Fortuna liga

Slavia zajíždí do Brna

Vinou odloženého zápasu v Plzni jdou nyní zápasy v rychlém sledu. Slávisté mohou zažívat lehké déjà vu z lepších dob, kdy víkendový zápas doplňoval pohárový v týdnu. Tím ligovým je nyní zápas na hřišti Zbrojovky Brno, která je sousedem v tabulce. Zápas opět nepřenáší žádná televize.

Slávistická ofenzivní mašina se zadrhla, mohlo by se při pohledu na výsledek z Plzně říci. Pravdou však je, že slávisté bohužel nemají v současné době kvalitu na to, aby na hřiště vedoucího týmu ligy jeli vůbec s myšlenkou, že se budou aktivně pokoušet o to soupeře přestřílet. Naštěstí Brno není Plzeň, a proto bychom se i od Slavie měli dočkat koukatelnějšího fotbalu jako například v Liberci či v následném zápase doma s Teplicemi. 

Co by slávistům mohlo nahrávat, tak je velmi pravděpodobná absence Zavadila, který se dá s klidným srdcem označit za nejlepšího hráče klubu sídlícího v našem druhém největším městě. Ono si stačí vzpomenout na předchozí vzájemné zápasy, kdy platilo, že Brno se na hřišti prezentovalo podle toho, jak si zrovna v ten určitý moment zápasu tykal Zavadil s formou. Pokud se vrátíme k podzimnímu střetnutí, tak Slavii přinesly nečekanou domácí porážku právě standardky kapitána Zbrojovky.

Jenže pozor, Zavadil chyběl Brnu i v posledním zápase, který Moravané dokázali zvládnout na výbornou - díky srdnatému výkonu v defenzívě a dobře zakončenému brejku v podání Zoubeleho si připsali velmi cenné tři body za vítězství v Teplicích. Šlo již o druhé brněnské vítězství venku v řadě, neboť předtím si Zbrojovka dokázala poradit na hřišti zatím na jaře tragických Českých Budějovic. Co se týče domácích zápasů, tak ten poslední, který se odehrál s Baníkem, příliš fotbalové krásy a záživnosti nepotkal. Zápas bez šancí skončil remízou 0:0. Právě střílení branek na domácím stadiónu je pro Brňany poměrně problematické. Za 10 zápasů jich dali jen 11 a krom extrému v podobě Jihlavy se spolu s dalšími 4 týmy dělí o poslední pozici v této statistice. Za poslední 4 zápasy pak vstřelili jen jednu jedinou branku, Příbrami. Nedá se proto příliš čekat, že by se Zbrojovka odhodlala Slavii nějak od prvních minut přehrávat a diktovat tempo hry. Ze strany domácích půjde pravděpodobně o podobnou strategii jako v posledním zápase v Teplicích. Tedy zahustit střed hřiště a doufat v brejk.

Slavia pak má percentuálně nejhorší úspěšnost přihrávek v celé lize, z čehož mimojiné plyne, že jde rovněž o spíše brejkový tým. Ostatně, většinu vítězství Slavii přinesly právě branky z brejkových situací. Z tohoto pohledu by bylo pro Slavii jistě lepší, kdyby Zbrojovka otevřela hru trochu více. Na stranu druhou však může být v této situaci klíčová postava Levana Kenii.

Slavia v Brně nevyhrává, za posledních 8 sezón se ji to podařilo jen dvakrát. I s ohledem na případné vyhnutí se strachu z boje o záchranu by však bodový zisk, nejlépe samozřejmě plný, bylo velmi vhodné uhrát.

Tip na sestavu: Berkovec - Mikula, Fialka, Bílek, Tamás - Deli, Hrubý - Vukadinovič, Kenia, Zmrhal - Škoda

kurzy bet365: 2.63 - 3.20 - 2.70

Komentáře (104)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia zajíždí do Brna

    Alanor (admin)     před 9 lety 21.03.2015 18:04 |  
    0 0

    Ohledně té statistiky, že Slavia za 8 sezón vyhrála v Brně jen jednou - není to tak, vyhráli jsme tam alespoň 2x. Jedna výhra je 3:2, když J. Černý, Kisel a Jarolím otáčeli z 0:2. A druhá je 1:0 pod Radou při té Juharově ráně ze 40 metrů a kiksu Doležala.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Alanor (admin)     před 9 lety 21.03.2015 18:13 |  
      0 0

      Plus ještě loňská výhra v poháru 1:0 brankou Škody, která nám ale nakonec nebyla nic platná.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        alois_veliky (admin)     před 9 lety 21.03.2015 18:43 |  
        0 0

        Tohle kolo poháru ani nepřipomínej, domácí zápas s Brnem byl jeden z největších hnusů, které jsem v souvislosti se Slavií zažil. Zítra ale věřím ve výhru, už by bylo sakra načase. A pár gólů pro Škoďáka - ať se už konečně dočká té zasloužené nominace do repre.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Dobi     před 9 lety 21.03.2015 18:45 |  
        0 0

        Čo bolo, bolo, terazky musíme bodovať!...
        Hlavně jako odvetu za otočený zápas na podzim v Edenu!

