O Slavii

Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

Ve středu 18. ledna se od 19 hodin koná v Edenu další setkání s vedením Slavie, tentokrát na téma finance, marketing a obchod. V článku si můžete přečíst podrobnosti o jeho programu a také pravidla účasti.

Hlavním tématem setkání bude marketing a finanční hospodaření klubu, které budoue prezentovat marketingový a obchodní ředitel Martin Malík a finanční manažer klubu Kamil Kocurek. Pokud máte již nyní otázky týkající se tohoto tématu, pošlete je do pondělí na email kaufnerova@slavistickenoviny.cz. Další možnost pokládat otázky bude samozřejmě na samotném setkání, kde po úvodní prezentaci bude nejdříve prostor na otázky, které zajímají všechny, a poté bude možnost individuální diskuze se zástupci vedení Slavie.

Vedle Martina Malíka a Kamila Kocurka se setkání zúčastní prezident klubu Aleš Řebíček, finanční ředitel Adam Řebíček, ředitelka komunikace Soňa Nouzáková a sportovní ředitel Miroslav Držmíšek, který zodpoví případné otázky týkající se momentální situace hráčského kádru.

Na setkání jsou zváni všichni fanoušci Slavie. Vzhledem k omezené kapacitě prostoru je nutné se předem přihlásit, a to na email kaufnerova@slavistickenoviny.cz. S vaším jménem a příjmením uveďte, zda jste členy slávistického Fanklubu, Odboru přátel nebo držitelé permanentek. Kvůli snadnější organizaci přivítáme, když rovněž do e-mailu uvedete číslo vaší kartičky Odboru přátel či Fanklubu nebo číslo vaší permanentky na Slavii. Děkujeme! Přihlašování probíhá do naplnění kapacity 60 osob anebo do 17. 1. 19:00.

Komentáře (23)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

    mirecek1111     před 12 lety 10.01.2012 18:02 |  
    0 0

    finanční manažer Kocourek, finanční ředitel bráška Řebíčka, vidím že správu peněz máme posychrovanou... hlavně že za sportovní úsek odpodívá vedoucí mužstva.

  2. Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

    petrjir     před 12 lety 10.01.2012 18:55 |  
    0 0

    Na slavistickém webu je zveřejněn seznam hráčů, co nastoupili přípravu za béčko. Zajímavostí je jistě návrat Dembelého, ale i velký seznam odchodů. Jsem mimo pražský fanoušek, takže o kvalitách hráčů v béčku takřka nic nevím, tak bych se chtěl zeptat, kdo jste chodili na jejich zápasy, koho je z odcházejících hráčů škoda a kdo naopak nebyl ani v béčku přínosem. Jen jsem někde četl o Petru Kolaříkovi, že hrál za jihlavskou rezervu velice dobře, tak si ho vzali i do áčka, tak možná jeho, jestli není škoda, pokud Jihlava uplatní opci. Dále vím o Duranskim, ale on měl za béčko i více minut a asi dva góly, tak možná i jeho, zda není škoda? A naopak kdo z hráčů, co zůstali by mohl nakouknout do áčka, díky svým podzimním výkonům? Vím, že tenkrát tu psal něco Quelhar, tak jestli by to nešlo zopakovat. Díky

    • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

      quelhar (admin)     před 12 lety 10.01.2012 19:12 |  
      0 0

      Ja opravdu nejsem expert a jak jsem rikal uz minule, casto jsem se mylil v odhadu hracu, mi "favoriti" se neprosadili a nenapadni hraci to dotahli vysoko...

      Vitam, ze Cervenka by mohl hrat druhou ligu na hostovani bez opce, na podzim mi prisel v becku docela dobry.
      Zarazi me odchod Kucery, ale zrejme na prave zaloze dostali prednost jini (Prosek, Perez). Jinak si myslim, ze odchozich hracu vesmes zadna skoda neni, jeste porad dobiha cistici proces od tech, kteri na acko sanci nemaji. Proc jsme se slitovali nad Duranskim a tri mesice jsme ho nasazovali do becka a jednou i do acka, kdyz o nej stejne zajem nemame, to proste nechapu.

