O Slavii

Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

Slavia tentokrát neprožila úspěšný víkend, nedařilo se áčku, béčku ani dorostům.

A tým
Sparta - Slavia 2:0

Tak trochu podle očekávání Slavia nezískala na Letné ani bod a v tabulce spadla na jedenácté místo. Už ve čtvrtek v Teplicích budou sešívaní hrát o šanci zahrát si příští sezónu Evropskou ligu.
čtvrtek 14.4., 18:00, Teplice: Teplice - Slavia

B tým
Slavia B - Vltavín 0:2

Béčku se zoufale nedaří a jeho situace se stává téměř kritickou. Do konce ligy sice zbývá ještě 12 kol, ale soupeři Slavii utíkají. Béčko je sice stále předposlední o bod před rezervou Jablonce, na B tým Liberce ale ztrácí už čtyři body a na další týmy ještě více.

Dorosty U19 + U17
Opava U19 - Slavia U19 2:0
Opava U17 - Slavia U17 3:0

Dorostům se v Opavě vůbec nedařilo, odjíždějí bez bodu i bez vstřelené branky. Přesto zůstává starší dorost v lize první o skóre před Hradcem. Mladší dorost spadl na páté místo.

Dorosty U18 + U16
Slavia U18 - Bohemians U19 1:3
Slavia U16 - Bohemians U17 2:2

Osmnáctka Slavie podlehla nejstaršímu dorosteneckému výběru Bohemians, který suverénně vede českou ligu staršího dorostu. Slávisté tak spadli až na osmé místo, ovšem na druhou osmnáctku Plzně ztrácí jen čtyři body. Jediný dorostenecký bod tak připsala šestnáctka, která uhrála se svým protivníkem remízu. Slávisté jsou v tabulce čtvrtí.

Žáci U15 + U13
Slavia U15 - Most U15 4:0
Slavia U13 - Most U13 4:0

Oba ligové žákovské výběry porazily Most o čtyři branky a drží si druhá místa v tabulkách svých soutěží.

Žáci U14 + U12
Nový Bydžov U15 - Slavia U14 1:1
Nový Bydžov U13 - Slavia U12 1:2

Slavia U14 přivezla cenný bod z Nového Bydžova, je nyní pátá, ovšem ztrácí jen tři body na druhou Chrudim. O dva roky mladší výběr si vítězstvím upevnil první příčku v tabulce.

Ženy A + dorost
Pardubice - Slavia 0:3
Pardubice (dor.) - Slavia (dor.) 0:4

Plný počet bodů přivezly jak ženy, tak dorostenky z Pardubic, oba týmy zůstávají v tabulce druhé.

Ženy - žákyně
Pardubice (st.ž.) - Slavia (st.ž.) 0:4
Pardubice (ml.ž.) - Slavia (ml.ž.) 0:5

Také žákyně vezou všechny body bez inkasované branky. Mladší žákyně zůstávají páté, o pozici starších žákyň rozhodl zápas Sparty s Plzní, jehož výsledek na svazových stránkách chybí.

Komentáře (21)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

    honzah (přítel SN)     před 13 lety 12.04.2011 18:01 |  
    0 0

    Cenný bod z Nového Bydžova. Tak to je teda bingo!

  2. Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

    Palec     před 13 lety 13.04.2011 06:41 |  
    0 0

    Mám prosbu, jestli máte náhodou někdo fotky případně video, ze zatýkání v ulici před stadionem bylo by možné je zaslat na můj emal: jakub.snour@seznam.cz (jde především o tu rozbitou hlavu když už jsem ležel na zemi s rukama za zády) Děkuji

  3. Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

    Jiri1     před 13 lety 13.04.2011 11:34 |  
    0 0

    Vite ono to uz cele neni o vysledcich, mezi hraci , trenery bafiky koluji neuveritelne historky o zaniku Slavie , nikdo se nechce prilis vyjadrovat ofiko, ale mimo nejae oficiality Vam potvrdi , ze vyhlidky nejsou v soucasne dobe valne. Nejhorsi na cele veci je , ze hraci becka uz rezignovali uplne, vedeni muzstva taky , videt v nedeli trenera Rehaka v naprosto klidne a vyrovnane poze po cely zapas, kdy na sve sverence temer nepromluvil, byl pro mne celkem velky sok.Jiny bafik na tribune zase probiral svou dovolenou a viditelne ho deni na hristi , tedy tym za ktery neprimo zodpovida prilis nezajimalo. A to nemluvim o hracich, kteri , kdyz chteli ,dokazali sve soupere prehrat, ale do zakonceni se prilis nehrnuli. Acko uz jste videli vsichni, potvrdila se mi hlaska o tom , ze pujde vice mene spis ze strany Slavistu o splneni povinnosti vuci klubu a vysledek mne neprekvapuje. Horsi je , ze podobne nalady uz panuji i u mladeze ,kde to v lete bude velmi zajimave.Je zbytecne rikat ze na klub ma proste namale , netreba byt serioznim odbornikem, kazdemu je proste jasne , ze financni toky vyschly , ze dalsi prachy do klubu zadny bohaty Slavista cpat nebude a ze proste , cekani na zazrak muze trvat maximalne pa tydnu.Pokud klub nedostane licenci je skutecne nejiste i to jestli vubec bude v soucasne podobe pokracovat , uvah je hodne treba se osamostatni mladez a bude pokracovat jako samostatzny pravni subjekt anebo dojde k prechodu pod jinou hlavicku. Ani Ja z prilis neverim, ze by se jeste neco podstatneho zmenilo, byt z Edenu zaznel dalsi termin, do mesice bude vse vyreseno. Je taky pravdou, ze si par lidi zacina hledat praci a ze uz na to kaslou.

    • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

      travel (přítel SN)     před 13 lety 13.04.2011 12:32 |  
      0 0

      Díky Jiří za informaci i když je hrozná,ale bohužel zřejmě odpovídá situaci.Samozřejmě jsem si nemohl nevšimnout věty,že do měsíce bude vše vyřešeno.Co si má člověk pod tím představit? Že se najde záchrance,jak v pohádce a nebo ,že Slavia ani nedohraje letošní sezonu?

    • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

      janko (přítel SN)     před 13 lety 13.04.2011 12:34 |  
      0 0

      To, že na to už kašlou se dá při troše dobré vůle pochopit, když jde loď ke dnu a břeh daleko, ale stále mi nějak uniká cíl majitele. Že by opravdu vsadil vše na jednu kartu a chtěl aktiva převést na jiný subjekt a zbytek poslal ke dnu? Kde bere tu jistotu, že mu to projde? Jinak mi to nedává smysl....

      • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

        travel (přítel SN)     před 13 lety 13.04.2011 12:46 |  
        0 0

        Tak jsem se dozvědšl,že je v dnešním Sportu rozhovor s Haškem a taky se tam mluví o Slavii(možná to souvisí i s dopisem).Nevím,co vše tam je,ale zkusím si ho ještě koupit,tak uvidím...

        • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

          Jiri1     před 13 lety 13.04.2011 13:57 |  
          0 0

          Zdravim, musim rict , ze jedinym bohatstvim jsou hlavne nasi fandove , hodne mne prekvapuje ta umera , cim jsme vic v pruseru , tim vic mladejch lidi nam fandi a to hlavne dost originalne. To derby jasne ukazalo byt preplneny kotel soupere byl zdatnym souperem. Tady se musim zastavit, jedinym pro mne neprijemnym prekvapenim bylo, ze udajne nikdo Spartu nepozadal o povoleni chorea a ta nechapu , jak ho mohl nekdo zakazat. Jinak je videt, ze kdyz se ceny vstupneho neprezenou , tajk je zajem o fotbal velky.

          • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

            SKS70     před 13 lety 13.04.2011 14:09 |  
            0 0

            Dobrý den,

            nejsou ty řeči o konci Slavie pouze zvláštní forma černého humoru. Já tomu furt nemůžu uvěřit, že by Slavia skončila. Co by tím dosavadní majitel získal? Platil měl představit nového majitele už minulý týden. Co se stalo, že tomu tak není, resp. co je v současné době prvořadým úkolem Platila? Kromě toho, že se skrývá, jak malej kluk. Proč už sakra nevystoupí a neřekne, jak na tom jsme, co je cílem pro příští sezónu - rozpustit to úplně, budem hrát III. ligu, budeme se plácat v I. lize s tím, že budeme s rozpočtem na úrovni ČB či HK? Měly ty dopisy nějakou odezvu? Proč například Strašák něco nesvolá? Já nevím co, ale čekat a nic nedělat, je strašný.

            • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

              Eluin (přítel SN)     před 13 lety 13.04.2011 14:12 |  
              0 0

              Souhlasím, uvidíme, jak to celé dopadne.
              Slavia nezanikne, hrozí "jen" zánik na profesionální úrovni.

            • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

              martyni (přítel SN)     před 13 lety 13.04.2011 15:00 |  
              0 0

              No ja se obavam, ze Platil jen mlzil, to je jasny.. mnohem pravdepodobnejsi varianta odstoupeni Rosena je ta naznacena ve vcerejsim clanku.. tedy ze uz nemel vliv na situaci ve slavii, kvuli staremu majiteli, ne kvuli prichodu noveho..

        • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

          martyni (přítel SN)     před 13 lety 13.04.2011 14:13 |  
          0 0

          Me s prominutim sere, ze slavie takhle zmira v zapomneni, tusi to par fanousku, ktery se o zajimaji, napsali nejake dopisy, ale zadna odezva v mediich, nikdo nebije na poplach, ze hrozi konec slavneho klubu.. preci kdyby se to dostalo do medii a byla by z toho verejna udalost, nerikejte mi, ze se nenajde financni skupina, ktera se dohodne se sisakem i enicem..

          • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

            SKS70     před 13 lety 13.04.2011 14:27 |  
            0 0

            Přesně, navíc kupní cena nemůže být v současné době tak vysoká. Ale každýmu je to šuma fuk. Strašák a jeho boys fandí jak o život a přitom může být cca za dva měsíce konec. To to nikoho nesere? A že Slavia zanikne na "pouze" profesionální bázi. Ono je ještě něco jiného schůdného pro klub takového rozsahu. Já myslím, že nikoli. Pak už je prales. To už se rovnou může sloučit se Šeberovem.

            • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

              Edisni     před 13 lety 13.04.2011 22:10 |  
              0 0

              250M pro Enic + to, co by chtel Sisak, to je docela dost, takze kupni cena muze byt (bohuzel) vysoka. A Slavia uplne nezanikne, uz si na ni brousi zuby Kuka s Belakem.

          • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

            Jiri1     před 13 lety 13.04.2011 14:29 |  
            0 0

            Ja prece netvrdim, ze zanikneme , Ja jasne rikam, ze budeme existovat v nejake podobe dal , ale je jasne, ze situace dobra neni , je celkem jedno jestli nas bude vlastnit Enik, par vykutalencu z Ceske ulicky , nebo Libyjska narodni spolecnost.A verim, ze budeme uspesni, ze proste ta rezignace par jedincu nas nezlomi. Ale take rikam, ze hlavni hra o preziti teprve zacina.

          • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

            Nemo     před 13 lety 13.04.2011 15:49 |  
            0 0

            Ta skupina by se asi i našla. Když se původně začalo spekulovat o novém vlastníku tak PPF skutečně byla ve hře, ale ztroskotalo to nakonec na tom, že chtěli slavii i se stadionem. A tam k dohodě nedošlo. Nevim kdo stojí za e side ale je to dnes jednoznačně jedno z největších zel fotbalové slavie.
            Když Platil před nějakou dobou tvrdil, že je v jednání 5 investorů (sic malých rybek, ale aespoň by bylo na chod klubu) a pak ticho po pěšině. Za chvíli už z toho byli 3, to už se ale nikde neřikalo. Insolvence je skutečně jedna z verzí budoucnosti slavie již delší dobu, mluvil o tom i Platil (neoficialně a ne do medií)

            • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

              travel (přítel SN)     před 13 lety 13.04.2011 16:06 |  
              0 0

              Zdravím Vás Nemo,mám jeden dotaz.Kellnerův zájem o Slavii už je na bodě 0?Ptám se,jelikož z článků v " Česká pozice" to vypadá,že by se v případě zájmu pomoci na Praze 10 Richterovi a spol. dalo dostat i ke stadionu.Jestli o tom něco víte,děkuji za odpověď.

              • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

                Nemo     před 13 lety 14.04.2011 07:43 |  
                0 0

                Jak to vypadá s Kellnerem momentálně to nevím. Se svým zdrojem sem se o tom nějakou dobu nebavil. Ale momentálně bych na to moc nesázel. Faktem je , že tehdy se to vyvíjelo opravdu slibně. Už byla i smlouva o smlouvě budoucí. Platil létal do londýna i angličani byli tady, s těmi zádrhel nebyl. Ztroskotalo to pouze na esidu. Ale bůhví co ještě vyplavalo.

                • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

                  travel (přítel SN)     před 13 lety 14.04.2011 08:41 |  
                  0 0

                  Díky, je to čtení s trpkou příchutí.

                • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

                  martyni (přítel SN)     před 13 lety 14.04.2011 10:24 |  
                  0 0

                  je smutne, ze tuhle nestastnou roli eside pomohl dohrat kuka.. zrejme nastoupil v dobe, kdy se eside sprajcla.. nevim, jestli sve konani domyslel.. aby nepomahal zasadit slavii zasadni ranu..

      • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

        bongor     před 13 lety 13.04.2011 15:04 |  
        0 0

        Zvláště když vidí,že ani proslavený Krejčíř není úplně v pohodě a že ho černoušci dost obtěžujou.Všechno co se děje ve sportu,potažmo ve fotbale přesně kopíruje dění ve společnosti.Krade se nerušeně a když někoho zavřou nebo sejmou,tak je to znamená,že udělal nějakou chybu v partě,někomu něco slíbil a nedal,nebo podobně,nebo neposlechl pokyny.Rozhodně to není aplikací našich zákonů,to by neseděl nikdo.Tedy takhle,seděli by jen ti malozlodějíčci,na ty je třeba si posvítit.Když jsi tak blbej,že ukradneš v samošce čokoládu,dobře ti tak,Copak nevíš jak se má správně krást?nedivil bych se,kdyby za měsíc vyšla reklama"vstupte do našich kursů,jste chudí,my to tak nenecháme,za padesátitisícový poplatek vás naučíme jak na to".

        • Re: Slávistický víkend (9. - 10. 4.) - výsledky

          Jiri1     před 13 lety 13.04.2011 15:13 |  
          0 0

          Ano to je zcela presne napsane , blby je kdyz bilej kun ted sefuje leislative svazu a ma nam pomahat s nasi zachranou, to je stejne jako kdyz Svoboda ze Sparty ma ridit novou ligovou asociaci a e mistopredsedou svazu, kterej se k tomu stavi velmi rezervovane , protoze muze prijit o par desitek milionu , ktere dostava diky sponzorskym smlouvam za ligu.