Rozhovory

D. Hubáček: Byla to nepříjemná situace

V duchu dvou vážných zranění slávistických hráčů se neslo také hodnocení aktérů dnešního zápasu.

David Hubáček, který dohrával utkání s kapitánskou páskou po vystřídání Stanislava Vlčka, byl po utkání skleslý. "Byla to nepříjemná situace, dvě zranění, vynucená střídání. Tyto dva momenty první poločas negativně ovlivnily, my jsme pak chtěli jen dohrát poločas a zkusit rozhodnout ve druhé půli. O poločase se trenér ke zraněním už nevracel, povzbudil nás a připomínal, ať jsme důrazní v koncovce." K samotné hře pak poznamenal: "Hra neměla moc velké tempo, byla rozkouskovaná a ta zranění se na ní určitě projevila. Ve druhé půli jsme si vytvořili tlak, ale gól jsme bohužel nevstřelili." V tu dobu už slávistický kapitán přiznal svou vinu na jediné velké šanci Teplic ve druhé půli. "Hrklo ve mně, protože jsem na gólmana zařval, že je sám a nevšiml jsem si Doška." Na levém beku odehrál první ligový zápas Jaroslav Starý a David Hubáček jej chválil. "Odehrál při své premiéře slušné utkání, uvidíme, jak si povede v dalších zápasech. Konkurence se nebojím, je dobrá pro zlepšení výkonů."

Trenér Karel Jarolím nebyl s remízou spokojen. "Myslím, že šance na to, abychom zápas rozhodli, jsem měli. Chybělo více důrazu v šestnáctce, někdy jiné řešení. Nechci říci, že Teplice si přijely bod, ale určitě se soustředily na defenzivu. Nám dělal problémy terén, na nerovném povrchu vázla kombinace."

Novináři se dlouho vyptávali Martina Kleina z Teplic, samozřejmě hlavním tématem byl jeho střet s Riste Naumovem. "Odehrál jsem míč a Riste mi narazil do nohy, nebylo to nic zákeřného," komentoval Klein střet, který pro jeho soupeře skončil vážným zraněním. "Nehrálo se mi pak dobře a mrzí mě to, to je jasné, ale byl jsem u míče dříve," krčil rameny stoper Teplic.

V brance Teplic odehrál utkání slávistický odchovanec Martin Slavík, který se také nevyhnul komentáři střetu Kleina s Naumovem. "Klein tam šel sice tvrdě, ale normálně, nebylo to nic zákeřného. Z branky jsem hned viděl, že to bude špatné. O poločase jsme se o tom už nebavili, spíš jsme se hecovali do druhé půle."

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: D. Hubáček: Byla to nepříjemná situace

    YsoEz     před 14 lety 13.03.2010 23:04 |  
    0 0

    Na levém beku odehrál první ligový zápas Jaroslav Starý a David Hubáček jej chválil. "Odehrál při své premiéře slušné utkání, uvidíme, jak si povede v dalších zápasech. Konkurence se nebojím, je dobrá pro zlepšení výkonů."

    tohle me teda fakt pobavilo, lol

    • Re: D. Hubáček: Byla to nepříjemná situace

      slaviator     před 14 lety 13.03.2010 23:22 |  
      0 0

      lepší když ho veřejně pochválí za řekněme nepovedenej výkon než když třeba Jarolím někoho po jedný chybě dokáže odepsat... Ne? Starý není starý, je to mladej hráč, nezkušenej, a kdyby ho sepsnul veřejně, tak by to nikomu nepomohlo

      • Re: D. Hubáček: Byla to nepříjemná situace

        YsoEz     před 14 lety 13.03.2010 23:40 |  
        0 0

        ja tomu rozumim, ze nemuze rict ze hral hovno a ze at tahne do B xd

        na druhou stranu se ptam, esli neni skoda ze sme se zbavili treba Siklice, ktery si kdesi hleda angazma

        • Re: D. Hubáček: Byla to nepříjemná situace

          (host)     před 14 lety 13.03.2010 23:42 |  
          0 0

          Siklic hostuje v Hlucine.

          • Re: D. Hubáček: Byla to nepříjemná situace

            PetCC     před 14 lety 14.03.2010 00:18 |  
            0 0

            A navíc byl pořád zraněnej, takže se na něj opravdu nedalo spolehnout.

      • Re: D. Hubáček: Byla to nepříjemná situace

        edenian     před 14 lety 14.03.2010 09:00 |  
        0 0

        Rekl bych to teda stejne jako Huby.