      Vim, ze do acka se vyhledove pocita se Zmrhalem, Cepelak je reprezentant a u nej je to tak nejak automaticke. Perez je zajimavy hrac, ale urcite ne takova hvezda, jaka se z nej dela na diskuzich. Naopak by me velmi prekvapilo, kdyby v becku zustal Cousens...

      • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

        petrjir     před 12 lety 10.01.2012 19:33 |  
        0 0

        Díky za odpověď. A ten Zmrhal je jaký post? Cepelak je pravy obránce? To bude mít těžké přes Nitrianského se prosadit. A Cousens nic moc? A kolik gólů dal za Ovčary se nedá sehnat? Já jsem ho viděl jednou v Pardubicích, když tam hrálo béčko (to byl jediný zápas béčka, co jsem viděl) a byl teda nic moc. Ono tenkrát mně neoslnil vůbec nikdo. A o Kolaříkovi z Jihlavy se nic neví? A z dorostu kromě Hrubeše měl ještě někdo snad nakouknout do áčka a taky nic. Kdo v dorostu je výhledově dobrý? Ptám se z důvodu, že se říká, jak Jarolím mával s talenty, ale on je do sestavy zasazoval (sice ne moc), naopak Straka mně přijde, že s nimi vůbec neumí a může se podělat ze starých.

        • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

          quelhar (admin)     před 12 lety 10.01.2012 19:49 |  
          0 0

          Zmrhal je stredni zaloznik (spis ofenzivni), Cepelak je def. zaloznik/stoper, takova mladsi a vyskove trosku mensi verze Petraka. Cousens ani v tech Ovcarech toho moc nenahral, pokud dobre vim, takze necekam, ze by se tu nejak extra prosadil. Ja o Kolarikovi nic nevim, treba prijde s necim Jiri :o)
          Ten kluk z dorostu, co mel jit do acka, je prave Zmrhal (na podzim hral za becko jen jednou), ale kvuli studiu se to nakonec odlozilo. Na podzim jsem videl dorost U19 jen dvakrat, libil se mi krome brankare Hrubese zaloznik Robert Hruby, ktery taky obcas reprezentuje ve sve vekove kategorii, stejne tak Salasovic.

          • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

            petrjir     před 12 lety 10.01.2012 21:00 |  
            0 0

            Stejně se obávám, že to dopadne jako ve většině případů v minulosti. Na některé hráče je opce (Mareš, Kolařík) a za pár let o nich uslyšíme a u nás šanci nedostanou. Už vůbec ne pod Strakou, který šanci mladým dle mého půl roku nedá (než odejde). Maximálně tak opět Hurka, Petrák. Snad ho ale vedení dotlačí k tomu stavět mladý. Je jasný, že se jen na mladých stavět nedá, ale staří hráči výkonostně nejdou respektem k mladým. Chtělo by to do našich řad nějakou silnou osobnost, bohužel vedení ani neoslovilo D. Jarolíma stím, že si myslí, že chce zůstat v Německu. Přitom byl s ním rozhovor a že by se návratu nebránil, ale že ho Slavia neoslovila. Myslím si, kdyby mu nabídli lepší smlouvu a možnost zahrát si ještě s bratrem by uvítal. Ale třeba se ho dočkáme, až se vrátí jak on, tak jeho otec....

  3. Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

    marek018     před 12 lety 11.01.2012 10:29 |  
    0 0

    redakce, takže kdyby byl položen dotaz na Frejlacha, odpoví mi někdo? že tohle téma mě už dost dlouho žere a rád bych věděl, kdo je pod tím podepsán a zda byl dohnán k odpovědnost.

    • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

      quelhar (admin)     před 12 lety 11.01.2012 10:47 |  
      0 0

      Pokud si dobre vzpominam, tak oficialni verze je takova, ze se koupil Frejlach, ktery v Baniku nekolik mesicu skoro netrenoval, protoze tam netrenoval nikdo, protoze nebyly vyplaty, u nas zacal a bohuzel si obnovil zraneni...

