Fortuna liga

V neděli v Hradci Králové

Utkání osmého kola Gambrinus ligy mezi Hradcem Králové a Slavií vysílá v neděli od 17:00 Sport 2.

Ligového nováčka a Slavii dělí před nedělním měřením sil pouhý jeden bod. Sedmé místo s devíti body rozhodně není umístění, které by si Slavia přála. "My nemáme zdaleka tolik bodů, kolik bychom chtěli, nesmíme si dovolit další ztráty," říká před utkáním Milan Černý.

Jasno není o pozici brankářské jedničky. Jaakkola udělal v minulém utkání chybu, zdravý je veterán Vaniak. Navíc do mužstva přišel na hostování Zdeněk Zlámal z Udine.

V týdnu se uzdravili Jarolím, Koubský, Janda a Vomáčka.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Čelůstka, Trapp, Ragued, Hubáček - Dembelé, Kisel, J. Černý - M. Černý, Janda - Vlček

Komentáře (24)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V neděli v Hradci Králové

    lassiter     před 14 lety 10.09.2010 16:26 |  
    0 0

    se ti tam nějak nevešel Kisel, je zraněnej nebo fakt myslíš že ho posadí?

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      TKutnik (přítel SN)     před 14 lety 10.09.2010 16:28 |  
      0 0

      Vidiš, Kisel...Celou dobu myslim na to, že ho nesmim zapomenout a pak zapomenu stejně :)

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      jiras     před 14 lety 12.09.2010 17:10 |  
      0 0

      Při pohledu na sestavu si říkám. jestli on se Jarolím nesnaží o zlatého padáka. Pomalejší sestavu už vymyslet nešlo.

  2. Re: V neděli v Hradci Králové

    quelhar (admin)     před 14 lety 10.09.2010 16:42 |  
    0 0

    Mno, s uzdravenim nekolika hracu vyvstava pro trenera zajimavy problem - jak do sestavy poskladat hrace, kteri by meli byt oporami a ty, kteri se v poslednich zapasech jevili vyborne.
    Kuprikladu s Koubskym v sestave jsme inkasovali ve trech zapasech jen dvakrat a da se podle me predpokladat, ze by nastoupit mel. Tim by se nejspis posunul Ragued zpet do zalohy, kde se zase jevil vyborne Dembele. A to nemluvim o brankarskem dilematu. Jsem taky zvedavy, jestli za becko v nedeli nastoupi Vyhnal, zvlast pri zraneni Zakostelskeho je to pomerne jasny adept na jeho nahradu v kadru acka.

    Tentokrat si sestavu tipnu i ja: Jaakkola (to je spis prani nez tip) - Celustka, Koubsky, Trapp, Hubacek - Kisel, Jarolim, Dembele, J. Cerny - M. Cerny, Vlcek

    Nezbyva mi misto pro Ragueda, coz je asi hodne kontroverzni, kdyz je to jeden z nejlepsich hracu. Jenze Dembele mi prisel na podobne urovni a je znacne perspektivnejsi (kdo vi, jestli Ragued nestihne odejit jeste v tomto prestupnim obdobi...). Nevim, jak si reditel predstavuje zapojovani mladsich hracu do sestavy, ja tam v soucasnosti moc prostoru nevidim, snad Kores misto J. Cerneho, ale to mi prijde malo realne, jeste mene realne pak treba Belaid misto Kisela nebo Jarolima.

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 10.09.2010 17:34 |  
      0 0

      Podle mě si to představuje tak, že třeba Jardovi končí smlouva v zimě ne? A taky Vaniak, ani nevím jak ten to má s novou smlouvou, tady je pořád 30.6.2009. Hubáček do 30.6.2010, nevšiml jsem si jestli podepsali něco nového a do kdy. Ragueda se zbaví v zimě a prostor dostane Dembele třeba. Takže to omlazování se dá čekat až od zimy asi..

      Ještě bych se chtěl zeptat, jak to vidíte s tím Zlámalem? Mě přijde, že ta opce je na to hostování, nikoliv na přestup ale možná se pletu. I kdyby na přestup, musí být drahej z Udine.