        Všimli jste si, že v základu není ani jeden hráč původem ze Slovenska? Ne, patřím k posledním, kteří by hráče chtěli hodnotit podle etnického původu, ale je to zajímavý poznatek, když vlastně jen dvojkou (nebo trojkou?) je jinak sympaťák Rakovan? Opět říkám, je mi jedno, odkud je kdo, třeba Levan je taky obrovský sympaťák a jistě ani Tamás (jak by řekl Josef Švejk...) nemůže za to, že je Maďar! K tomu Pobřežák Sloňák Deli či Srb Vukadinović... Jen mě to napadlo, že tady byly velké diskuse o přetlaku bratov Slovákov! Pamatujete? V tomto desetiletí třeba Čonka, Juhar, Cicman, Kisel, Rakovan, Dobrotka... Je faktem, že tito hráči nepotřebují tlumočníka (a věřím, že nikdy potřebovat nebudou, ani já jsem se nesmířil s rozdělením Československa stejně jako Jugoslávie...), ale napadlo mě, zda to nebyl jen čísi alibismus...(proč lovit či - nedej Bůh - se učit němčinu, angličtinu nebo ruštinu či francouzštinu?)... Ale pokud za naše barvy v našem nejkrásnější dresu na světě bude do roztrhání těla bojovat třeba Eskymák Franta Jouda, proč ne?

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Betynka58     před 9 lety 21.03.2015 19:34 |  
          0 0

          Mne zase na letošní sestavě zaujala jiná věc: pokud bych hráče rozdělil do tří kategorií: a) odchovanci
          b) ostatní Češi a Slováci
          c) cizinci
          tak zatímco v minulých obdobích dle mého převažovala kategorie b), dnes je zdaleka nejméně zastoupena (ve výše uvedené předpokládané sestavě jen dvěma hráči - Bílkem a Škodou). Jestli je to jen náhoda nebo naznačení nějakého trendu do budoucna, těžko říci.

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            Arutha     před 9 lety 21.03.2015 19:37 |  
            0 0

            Latka taky neni odchovanec

            • Re: Slavia zajíždí do Brna

              Arutha     před 9 lety 21.03.2015 19:38 |  
              0 0

              Latka je vlastně zraněn, moje chyba

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            Maeden (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 20:51 |  
            0 0

            Když se podíváme na celý kádr, pak tu kromě kvalitních cizinců jsou odchovanci nebo dlouholetí slávisté Laty, Piták, Škoda. Zbývá jen Jirka Bílek, věčně zraněný Mičola a Rakovan s údajně sponzorovaným kontraktem.
            Do budoucna je rozhodně dobře, že hodně hrají mladí odchovanci pod smlouvami a ne předdůchodoví hráči nebo frajeři, kterým byla Slavia v podstatě ukradená. Taky to zvýší atraktivitu mládežnických týmů SKS, když z nich povede cesta do ligy. A tím spíš budeme zase produkovat kvalitní hráče pro áčko.

            • Re: Slavia zajíždí do Brna

              vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 21:53 |  
              0 0

              To je sice hezký,ale o titul se s tímto kádrem hrát nedá a to a ani výhledově.Leda že by se investovalo do nadprůměrných hráčů a ti mladí by je vhodně doplnovali.Jenže na to nejsou peníze.

              • Re: Slavia zajíždí do Brna

                PetCC     před 9 lety 22.03.2015 00:52 |  
                0 0

                Hele, když budem druhý, třetí, tak budu zcela spokojen :-)

              • Re: Slavia zajíždí do Brna

                Maeden (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 14:42 |  
                0 0

                Já myslím, že Kenia, Škoda, Zmrhal a Berkovec jsou v naší lize nadprůměrní. Mlaďoši jako Deli, Tamás, Mikula, Hrubý, Fialka můžou být nadprůměrní za pár let. "Doplňovat" znamená "leštit lávku a sbírat minuty", s hraním v základu se to vůbec nedá srovnat. Peníze nejsou, proto je třeba vybírat kvalitu.
                Což se nám poslední rok docela daří, vyložený přehmat byl jen Jakub Petr, to vidím jako velké zlepšení po zástupech (pod)průměrných jako byli Škutka, Bortel, Cicman, Vomáčka, Ritchie, Vošahlík, drahého průměru typu Neves, Lička a charakterově problematických hráčů jako byli Frejlach, Nitrianský, Čonka, Juhar, Pospěch. Fenin je speciální kategorie - drahý sráč.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          bongor     před 9 lety 21.03.2015 21:05 |  
          0 0

          Eskymák Franta Jouda vůbec neexistuje,tak jak by mohl hrát za Slavii?

