Přípravná utkání

Nová Včelnice: Slavia druhá

V prvním zápase v Nové Včelnici branka nepadla a o postupu Slavie do finále rozhodly penalty. Ve finále podlehli slávisté Liberci 1:2.

Slavia - Č. Budějovice 0:0 (0:0), 3:2 pen.
Penalty proměnili:
Čelůstka, Trapp, Kisel - Otepka, Jasanský
Penalty neproměnili: Šíma (ČB)
Slavia: Vaniak - Čelůstka, Koubský, Trapp, Hubáček - M. Černý (31. Janda), Kisel, Ragued (31. Dembélé), L. Jarolím, Grajciar - Vlček

Zápas se hrál na 2x30 minut a po nerozhodném výsledku rozhodl zkrácený penaltový rozstřel. V první půli měla Slavia šanci v deváté minutě, když Kiselův pokus vykopával z brankové čáry Žižka. V poslední minutě naopak sešívané podržel Vaniak, když chytil šanci Sedláčka. V druhé půli Kučera sebral šanci Grajciarovi, který se jej pokoušel obejít. V závěru se slávisté dvakrát dožadovali penalty, ale rozhodčí jim tuto výhodu neposkytl a tak musely po bezbrankové remíze rozhodovat právě střely z penaltového puntíku. V nich byli slávisté stoprocentní a protože Vaniak chytil pokus Šímy, budou hrát slávisté finále.

"Chtěli jsme utkání vyhrát, ale nakonec se nám to podařilo až na penalty, na naší hře bylo znát, že jsme v plném tréninku, určitě svoji roli sehrála i únava," uvedl po skončení zápasu pro oficiální web Lukáš Jarolím.

Brno - Liberec 0:3 (0:1)
Branky: 19. Liška, 41. Nezmar, 51. Fleišman

O 3. místo:
Č. Budějovice - Brno 0:1 (0:1)
Branka:
24. Dostálek

Finále:
Slavia - Liberec 1:2 (1:0)
Branky:
8. Janda - 42. Vojta, 49. Vlasko (pen.)
Slavia: Valeš - Božič, Hošek, Vomáčka, Mareš - Janda, Volešák (57. Koreš), Ragued (31. Dembélé), Belaid, Hurka (31. M. Černý)- Soukouna (31. Dabo)

Slavia do finálového utkání vstoupila dobře a už v osmé minutě šla do vedení, když Janda hlavou nasměroval přímý kop Volešáka za záda Hauzra. Po chybě Božiče dostal Liberec vzápětí možnost zahrávat pokutový kop, Valeš však Dočkala vychytal. Finálové utkání se po dohodě obou týmů hrálo opět jen na 2x30 minut a v první půli tak již k ničemu zajímavému nedošlo. Do druhé půle vystřídal mimo jiné Dabo Soukounu, vyměnili se tak tedy oba testovaní útočníci. Druhý poločas se Slavii nepovedl, nejdříve ve 42. minutě vyrovnal Vojta po přímém kopu Bosančiče a o chvíli později zahrával Liberec po faulu Valeše druhou penaltu v zápase, Vlasko ji tentokrát proměnil. Slavia odpovědět nedokázala a na turnaji tak skončila na druhém místě.

"V prvním utkání jsme podali kompaktnější výkon, v tom druhém jsme zkoušeli dva útočníky, výkon už tak kvalitní nebyl, vedli jsme, ale soupeř výsledek otočil," uvedl po turnaji pro oficiální web trenér Karel Jarolím. K otázce testovaných hráčů uvedl: "Někteří z nich uspěli, jednáme o podmínkách jejich angažmá, rozhodne se v nejbližších dnech, konkrétnější být zatím ale nechci." Na to, kdo nakonec Slavii posílí, si tak fanoušci budou muset ještě pár dní počkat.