      • Re: V neděli v Hradci Králové

        quelhar (admin)     před 14 lety 10.09.2010 18:16 |  
        0 0

        Nehlede na to, ze bychom na uplatneni opce asi nemeli penize, tak proc si myslis, ze by ta opce mela byt na prodlouzeni hostovani a ne na prestup? Je nejaky duvod, proc si to myslet? V takovem pripade by to bylo aspon z fotbaloveho hlediska pomerne nestandardni.

        • Re: V neděli v Hradci Králové

          Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 10.09.2010 19:55 |  
          0 0

          No protože je tu na hostování s opcí na dva roky. Pokud by to bylo standardně opce by byla na přestup a nová smlouva a její délka by se uzavíraly až po využití této opce. Takhle mi to zní jako možnost prodloužit jeho hostování. Ale je to jen moje dedukce. To že na něj nebudeme mít peníze nemá cenu komentovat, nebude nás přeci nic stát tak ho rozchytáme Italům a místní odchovanci můžou dál poslouchat kecy o jejich využívání.. ach jo

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 10.09.2010 18:10 |  
      0 0

      Ja myslim, ze by mohlo byt tak, jak quelhare pises, s tim, ze do brany da KJ Zlamala.

      Ovsem sestava, v niz chybi nejlepsi hrac, je klasicky Jarolimovsky paradox a nesmysl. Pochopitelne ze by Ragued mel nastoupit, kdyz uz ho tady mame a platime. Kdo jiny? Adeptu na vyrazeni ze zakladu je az az.. (nesledujeme-li to optikou KJ..:-).

      • Re: V neděli v Hradci Králové

        quelhar (admin)     před 14 lety 10.09.2010 18:19 |  
        0 0

        Kdo jiny? Dembele, protoze je lepsi (proti Olomouci byl nejlepsi na hristi), mladsi a levnejsi. Narozdil od Hocina se umi dostat taky do zakonceni. Proto jsem to tak napsal a oduvodnil. Ovsem je tu jedna moznost - nechat Ragueda s Koubskym na stoperech a posadit Trappa.

        • Re: V neděli v Hradci Králové

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 10.09.2010 19:23 |  
          0 0

          Ja bych posadil Koubskyho (me tedy zas tolik nepresvedcil, byl dost neohrabany), a kdyz ne jeho, tak Dembeleho nebo Jarolima.. jeden zapas proti Olomouci je hezky, ale Ragued hraje dobre dlouhodobe. A asi ho tedy chceme prodat ne, tak nedava smysl, ze by vysedaval na lavce. Treba by to Dembele zvladl vic vepredu, kdyz se tedy dostaval do zakonceni.

          • Re: V neděli v Hradci Králové

            PetCC     před 14 lety 11.09.2010 18:49 |  
            0 0

            Mě Koubský celkem přesvědčil, dokázal tu obranu celkem organizovat. Ani jeden z dalších obránců to nedokázal.

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      bongor     před 14 lety 12.09.2010 13:42 |  
      0 0

      Doufám,že ve Slavii nikdy nebude dělat sestavu jakýkoliv ředitel,tím méně sparťan.

  3. Re: V neděli v Hradci Králové

    thc     před 14 lety 10.09.2010 17:00 |  
    0 0

    hradec 0 :0 slavia :/

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      Kactus     před 14 lety 10.09.2010 20:09 |  
      0 0

      i ty optimisto :)

  4. Re: V neděli v Hradci Králové

    jirkapou     před 14 lety 10.09.2010 17:46 |  
    0 0

    SKS musí vyhrát jinak to nevidím. Konečně sem se uvolnil z práce, tak doufám že vyhrajem. Sestavu ať si Karel vybere podle svýho hlavně ať je vítězná! SKS FOREVER!

  5. ??????????????????

    Kunetice     před 14 lety 10.09.2010 19:50 |  
    0 0

    Jestli dá JK do brány vaniaka tak už fakt si z fonoušků dělají piču !

    • Re: ??????????????????