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            mats     před 9 lety 21.03.2015 21:24 |  
            0 0

            Jenom jestli Dobi nemá nějaký tajný informační zdroje... :-))

            • Re: Slavia zajíždí do Brna

              Dobi     před 9 lety 21.03.2015 22:54 |  
              0 0

              Já jsem chtěl jen říci toto - Eskymák Franta Jouda nikdy na žádné soupisce sice nebyl, ale kdyby ho tam kterýkoliv trenér napsal a věděl by, že bude bojovat, tak proč ne? Určitě by se tato fiktivní figurka flákala méně než takový Nitrianský... Ale stejně by měl na nadcházejícím derby na Spartě smůlu, protože to, co jim pískli za penaltu, to by neustál ani Pelé blahé paměti... Kurvy...

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      tolsimir     před 9 lety 21.03.2015 20:22 |  
      0 0

      mas pravdu, na moji obranu na liga.cz ten zapas chybi, coz jsem si nevsiml, a hlavu ja mam proste deravou. Ale diky

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Alanor (admin)     před 9 lety 21.03.2015 22:25 |  
        0 0

        Chtěl jsem spíše poukázat na to, že Brno až takovou baštou není a že tam jednoznačně musíme jet pro 3 body. ;)

  2. Re: Slavia zajíždí do Brna

    Petr9608     před 9 lety 21.03.2015 20:19 |  
    0 0

    Snad si hráči i s trenérem uvědomují, že tam nejedou bodovat, ale VYHRÁT!

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Borris     před 9 lety 21.03.2015 22:14 |  
      0 0

      Přesně tak, já taky úplně nesnáším tu formulku "chceme bodovat". To je strašně alibistický. Krásně to ponechává zadní vrátka pro remízu. Ale ta je nám k ničemu! My musíme vyhrát! Obzvláště když jsme teď dvakrát po sobě prohráli.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Borris     před 9 lety 21.03.2015 22:14 |  
      0 0

      Přesně tak, já taky úplně nesnáším tu formulku "chceme bodovat". To je strašně alibistický. Krásně to ponechává zadní vrátka pro remízu. Ale ta je nám k ničemu! My musíme vyhrát! Obzvláště když jsme teď dvakrát po sobě prohráli.

  3. Re: Slavia zajíždí do Brna

    Petr9608     před 9 lety 21.03.2015 22:03 |  
    0 0

    89. Dočkal (pen.)

    :-D

    Nejhorší je to, že my za to, že ty Teplice nebudou mít ten bodík, musíme bejt rádi.....

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      goop     před 9 lety 21.03.2015 22:13 |  
      0 0

      Taky jsem si řikal, že by se nám nehodilo, kdyby tepláky bodovaly. Ale tý spartě fakt nedokážu přát ani to, aby nám porážkou Teplic pomohla. Sem se přistih.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Dobi     před 9 lety 21.03.2015 22:15 |  
      0 0

      Já vím, že se na to dívám se na to i svýma severočeskýma očima, ale uvědomme si dvě věci - byť Slavia má ještě teorii na Evropu, tak každý viděl, co se tam dělo!! A co nás asi v příštím zápase venku, který bude u těch podvodníků z toaLetné, což platilo za Rakouska, 1.republiky, nacismu, bolševismu i současné doby, si každý představí. Teplice se zoufale bránily, na víc neměly, ale pokud zápas rozhodne vymyšlená penalta 2 minuty před koncem, tak není o čem mluvit.. Korupce, špína, hajzlovina! A taška mr. Křetínského! Hnus, hnus, hnus!! Pán Bůh není, protože kdyby byl, propadli by se všichni do tunelu na druhou zvaného Blanka!!!

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Dobi     před 9 lety 21.03.2015 22:18 |  
        0 0

        Kurvy, kurvy, kurvy!!! A ještě kecy Váchy!!!

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Vhoo (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 22:24 |  
          0 0

          na druhou stranu kdyby tam ten teplickej útočník běžel dál tak by střílel do prázdný brány ale on se tam raději svalil jako pytel brambor, navíc si nejsem jistý jestli ten gol co sparta dala z ofsajdu byl vážně ofsajd, v záběru nebyl úplně vidět krajní bek, ta penalta je samozřejmě směšná.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        bongor     před 9 lety 21.03.2015 22:36 |  
        0 0

        Každej to Dobi neviděl,divím se Ti,že se ne ty superpodvodníky vydržíš dívat.
        Zaprvé neuměj nic ,za co by stálo se na ně koukat a za druhý nakonec vyhráli po "otevření obálky".Obálková metoda u nás v absurdistánu funguje na jedničku a to je taky jediný co funguje.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Dobi     před 9 lety 21.03.2015 22:44 |  
          0 0

          Bongore, já jsem s tatíkem ještě občas zašel na starou Drožďárnu, dali jsme i na růžku Mostecké pivko (než se pivovar propadl do jámy).. A když jsem viděl, že Tepličky drží bod (ať jak..), tak jsem vydržel. O to více jsem znechucen závěrem!!!

