jenom jásavě a se vším souhlasit ? To už nemůže člověk napsat svůj názor ?

      To co napsal martyni výše je úplně normální názor na situaci ve Slávii, který není niják přehnaně útočný, ani z něj necítím žádné postraní destrukční úmysly nebo něco podobného. Mě je ten názor blízký, ostatní s ním můžou samozřejmě nesouhlasit a napsat svojí verzi reality, ale útočit na autora z pozice, že nesmí kritizovat, to je opravdu "komunistická" filozofie. Možná byste měli vydat seznam povolených reakcí na článek, tak aby člověk nebyl označen za podkopávače Slávie:
      1) Karel Jarolím je skvělý trenér
      2) Přestupová politika je geniální
      3) Nová koncepce se osvědčila
      atd.

      To se ale namísto přínosné diskuze, která může díky názorové rozdílnosti někoho obohatit stane diskuze jenom fraškou, kde se budou všichni ujišťovat, že je to 7. místo vlastně prima a quelhar to doloží nějákým srovnáním s rokem 1982. Nevím možná chcete žít v nějáké virtuální realitě, kde je Slávia i na 7. místě mistrem, ale já bych ale radši normálně diskutoval.
      Normálně diskutoval bez osobních útoků a obviňování, že ten kdo není bezvýhradný "souhlasič" se vším co trenér a vedení Slávie dělá je škůdcem Slávie a je motivován různými zlými úmysly apod. Taktéž bych nesměšoval podporu na stadionu s kritickými názory, to že se někomu nelíbí přestupová politika neznamená, že je horším fandou Slávie, než ten kdo je nadšen i z remiz s třetiligovými týmy.

      • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

        Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 15:37 |  
        0 0

        A teď to zkuste celé obrátit DrFe1,
        proč bych měl být neustále "seřváván" za to, že jsem optimista. A nadšen z remizi s vedoucím mužstvem druhé ligy také nejsem???
        Mohu vyjmenovat úplně opačný povolený seznam reakcí:-))
        Sokrates55

        • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

          DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 15:43 |  
          0 0

          Ale vy nejste seřváván zato, že jste optimista, ale zato že chcete ostatním předepisovat, že ten bezvýhradně optimistický postoj je ten jediný správný a kdo ho nezastává není správný slávista.

          • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

            Eluin (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 15:55 |  
            0 0

            Domnívám se, že Sokrates55 tu nikdy nikomu nepředepisoval to, že by jeho postoj byl jediný a správný. Všechny diskuse jsem nečetl, tak se možná mýlím.
            Jinak s tou cenou bych skutečně posečkal. On každý z nás - třeba i v dobré víře - občas vyplodí neskutečnou hloupost.

            • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

              DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 16:13 |  
              0 0

              Podívejte se o pár příspěvků výše na reakce na martyniho příspěvek. Tam se sešlo několik diskutujících, kteří martyniho tak trochu "zlynčovali" zato, že pochybuje o víře. Sokrates ale v duchu svého naturelu reagoval pouze mírně, ten autorem těch tvrdých výroků o čecháčcích apod. samozřejmě není.

          • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

            tantalos     před 14 lety 22.02.2010 15:59 |  
            0 0

            Doktore, nezbývá mi než souhlasit s názorem, že Sokrates opravdu lidi neseřvává, a když vyjadřuje nesouhlas, činí tak jako inteligentní slavista. Prosazuje sice svůj názor, ale slušně, a to se přece od diskuse očekává.

            • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

              DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 16:15 |  
              0 0

              Já jsem taky nenapsal, že někoho seřvává, jinak s vámi v tomto souhlasím. Vím že je to hodně přehnané a nespravedlivé zahrnout ho do jedné skupiny spolu s Huzgim, byť se tam na chvíli ocitl.

              • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

                tantalos     před 14 lety 22.02.2010 16:39 |  
                0 0

                Jsem rád, že si rozumíme

          • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

            Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 16:04 |  
            0 0

            Doktore, já bych zásadní problém viděl v tom, že místní "kritici" zakládají svojí kritiku z větší části na "bulvárních" informacích, polopravdách, drbech a svých vlastních konstrukcí. Zvláště v této době, kdy se týmu nedaří je pro podobné konstrukce ideální čas. A proto tito kritici bývají okřikováni, protože tohle prostě není chování slušného člověka - ne proto, že kritizují. Myslíš, že je tady někdo na fóru spokojen s remízou s ústím? Možná tak ti, co se třesou na KJ konec. Je to věc, kterou jsem tady řešil s tantalem už když jsem sem začal psát, je to otázka slušnosti, presumpce neviny, respektu atd. A to zde čím dál tím více diskutujících není schopno dodržet, proto tato diskuze dost upadá a přibližuje se oficiálkám, kde je to hotová džungle bez pravidel.

            A ještě jedna věc, která je možná dost zásadní. Když se nepovede zápas, snažím se na tom najít alespoň to málo pozitivní, než abych vyjmenovával chyby. Víš proč? Protože já ty chyby nemám možnost ovlivnit, tudíž je nemá cenu řešit a "otravovat" si tím život, který přináší dost svých strastí i bez Slavie. Z té si snažím brát jenom to dobré, i když to nebývá lehké. Jestli někoho baví se doslova pitvat v chybách, které nemůže vyřešit a psát to sem na diskuze - prosím - ale ať to dělá alespoň ve vší slušnosti.