      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 11.09.2010 09:41 |  
      0 0

      Vaniak odchytal všechno kromě dvou utkání, ve kterých nebyl zdravotně v pořádku. Chytal i v posledním zápase s Pardubicemi, takže pokud ho trenér postaví, bude KJ plnit přání většiny fanoušků, kteří chtěli aby podržel jednoho golmana. Já se spíš bojím, aby nechytal Zlámala, to by totiž přesně odpovídalo Karlově koncepci. A já bych se Vaniaka ještě nezbavoval, právě v Pardubicích ukázal, že má pořád něco navíc a zápasy jsme kvůli němu tentokrát určitě neprohrávali..

  6. Re: V neděli v Hradci Králové

    tolsimir     před 14 lety 11.09.2010 16:52 |  
    0 0

    vysvetli mi nekdo jak jsme mohli za nekoho jako je Marek Jarolim dat tolik penez? Kdyz ho ted sleduju na Sparte, tak to je bida a des. Jedine co je na nem dobre je chvala Capka

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      slaviator     před 14 lety 11.09.2010 17:26 |  
      0 0

      Ty, Tomas Kutnik, Richi, Strasak, kdokoliv by stali jeste vic, kdyby se jmenovali "Jarolim", protoze obavam se, ze vsichni jmenovani jsou lepsimi fotbalisti nez Marek Jarolim zvany Tvaroh. Hur nez on by nikdo z vas proti Tiraspolu nezahral...

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      jiras     před 14 lety 11.09.2010 18:22 |  
      0 0

      Obzvlášť když spustí o té "vytříbené kopací technice" nebo "milimetrově přesné pasy". Jedou ti komentátoři na drogách? Zápasy Jablonce, obzvlášť poháry a ty s lepšíma mužstvama GL opakovaně ukazují, že opravdu nemusíme litovat ani jednoho našeho hráče, který tam šel a to ani Jablonského. Sic je lepší než Hubáček, tak to je pořád slabé. Piták by asi taky byl drahej špás na lavičku. Komňacký je dobrej pro ty provinční kluby, který chtěj hrát někde nahoře, na víc nemá. Že by nějak pomáhal Bílkovi u repre se mi taky nezdá. Bohužel při naší mizérii už rok vypadají lepší, než ve skutečnosti jsou.

      • Re: V neděli v Hradci Králové

        slaviator     před 14 lety 11.09.2010 20:52 |  
        0 0

        Tak Marek je odchovanec Sparty, to podle Capka musi mit snad stejnou techniku, jako Lukas Zelenka nebo Tomas Rosicky... h0)

        • Re: V neděli v Hradci Králové

          jiras     před 14 lety 11.09.2010 23:19 |  
          0 0

          Zelenku aspoň ten Hřebík naučil běhat. Na přechodnou dobu.

          • Re: V neděli v Hradci Králové

            slaviator     před 14 lety 12.09.2010 08:29 |  
            0 0

            Jo, a pak mu (Hrebikovi) taky kvarteto Blazek-Sivok-Zelenka-Poborsky to dali sezrat, jako ovce se pridali dalsi hraci krome Haska a mam pocit Petrouse, i kdyz si nejsem stoprocentne jistej, zda ten tam byl jeste i u toho konce... Ale proste krome dvou hracu se pridali na stranu tehle ctyr vsichni (pritom Sivok jestli se nepletu nemel potrebu rebelovat, kdyz byl zranenej...) a vystvali ho. Nastesti pro nas. Kdyby tehdy Kretinsky nevyhodil Hrebika, ale Poborskyho, coz stejne udelal snad o tri mesice pozdeji, Zelenku, kterej se snad v KAZDYM klubu snazil, ale zustal nepochopen (Westerloo, Turek, Slovacko) a Blazka, kterej vzdycky byl takovej magor, ale aspon, ze dneska se uz narozdil od dobypred cca peti lety nesnazi protihracum rozparat bricho jako Jandovi (?) ...

    • Re: V neděli v Hradci Králové

      bongor     před 14 lety 12.09.2010 13:48 |  
      0 0

      Tak u čapouna se dostane chvály každýmu,kdo přestoupí ze Slavie.To už sis taky moh všimnout.Jinak s tím Tvým hodnocením MJ souhlasím,
      zvlášť když nestačí ani na bandu nekopů z Letný.Holt vyhodili peníze,někdo jim musel špatně poradit.