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 22:55 |  
            0 0

            Divím se ti, že na tu zkorumpovanou žumpu jménem český fotbal máš žaludek se dívat, to co se zase dělo ted ve středu u estébáků a dneska na sraltě jenom dokazuje co to je za hnus,btw v jabkách jim to taky jistilo penaltou.Svábová se nám opět vysměje do ksichtu po ní hned disciplinárka.

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            bongor     před 9 lety 22.03.2015 11:24 |  
            0 0

            Ahoj Dobi,taky jsem chodil na Drožďárnu a dokonce zadarmo.Tenkrát tam trénoval nějaký slávista,už si nevzpomenu,když jsme řekli,že jsme muzikanti z Céčka,tak nás vždycky pustili.Ale chodili jsme na gambáč na nádraží,ten byl skvělej.Nevyčítám Ti,že jsi se díval na Tepláky,to chápu.

            • Re: Slavia zajíždí do Brna

              Dobi     před 9 lety 22.03.2015 13:16 |  
              0 0

              Já jsem na staré mostecké pivo nedal dopustit. A ta hospoda u Drožďárny? Sice nějaká pátá nebo šestá cenová skupina, ale hučelo to tam pěkně! I když si člověk tu a tam musel pohladit záda, zda už tam nemá kudlu...
              Pak postavili nový pivovar v Sedlci, ale zapomněli, že potřebuje sklepy. Pokud to chladili uměle, šlo to. Třeba se v Křimově křižovaly vlaky z Chomutova do Vejprt a byla ca. 10 minut pauza. "Bába" už měla roztočeno a vše se stihlo a docela chutnalo. Dnes už není nádraží, vlaky jezdí jen o víkendech v létě a ani ten pivovar už nevaří!

  4. Re: Slavia zajíždí do Brna

    mike-k (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 22:05 |  
    0 0

    ty wole to je kašpar ten Lafata a to jsem ho jako hráče uznával, ale tohle....

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Borris     před 9 lety 21.03.2015 22:10 |  
      0 0

      Jo no, ty rudý buzoly ať si tak stěžujou na to že rozhodčí připískávají Plzni. A ještě to pro jistotu pojistil červenou pro Vachouška. Ty si vůbec nemají s Plzní co vyčítat.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 22:19 |  
        0 0

        Však oni Teplice taky nejsou žádný svatouškové, jakou cestou se dalo jejich nové vedení už naznačil případ "Pecháček". A dnes se jim jen vrátil ten zářez v Edenu ala Zelinka.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Borris     před 9 lety 21.03.2015 22:26 |  
          0 0

          Však mě není líto Teplic, přesně jak říkáš, po tom jak jim sudí pomohl proti nám. Ale Je mi na blití z rumunů, jak se jim zase muselo pomoct. No jo ale chápu, že to přece nemohl Křéťa dopustit, aby na Plzeň ztráceli už sedm bodů ( Plzeň zítra zcela určitě vyhraje ).

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            bongor     před 9 lety 21.03.2015 22:42 |  
            0 0

            Plzeň dělá jen to ,co se naučila u bolševika.Je to něco jako v pokeru,když se dorovnává.Bez toho dorovnání by dotyčnej prohrál vždycky.Takhle má určitou šanci,i když po tom dnešku už ani tomu nevěřím.
            Liga by se měla zrušit,rovnou vyhlásit "mistra" a hrát jenom přáteláky.Už je to opravdu jen šedej hnus.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Pepino44     před 9 lety 21.03.2015 22:36 |  
          0 0

          Já jsem s výsledkem celkem spokojen. Ovšem ta sviňárna je nebetyčná. Plzeň nebo sparta ať si to uhrají sami,pro nás jsou soupeřem Teplice a proto jak výsledek,tak vyloučení Vachouška hraje pro nás. To jsem zvědav,jak to bude obhajovat Damková a nebo,že by to nebyl její kůň? Potom by to byl exemplární trest.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      mike-k (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 22:24 |  
      0 0

      ty dneska perlí. Kluci ukázali charakter. Jdi do hajzlu.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      bhcak     před 9 lety 21.03.2015 22:26 |  
      0 0

      Taky jsem ho bral jako jednoho z těch pár normálních rudejch... A po začátku 2. poločasu jsme si s kamarádem řikali, že se bude hrát tak dlouho, dokud sebou nějakej rumun neplácne ve vápně, ideálně tak okolo 90.minuty, no a co se nestalo :D

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 22:46 |  
        0 0

        No Borrisi, tou Plzní bych si nebyl zas tak jistej, Liberec se herně lepší, ale už je poslední, tzn. má nůž na krku. Při troše štěstí by mohl urvat bod. A ta dnešní letenská komedie nám celkem vyhovuje, stále ztrácíme na páté místo 5 bodů a proti Teplicím máme 2 zápasy k dobru. Strašně moc potřebujeme zítra vyhrát.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Borris     před 9 lety 21.03.2015 23:07 |  
          0 0

          No Láďo to jsi celkem optimista, že Liberci takhle věříš. Já mám ale o ně bohužel docela obavy. Rozhodně jim přeju aby se zachránili. Ale los mají v následujících kolech opravdu těžký.... A Plzeň si je podle mě zítra vychutná. Jediná jejich šance je, zaparkovat tak jako my autobus a modlit se že narozdíl od nás tu nulu ubouchají. Ale uvidíme no. Jinak my zítra vyhrát prostě musíme, plichta bude jednoznačně prohrou. Protože nás dnes přeskočila Jihlava a potřebujeme přeskočit i Příbram s Baníkem + aby nám neuteklo Slovácko s Duklou.