Komentáře (31)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále

    lassiter     před 14 lety 23.06.2010 15:39 |  
    0 0

    Tak Standu už bysme mohli mít otestovanýho, tak snad KJ nasadí i ty další vlčáky, když už tady jsou. Netuší někdo, co je s Kaufmanem? Kde je Madou a zbylí testovaní?

    • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále

      denydzlSKS     před 14 lety 23.06.2010 15:44 |  
      0 0

      letos asi zkoušíme, jak se případné posily budou chovat v případě, že se nevejdou do sestavy, nebo nevím:-)
      hlavně aby nebyl kaufman znovu zraněnej!

    • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále

      Lenkestr     před 14 lety 23.06.2010 15:44 |  
      0 0

      Tak Kaufman netusim, snad nastoupi...Dle meho nazoru mohl aspon jednoho "kluka vopalenyho" na 30 min poslat, uvidime, co ve finale...

      Co se tyce ostatnich, tak Zlamal na ofikach psal, ze ta prvni varka testovanejch by mela byt do pondelka, takze asi jeli domu(s tim, ze se o pripadnych smlouvach bude nesledne jednat)...proto me dneska prekvapilo, ze nastoupil ten devenzivni zaloznik...

  2. Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále

    LordEdmund     před 14 lety 23.06.2010 15:44 |  
    0 0

    Tak obrana celkem ujde, i když nechvalme dne před večerem, z Kopice si tu taky kdekdo ustříknul a potom byl naprosto trapnej. Chce to útočníky. Snad nastoupí v druhém zápase. Standu už opravdu testovat nemusíme. Doufám, že to ,že neni Madou a Concistre ve Včelnici neznamná nic jiného, než že podepisují zrovna smlouvy:-) Ostatní hráče celkem ani nepotřebujeme.

  3. Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

    Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 23.06.2010 17:50 |  
    0 0

    Tak Šenky už je v Ostravě..

    • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

      spojka     před 14 lety 23.06.2010 17:55 |  
      0 0

      Hurá! Co tenhle člověk předváděl poslední dva roky, to bylo k neuvěření.

      • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

        quelhar (admin)     před 14 lety 23.06.2010 17:58 |  
        0 0

        V tomto kontextu je usmevne vyjadreni zastupcu Baniku:
        "Tomáš Petera se definitivně dohodl se Zdeňkem Šenkeříkem, který se ihned vydal za týmem do Rakouska. Podepíše smlouvu na dva roky. Slibujeme si od něj, že to je ten správný bombarďák, který zkvalitní ofenzivu," uvedl člen dozorčí rady Jakub Kahoun.

        • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

          slaviator     před 14 lety 23.06.2010 18:06 |  
          0 0

          tak něco říct musel :)

        • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

          Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 23.06.2010 18:24 |  
          0 0

          No tak u toho jsem se taky zasmál. Ještě jak tam vypsali tu jeho bilanci.. hotovej bombarďák ;-)

    • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

      EdCable     před 14 lety 25.06.2010 22:40 |  
      0 0

      Kdyz odchazel do Norska, tak si spousta lidi zoufala, ze prichazime o takoveho technika. Dneska po nem asi nestekne ani pes.
      Tak akorat tak poprat vice stesti nez posledni dobou.

  4. Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

    houston (přítel SN)     před 14 lety 23.06.2010 18:01 |  
    0 0

    Proč se na oficiálním webu píše, že ve Včelnici budeme zkoušet nové útočníky, když místo zabral zase bombarďák Standa ? Starej Jarolím se vrátil nepoučený.

  5. Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

    spojka     před 14 lety 23.06.2010 18:15 |  
    0 0

    Opravdu nechápu, co v základní sestavě pro finále hledá Volešák. Co na tomhle hráčovi ještě kdo potřebuje zkoušet?

    • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

      Tonda     před 14 lety 23.06.2010 20:56 |  
      0 0

      no třeba se zkouší jak mu to půjde spolu s ostatníma ... :)

      • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

        spojka     před 14 lety 23.06.2010 21:06 |  
        0 0

        Aha :) A po těch x letech, kdy mu to nešlo teď máme čekat, že mu to najednou půjde? Že by se z něj v Budějovicích, kde se nebyl natrvalo schopen dostat ani do základní sestavy, stal najednou o třídu lepší fotbalista? A že by jeho zoufalý výkony v dosavadních přátelácích byly jen nějaká zlá náhoda? :)

        No nic, ještě pořádně vyzkoušet Standu Vlčka (klukům z Afriky přece stačí pár minut) a Božiče, kterýho jsme vyzkoušeli na obou krajích obrany, ačkoliv podle Ašanina je to stoper, a můžem jít na to.

        A protože chceme hrát víc útočně, tak asi neustále zkoušíme rozestavení 4-5-Vlček s expresem Jardou Černým na lajně.

    • Re: Nová Včelnice: Slavia ve finále proti Liberci

      jiras     před 14 lety 23.06.2010 22:05 |  
      0 0

      Vždyť je to jasné - z KJ se stal psycholog! On se snaží nasazováním Vlčka nebo Volešáka testované hráče uklidnit, ukázat, jak málo jim stačí, aby se u nás prosadili.

  6. Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

    plihix     před 14 lety 23.06.2010 21:56 |  
    0 0

    Zdravím, tak jsem byl ve Včelnici na obě naše utkání a tak aspoň několik mých pohledů (čistě můj názor), pokud je nechcete číst, přeskočte příspěvek.:)

    Za prvé, první náš zápas jak se říká "mnoho fotbalové krásy nepřinesl", druhý byl o něco zajímavější, už jen kvůli gólům.
    Za druhé, hlavně v druhém zápase jsem si všiml, jak byli útočníci (hlasatel nebyl schopen přečíst jména) utopení, málo podorování zálohou.
    Teď k hráčům (jen některým, hlavně novým).

    Oba brankáři dobrý, oba čapli jednu penaltu, dirigovali obranu, žádná chyba. I když Valeš zavinil obě penalty, ale zejména při druhé neměl moc na výběr, po fatální chybě obrany šli na něho sami dva hráči soupeře.
    Čelůstka, Koubský, Trapp, Hubáček - solidní výkon všech čtyř, Čelůstka asi nejlepší.

    Ze zálohy prvního zápasu nejhorší Jarolím, tolik zkažených přihrávek se jen tak nevidí, škoda. Kisel možná lehce nadprůměr, ale tak na nás určitě dobrý.:) Ovšem Ragued a poté i Dembelé nejlepší z celého prvního zápasu, jistota a přehled. A příjemně překvapil Vlček, snaha obrovská, bohužel vyústění nepřišlo, škoda.

    Ze druhého zápasu solidní Božič, docela se mi líbil, minimálně dobrá alternativa do ligy, stejně tak na druhé straně Mareš. Hošek nevím no, co jsem si všiml, tak jednou podklouzl a šel tak protiútok, ale jinak jsem si ničeho (plus či mínus nevšiml). Celkově mi ale přišla obrana z prvého zápasu lepší.
    Ze zálohy - Hůrka asi nervózní, což se bohužel podepsalo i na výkonu, Milan Černý lepší. Výborný Janda, zvlášť mě zaujal (krom gólu), když podél lajny setřásl v běhu tři liberečáky (neupadl a ustál to!) a až Gecov ho dost nešetrně zkosil. Belaid taky slušný výkon, snažil se vymýšlet, rozhodně zastínil Volešáka.
    No a útok - Soukouna se snažil co mohl, ale když měl obrovskou šanci na konci poločasu, kdy šel téměř sám na golmana, stínoval ho obránce a nabíhal Janda, on zbrzdil, zamotal se do kliček a nebylo z toho nic. Druhý poločas, druhý útočník - Dabo - snažil se, ale podobně jako Soukouna v prvním poločase, utopený sám proti přesile. Krom toho na něho rozhodčí dvakrát nepískl jasný faul, kdy celkem pěkně tělem kryl míč a liberečáci ho všemožně strkali, drželi a tahali za dres, což samozřejmě neustál.

