Rozhovory

Tijani Belaid myslí na návrat

V lednu to vypadalo, že už ho ve Slavii neuvidíme hrát. Nakonec vedení rozhodlo, že Tijani Belaid v týmu zůstane a možná zasáhne do hry, až nabere kondici. Nyní Slavii sužují zranění a Belaid může být žolíkem. "Doufám, že se co nejrychleji vrátím na hřiště a budu moct pomoct týmu," říká náš záložník.

Jak jsi na tom s fyzičkou?

Je to tři týdny, co jsem tvrdě začal pracovat na fyzické přípravě. Doufám, že se co nejrychleji vrátím na hřiště a budu moct pomoct týmu, máme hodně zraněných.

Jak vidíš svoje šance prosadit se znovu v áčku?

Těžko říct, záleží na tom, jak se rozhodne trenér. Hrozně rád bych hrál, mám za sebou dlouhou pauzu.

Proč jsi nenastoupil do zimní přípravy?

Chtěl jsem odejít pryč. Chtěl bych moc poděkovat trenéru Jarolímovi a vedení, že mi dali šanci vrátit se k týmu a trénovat ve Slavii, chtěl bych se jim za to odvděčit co nejvíce góly.

Proč jsi neuspěl na testech v Mladé Boleslavi?

Mladá Boleslav chtěla, abych podepsal smlouvu na dva roky, já jsem chtěl jen na půl roku, proto jsem odešel a vrátil jsem se do Slavie.

Trénuješ s ostatními hráči?

Jsem normálně s týmem. Čekám na svoji šanci, že se vrátím i na hřiště.

Změnil jsi svůj přístup k fotbalu?

Neměl jsem špatný přístup k fotbalu, mám ho pořád stejný.

Jsi připravený nastoupit do zápasu?

To záleží na trenérovi, pokud mi dá šanci, jsem připravený nastoupit.

Komentáře (48)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tijani Belaid myslí na návrat

    Eluin (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 11:53 |  
    0 0

    "Neměl jsem špatný přístup k fotbalu, mám ho pořád stejný."
    :-)
    Ale ne, já jsem za návrat Belaida rád.

    • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

      DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 12:23 |  
      0 0

      A kde máte potvrzeno jak dobrý nebo špatný má Belaid přístup k fotbalu ? Z těch vnějších podnětů se to dá těžko soudit, víme akorát že ho Jarolím trestá, ale nakolik je to oprávněné to si já tedy netroufám soudit narozdíl od většiny zdejších přispěvatelů, kteří ho odsoudili.

      • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

        Eluin (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 13:38 |  
        0 0

        Já si myslím, že stran životosprávy tam bylo mnoho přečinu, zvlášť když KJ je na obdobné prohřešky velmi háklivý (viz případ Fořta).

      • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

        Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 14:16 |  
        0 0

        Prosimtě, nechtěj tady zase vytahovat tu tantalovu pohádku o chudáčku Belaidovi, to už fakt ne ;-)

        • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

          DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 15:55 |  
          0 0

          To čteš mezi řádky něco co tam není. Já říkám že nikdo neví, co vlastně Belaid měl udělat, ale všichni ho odsoudili jako vyvrhela, protože věří Jarolímovi, že to jistě muselo být něco hrozného, když se k němu zachoval tak jak se zachoval.
          Já zase říkám, že v tomto ohledu se nepřipojuji k lynčujícímu davu, který Belaida odsoudil aniž by věděl proč a za co.

          • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

            quelhar (admin)     před 14 lety 14.03.2010 16:05 |  
            0 0

            Jak se k nemu Jarolim zachoval? Stavel ho do zakladu a po nekolik podprumernych vykonech ho z ni vyndal a zkousel jine alternativy. Pred zimni pripravou dal na vedomi, ze si muze hledat angazma. V pripade jinych hracu naprosto standardni postup ale u Belaida to vyvolava jakousi zvlastni pachut, protoze jeho fanousci neustale omilaji, ze s nim bylo zameteno (nebylo, nebylo, NEBYLO!!!).

            • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

              DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 16:22 |  
              0 0

              Jarolím se zachoval, tak jak píšeš a z toho všichni vyvozují, že je Belaid vyvrhel, flákač atd. a přitom nikdo z nás neví, jak to doopravdy bylo. Proto mi vadí, že tady spousta lidí opakuje jako hotovou věc, že je Belaid ten jedinej špatnej aniž by to bylo jakkoliv doložený realitou. Jsou to jenom doměnky.
              Kromě toho stejně jako Kmotr čteš něco mezi řádky co tam není. Pořád mi podsouváte něco co nepíšu. Já píšu že NEVÍM jak to bylo, narozdíl od vás tu jistotu nemám, proto se nepřipojuji k odsuzování Belaida.

              • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                quelhar (admin)     před 14 lety 14.03.2010 16:33 |  
                0 0

                Ja netvrdim, ze zrovna ty patris mezi Belaidovy nekdy az fanaticke zastance. Ale sam jsi napsal "KJ se k nemu zachoval, jak se zachoval, a tak musel Belaid provest neco hrozneho". Ja tvrdim, ze se KJ k Belaidovi zachoval jako k obycejnemu hraci, ktery nehraje dobre. Nemyslim, ze by se Belaid dopustil neceho strasneho a nemyslim, ze by se KJ dopustil neceho strasneho, naopak to je uplne obycejna situace, ktera dost nepochopitelne vzbuzuje nepatricne emoce.

                • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                  DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 16:58 |  
                  0 0

                  Vzbuzuje to až neuvěřitelné emoce. Nečekal bych, že stačí naznačit, že si nejsem jistý jestli je to tak černobílé a už jste se na mě doslova sesypali. To bych ještě chápal, kdybych napsal něco jakože Belaid je nevinnen a za všechno může KJ (alespoň ty reakce skoro tak vypadaly). Jenže já napsal naprosto neutrální názor a stejně to bylo jako nalít olej do ohně.
                  Každopádně bych to už asi nechal být, protože jak píšu stejně těžko rozklíčujeme jak to vypadá v interní komunikace, kdo, co, kdy komu udělal atd. Je to jakobysme měli 5 kousků puzzle a odhadovali z nich celkový obrázek který se skládá z padesáti dílků.

          • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

            slaviator     před 14 lety 14.03.2010 16:13 |  
            0 0

            Belaid to má v noze možná (!) víc, jak ostatní záložníci dohromady. Jestli ale přistupuje k zápasům tak, že to místo něj odběhaj ostatní a on dá za zápas jednu přihrávku, jestliže přistupue k tréninkům tak, že to nějak vytrpí a pak alou do víru Prahy, tak ...

          • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

            Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 16:20 |  
            0 0

            Nezlobte se doktore, ale buďte na sebe přísný alespoň způli tak, jako dovedete být přísný na nás. Žádný dav tu Belaida nelynčoval a nikdo o něm neprohlašoval, že je vyvrhel. Nařkl jste mě ze stihomamu a to co předvádíte teď je jako co? Že hrál Belaid několik posledních zápasů špatně je pravda. Pokud byste četl diskuzi pozorně, sám jsem se v jiném článku už v pátek minulý týden za Belaida přimlouval. A pokud mohu povědět, tak je to na dobré cestě, jen se to nesmí pokazit nějakou volovinou. Myslím, že není dobré v této situaci vyvolávat nějaké spory. Teď bychom právě neměli brečet a všichni bychom měli táhnout za jeden provaz. Spory mezi Kj a hráči, které tu někdo pořád přiživuje a sami nikdo nevíme co je a není pravda mi v tuto chvíli připadají nejen smutné a malicherné, ale teď i nepodstatné. Pojďme spíš než kdy jindy podpořit naše hráče i trenéry, oni nás teď potřebují a ne že tam v sobotu přijde necelých devět tisíc. To byl od nás taky trochu faul.
            A to i pro Vás doktore myslím opravdu v dobrém. Nehledejte zase něco mezi řádky, teď tam opravdu nic jiného, než to co jsem napsal, není.
            Sokrates55

            • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

              DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 16:32 |  
              0 0

              Vy píšete jakoby smířlivě a přitom začnete podpásovkou. V čem spatřujete jaký stihomam ? Přečtěte si pozorně ještě jednou co jsem napsal a řekněte mi co vás vede k této doměnce ?
              Já píšu o Belaidovi neutrálně, zdůrazňuji že NEVÍM jestli je Belaid vinen nebo nevinen a proto se nepřipojuji k většině která ho jako viníka odsoudila. Tak co to má co dělat s jakým stihomamem ? To že ho většina tady odsoudila je prostý fakt, stačí si přečíst diskuze. Přitom nikdo neví jak to bylo, prostě jenom víc věří KJ než Belaidovi. I vy jste Belaidovu "obhajobu" začal tím, že je to sice flákač, ale že byste mu dal ještě šanci (omlouvám se pokud to nepíšu přesně, ale bylo to v tomto duchu).

              • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 16:42 |  
                0 0

                Přečetl jsem si to pozorně znovu. Vám je těžké cokoliv vysvětlit, žijte blaze.
                Sokrates55

                • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                  DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 16:52 |  
                  0 0

                  Takže nemáte jak obhájit proč jste mluvil o stihomamu, tak radši utečete z diskuze ....
                  Domnívám se že každý soudný nezaujatý člověk potvrdí, že jsem nepsal nic z toho co tam vidíte.

                • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                  Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 16:57 |  
                  0 0

                  Samozřejmě, že pro ty, kteří zápasy Slavie nesledují, to může vypadat jako něco neracionálního. Pro ty, co na stadion chodí nebo se dívají aspoň na televizi, je situace zřejmá.

                  • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                    DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 16:59 |  
                    0 0

                    Já myslím, že pan Sokrates na zápase byl i když bere vinu na sebe za tu nízkou návštěvu. Proto ho Huzgi hned neodsuzujte.

                    • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                      Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 17:21 |  
                      0 0

                      Proč si myslíte, že utíkám z diskuze. Zamyslete se sám nad sebou, zda jste ochoten také vidět věci trochu jinak. Pořád říkáte, že nečtete mezi řádky, ale obávám se právě toho, že čtete až moc. Nepřikláním našemu sporu žádný význam a také nikoho tento spor nezajímá. Proto další diskuzi odmítám. Vy vezmete do úst výrazy jako lynč a vyvrhel a to je vpořádku....
                      Pokud jsem si přečetl příspěvek pana Huzgiho, tak mě nijak neodsuzuje a nepochybuje o tom, jestli jsem na utkání byl.......... Sokrates55

                      • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                        Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 17:56 |  
                        0 0

                        On i Dr. ví, jak jsem to myslel, jen má nějakou potřebu tvářit se jako hlupák. A to je v tomto diskusním fóru snad i zbytečné. Vždyť nám všem přece jde o dobro Slavie.

                        • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                          bongor     před 14 lety 14.03.2010 18:19 |  
                          0 0

                          Nejsem moralista,ale hodně mi vadí,když se do sebe pouštějí slávisti.
                          Máme přece plno fackovacích panáků mimo naší Slávinku a my na ně nějak zapomínáme.A jsou to dokonce panáci,kteří si ty facky naprosto zaslouží.Jmenovat nemusím.Asi je základem každé diskuse,říct slušně svůj názor a poslechnout si názor druhého bez nějakých nadávek
                          a rozčilování.Taky musíme respektovat,že málo kdo z nás je odborník na fotbal a tak kdyby sem psali jen na slovo vzatí machři,tak by ten web brzy skončil,nic by v něm nebylo.
                          Belaid je určitě fotbalově na tom snad nejlíp z našich hráčů.O jeho morálně volních vlastnostech se to zatím říct nedá.Nemusím ho vidět někde v baru ve tři ráno,stačí mi jeho nasazení v zápase a vím která bije.Snad teď když zjistil,že není zdaleka takové žádané zboží,jak si myslel,tak ve svém zájmu začne na sobě makat a taky na hřišti ze sebe vydá několkrát víc sil než dosud.Protože věřím,že ho KJ brzy nasadí k prospěchu Slavie i TB.

                          • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                            bongor     před 14 lety 14.03.2010 19:12 |  
                            0 0

                            A tady máte jeden příspěvek soudruha bolševika,je to k předešlému tématu o panácích/z diskuse na Idnes/:
                            Fantastický obrat

                            Opět se ukázalo sparťanské srdíčko, kdy v závěru již obrana domácích nedokázala vzdorovat smrtícímu tlaku božské Spartičky. Vůle do poslední vteřiny, brilantní technika, nesobecké kombinace - to je SPARTA - MISTR LIGY 2009/2010 !!