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 21.03.2015 23:36 |  
            0 0

            Borris, já netvrdím, že Plzeň nevyhraje, jen to nevidím tak jednoznačně. Asi to bude o prvním gólu, pokud ho dá Plzeń a Liberec to otevře, tak dostane klidně dardu. Ale pokud nastane jiná situace, tak to bude pořád otevřené. Liberec je v situaci jako štvané zvíře, nemá kam ustoupit, prostě bude hrát "na krev" a uvidí, na co to bude stačit.

            • Re: Slavia zajíždí do Brna

              Mike     před 9 lety 22.03.2015 00:08 |  
              0 0

              V brance poušťák Hroššo, v obraně stárnoucí Erich, zraněný pavelka a vykartovaný defenzivní záložník Sackey, nažhavená Plzeň, penalta na Letný a v zádech rozhodčí tahaný za provázky Dášou a Berbrem. Vychází mi to jako jasná porážka Reichenbergu.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Dobi     před 9 lety 21.03.2015 22:47 |  
        0 0

        Já jsem si i Lafaty vážil. Uměl, nekecal, dával pěkné góly. Ale vše skončilo ve 22:03 21.3.2015.. Stejná kurva jako jeho chlebodárci!

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      slaviator     před 9 lety 21.03.2015 23:05 |  
      0 0

      Lavička s Lafatou byli dlouhodobě ti, co mi ze Sparty fakt nevadili... ale Lafata se tímto zařadil vedle Váchy nebo Štěcha... rumunská šlapka...

  5. Re: Slavia zajíždí do Brna

    AdJap     před 9 lety 21.03.2015 22:24 |  
    0 0

    Tak ta byla přísná na tý Letný :D Lavička to ted zabil - " Hráči ukázali charakter" :D Odpovídající na spartu.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      bongor     před 9 lety 21.03.2015 22:45 |  
      0 0

      Jasně,to je speciální druh charakteru,bez kterýho u nich nikdo nemá šanci.
      Ale on jim to zase nějakej mančaft ze Švédska,Švýcarska nebo Lucemburska spočítá.

  6. Re: Slavia zajíždí do Brna

    jiras     před 9 lety 21.03.2015 22:43 |  
    0 0

    Tak slova "spadlo nám to tam" dostává nový rozměr...

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      bongor     před 9 lety 21.03.2015 22:47 |  
      0 0

      Lafatovi ať postavěj pomník.Je to skutečnej hrdina.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        spino     před 9 lety 21.03.2015 22:55 |  
        0 0

        Nevím jak Lafatovi, ale celkem mě štve že už 7 let od otevření nového Edenu není v jeho blízkosti nikde žádná socha (nebo pomník) nějakého slavného hráče Slavie, přitom jich máme více než Sparta a Dukla dohromady. :(

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Barlblog     před 9 lety 21.03.2015 23:03 |  
          0 0

          A jak zabránit vandalům takovou sochu poškodit? Myslíš, že by nás Baníkovci, Sparťani a jiní ušetřili?

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            slaviator     před 9 lety 21.03.2015 23:07 |  
            0 0

            tak ano, jsou lidi co vylézají na sochu sv.Václava, jsou lidi co ničí sochy na Karlovo mostu... Ale to není argument nějakou sochu nevyrobit...

            • Re: Slavia zajíždí do Brna

              Wulfstan (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 10:29 |  
              0 0

              Na Karlovo mostu? Já teda nevím, možná máte v Praze i nějakej Karlovo most, ale jestli myslíš Karlův most, tak jedině na KARLOVĚ mostě. Játro, přijeď někdy do Karlovo Varů, já tě naučím česky ;-)

            • Re: Slavia zajíždí do Brna

              Nosorozec     před 9 lety 22.03.2015 11:34 |  
              0 0

              Chlape, Karlovo je náměstí, ale most je Karlův!!! :D

  7. Re: Slavia zajíždí do Brna

    spino     před 9 lety 21.03.2015 22:52 |  
    0 0

    Nevíte někdo, co je to za posedlost českých médií, že před KAŽDÝM zápasem Sparty je zmíněno, že v případě když Sparta nevyhraje bude Lavička odvolán? Kdyby se to řešilo třeba v jednom z klíčových zápasů, ale tyhle spekulace já slyším od začátku jarní části před každým zápasem. :D

  8. Re: Slavia zajíždí do Brna

    Barra     před 9 lety 21.03.2015 23:42 |  
    0 0

    Pripad 1

    "Rozhodcim neustale opakuju, ze jakmile hrac pada s rukama nahode, je to jasne filmovani".

