Fanoušci Slavie

Vytáhnout dresy, pochodem na letnou!

Nejočekávanější zápas jarní části sezóny je tu! Velké derby se tentokrát odehraje na stadionu našeho soupeře. My však vyrážíme v plném počtu! Veškeré informace v článku...

Utkání jara je tu! Zápas dvou nejslavnějších klubů naší země se tentokráte odehraje na stadionu na letné.

Souboj naší Slavie s retardama ze sparty vzbuzuje největší vášně, emoce a zájem celé země. Pro žádného fanouška těchto dvou klubů neexistuje větší zápas.

Zápas se odehraje v ideálním termínu v sobotu 13.4. od 19:15. Víkend, druhý den volno, co více si přát!

Díky tomuto termínu jsme se rozhodli uspořádat zatím největší pochod slávistických fanoušků Prahou!

Sraz na pochod bude v 15:15 u našeho stadionu v Edenu. Před čtvrtou hodinou odpolední vyrazíme směr metro Strašnická. Odtud se tentokráte vydáme pouze do zastávky Muzeum. Od symbolu Prahy, od sochy patrona naší země sv. Václava vyrazíme na Staroměstské náměstí.

Jelikož máme zakázanou jakoukoliv větší choreografii na letné, vytvoříme jí jinde! Na Staroměstském náměstí, kde se objevíme přibližně v 16:45, vytvoříme choreografii, která bude našimi fotografy zvěčněna ze Staroměstské radnice. Zde prosíme všechny o maximální spolupráci, jelikož organizace bude o dost složitější.

Ze Staroměstského náměstí se poté Pařížskou ulicí přesuneme tradičně na Čechův most. Zde proběhne, opět jako tradičně, velká pyroshow, takže pokud i vy máte doma nějakou tu světlici, nenechte ji ležet doma!

Na letné bychom se měli objevit kolem 17:45, tedy dostatečně včas. Po minulých problémech vás žádáme o jediné - nechte na stadion nejprve vpustit buben, megafon a veškeré propriety. Jakmile budou vpuštěny, zaplavme sektor červenou a bílou!

Megafonista a bubeník opět zaujmou pozici na horním ochozu, slávistický kotel však bude v každém sektoru, kde se budou sešívaní nacházet. Jdeme na derby, jdeme hájit naše barvy, proto všichni fandit, jak jen to dovedeme!

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ prosbou je tato: Slávisté, doražte všichni ve slávistických dresech. V sobotu by již mělo být hezké počasí, ale dres jde případně natáhnout i přes bundu.

Rádi bychom vytvořili nový český rekord (agentura Dobrý den potvrdila, že se podobný v naší zemi ještě neuskutečnil) v počtu fanoušků pochodujících městem v klubových dresech.

Fanshop nám vyšel vstříc a dresy k lístkům na derby prodává za pouhých 350 Kč! Pokud tedy někteří dres nemají, pořiďte si ho v této akci. Většina má své dresy jistě doma, proto je tam rozhodně nenechávejte.


Máme nejkrásnější dresy na světě, budeme pochodovat nejkrásnějším městem, dejme je všem občanům na odiv. Věříme, že v dresu dorazí úplně všichni, protože i kdyby se našlo jen pár jedinců bez něj, akce nebude mít takový efekt. Pokud dres náhodou zapomenete, můžete si ho koupit i před pochodem v den zápasu. Fanshop má otevřeno od 10-17!

Dále je ve fanshopu kalendář Tribuny Sever za lidových 50 Kč. Jeho koupí přispějete také na naší kvalitní ultra produkci na derby! Děkujeme

Na akci "všichni v dresech na derby" spojili své síly nejen klub a TS, ale i všechny ostatní fanouškovské organizace, i známé osobnosti ze slávistických řad. Kromě promo videa, které můžete od pátku vidět ZDE přichystal video i jeden z fanoušků a na další, bonusová videa se můžete těšit v průběhu celého příštího týdne!

První várka lístků již byla vyprodána a druhá bude v prodeji celý příští týden na pokladnách v Edenu i ve Fanshopu. Pokud se na vás s lístky nedostane nebo se do Prahy nedostanete, využijte předprodeje na spartě nebo prodeje přes internet (ZDE). Lístky kupujte zejména za bránu blízko slávistického sektoru.

Slávisté, sparta je ve velké formě, náš tým se naopak trápí. My však Slavii nefandíme kvůli výsledkům. Vytvořme hráčům takové prostředí, ve kterém nebudou chtít prohrát jediný souboj. Ukažme celé zemi, že za svým klubem stojíme v každé situaci.

Ať derby na hřišti dopadne jakkoliv, v ulicích a na tribuně nechejme všechno. Ať každý ví, že Slavia nejsou jen úspěchy. Slavia jsme my!

Vytáhnout dresy, jdeme všichni!

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vytáhnout dresy, pochodem na letnou!

    moxi (host)     před 11 lety 20.05.2013 09:47 |  
    0 0

    Lunettes de soleil Ray Ban [www.lunetteraybanpascherfr.net]
    Lunettes de soleil Ray Ban pas cher [www.lunetteraybanpascherfr.net]
    http://www.lunetteraybanpascherfr.net [www.lunetteraybanpascherfr.net]

    Ray Ban pas cher [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    Lunettes Ray Ban pas cher pour homme [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    Lunettes Ray Ban pas cher pour femme [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    http://www.lunettesdesoleilraybanfr.org [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]