O Slavii

Slávisté: Ligu dohrajeme!

Hráči i trenér Michal Petrouš včera rázně utnuli spekulace o plánované stávce hráčů, která by vyústila v bojkot dalších ligových utkání. "Ligu dohrajeme, ať se děje co se děje," prohlásil na včerejší tiskovce Stanislav Vlček.

Včera to byla smutná tisková konference. Snad nikoho z novinářů nezajímalo, co hráči říkají na výhru proti Slovácku, vše se točilo okolo finančních problémů a udělení licence. I když situace není růžová, hráči jsou odhodláni bojovat za Slavii alespoň na hřišti. "Zbývá nám jen zachránit ligu, ekonomickou stránku musíme nechat na vedení," řekl Josef Kaufman. Stávku, o které se v médiích spekulovalo, rázně odmítl Stanislav Vlček. "Bavili jsme se o všech variantách, ale stávku jsme zavrhli, ligu dohrajeme, ať se děje co se děje, nastoupíme do všech zápasů." Podobně zareagoval i Lukáš Jarolím. "Bavíme se o situaci, není to nic příjemného, ale nenastoupit do zápasu nemá řádný význam, nepomohlo by nám to." Od hráčů se jedná o vstřícné gesto, od začátku roku neviděli výplatu. "V kabině byly určité náznaky, ale nemám žádné zprávy, že by hráči měli dát nějak najevo svou nespokojenost," potvrdil Vlčkova a Jarolímova slova Michal Petrouš.

Hráči svůj názor vyjádřili včera alespoň připojením se k protestům fanoušků. Kritická situace paradoxně mužstvu pomohla, je jednotnější. "Vidím soudržnost v tréninku i na hřišti. Jde tady o peníze, o budoucnost Slavie, věřím, že zvítězí zdravý rozum a někdo o Slavii bude stát," řekl Petrouš. "Nezbývá nám než doufat, před měsícem jsem si nedovedl představit, že to dojde až tak daleko. Situace je kritická, ale celá kabina doufá, že se vše nějakým způsobem zachrání a příští rok se bude hrát liga," dodal Vlček. Zároveň řekl, že by vyměnil Ligu mistrů i oba tituly za to, aby Slavia přežila. Pozitivní se snaží být Petrouš. "Budu pracovat dokud budu moct, nepřemýšlím, že bysme netrénovali, spíš hráčům říkám, ať věří, že to dobře dopadne."

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávisté: Ligu dohrajeme!

    Viking     před 13 lety 19.04.2011 10:27 |  
    0 0

    Off TOPIC:

    ČSTV, majoritní vlastník Sazky, loni vykázal ztrátu 307 milionů – 10x větší než v roce 2009. Český svaz tělesné výchovy se sype jako domeček z karet. Nereformovatelný mastodont z komunistické éry za jediný rok ztratil majetek v řádu mnoha miliard korun – ten, co zbývá, mu padá na hlavu, přišel o osmdesát tisíc členů, rezervní fond se propadl z 355 na 29 milionů korun, je bez peněz a sympatií. Navíc ho zřejmě čeká exekuce a rozprodej neudržitelných aktiv.

    Hlavní zodpovědnost za současnou situaci ČSTV nesou Pavel Kořan, Tomáš Král, Ivan Hašek, Karel Malý, Vladimír Šimíček, Jan Boháč.

    Kdepak, čistý Ivan. Hlasuje jak mu Hušák přikáže:(

    • Re: Slávisté: Ligu dohrajeme!

      Viking     před 13 lety 19.04.2011 10:27 |  
      0 0

      zdroj: motejlek.com

    • Re: Slávisté: Ligu dohrajeme!

      frolek     před 13 lety 19.04.2011 21:26 |  
      0 0

      já myslim že je spíš Hašek mimo, rozplést tyhle struktury neni sranda. Haškovi bych vinu nedával.