      Tezko cekat, ze se nekdo prizna, ze to podelali pri vstupni prohlidce a hrac vedel ze je zraneny, jen to pred Slavii zatajil a ta na to neprisla.

      • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

        marek018     před 12 lety 11.01.2012 10:50 |  
        0 0

        přesně tak to vidím a dost mě to štve. Dle mě to není žádná hvězda a ještě aby byl půlroku na marodce. K čemu takový hráč je. Navíc si tipnu, že patří mezi ty lépe placené.

        • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

          marek018     před 12 lety 11.01.2012 10:50 |  
          0 0

          a díky za odpověď:-)

        • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

          mirecek1111     před 12 lety 11.01.2012 11:17 |  
          0 0

          Takové věci jsou snad ale v každé smlouvě ošetřeny ne? Jako něco ve smyslu, že je hráč povinnen uvést všehchy důvody proč byl nemohl plnit náležitosti smlouvy. A pokud byl už v té době jasi nepřipravený na zátěž, tak by se to snad dale prokázat. Ale tohle je jedno...nakonec jsou to peníze od řebíčkových dětí, ne naše. At je investuje jak chce..
          Spíš je zajimavé vzpomenout si, jaká reakce na jeho příchod mezi fanoušky panovala a na základě čeho byl jeho příchod kritizován... to už je takové lemplovství, že by si mohli vzít do poradního orgánu někho z fanoušku a byla by to lepší varianta než stavající stav :D Ale já už toho hňupa na sportovním úseku komentovat nebudu. Nestojí to za to.

          Ale zpět k Frejlachovi, pokud jsme dokázali vyhodit hráče na základě toho, že si veřejně stěžoval že si není schopen na základě plnění smlouvy ze strany Slavie opatřit ani základní potraviny k obživě a nebo ted posíláme do prdele Kafmana, tak se snad jde zbavit i Frejlacha ne :)

          • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

            Jiri1     před 12 lety 11.01.2012 12:39 |  
            0 0

            Vite Mirecku nejsem si teda vubec jist, ale je jasne ze u Freilacha neplatime vsechno, co by si vydelal , kdyby byl zdravy , navic si nemyslim, ze je nutny hned rusit smlouvu, problem vidim stejne jako Vy ponekud v ukvapenem uzavreni smlouvy , ale hrac byl defakto zadarmo a protoze mel existencni problemy, tak byl ochoten pri okamzitem podpisu jit dolu. Co se tyce jeho zdravi, myslim ze vsechno ukazuje na to ze by se hoizontu nekolika mesicu mohl dat dohromady, zatimco prognoza Kaufmana nebyla prizniva. Bohuzel mame notnou davku smuly, protoze nam neustale marodi klicovi hraci a nkdo neni schopen rict alspon , jak sdlouho to jeste bude.

            • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

              mirecek1111     před 12 lety 11.01.2012 13:12 |  
              0 0

              4 miliony za přestup + plat, plus fakt že od začátku byly minimálně sporné nejen jeho absolutní fotbalové dovednosti ale i v jaké formě je, když tak dlouho nehrál. No nevím. Když se například podívám kým se posiluje či snaží posilovat Olomouc, která se chce vyhrabat se sestupu v konfrontaci s našimi posilami posledních měsíců, kteří se chceme zase dostat na špičku. Jak říkám, NO NEVÍM..
              Zvláště když v té době byl volný na stejný post dokonce ve stejném klubu Hušbauer. A upozorňuju že nejsem žádný generál po bitvě, já jsem patřil mezi ty co lomili rukama už co se ten přestup rodil a poukazoval spíš na možnost v Hušbauerovi.

              Jinak Kaufmana je mi líto, ten se mi naopak když tedy hrál vcelku zamlouval, sice na beku vypadal jeho projev dost neohrabaně ale s Latkou jsem si ho ve středu dovedl představit. Takže jestli měl další špané vyhlídky co se týká zranění, tak mě to vcelku mrzí a je to skutečně smůla.

              • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

                lassiter     před 12 lety 11.01.2012 13:17 |  
                0 0

                já myslel, že Frejlach je jenom na hostování, nebo ne?

                • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

                  marek018     před 12 lety 11.01.2012 13:23 |  
                  0 0

                  ne, přestup.

              • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

                Jiri1     před 12 lety 11.01.2012 13:25 |  
                0 0

                Vite ,ale ve chvili, kdy jsou tam zdravotni problemy tak tam byva urcite ujednani, ktere hrace tzv zlevnuje a platove , urcite si nemyslim, ze by to bylo tak , ze bere vse , co ma ve smlouve , navic kluby se na tyhle veci rady pojistuji a nas vrchni pojistovatel to urcite zajistil.Ja vidim spis problem v tom, ze je to nase nekonecna smula ci povrchnost se kterou do toho jdeme a to nemluvim jen o tomto lekaskem tymu , ale o vsech , ktere jsem v Slavii poznal, je fak ze podobne problemy maji i jine kluby. A Husbauer , nesel do Sparty za 4 miliony , castka byla vyssi a hrac by asi k nam ani nechtel jit, kdyz mel lano i platovou nabidku , vzdyt jen porovnejte ty platy , u Husbauera je to asi 2.5 milionu rocne , Frejlach se pri vsech bonusech mohl dosta na 60 procent.

              • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

                slamacek (přítel SN)     před 12 lety 11.01.2012 13:27 |  
                0 0

                husbauer je mozna vetsi prislib do budoucna, ale takovych kluku mame dostatek. bylo potreba hrace stredni generace. ja bych se uz dnes ve frejlachovi nerejpal. prejme mu brzke uzdraveni a rychle dostani se do formy kterou jeste nemel. v mladi se o nem take hovorilo jako o nadejnem..

  4. Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

    Viking     před 12 lety 12.01.2012 07:59 |  
    0 0

    Ze Slavie by však mohli odejít i někteří fotbalisté. „První bude asi Martin Hurka. Jeví se velmi dobře, byl vyhlášen druhým nejlepším dorostencem roku 2011, má velký potenciál. Jen potřebuje, aby Slavia šlapala a on mohl vyniknout. Proto chci, aby hráči jako on, Petrák nebo Prošek hráli. Momentálně se naše představa za jeho prodej pohybuje kolem jednoho milionu eur. Ale potenciál tam cítíme mnohem vyšší,“ prozrazuje ředitel Slavie.

    Všechny prodejte, do jednoho. Vždyť ani ten fotbal hrát nemusíme, postavíme si v Edenu velkoobchod s chlastem a ukrajinskýma kurvama a Mr. Tunelář bude nejspokojenější na světě.

    • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

      slamacek (přítel SN)     před 12 lety 12.01.2012 09:34 |  
      0 0

      Platil by nemel vubec vylezat na verejnost

    • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

      bongor     před 12 lety 12.01.2012 09:35 |  
      0 0

      My se tady jako blbečkové dohadujeme,jak sestavíme mužstvo z našich nových odchovanců a soudruh už se nemůže dočkat,jak je pod cenou rozprodá,hlavně aby posílila konkurence.
      Žába na prameni opět zakvákala jedno ze svých mouder.

      • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

        Jiri1     před 12 lety 12.01.2012 10:32 |  
        0 0

        O nem pisu jinde,jen by mi zajimalo,jestli se schazime s vedenim klubu nebo prezidentem republiky,jmena , cisla permice , zakaz vstupu zurnalistu , to mi smrdi na hony vyberem , aby nahodou nedej buh nekdo neco nevynesl, pro ten pripad doporucuji jeste lustraci u BIS.

        • Re: Příští středu další setkání fanoušků s vedením Slavie

          vlk30 (přítel SN)     před 12 lety 18.01.2012 16:29 |  
          0 0

          Jak ohajuji soucasne vedeni,tak toto rozhodnuti na me pusobi jako zavan komunistickych elitarskych zvyku a navic SDS se na tom take dohodlo at jdou do hajzlu na co si chteji hrat ze jsou vetsi Slaviste nez jini. Je me na zvraceni jak by rekl general z cernych baronu.