            Zdraví Kmotr

            • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

              tantalos     před 14 lety 22.02.2010 16:20 |  
              0 0

              Milý Kmotře,
              vzpomínám si na náš první střet. Bylo to několik dní poté, co Slavia pustila Dočkala a spol s opcí do Liberce. Tehdy jsi mě ujišťoval, že to vůbec není krok k prodeji Dočkyho a že mám mlčet, protože do toho nevidím....
              Už tehdy ses mýlil.
              Pokud bychom měli věřit jenom tomu, co nám sdělí pan trenér, tak by diskuse byly snadné. prohráli jsme jenom proto, že jsme neproměnili šance - a o tom nelze pochybovat -- mužstvo si prostě "nesedlo" a titul máme jistý už proto, že do zálohy určitě někdo přijde....

              • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

                Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 17:27 |  
                0 0

                Abych řekl pravdu, pokusil jsem projít místní archív abych si rozpomenul jak ale nic se mi nepodařilo najít. Nicméně ze svých vlastních zkušeností si myslím, že jsem spíše tvrdil, že to nutně nemusí znamenat jeho prodej. Ale nemá cenu se v tom patlat, podívej kde Dočkal momentálně je?

                Sám dobře víš, že můj problém není kritika samotná, můj problém je jakým způsobem je vedená, a na jak absurdních "výplodech" je založená. Já si dovolím tvrdit, že nestojím na ničí straně, já prostě jenom fandím Slavii a občas tady vyjedu, když narazím na nějaký blábol.

                Ale tobě asi nemá cenu to vysvětlovat.

            • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

              DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 16:24 |  
              0 0

              Já uznávám že máte v mnohém pravdu, ale někdy je třeba diskutovat i o těch chybách a ne si to všechno lakovat na růžovo. Dobře jste ale pojmenoval důvod, proč spousta lidí reagocvala tak hystericky na ten martyniho příspěvek výše. Evidentně nechtějí slyšet o tom, že se děje něco špatně, oni to většinou taky vědí, že to KJ vede o desíti k pěti, ale sami sobě to nechtějí přiznat. Na ten příspěvek nebyla jediná oponentní reakce, která by ho vyvracela, která by s ním polemizovala. No protože je ten příspěvek pravdivý a ukazuje že král je nahý. A to lidi nechtějí vidět a slyšet a radši doufají, že se to všechno něják zázračně vyvrbí k lepšímu. Já taky doufám, ale zároveň ty Jarolímovy nepochopitelné kroky nepovažuji za tabuové téma a sám se zajímám o nějáké logické vysvětlení proč dělá to co dělá a co se z vnějšího pohledu jeví naprosto nesmyslně.

    • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 15:39 |  
      0 0

      no souhlasim s tim, ze kazdy by mel zacinat u sebe, ale vzhledem k tomu, ze huzgi je prave ten, kdo tu neustale okrikuje ostatni o tom, co by meli a nemeli psat, myslim, ze neni az tak na skodu take nastavit zrcadlo.

      • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

        lassiter     před 14 lety 22.02.2010 15:58 |  
        0 0

        Americký film Harpuna nastavuje nemilosrdně zrcadlo měšťácké společnosti, v níž je dolar alfou a omegou života.

        Hele borci, myslim že to všichni moc žerete. Řek bych, že za vaše "spory" může jen zbytečně dlouhá zimní přestávka :-) za tejden bude líp

        • Re: Za lepší SN - vyhlašme Búbú

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 16:10 |  
          0 0

          :-)). to mas nepochybne pravdu. ...nebo hur..:-))

  13. Diskuse

    Mac     před 14 lety 22.02.2010 16:21 |  
    0 0

    Je to pořád to samé: skupina lidí KJ a vedení neustále haní, pomlouvá, kritizuje a druhá skupina je zase pořád chválí, omlouvá jejich chyby a vyzdvihuje jejich úspěchy.

    Já mám KJ rád, ale současný stav se mi nelíbí a jaro moc optimisticky nevypadá. Přesto jsem spíš na straně quelhara a spol., i proto, že z výroků kritiků často cítím takovou mírnou škodolibou radost z toho, že se Slavii nedaří a oni mají pravdu. A štvou mě jejich výroky typu: "Škoda naší výhry, to zas KJ zůstane."

    Diskusi sleduji pravidelně a např. Tantalos je trochu jako syn anglického lorda ve známé anekdotě s polévkou. Když se Slavii daří, tak se do diskuse skoro nezapojuje a mlčí. Málokdy pochválí za dobrý výkon nebo kvalitní střídání. Naopak jakmile přijde krize, úplně ožije, je ho tu plno a počet jeho příspěvků rapidně stoupá.

    • Re: Diskuse

      tantalos     před 14 lety 22.02.2010 16:26 |  
      0 0

      A kdy se naposled Slavii dařilo?

