Hráči Slavie

Pešír do Blšan

Tomáš Pešír dnes opravdu přestoupil do Blšan, potvrdila se tak naše sobotní informace. Jestli je to pro Slavii dobře, to ukáže až čas.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pešír do Blšan

    Squater     před 22 lety 08.07.2002 20:05 |  
    0 0

    Neví někdo jak to bude s Kozákem, který odešel na roční hostování do Košic... za rok by se měl vrátit, ale to už mu skončí smlouva... najde se někdo dosti informovaný na to, aby mi celou záležitost objasnil?

    • Kozák

      jane (admin)     před 22 lety 09.07.2002 19:01 |  
      0 0

      Pokud chceš vědět, co bude s Kozákem za rok, tak máš jedinou možnost, ke komu si zajít, aby ti to objasnil: ke kartářce... Ale nastíním ti několik možností. Tak ta první - Kozák se zázračně probere, bude skvěle hrát a tudíž o něj Slavia bude mít nadále zájem a nabídne mu prodloužení smlouvy. Druhá - dostane se na hřiště, nebude podávat vynikajicí výkony, Slavie mu třeba prodlouží smlouvu a pošle ho ještě někam na hostování. No a konečně třetí možnost - zůstane na takové úrovni jako teď, smlouva se mu neprodlouží a bude k dispozici zadarmo pro jiné kluby. Jo a nesmím zapomenout ani na další varianty - zraní se, přejede ho auto...
      Co se týče ostatních hráčů, co s nimi bude - to jsou otázky, o kterých rozhoduje trenér Beránek, ne já.

      • Re: Kozák

        Squater     před 22 lety 09.07.2002 21:19 |  
        0 0

        Zajímavý, ještě nevim, kterou z tebou nabízených možností je pro Slavii nejlepší... že by to auto... dík za odpověď

      • Re: Kozák

        (host)     před 22 lety 09.07.2002 22:32 |  
        0 0

        Tato odpoved trochu znevazuje SN. Nektere rozhovory, ktere delate, totiz pusobi velmi dobrym dojmem. Squarter vam mozna chtel naznacit, co by fanousky zajimalo a na co byste se mohli eventuelne optat. Misto toho se ale dockal neprilis vlidne realce. Kdybyste spise rekli: "Pri nejblizsi prilezitosti se na toto zkusime treneru zeptat," tak by to mohl byt pro SN dalsi krucek vpred.

        • hostování etc.

          jane (admin)     před 22 lety 10.07.2002 13:19 |  
          0 0

          Je mi jasný, že ta odpověď nebyla adekvátní, ale co mám odpovědět? V sobotu jsme byli v Blšanech a ptala jsem se trenéra Beránka, kteří hráči půjdou na hostování. Odpověděl mi, že nechce prozrazovat jména, ale řekne alespoň pár klubů, které mají o naše hráče zájem. Takže je snad jasné, že víc nevím, i když by mě to samozřejmě také zajímalo. A za dva dny nato asi nevím více. Až se vrátí hráči ze soustředění z Rakouska, tak se zeptám znovu a bude snad víc jasno. To samé je s Kozákem. To, co s ním bude za rok, prostě nemůže nikdo vědět, ta otázka nemá logiku. Jinak samozřejmě ráda odpovím na dotazy, které mají smysl a na které odpověď budu znát.

      • Re: Kozák

        (host)     před 22 lety 09.07.2002 22:39 |  
        0 0

        A jeste jedna vec. Meli byste vazit toho, ze vas nekteri fandove mozna az trochu precenuji ve vasich znalostech a schopnostech. Tim spise by vas to melo povzbudit ve vasi cinnosti.