    Uff, tak tolik pár postřehů.:) Krom toho dobrá klobása, strašný (!!!) "komentátor" a zajímavý fotbal přípravek, kdy v jednom týmu hrálo o jednoho víc a nikdo si toho asi nevšiml.:)

    • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

      laki     před 14 lety 24.06.2010 09:59 |  
      0 0

      Souhlasím s příspěvkem
      ale ten komentátor mě bavil
      klobásu jsem neměl, ale ta makrela na grilu byla super

    • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

      Stahler     před 14 lety 24.06.2010 13:47 |  
      0 0

      S článkem souhlasím,je napsaný dobře.Ty dva testované útočníky bych poslal pryč,Madou i Concistre jsou lepší a všechny čtyři bych určitě nebral,navíc se někdy vrátí do sestavy Hloušek s Naumovem jakmile se dají zdravotně dohromady.Výborní byli oba brankáři,obrana solidní,záloha v prvním zápase jakž takž,v druhém to bylo slabší,až na výborného Jandu a Hůrka se ještě potřebuje vyhrát v béčku,jednou může být dobrý.Vlčka mám rád,ale bohužel je v krizi.Stejně jako proti Plzni,v Čelákovicích a včera měl snahu,ale bohužel docela kazil.Jinak jsem byl velice zklamaný z návštěvy slávistů.Z Prahy nás tam bylo asi jenom pět známých tváří,což je ostuda.Pak tam bylo spousta neznámých a téměř nefandících fans,takže skupina opilců z Budějovic byla většinou slyšet víc.Z Liberce dorazili dva lidi a z Brna nikdo.Mimo fotbal musím pochválit dobré pivo,klobásu a meruňkovice,která měla asi 50-55%alkoholu.Za rok bych včem návštevu tohoto turnaje doporučil,je to tam fajn.

  7. Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

    Fly     před 14 lety 24.06.2010 13:07 |  
    0 0

    Tak přidám také pár postřehů z turnaje:
    překvapením bylo rozhodně vstupné, 100 za osobu je na letní sranda turnaj docela dost,ale co se dá dělat.
    Náš první zápas byl určitě nejhorším zápasem turnaje,výkon obou týmu byl tristní, my jsme v rozestavení 4-5-1 s Vlčkem (opět) osamoceným na hrotu, bez výraznější podpory Jandy a Grajciara/M.černého,neměli dopředu de facto nic, což je vzhledem k tomu,že to byla téměř nejsilnější sestava,smutné.L. Jarolím opravdu nehrál dobře,kazil a byl pomalý, Kisel byl o něco lepší,ale trn z paty nám rozhodně nevytrhne,na to neměl ani v dobách své "největší slávy".Celá záloha byla obecně neviditelná,Standa v útoku nezahrál překvapivě zas tak špatně,ale v tomhle systému jeho místo na hrotu rozhodně neni,to spíš kdyby hrál křídlo zprava.Grajciar byl opět utopený nalevo.Obranu budějky vůbec neprověřili,takže těžko hodnotit.Jeden hezký pas za obranu poslal M.černý z vlastní půlky,to bylo asi tak vše.Solidně zahrál Dembele.
    V druhém zápase nastoupila docela slátaná sestava,ale výkon byl oproti prvnímu zápasu o poznání živější.Přístupem hráčů to přípomínalo spíše 4-3-1-2,což bylo možná i tím,že Hůrka je původním povoláním útočník a Janda se často cpal zbytečně do středu.
    Oba testovaní útočníci se příliš nedostali do hry,Dabo alespoň někdy udržel míc a bylo na něj dost neodpískaných faulů("Makovičko,kouká se táta!":),ale opět těžko hodnotit,hra zálohy byla předevšímv druhé půli opět nevýrazná.Božič zavinil penaltu a udělal ještě jednu až dvě hrubky,nemyslím si,že hráče,kterého dostane pod tlak Liberec,je třeba angažovat.Potěšil Valeš,až na jednu nejistou rozehrávku nohou zachytal suverénně,penaltu chytil výborně.
    Celkově z testovaných hráčů zaujal dembele,tam určitě perspektiva je.Božič nic moc,určitě ne na kraj obrany,na to mu chybí konstruktivita.Z útočníku (za tu chvíli) lepší Dabo,Soukouna zazdil slibnou gólovku a ani při rozcvičení nepůsobil nijak zvlášť fotbalově.
    Hurka,Volešák,Mareš,Koreš ani Hošek na áčko nemají,alespoň zatím.
    Rozhodně by také mělo skončit stavění Grajciara nalevo a Standy na osamocený hrot.Pokud chce KJ hrát tímhle systémem,tak je třeba podepsat dva kvalitní silné útočníky.Není možné hrát systémem,na který nemám hráče.A ofenzivní levý bek místo Huba by také pomohl.

    • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

      urs (přítel SN)     před 14 lety 24.06.2010 14:41 |  
      0 0

      ofenzívní levý bek neexistuje :)

      • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

        Jachym     před 14 lety 24.06.2010 15:33 |  
        0 0

        Doch...:-) Třeba Jankul v dobách své největší slávy... :-)

        • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

          piero (přítel SN)     před 14 lety 24.06.2010 15:36 |  
          0 0

          A co Vlado Labant, když byl u nás, tak to byl klasickej ofenzivní bek par excelence!!!

          • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

            MarHud     před 14 lety 24.06.2010 20:53 |  
            0 0

            U Vás???Ten rok jako myslíš?Plně se totiž rozvinul až u nás:-)))).Ať žije ACS!!!!!

            • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

              Bejbl     před 14 lety 24.06.2010 21:10 |  
              0 0

              Jojo, rozvinul se u Vás, než ho to jedno vaše kopyto jménem Gabriel zase přibrzdilo a pak už se do toho nedostal...
              Jinak Valeš jasná dvojka za Vaniakem!:o)

            • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

              Eluin (přítel SN)     před 14 lety 25.06.2010 21:28 |  
              0 0

              Ano, ať žije ACS, ale za své peníze a daleko od nás :)

      • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

        Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 25.06.2010 12:28 |  
        0 0

        Ale jo. Ofensivní levý bek u nás je Hloušek. Akorát, že neumí bránit. :) Tak by si KJ měl usmyslet, jestli chce ofensivního nebo dobrýho LB. :)))

    • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

      Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 25.06.2010 13:34 |  
      0 0

      Je to fakt, ale já bych přidal srovnání s jiným pánem - Ciprem. Protože ten se se sezonou loučil v duchu Lippiho. Ale to se vědělo, že pan Cipro prostě je v tomhle jinej formát. KJ nikdy nebude elegantní řečník a jeho vystupování je rozporuplné. Zase měl výsledky a každý hodnotí jinak. (Loňský rok v této souvislosti nechme stranou.)

  8. Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

    martynko     před 14 lety 25.06.2010 19:27 |  
    0 0

    Přesně tak, s rozestavením 6:4:0 na 0:0. Typickej Jarolím.

    • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

      slaviator     před 14 lety 25.06.2010 23:27 |  
      0 0

      No, popravdě, s 6-4-0 přišel Hřebík v LM na hřišti jistého FC Thun (a mnozí tu Hřebíka teď místo Jarolíma chtěli ... )

      • Re: Nová Včelnice: Slavia druhá

        dress (host)     před 14 lety 21.08.2010 05:50 |  
        0 0

        Cosplay Costumes [www.ecosplayshop.com"]
        Cosplay [www.ecosplayshop.com"]
        Gothic dresses [www.ecosplayshop.com]
        Lolita dresses [www.ecosplayshop.com]
        school girl costume [www.ecosplayshop.com]