      • :-/

        Mac     před 14 lety 22.02.2010 16:32 |  
        0 0

        Bohužel na podzim 2008. :-( Ale myslím to i na konkrétní zápasy, po prohře jste mnohem aktivnější než po výhře. ;-)

        • Re: :-/

          tantalos     před 14 lety 22.02.2010 16:35 |  
          0 0

          Asi to bude tím, že jsem v takovým případě docela vzteklej....

          • :-)

            Mac     před 14 lety 22.02.2010 16:50 |  
            0 0

            Já taky, ale většinou mám vztek na hráče. Když vidím jak např. Vlček a Šenkeřík zahodí 4 tutovky a třeba Belaid nedá penaltu a místo 5:1 pro nás je to 0:1. A pak jdu na SN a v diskusi čtu, jak KJ vystresovaný chudák Belaid nedal a takové podobné řeči proti trenérovi.

            • Re: :-)

              martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 17:12 |  
              0 0

              to ja prave ne.. tedy, podle me je treba rozlisovat.. bud to nekdo odflakne, pak jsem nastvany na hrace.. zahozeni tutovek nebo penalt.. to je proste sport. Jagr vcera udelal velkou chybu, ale stane se.. a pak Polak neobsadil Malkina.. ale oba jinak bojovali a bylo videt, ze do toho dali vsechno.. to je jina. Trener to ma samozrejme vzdy tezky, kazdej je chytrej a vi, jaka by mela byt sestava a tak.. nicmene treba je taky rozlisovat. Pokud clovek vidi, ze to ma trener v hlave srovnany a tym vede nejakym smysluplnym zpusobem, pak nema smysl se rozcilovat, ze mu nejaky tah nekdy nevyjde. KJ uz ale ucinil tolik spornych rozhodnuti, nad kterymi rada lidi krouti hlavami, ze jsem k nemu ztratil duveru. Navic herni projev je uz vice nez rok dost slaby, za to je odpovedny on...vybira hrace, stanovi taktiku, vede pripravu.

    • Re: Diskuse

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 16:38 |  
      0 0

      nikdy jsem nepochopil, na zaklade ceho si nekteri mysli, ze tzv. kritici maji radost z neuspechu slavie. Prosim ty, kteri si toto mysli napr. o mne, at nectou moje prispevky a nereaguji na ne, protoze v takovem pripade nema smysl, abychom se o cemkoli bavili. Usetrime se zbytecnych hadek.

      • Re: Diskuse

        Mac     před 14 lety 22.02.2010 17:02 |  
        0 0

        Napsal jsem to decentně a stojím si za tím - např. před odvetou s Karvinou, kdy se zdálo, že vypadnutí zlomí KJ vaz, tu byla ta touha po neúspěchu docela cítit. Výroky ve stylu - krátkodobý neúspěch bude znamenat lepší zítřky bez KJ. ;-)

        Proti Vám to nebylo, já se nehádám a vím, že 99% lidí (bez MarHuda) tady fandí Slavii - jinak bychom tu netrávili a nepromrhávali tolik času. :-)

        • Re: Diskuse

          DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 21:03 |  
          0 0

          To ale prezentujete dvě různé věci. To že je někdy lepší krátkodobý neúspěch pro vizi dlouhodobějšího úspěchu je úplně jiná kategorie než škodolibá radost z toho že Slávia prohrála a já jsem měl pravdu, když jsem byl pro odvolání KJ. Tuhle pravdu zažívám od derby se Spartou a žádnou radost mi to nepřináší.

          Před tou Karvinou jsem byl skutečně rozpolcen, na jedné straně si samozřejmě vždy v jakémkoliv zápase přeju aby Slávia vyhrála, ale na druhou stranu pokud by prohra měla znamenat konec Jarolíma a tím i lepší zítřky pro Slávii, tak by to bylo taky dobře. V tomto zápase jsem si skutečně nebyl jist co by bylo lepší, protože dnes bysme v případě Jarolímova odvolání mohli být o mnoho dál a perspektiva pro další sezonu by byla daleko příznivější než je nyní. To ovšem nemá nic společného s tou škodolibou radostí. kromě toho R + D by KJ stejně neodvolali i kdyby jsme prohráli úplně všechno, takže je moc dobře že jsme tu Karvinou porazili

          • Re: Diskuse

            quelhar (admin)     před 14 lety 22.02.2010 22:17 |  
            0 0

            A to je prave ono, zadna fakta, ale spousta kdyby, ktera si pojmenujes jako pravdu. Kdyby byl KJ odvolan, mohli bychom byt dal, atd. Taky bychom mohli byt jeste hloubeji, ze jo. Ty vidis do alternativnich realit, ve kterych je Slavia bez KJ uspesnejsi nez v te soucasne s nim?

            • Re: Diskuse

              DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 22:22 |  
              0 0

              Ano

              • Re: Diskuse

                EdCable     před 14 lety 23.02.2010 00:55 |  
                0 0

                Kurnik, nechces mi poradit, co mam dat za cisla na Sportku, kdyz vidis do tech alternativnich realit?