    Damkova po zapase Sparta - Plzen z 5.3.2012, http://fotbal.idnes.cz/video-pilar-pujde-na-disciplinarku-filmovani-nesnasim-rekla-damkova-1gk-/fotbalova-videa.aspx?c=A120305_130735_fotbal_mn

    "Takove filmovani, jake predvedl Pilar, opravdu bytostne nesnasim, je to obrovsky nesvar". Chybejici rozhodci byl Libor Kovarik... Pilar dostal pokutu 30tis kc, Kovarik stop na 4 zapasy.

    Pripad 2

    Zapas MB - Jablonec, 22.4.2014

    http://www.denik.cz/fotbal/damkova-jablonec-byl-poskozen-kysela-by-mel-za-filmovani-pykat-20140422.html

    "Po jednani s pravidelnou komisi zvazime podani podnet k disciplinarni komisi, protoze hrac se dle naseho nazoru dopustil poruseni disciplinarniho radu predstiranim nedovoleneho zakroku s umyslem nesportovne ovlivnit rozhodciho ve prech sveho muzstva. Tim doslo i k provineni vuci zasadam fair play", dodala Damkova.

    Chybejici rozhodci byl opet Libor Kovarik...

    Takze Kovarik je vlastne recidivista (s dnesnim zapasem 3x odpiskal filmovanou penaltu) stejne ale jak David Lafata. V prvnim uvedenym clanku je pripomenuto, ze Lafata dostal v minulosti jeste jako hrac Jablonce od DK pokutu ve vysi 30.000 kc, protoze v zapase Jablonec - Zizkov 25.9.2011 nafilmoval penaltu, kterou pak sam promenil. "Lafatovi pomohlo, ze se k tomu postavil jako chlap a priznal, ze to proste zkusil", poznamenal tehdy predseda Golda. Spravne by ted mel ted dostat pokutu a zastavenou cinnost na 1 (nebo vice) zapas(u), stejne jako Jan Chramosta ktery v 2011 v zapase Kromeriz - MB filmoval.

    Nebo ze by si ted na Spartu nedovolili sahnout?

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      bramburek (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 00:13 |  
      0 0

      Chybějící nebo chybující?

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Barra     před 9 lety 22.03.2015 00:20 |  
        0 0

        Slip of the tongue, Bramburku. Chybujici, samozrejme.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Borris     před 9 lety 22.03.2015 03:26 |  
        0 0

        Popravdě řečeno já si myslel, že to chybějící tam je správně :-) myslel jsem si totiž, že to Barra myslí jako tajenku, kde si má člověk dosadit to co chybí :-) a že chybějící tajenka je Libor Kovařík :-)

        Jinak k samotnému článku. Strašně mě zaujala ta pasáž ve které je psáno, že Lafata už jednou filmoval za Jablonec, ale že tehdy se k tomu postavil jako chlap a na disciplinárce se přiznal, že to zkusil. Jenže teď je ve Spartě a tam se tohle už nenosí, tam už platí trošku jinčí zásady :-) takže Lafata po zápase klidně bez skrupulí řekne, že to faul byl a že ho stáhnul. Vidíte všichni ten rozdíl? Čím to je, že vždycky když hráč přijde do Sparty, tak začne hloupnout.....

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Barra     před 9 lety 22.03.2015 07:43 |  
          0 0

          Ahoj Borrisi. Me takova slovni hricka nenapadla, ale mas pravdu. Jinak, stal se zazrak, i nejvice zaujaty a slepy obhajce Sparty, Konecny, tuto etudu Lafaty take odsuzuje.

          http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-jakub-konecny/231334/i-ty-davide-liga-ma-dalsiho-letce-k-pilarovi-se-pridal-lafata.html

          Myslim ze je temer jiste, ze bude pokracovani pred disciplinarkou, jsem take zvedavy na prohlaseni Damkove (ktere mi jinak po atentatu Petrzely chybela, nebo ze bych kritiku Damkove v tomto pripade pak prehlednul?)

          Predpokladam ale, ze Lafata vyvazne jen s pokutou. Presto, ztratit dobre jmeno a jit dal zivotem s nalepkou podvodnik je jeste horsi trest.

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            Kactus     před 9 lety 22.03.2015 10:32 |  
            0 0

            Damkova se do novin prestala vyjadrovat, kdyz si z ni kazdy delal legraci jak obhajovala prehmaty rozhodcich ... hlasky typu "ruka v neprirozenem uhlu", "kontakt tam byl" ... atd

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          alois_veliky (admin)     před 9 lety 22.03.2015 07:47 |  
          0 0

          Když Bican zakopl ve vápně a pískala se penalta, sám si vzal míč a poslal ho k rohovému praporku. Kde jsou ty časy...(samozřejmě si ale ani nedělám iluze, že by se takto dnes zachoval někdo z našich hráčů).

          Ta změna chování u Lafaty je zajímavá, jsem zvědavý, jestli si pod stupňujícím se tlakem "vzpomene", že to vlastně nafilmoval.

