Rozhovory

Š. Senecký: Spoluhráči mě podrželi

Poprvé se v Edenu představil slovenský brankář Štefan Senecký a přes výhru sešívaných na tento zápas asi nebude vzpomínat v dobrém, když měl podíl na obou inkasovaných brankách. "Minulý zápas jsem spoluhráče podržel, dneska podrželi oni mě. Takový je fotbal."

První slova v pozápasovém hodnocení věnoval slávistický brankář spoluhráčům: "Děkuji chlapcům, že mě podrželi. Fotbal je týmová hra, dneska to z mé strany nebylo ono, ale oni dokázali zápas přesto vyhrát. Věřím, že příště podržím zase já je." K první inkasované brance poznamenal: "Dnes jsou i střely z takové dálky nebezpečné. Rád se ještě podívám na video, jak ta branka vlastně padla. Oba góly jsem určitě mohl chytit."

Svou budoucnost jako brankářské jedničky ve Slavii vidí otevřeně: "Jestli budu dál chytat, to se nechám překvapit. Je to věc trenéra." Redaktor ČT v poločase dokonce spekuloval o střídání brankářů, ale to se nestalo, naopak. "Spoluhráči i trenér mě o poločase povzbudili. Dva laciné góly mě mrzí i kvůli fanouškům, kteří v takové zimě dnes přišli. Fotbal je ale i o chybách."

Podle vyjádření trenéra Karla Jarolíma lze očekávat, že Štefan Senecký jedničkou zůstane. "Pro nás jsou dnes důležité tři body, vítězství mohlo být ale přesvědčivější. Štefan Senecký si dnes sice vybral slabší chvilku, ale je důležité, že jsme zápas vyhráli. V minulém zápase zachytal výborně, na Bohemians nám zachránil vítězství."

"Se zápasem jsem dnes spokojen, až tedy na to, že jsme dvakrát inkasovali. Budějovice nevyslaly nijak vysoký počet střel, ale dvakrát to tam spadlo. Navíc za stavu 1:0 neproměnil Vlček šanci, když šel sám na branku, místo 2:0 to bylo 1:1. Za stavu 2:1 udělal to samé Naumov. Opět místo 3:1 bylo vyrovnáno," zhodnotil divoký první poločas Karel Jarolím a ke druhé půli poznamenal: "Druhá půle už nebyly takové manévry, přesto jsme si vítězství mohli pojistit. Bohužel Standa Vlček svoji šanci neproměnil. V závěru jsme vedli jen o branku, Budějovice nakopávaly míče na vysoké hráče, mohlo tam něco spadnout."

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Š. Senecký: Spoluhráči mě podrželi

    Alfabet     před 14 lety 08.03.2010 21:49 |  
    0 0

    Ví někdo, co tak nepřekousnutelného provedl Deniss Romanovs, že z něj KJ udělal (v podstatě z ničeho nic) trojku? Takové kiksy jako dnes ŠS nikdy Deniss nepředvedl.

    • Re: Š. Senecký: Spoluhráči mě podrželi

      quelhar (admin)     před 14 lety 08.03.2010 21:54 |  
      0 0

      Stejne tak nic neprekousnutelneho neprovedl Hanus a taky po nejakych peti zapasech na podzim sel zase na lavici. Duvera treneru je zrejme vrtkava a ma na ni vliv hodne veci, nejen kiksy v zapasech (ve viteznych se vzdy prejdou lepe nez v tech, ve kterych se ztrati body).

      • Re: Š. Senecký: Spoluhráči mě podrželi

        Kocour_mike     před 14 lety 08.03.2010 22:12 |  
        0 0

        Disciplinární trest ??? Měl jsem nějak dojem, že mu to KJ jednou započítá - byť to nemusela (a nebyla) jen vina DR.

    • Re: Š. Senecký: Spoluhráči mě podrželi

      PetCC     před 14 lety 08.03.2010 23:03 |  
      0 0

      Romanovs snad byl minulý týden s reprezentací někde v Africe, tak ho nechtěl tahat do takové zimy :-)

  2. Re: Š. Senecký: Spoluhráči mě podrželi

    Strasak_1892     před 14 lety 08.03.2010 22:18 |  
    0 0

    Článek a fotky z Budějovic!

    www.slaviaultras.cz

  3. Re: Š. Senecký: Spoluhráči mě podrželi

    Viking     před 14 lety 08.03.2010 23:05 |  
    0 0

    Potom co Štefan sebral první centr z malého vápna tak jsem si říkal, uff, konečně máme zase gólmana...:-)

  4. ČT proti fotbalu!

    JSat (přítel SN)     před 14 lety 10.03.2010 11:57 |  
    0 0

    Lidičky, jestli jste na facebooku, zde je skupina o pondělních přenosech, doufám, že se za chvilku rozhoří diskuze a budou tam přibývat lidi, pak bychom mohli argumentovat čísly příznivců a oslovit jak Otu tak ČMFS: http://www.facebook.com/group.php?gid=390493317505

    Ota, pořád tvrdí, že diváci jsou spokojeni, tak mu pojďme ukázat že ne...

    JM