                • Re: Diskuse

                  DrFe1     před 14 lety 23.02.2010 12:25 |  
                  0 0

                  V těchto zištných věcech bohužel intuice nefunguje, ale když se zkusíte nacítit na Jarolíma a na Slávii jako klub, tak do těch "alternativních realit" budete vidět taky. Dokáže to každý člověk, jde jen o to tu schopnost probudit.

                  • Re: Diskuse

                    EdCable     před 14 lety 23.02.2010 14:22 |  
                    0 0

                    A ja uz myslel, ze jsem tady na foru objevil chodici kristalovou kouli, ale jak tak koukam, samy vymluvy, takze asi nic;-)

    • Re: Diskuse

      mart     před 14 lety 22.02.2010 17:14 |  
      0 0

      Vite MaC, musim s Vami souhlasit, ... ale jen s polovinou toho pozorovani/ nazoru.
      cit.: "Je to pořád to samé: skupina lidí KJ a vedení neustále haní, pomlouvá, kritizuje a druhá skupina je zase pořád chválí, omlouvá jejich chyby a vyzdvihuje jejich úspěchy."
      Ta druha skupina nechvali, neomlouva, a nevizdvihuje. Te jen Dr Fe1 tvrdi, ze tomu tak je, ... dost mozna nevidi, ze je tomu jinak, ... dost mozna nechce videt.
      Ta druha skupina (ke ktere jsem se dive radil, a dnes obcas pripisknu) se jen snazi upozornovat (opakovane) na obcasnou (u nekterych prispevatelu nejen obcasnou) nespravedlivost ci prehnanost onech kritickych slov.
      Abych tak rekl, (za sebe) ja neznam jen ruzovou barvu, ja je (snad) umim vsechny, ... jenom mam nejradeji tu cervenou s bilou. Cervena s bilou je Slavia.
      Vzdycky mi prislo, ze byt slavistou je cest. Cest, kterou si clovek musi zaslouzit. Cest a spravedlivost, to je u me Slavia. Kdyz me pak prijde neco nespravedlive, tak se proti tomu ozvu.
      A opravdu nezalezi, jestli Karel nebo Vaclav, spravedlivost by mela byt pro vsechny stejna.
      zdravi mart

      • Re: Diskuse

        Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 22.02.2010 17:31 |  
        0 0

        Mám z toho úplně stejný pocit.
        Zdraví Kmotr

        • Re: Diskuse

          mart     před 14 lety 22.02.2010 17:37 |  
          0 0

          no, .... po pravde jsem chtel zrovna MaCovi napsat, ze muj prispevek je tu tak nejak navic, neb to tu (skoro to same, jen lepsi formulace) nekdo napsal uz v 16:04..... jestli se nepletu, byl ste to Vy (Kmotre)

      • Re: Diskuse

        DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 17:58 |  
        0 0

        Vy to vidíte černobíle, kdo kritizuje - dělá to ze špatných pohnutek, kdo chválí - dělá to z dobrých pohnutek. Svět není tak černobílý, je barevný, někdy je to tak jindy onak. Ale to už se opakujeme

        • Re: Diskuse

          mart     před 14 lety 22.02.2010 18:13 |  
          0 0

          Dr Fe1, nebo Dr G? Clovece, Vy toho nechte. Uz jsem naznacil, ze nectete, nebo nechcete cist, co je napsano. Proste jste se rozhodnul co chcete videt, a basta. Tim to pro vas skoncilo.
          Ja uz jsem se Vam to pokusil vysvetlit, ale je to marny, je to marny, .... je to marny.
          Chvaleni? Reknete mi, kde sem chvalil Slavii, Jarolima, Rosena, ja nevim kohokoliv za remizu s Ustim, nebo Hradcem, nebo mi vubec reknete, kdy jsem naposled COKILIV chvalil.
          Me jde jen a pouze o leckdy ucelove kydani spiny urcitymi lidmi, to nemam rad. Cili kritizuji.... podle me neopravnenou, neopodstatnenou, nebo prehnanou kritiku. Urciti lide sem chodi za jinym ucelem nez diskutovat. .... alespon ja mam ten pocit.
          Ale preci sem Vam slibil, ze se budu drzet zpatky........ takze hezky vecer (Ja vim, ze to dokonce nedoctete :) mart

          • Re: Diskuse

            DrFe1     před 14 lety 22.02.2010 20:51 |  
            0 0

            Je zajímavé, že svoje vlastnosti ohledně vyhýbání se pravdě přisuzujete mě, ale to je asi typické, schováváte se sám před sebou. Já mám opravdu pocit, že házím hrách na stěnu, přestože jsem vám to napsal jasně, srozumitelně a smířlivě tak se opět chytáte nějákého nesmyslného slovíčkaření. Tady nejde o chválení nebo nechválení, ale o to že to vidíte černobíle a prezentujete tady názor, že kritický hlas=špatný hlas, člověka který nechce diskutovat. Tak to prostě není. Lidé jsou různí a realita není černobílá. Někdo sem skutečně třeba chodí za jiným účelem než diskutovat, jiný sem chodí zase rád diskutovat třebaže píše kriticky, třetí píše takhle, čtvrtý onakhle ..... prostě to není černobílé tak jak to vidíte vy.