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            Barra     před 9 lety 22.03.2015 09:14 |  
            0 0

            Mam pocit, ze Lafata chtel Sparte vratit zpet ty 2 body, o ktere prisla kdyz Lafata v Ostrave nepromenil svoji penaltu. Jen asi nedomyslel, ze se ztrapnil pred celym fotbalovym narodem. Snad jeho umelecke dilo pofede k tomu, ze napriste bude metr pro piskani penalty za fauly na Lafatu o neco prisnejsi. I kdyz, delam si asi blahove iluze.

            • Re: Slavia zajíždí do Brna

              bongor     před 9 lety 22.03.2015 11:50 |  
              0 0

              tak to jsi Barro opravdu bláhový iluzionista.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Betynka58     před 9 lety 22.03.2015 10:08 |  
          0 0

          Jenže když jsem, Borrisi, četl ten pozápasový komentář Lafaty, tak se de facto přiznal, že to přifilmoval ("Cítil jsem, že na mě sáhnul, tak jsem spadnul"). Ne že bych ho chtěl nějak omlouvat, ale upřímně, který hráč by to za dané situace těsně před koncem ve vápně nezkusil? A pořád vidím ohromný rozdíl mezi ním a Kadlecem, který bez skrupulí řekne, že je rád za tři body a že mu je jedno, jak k nim došlo. Holt opravdu inteligentní hoch.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      bongor     před 9 lety 22.03.2015 11:45 |  
      0 0

      Djó tenkrát,to byl ale ještě trám v oku Golda.nyní jsme se ho už úspěšně zbavili a
      tak si můžeme dělat co se nám hodí do krámu.Soudruh Lafata byl sprostě faulován
      protihráčem,který na něho zákeřně fouknul zezadu.Soudruh je zvyklý z letenské šatny a sprch ,chránit si zadní část těla.Proto v pudu sebezáchovy musel upadnout.
      Ruce zvedl,aby neupadnul na hlavu.

  9. Re: Slavia zajíždí do Brna

    slaviator     před 9 lety 21.03.2015 23:51 |  
    0 0

    Nejsmutnější ovšem asi je to, že rozhodčí očividně poškodil předtím Spartu a neuznal ji v 65. minutě regulerní gol... Pískali ofsajd Lafatovi, ale jaksi se někdo z obránců (Vondrášek?) zapomenul vzadu... https://pbs.twimg.com/media/CAptDbfWsAAe163.png:large

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Mike     před 9 lety 21.03.2015 23:56 |  
      0 0

      Zcela v pořádku, ofsajd ani náhodou. Předposlední hráč byl asi o 2 metry blíže k brance než Lafata. Stejná hrubka pomezního jako hlavního při odpískané penaltě.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Mike     před 9 lety 22.03.2015 00:02 |  
        0 0

        Ale stejně na tom nejlepší je, že rozhodčí ani neměli potuchy o tom, že Spartu odmávaným ofsajdem poškodili, aby to jako vykompenzovali tou nafilmovanou penaltou. / Podle mě Jílek minulé kolo na Dukle o půlce věděl z nějakého zdroje, že měl do poločasu odpískat 2 penalty pro Plzeň, tak to pak rychle vykompenzoval tím držením na Rajtorala/.
        Takže Kovařík prostě jen čekal na nějaký okamžik, aby mohl penaltu odpískat.
        Jde o to, jestli je větší sviňárna chyby kompenzovat další chybou, nebo čekat na příležitost a fouknout penaltu, aniž jsem měl potuchu, že jsem před tím něco zvoral.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          slaviator     před 9 lety 22.03.2015 00:13 |  
          0 0

          Souhlas s Jílkem.
          Jinak větší sviňárna je samozřejmě čekat na příležitost a fouknout penaltu aniž bych tušil, že jsem předtím já nebo kolega něco zvoral...

          • Re: Slavia zajíždí do Brna

            th     před 9 lety 22.03.2015 00:31 |  
            0 0

            Kde berete jistotu, že se mu to nedoneslo třeba ze zákulisí/od delegáta skrz vysílačku 4. rozhodčího?

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      rak (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 10:06 |  
      0 0

      Kompenzace špatných rozhodnutí dalšími špatnými je samozřejmě také vždy špatná.
      Nicméně ještě pokud je to vše někdy v polovině zápasu, tak se to dá jakžtakž přijmout, ale v tomto případě ne. Pokud by uznali regulérní gól, možná by Teplice zvýšily aktivitu a třeba vyrovnaly (osobně si myslím, že by spíše dostaly další, ale to je jedno), ale takto v samotném závěru se s tím nedá nic dělat. To opravdu nelze vzít jako kompenzaci, ať bychom jakkoli třeba chtěli. Je to čistý zářez. Nicméně, pro nás to až tak špatné není. My hlavně potřebujeme vyhrát v Brně.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      zeleznik2     před 9 lety 22.03.2015 17:19 |  
      0 0

      To se nechce ani věřit, že by někdo Spartu poškodil, zvláště ne rozhodčí, ale asi si chybu ihned uvědomili, když vymysleli penaltu na Lafatu, proč nám nikdy takhle nepomohou je otázka jiná. Třeba Zmrhalův gól v Plzni nebo penaltový zákrok na Pitáka proti Teplicím. Ale my nejsme zkrátka ani Sparta nebo Plzeň.