                            Díky Jožo R^

                            • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                              DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 19:29 |  
                              0 0

                              Jak je možný že mají vždycky takovou z prdele kliku, mě se z toho dělá úplně špatně. A přitom je to z ničeho. Alespoň že ta hokejová SLávia vede 4:1 nad Litvínovem

                              • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 19:32 |  
                                0 0

                                Proč se ta Boleslav tak z ničehonic podělá a hrajou posledních 8 minut, jako když mají v kalhotech....???

                              • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                slaviator     před 14 lety 14.03.2010 19:53 |  
                                0 0

                                Už jen 4:3, nechápu, jak rozhodčí můžou takhle chybovat a písknout, když máme puk na hokejkách my a Litvínov hraje v šesti... Chyba jak blázen, jestli nás to bude stát nakonec postup... 5:2, mohlo být vymalováno...

                                • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                  DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 20:21 |  
                                  0 0

                                  To mě taky deprimovalo, to je víkend .... teď je to ale už 5:3 tak je mi zas o trochu líp :-)

                                  • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                    slaviator     před 14 lety 14.03.2010 20:25 |  
                                    0 0

                                    No, tak to udržet ... :)

                                    • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                      DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 20:31 |  
                                      0 0

                                      Jak ty to vlastně máš, pokud jsem vyrozumněl tady z diskuzí tak jsi z Mostu. Tak nefandíš taky trochu i Litvínovu ? :-)

                                      • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                        slaviator     před 14 lety 14.03.2010 20:38 |  
                                        0 0

                                        Na Litvínov mě jako malého... hodně malého... bral děda, kterej sám na amatérské úrovni hokej někdy v těch 50.-60. letech hrával, na litvínovskej zimák pak navrhoval jako elektrotechnik osvětlení, znal i Hlinku, starýho Bublu... Ale mě Chemici nějak k srdci nepřirostli, a když jsem před těma nějakejma patnácti lety začal fandit díky onomu zápasu ve starým Edenu se Slavií Uherské Hradiště, jak jsme vyhráli na podzim 95 9:1, tak prostě tak nějak automaticky jsem začal fandit Slavii i v hokeji v tý nižší lize, komu jinýmu, když Litvínov sice byli v extralize, ale jsou to žabaři :)

                                        • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                          DrFe1     před 14 lety 14.03.2010 20:44 |  
                                          0 0

                                          Díky za výklad

                                      • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                        slaviator     před 14 lety 14.03.2010 20:46 |  
                                        0 0

                                        mimochodem, starej Vláďa Růžička je taky z Mostu, máš snad pocit, že trochu fandí Litvínovu..? :))

                          • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                            Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 14.03.2010 19:14 |  
                            0 0

                            Myslím, že všichni viděli, že TJ nepodával na podzim (a možná ani na jaře) takové výkony, které by odpovídaly tomu, co se od něj čeká. Určitě by bylo přínosem, aby si to srovnal v hlavě, bojoval za tým a prodal své schopnosti ku prospěchu celé Slavie. Mít kvalitního hráče docela slušně placeného na tribuně nepomůže nikomu. Na druhé straně by neměl být protěžován jeden hráč proti jiným bez ohledu na výkonnost. Vaněk v jednom jediném celém zápase ukázal ve středu pole daleko více ochoty rozdat se do posledních sil. Budu rád, když se TJ revitalizuje a vrátí se v oslnivé formě, ale nerad bych sledoval mdlého TJ z podzimu, jak zabírá místo mladým talentovaným klukům.

                            • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                              PetCC     před 14 lety 14.03.2010 20:46 |  
                              0 0

                              V tom jsem s tebou naprosto zajedno.

                              • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

                                bongor     před 14 lety 14.03.2010 21:52 |  
                                0 0

                                Určitě,na to zase je Karel vysazenej,někdy až moc.O to nemám strach,že by Tijaniho postavil jenom kvůli jménu.Z toho podle mě pramení některé jeho částečné excesy,alespoň pro nás to tak vypadá,že se prostě zasekne a někoho koho si zapsal černou propiskou do komína, mačká někdy až moc.Zkrátka nikdo nejsme dokonalej,jsme jen lidi.A když si to rozeberou oba,tak to může ještě
                                dopadnout.Slavia teď potřebuje víc než jindy semknout řady a vytěžit z toho torza co zbylo po mistrovských sezonách,maximum.