            • Re: Diskuse

              Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 23.02.2010 07:03 |  
              0 0

              Můj příteli Marte,
              jsou cesty dlouhé, delší a ještě delší............. však nejdelší jsou cesty pochopení :-))
              Sokrates55

              • Re: Diskuse

                mart     před 14 lety 23.02.2010 10:11 |  
                0 0

                dik Sokrate :).
                Jeden muj spoluzak na gymplu mel na tohle takove krasne heslo: "No, kdyz to nejde, tak to holt nejde.".
                Hezky den mart

                • Re: Diskuse

                  DrFe1     před 14 lety 23.02.2010 12:03 |  
                  0 0

                  Nic si z toho, ale nedělejte. Chce to víc přemýšlet a méně se nechat ovládat emocemi. Časem to zvládnete.

    • Re: Diskuse

      Tonda     před 14 lety 23.02.2010 13:05 |  
      0 0

      tantale - nemůžu se zbavit dojmů, že jste morous. Morous morous morous morous morous. Pořád tady omíláte tu svou písničku. Neustále poukazujete na chyby, zajímalo by mě jestli se někdy třeba přistihnete v situaci, kdy se vám nějaký krok vedení nebo trenéra i líbí. No ať je to jak chce, vřele vítám že na sebe berete ve společnosti(minimálně v té slávistické) tu nevděčnou roli kritika všeho. Bez takových lidí by se lidstvo taky neobešlo. nicméně budu reagovat na to kdy naposledy se slavii dařilo. - Podle mě se slavii v poslední době docela daří. Asi to záleží na tom jak velké má kdo nároky.

    • Re: Diskuse

      Tonda     před 14 lety 23.02.2010 13:07 |  
      0 0

      tantale - nemůžu se zbavit dojmů, že jste morous. Morous morous morous morous morous. Pořád tady omíláte tu svou písničku. Neustále poukazujete na chyby, zajímalo by mě jestli se někdy třeba přistihnete v situaci, kdy se vám nějaký krok vedení nebo trenéra i líbí. No ať je to jak chce, vřele vítám že na sebe berete ve společnosti(minimálně v té slávistické) tu nevděčnou roli kritika všeho. Bez takových lidí by se lidstvo taky neobešlo. nicméně budu reagovat na to kdy naposledy se slavii dařilo. - Podle mě se slavii v poslední době docela daří. Asi to záleží na tom jak velké má kdo nároky.

  14. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 23.02.2010 00:11 |  
    0 0

    Na rozdíl od jiných nemíním hrát hru: „čím více kritizuji, čím méně věřím, čím více pochybuji, tím lepším slávistou jsem“. To snad ani ode mne nemůžete čekat. Nevidím žádnou kauzalitu mezi úspěšností v přípravných zápasech a následně v samotné soutěži. Doufám, že jsme dobře potrénovali a plni sil zahájíme sezónu úspěšně. V sobotu očekávám boj a nějaké výraznější vítězství by mne překvapilo. Na nelehkém terénu s bránícím soupeřem to bude dobývání území a bude důležité to nějak urvat. Na rozdíl od jiných diskutujících se nechodím na 90 minut nervovat, většinou si zápas užívám, těším se na něj celý den a náladu si nenechám kazit. Naše liga je víceméně rozprodaná a letní nákupy Čelůstky a Hlouška považuji za zázrak. A stejně jako před letní sezónou nikdo nevěděl, jak se nováčci ujmou, nevíme to ani teď. Sestava je víceméně čitelná, na krajích obrany Krajčík a Hubáček, uprostřed Kopic + podle zdravotního stavu další hráč, kraje zálohy také jasné, Hloušek a Grajciar, uprostřed Ragued + někdo z množiny Janda, M. Černý, Trapp, mladí kluci a v útoku zřejmě prostřídáme všechny a uvidíme. Celý podzim tady úpím, že chybí „špílmachr“ a gólový útočník, ale v naší lize nikde nikdo a ti, co jsou, neodpovídají poměru cena výkon. Po zápase s Karvinou jsem psal „viděl jsem budoucnost Slávie, jmenuje se Ondřej Vaněk“ a i nadále jsem na tohoto kluka zvědavý. Máme na marodce dost hráčů, kteří by zřejmě naskočili do základu, jestli se uzdraví, bude to výrazná pomoc. S útočnou fází se trápí v lize všech 16 týmů a na jaře se může stát cokoli. Sport nás tipuje na 5. místo, já věřím, že se do prvních tří procpeme.

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 23.02.2010 07:01 |  
      0 0

      Děkuji pane Huzgi,
      tohle přesně jsem o d Vás čekal:-)))). Očekávám li od někoho, že udělá mnou předpokládanou věc, jsem rád, když se tak stane. A Vy jste to splnil. Doufám, že Vám nepískalo v uších....:-))
      Já mám taky Ondru Vaňka rád a je to podobný typ jako Mína Černý. Jen to zdraví, kdyby jim trochu drželo. Navíc se domnívám, že tohle je přesně ten mezičas to všechno vyzkoušet a začít tříbit, připravit to na další sezonu, a tím myslím i ten pokus se prodrat na tu špic. Pokud se nám uzdraví i Jarda Černý, tak by tu roli jakéhosi "špíla" mohl i plnit. Včera jsem si vyslechl zajímavý názor, že jsme měli zkusit Libora Doška, co šel do Teplic. Nejdřív jsem se nadechoval, že něco vyprsknu a pak jsem po cestě domů nad tím přemýšlel. Když Brabec do Sparty, proč ne Došek k nám, aspoň by byl adrenalin zase vejš, bylo by o čem psát. Berte to spíš jako úvahu, ale čistě pragmaticky a bez emocí, někdo takový by se nám teď docela vepředu hodil, co?? Jen mi tu prosím nedávejte moc sodu, jsem rád, že už mě moribundus trochu přešel a tak se třepu jak fangle ve větru, abych už zase slyšel zaznít píšťalku v sobotu a snad alespoň třikrát si zazpíval, a teď zase nevím jestli je to správně, ale zpívám:" Poporopo poporopo póó póó", asi mě tu budou mít někteří za hudebního analfabeta (tedy můj syn se přitom chytá za hlavu a stydí se za mě).
      Už jsem tu psal, že Vám mám všechny rád? Tak mám. Sokrates55

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        lassiter     před 14 lety 23.02.2010 08:53 |  
        0 0

        No moje averze k tomuhle hráči je poměrně silná a proto sem rád, že skončil v Teplicích. Jsem zvědavej, jak ho ve 3. kole Kopic uskáče a jestli mu zůstane nos pohromadě...

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          martin (přítel SN)     před 14 lety 23.02.2010 10:02 |  
          0 0

          No jednou ho v derby uskákal i Hub.

        • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

          DrFe1     před 14 lety 23.02.2010 12:17 |  
          0 0

          Loketníka nebrat. Všechno má svoje meze a nechtěl bych, aby ve Slávii hrál někdo kdo je třeba i efektivní, ale je to dobytek nejvyššího kalibru.

    • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 23.02.2010 10:35 |  
      0 0

      to je snad vtip, huzgi?! patrne nevidis na to, co pises. je tomu presne naopak, jsi to ty, kdo neustale tvrdi, ze ti, co kritizuji, nejsou dost dobrymi slavisty. ode me tu o nicem takovem nepadlo ani slovo.

      • Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

        DrFe1     před 14 lety 23.02.2010 12:12 |  
        0 0

        Tohle jsem chtěl napsat taky, ale předběhnul jste mě. Huzgi obrátí to co sám dělá a přisoudí to ostatním :-o Přitom se tady těmto strážcům morálky snažím marně vysvětlit, že ani kritika, ani pochvala, není žádný zločin, ale pouhé vyjádření názoru, které ani v jednom případě z někoho nedělá lepšího nebo horšího slávistu. Ale oni to stále vnímají jako nějáký souboj nebo něco takového, kde je potřeba člověka s opačným názorem, odsoudit, pohanit, urazit atd.

  15. zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

    mart     před 14 lety 23.02.2010 12:15 |  
    0 0

    prosim o pomoc.
    Nejak mi prijde nemozne, abych vstaval ve 4 rano na hokej.
    Nevite nekdo, jestli je nejakej pozdejsi prenos???
    Myslim ze to v cesku obcas delaji (alespon Nova sport) - neco jako delayed live coverage. Pokousel jsem se to asi hodinu najit, ale .... zretelne, jinak bych sem nepsal..... bez uspechu.
    Tak kdybyste nekdo vedel, predem dekuji. mart

    • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

      Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 23.02.2010 12:33 |  
      0 0

      Oni to potom na ČT4 opakují, opakují vpodstatě celý program, ale těžko říct, kdy zrovna půjde hokej a nevím, zda to lze přesně zjistit. Já to řeším tak, že to nahraju na disk a dívám se na to ráno. :-)

      • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

        slaviator     před 14 lety 23.02.2010 13:26 |  
        0 0

        Hlavně, aby ČT nedošly prachy a Ota tam radši nehodil sedmnáct let starej záznam oblastního kuželkářskýho turnaje v Přelouči :))

      • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

        mart     před 14 lety 23.02.2010 12:42 |  
        0 0

        ted sem koukal, ze na eurosportu je jakysi prenos od 6ti.... ale i to je pochopitelne loterie, docela nerad bych vstaval ...a pak koukal na curling :(

      • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

        slaviator     před 14 lety 23.02.2010 13:23 |  
        0 0

        Nic není nemožné :) Ale specielně na tenhle zápas jsem zvědavej - protože první utkání s nima dost ovlivnily (fuj, to vypadá blbě :) ty tři rychlé góly, pak jsme hráli strašně profesorsky... což se mi nelíbí, Kanaďané a další prostě v hokeji i za stavu 3:0 se snaží hrát do brány a dávat další góly, ne toho protivníka šetřit... a pak se strachovat, aby nedejbože nevyrovnal... to samé ve fotbale, kolikrát vedeme 2:0 a už hrajeme vzadu na jistotu "nedostat gól", jenže specielně my ho z nějaký tý standartky dostaneme a pak se strachujeme zase... Neumíme prostě bránit, umíme útočit a na tom bychom to měli zakládat - když vedeme, přidat ještě další góly. Ale ne že za celou třetinu snad nevystřelili na bránu :-o Takže jsem zvědav, jak se poučili - a jak tenhle zápas o tejden později bude vypadat...

    • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

      Fallen (přítel SN)     před 14 lety 23.02.2010 13:11 |  
      0 0

      Najdeš to pak tad - http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210471290380029-olympijske-studio-zoh-vancouver-2010/

      Oni si to celé nahrávají a pak to najdeš v té nabídce pod tim oknem. Jde o to, že ty videa jsou dost nepřehledný a dlouhý, takže budeš muset hledat, ale když se budeš posunovat tak po půl hodinách tak na ten hokej určitě narazíš. Já jsem takhle koukal na Kanada - Švýcarsko a pod dvojkou to mělo i nápis živě, takže to máš vážně jako relive.

      • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

        mart     před 14 lety 23.02.2010 13:25 |  
        0 0

        dik, to je dobry. (zatim to dneska votestuju:)
        Ja bych samozrejme chtel videt co nejvic z toho zapasu, ..., a to driv nez budu znat skore :). Jakmile dojedu do prace, neni sance, ze bych se ubranil vysledku. Ne ze by se tu kdokoliv o OH zajimal, ale ja to proste nevydrzim, a hned skocim na iDnesa :)
        Jsem ochoten vstat v sest (teda pro me v 5) a....... nakonec mi asi nic jinyho nezbyde :D

        • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

          Fallen (přítel SN)     před 14 lety 23.02.2010 13:53 |  
          0 0

          hehe, no vono je doufám jasný, že vyhrajem, ale znám to. Když znám skóre, tak se můžu dívat jen na zápasy Slavie. :D

          • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

            slaviator     před 14 lety 23.02.2010 14:27 |  
            0 0

            tak počkej, třeba zápas Česko - Nizozemí na ME 2004 jsem čirou náhodou nahrával na kazetu... a ještěže tak, nepřemazal jsem ho pak a už jsem ho potom viděl asi dvakrát ... to byl zápas, takovej člověk vidí fakt možná jednou za život... Mít nahranej dvojzápas s Ajaxem, tak na to by se taky dalo koukat ještě párkrát po.. :-)

      • Re: zadost o pomoc (s omluvou majiteli)

        mart     před 14 lety 24.02.2010 19:11 |  
        0 0

        Tak ten link je vynikajici, jeno .... bohuzel to funguje jen na uzemi CR :(.
        Koukal's te nekdo od 3, vlastne od 4 primej prenos?
        Dneska to bude este horsi, .... navic sem silene unavenej :)

  16. Připravte se dopředu psychicky i na tohle....

    venator     před 14 lety 23.02.2010 15:00 |  
    0 0

    www.youtube.com/watch?v=tmQ-xZrBdO4

    • Re: Připravte se dopředu psychicky i na tohle....

      DrFe1     před 14 lety 23.02.2010 18:01 |  
      0 0

      Jo, jo, kdysi jsem hrával ragby za Slávii, ale nikdy mi to k srdci nepřirostlo, prostě fotbal je fotbal. Asi sem holt slečinka :-o

  17. Co sestava?

    venator     před 14 lety 24.02.2010 13:29 |  
    0 0

    Dost bylo "pošťuchování o hovně", protože "mistrák" konečně klepe na dveře tak se už věnujme konstruktivním diskusím...

    Jak tipujete sestavu? Já myslím,že je až na OZ a druhého útočníka jasná.

    Senecký - Krajčík, Kopic, Trapp, Hubáček - Grajciar, Raqued, ? , Hloušek - Vlček(Šenkeřík), ?

    Osobně si myslím,že při zranění jediného spielmachra JČ a výrazných rychlých křídelních typech (Hloušek, Grajciar, MČ, Vlček) by jsme měli eliminovat absenci klasického OZ hrou více přes křídla tzn. 4-3-3 (Hloušek a Vlčák na křídlech a do vápna Ivanovski nebo Naumov), ale to nepřichází v úvahu když to KJ ani jednou nezkoušel.
    otazník č. 1 - OZ - asi to vypadá na Jandu, ikdyž tam v generálce byl Koreš nebo Vaněk nevěřím KJ,že si troufne dát úplného "nováčka" a Vaněk asi třeba nemusí ještě mít na celý zápas.
    otazník č.2 - Ú - jeden útočník podle mě bude Vlček, aby "to tmelil" ikdyž to není zápas pro něj typově a už vůbec ne pro jeho "formu", ale když odehrál skoro všechny přípravné zápasy tak na něj KJ spoléhá i jeho výrok někde v novinách "věřím,že Standa to ještě všem na jaře ukáže" Bylo by ale potřeba někoho silnějšího do vápna např. Naumova. Vím,že má do ideálního hrotového útočníka daleko,ale koho jiného, když bůh resp. KJ ví proč jsme se "zbavili" Tafata nebo Pekharta. Rozhodně to nevidím na utkání pro brejkové hráče jako Vlček, Tecl. Šenkeříka asi ne,protože to drbe, není silný do vápna apod. S Naumovem by měl hrát Ivanoski...proč? prostě protože dával goly pravidelně a v poměru s minutama co odehrál jasný lídr mezi útočníky v přípravě....zhruba měl 3zápasy a 3goly což je na poměry Slávie nevídaná potence:)) ikdyž jde jen o pár poločasů, ale vážím si toho i tak,protože dával "důležité" goly na 1:0 na 1:1 apod....ne jako nějací "střelci" (v ČR jsou takoví všichni:) co vám dají hattrick když vyhraješ 5:1 a pak 5 zápasů nic,když potřebuješ gol za stavu 0:0 nebo 1:1.