  2. Re: Tijani Belaid myslí na návrat

    japhy     před 14 lety 14.03.2010 23:15 |  
    0 0

    Totální černej víkend - fotbalově i hokejově :) No jo, no...

    • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

      Jiri1     před 14 lety 15.03.2010 13:54 |  
      0 0

      Zdravim, T.Belaid byl prece vyhozenk kvuli vyssi smlouvy a ne kvuli vykonosti , to byla jen zasterka , aby se udelalo misto pro pripadny prichod prominentniho syna KJ, protoze se verilo, ze ho v Italii konecne vyhodej, ale to se nestalo.Situace je dost vazna , marodka hracu se rozrusta a nahradniku ubyva , je naprosto malicherne se ve chvili , kdy nema kdo hrat hadat o Starem ci Belaidovi. Vsemu totiz uz davno predtim nasadil korunu kral Karel vyhazovem nekolika hracu. Rozhodci rozhodne zapas neovlvnil, co je jasna informace smerem knasim hracum, misi zacit hrat durazneji , musi byt ti co rany nejen prijimaji , ale take davaji. Sezona je v hajzlu , pres ligu uz cesta do Evropy nevede,. vse bych smeroval ke ctvrtfinale se Spartou . Problem je i v navratu zranenych hracu, temer vsichni jsou pro nejblizsi dny , tydny pry nevyuzitelni, pohadky o skvelem Mikulovi muze vypravet SN trener dorostu, jestli mu nekdo uveri , je to jeho vec, ja bych to spise videl na vyuziti stavajicich hracu a jstli je mozne tak bych posilil treba jednim reamaterizovanym hracem obranu. Vichni totiz zapominate , ze to nejtezsi prijde uz hodne brzo a uz 15 dubna budeme vedet jaka byla sezona. Ja si dokonce myslim, ze nam nepomohou zadne stiznosti na rozhodci , ktery chce zase nejaky spisovatel s vedeni pry posilat, ze nam proste pomuze jen aktivni prace nasich bafiku a ucelne vyuziti usetrenych penez.

  3. Re: Tijani Belaid myslí na návrat

    staroslavista     před 14 lety 15.03.2010 09:39 |  
    0 0

    Už celé tři tydny tvrdě pracuje co dělal před těmi třemi týdny?Jak se připravoval na sezonu, když toužil hrát jinde.Je to obyčejnej flink.

    • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

      denydzlSKS     před 14 lety 15.03.2010 10:59 |  
      0 0

      tři týdny už se hraje liga a on už tři týdny trénuje!! to se musí ocenit:-/ bohužel je mi ten kluk čím dál tím méně sympatickej...doufám, že ho nechaj ke konci ligy kopnout, on zazáří a pak ho rychle střelíme..

      • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

        slaviator     před 14 lety 15.03.2010 11:03 |  
        0 0

        s Otíkem půjde k Turkovi :)

      • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

        jiras     před 14 lety 15.03.2010 13:03 |  
        0 0

        Což ty tři týdny, spíš jeho vyjádření, že měl přístup dobrej. Už to, že o něj nikdo v zimě pořádně nestál, jasně ukazuje, že tak OK to asi nebylo. I ta Boleslav by to nějak udělala kdyby po něm extra toužila. Opory se přímým konkurentům neprodávají. Onehdá to Jarolím řekl jasně - u Belaida to není o hře, ale "o něčem jiném". To jiné bylo vidět na výklusovém tempu každý zápas. Nějak moc si o sobě myslí, na rozdíl třeba od Lafrance pořád nekvákne slovo česky, za skoro tři roky by mohl. Právě jazyk je základ, říká to po přestupu každej a tím nemyslím jen Čechy, ale i největší hvězdy fotbalu, takže proč ne Belaid?

        • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

          tantalos     před 14 lety 15.03.2010 15:07 |  
          0 0

          Předpokládáš, že co fotbalista, to inteligent. Ve skutečnosti to není tak stoprocentní.

          • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

            jiras     před 14 lety 15.03.2010 20:42 |  
            0 0

            Tak to opravdu nepředpokládám. Ale uvědomit si, že když jsem v cizí zemi už několik let, tak by bylo dobré se naučit tamní jazyk, nevyžaduje nějakou přehnanou míru inteligence.

  4. Re: Tijani Belaid myslí na návrat

    slaviator     před 14 lety 15.03.2010 10:52 |  
    0 0

    Milan Matula má podle posledních zpráv lékaře týmu MUDr.Jana Štěrby poraněný zvukovod, což zapříčinilo jeho krvácení z ucha během včerejšího utkání. Momentálně tak na postižené ucho neslyší // no, prosím, takže žádná naprasklá lebka... A dneska už na to ucho i uslyší

    • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

      jiras     před 14 lety 15.03.2010 12:51 |  
      0 0

      Že se při likvidačním faulu zranil ho nijak neomlouvá, resp. nemělo by. To bylo na podzim keců o těch faulech, shodou okolností opět kvůli Matulovi.

      • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

        bongor     před 14 lety 15.03.2010 19:57 |  
        0 0

        Díval jsem se na rozhovor na ČT2 před zápasem Brno-Ostrava.
        nechytil jsem bohužel úplný začátek.Byl tam pan Hřebík a ještě dva jiní
        experti.Televize ukazovala záběry z faulů vesměs proti hráčům Slavie
        a to jak zranění Adama,tak obě Jandyse a také nešťastné zranění Risteho+ ještě pár dalších parádních prasečin proti našim hráčům.
        Všichni odsuzovali způsob hry proti Slavii,která podle jejich názoru má rychlé a technické hráče a takové je třeba chránit před zhovadilostí některých takyfotbalistů. To se říkalo na ČT2.Ovšem oficiální názor je,že se nic neděje,všechno bylo v rámci pravidel,jen houšť a větší kapky.Ta Slavie má ještě béčko a pár nezraněných hráčů z áčka taky.Mě překvapují některé reakce na našem webu,které jsou taky takové nijaké a taky klid našeho vedení Místo toho abysme žádali tvrdé tresty,nebo alespoň projednání těch záležitostí na disciplinárce ,tak na sobě necháme dříví štípat.Viděl jsem
        zákrok pana Matuly na Jandu zpomaleně,bylo to záměrné a byl tam loket.Taky dvojitá fraktura Risteho není záležitostí jeho špatné výživy/nedostatek vitaminu D/,ale mimořádně nebezpečné hry pana sparťana Kleina.A my se místo toho,abysme s postavili za naše hráče tady hádáme mezi sebou o ničem.

        • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

          lassiter     před 14 lety 15.03.2010 20:15 |  
          0 0

          ti dva experti byli náš kondiční trenér a lékař

          • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

            quelhar (admin)     před 14 lety 15.03.2010 20:35 |  
            0 0

            Vsichni se shodnou, ze mel Jeslinek dostat cervenou. Kdyby ji dostal, jeho pripadem by se automaticky musela zabyvat DK CMFS a dost mozna by mu naparila krome povinne stopky na jeden zapas jeste par zapasu navrch za obzvlastni surovost toho skluzu. Takhle dostal jen zlutou a DK jeho pripad vubec neresila.

            Boj proti surovosti se odehrava jen na papire, skutek utek, jak v pripade Jeslinka, tak v pripade Horejse a predpokladam, ze Matula z toho vyklouzne taky uz proto, ze se pri svem faulu sam zranil.

            • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

              slaviator     před 14 lety 15.03.2010 23:22 |  
              0 0

              Jen jestli ho Štěrba nemajznul po hlavě hned, "Milane, hele, letadlo..." a prásk ho - "Co děláš, čuráku?!" "To jen preventivně, kdyby Slavie podala stížnost"

        • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

          DrFe1     před 14 lety 15.03.2010 21:35 |  
          0 0

          Tak už jsme podali protest proti tomu Matulovi, je tady o tom nový článek. Myslím si že je to dobře.

          • Re: Tijani Belaid myslí na návrat

            bongor     před 14 lety 15.03.2010 22:16 |  
            0 0

            Aspoň že tak,ale ty ostatní hovada vyklouznou jako by se nic nestalo.
            Tady by mělo hrát tak maximálně 10 mužstev,aby se do ligy takový
            antifotbalisti vůbec nemohli dostávat.