    • Re: Co sestava?

      venator     před 14 lety 24.02.2010 13:34 |  
      0 0

      takže z objektivních důvodů (absence např. JČ+typologie ostatních záložníků a útočníků) bych si přál sestavu:
      Senecký
      Krajčík - Kopic - Trapp - Hubáček
      Raqued
      Grajciar - Janda
      Vlček - Ivanovski - Hloušek

      • Re: Co sestava?

        Tonda     před 14 lety 24.02.2010 15:08 |  
        0 0

        takhle by to viděla aso většina fandů, jenže smiřte se s realitou. My na 3 útočníky hrát nebudeme, protože už i tak máme útočně laděné můžstvo. Tahle sestava je spíše přání. Myslím že spíše to bude vypadat takto:
        Senecký
        Krajčík Trapp Kopic Hubáček
        Ragued
        Grajciar Janda hloušek
        Vlček Šenkeřík

        střídání Janda - Vaněk (Koreš), utočník - Ivanovski, a pak dle potřeby - možná Krajčík - Mikula, nebo Trapp - Lafrance

        nevíte co je s M.Černým?

        • Re: Co sestava?

          quelhar (admin)     před 14 lety 24.02.2010 15:20 |  
          0 0

          Vidim to podobne. Taky cekam utocnou dvojici Vlcek - Senkerik a jedine misto, kde trochu vaham, je "ofenzivni" zaloznik. Tam se nejspis trener rozhodne mezi Jandou, Vankem a Koresem. Ja bych tam dal nejspis Jandu. Stridani opravdu odhadovat nebudu, ale rekl bych, ze pokud nebude potreba, tak se do obrany sahat nebude a postupne prijdou dva novi utocnici (Kysela a Ivanovski) a novy ofenzivnejsi zaloznik.
          Ale je to KJ, takze nic jisteho opravdu neni, ze jo :o)

          • Re: Co sestava?

            Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 24.02.2010 22:11 |  
            0 0

            Myslím, že je hodně pravděpodobné nasazení Petra Jandy do základu, jeho bojovnost a pracovitost se KJ určitě zamlouvají a podržel ho mnohokrát i na podzim, i když se nám mnohým zdálo, že Jandys nemá nejlepší formu.

            • Re: Co sestava?

              denydzlSKS     před 14 lety 24.02.2010 22:17 |  
              0 0

              hodně bych se divil, kdyby nastoupila jiná sestava než co napsal tonda...

              • Re: Co sestava?

                DrFe1     před 14 lety 24.02.2010 22:53 |  
                0 0

                V reportech z přípravných zápasů jsou popisovány výkony Šenkeříka a ještě víc Vlčka v hodně černých barvách, proč si všichni myslíte že tihle dva nastoupí ?

                • Re: Co sestava?

                  denydzlSKS     před 14 lety 24.02.2010 23:13 |  
                  0 0

                  protože kj nečte slavistickenoviny.cz:-))
                  nevim, prostě mi přijde, že jim kj věří, já osobně bych postavil makedonce, ale naděje si nedělám...

                  • Re: Co sestava?

                    urs (přítel SN)     před 14 lety 24.02.2010 23:20 |  
                    0 0

                    já bych hrál 4-5-1

                    střed zálohy s mildou č. a hrot Ivanovski :-)
                    po jeho 3 golech do pule bych jej stahnul + nekoho ze zalozky kdo hral nejvetsi tuzku a dal to klasicky na vlka s šenkýřem či ňoumou ;)

                    • Re: Co sestava?

                      slaviator     před 14 lety 25.02.2010 01:14 |  
                      0 0

                      Jo, šetřit ho na další zápasy...? :-)) Nebo proč bys ho stahoval? Aby se v jednom zápase náááhodou nestal nejlepším střelcem Slavie v aktuálním ročníku? :-D

                      • Re: Co sestava?

                        urs (přítel SN)     před 14 lety 25.02.2010 17:47 |  
                        0 0

                        aby se nezranil :P

  18. Re: Slavia - Ústí nad Labem 1:1

    moxi (host)     před 11 lety 24.05.2013 05:05 |  
    0 0

    Lunettes de soleil Ray Ban [www.lunetteraybanpascherfr.net]
    Lunettes de soleil Ray Ban pas cher [www.lunetteraybanpascherfr.net]
    http://www.lunetteraybanpascherfr.net [www.lunetteraybanpascherfr.net]

    Ray Ban pas cher [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    Lunettes Ray Ban pas cher pour homme [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    Lunettes Ray Ban pas cher pour femme [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    http://www.lunettesdesoleilraybanfr.org [www.lunettesdesoleilraybanfr.org].