  10. Re: Slavia zajíždí do Brna

    VitK     před 9 lety 22.03.2015 09:21 |  
    0 0

    Ubrečená Slavia
    Už se těším, až zase Rudá Bída bude vykřikovat něco o ubrečené Slavii - B. Dočkal: Je škoda, že se bude řešit jen penalta a ne náš výkon. Nějak mi taky chybí chytrý komentář největšího Sparťany Váchy.

    Jinak čekám, že Křéťa zítra vyrazí s aktovkou minimálně na Hrad. Pokud si pamatuji, tak jediný rozdíl mezi pádem Limberského v onom památném zápase a nynější Lafatovou eskapádou bylo to, že Limberský to udělal opravdu dobře a rozhodčí to tehdy opravdu vidět nemusel, zatímco Lafata se kácel jak... Já vlastně ani nevím, k čemu to trapné a špatně zahrané divadýlko přirovnat.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      vavicek     před 9 lety 22.03.2015 10:06 |  
      0 0

      Hlavně mu tam tehdy Jarošík strčil nohu. Tady nic nebylo.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Philliip     před 9 lety 22.03.2015 10:46 |  
        0 0

        Neni nic jednodussiho, nez dodatecne Lafatu potrestat alespon stopkou na 2 zapasy a vyraznou penezitou pokutou. Proc? Jasnym filmovanim zcela ovlivnil vysledek zapasu, boj o titul a jako reprezentant musi hrat fair play vic nez ostatni, jelikoz jde prikladem.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 11:57 |  
          0 0

          Ono se v naší lize hraje fér ?Tomu se snad člověk musí jenom zasmát,další v řadě je fér reprezentant Petržela,ten jde také příkladem.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      lassiter     před 9 lety 22.03.2015 12:30 |  
      0 0

      To, že rozhodčí nepozná nafilmovanou penaltu, se ještě dá někdy pochopit, ale ten asi třímetrový neofsajd Lafaty při neuznaném gólu, tomu těžko nějak rozumět.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        slamacek (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 12:36 |  
        0 0

        byl prilis vzdalenu od mice, to je prece jasne :)

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        no-nick     před 9 lety 22.03.2015 13:51 |  
        0 0

        Pomezniho platila Plzeň a hlavního Sparta?

  11. Re: Slavia zajíždí do Brna

    hamlo1 (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 11:22 |  
    0 0

    taky by se dalo říct, že L. Kovařík píská konzistentně,´.

  12. Re: Slavia zajíždí do Brna

    slamacek (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 12:39 |  
    0 0

    uprimne receno, nevim proc tu resite Spartu a Lafatovo divadelni predstaveni. Ve stredu jsme hrali proti momentalne nejvetsimu zlu, ktere se nam v klidu proachazi po hracich, dovoluji si nadavat behem hry rozhodcimu a tymu kteremu se nemuze vubec ublizit. Tahle mafie, je momentalen dle meho nazoru mnohem horsi, nez nepratele z Letne. bohuzel v prvni trojce neni nikdo komu by se dalo titul prat a tak jako ve volbach. nejmensi zlo, je pro mne rumun. Aby uz konecna sla ta venkovska verbez, tam kam patri.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      bongor     před 9 lety 22.03.2015 13:11 |  
      0 0

      Většinou se slamáčku celkem shodneme,ale v tomhle ne.Úplně zapomínáš,kdo tady
      to svinstvo zavedl a celá desetiletí z něho těží,o kom se to ví,ale má takovou pozici,že ze všeho ladně vybruslí a odnášejí to jenom malé rybičky/viz.případ Ivánek/.
      Žádnej strom neroste do nebe,říkali naši moudří předkové.Tady se našel někdo,kdo jim ukazuje jejich činnost v křivém zrcadle.Vidí sami sebe ,ale v jiných dresech.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Mike     před 9 lety 22.03.2015 14:21 |  
        0 0

        Také s Tebou nesouhlasím. Jak píše kolega Bongor, Chátra celá desetiletí se všem vysmívala, arogance z ní jen čišela. Plzeň tady těží z chybných verdiktů rozhodčích pár let a je jen otázka času, kdy zaplují zpět do středu tabulky. Sparta tady bude strašit na věky. Nechápu, jak nějaký slávista může někdo přát titul Spartě. Pokud nevyhrajeme my, tak ať vyhraje někdo jiný kromě Sparty.
        Pokud tohle nestačilo, tak stačí dnešní rozhovor ve Sportu s potetovaným a vymaštěným Kadlecem- ,, Jak jsme vyhráli, mě nezajímá, a penalta byla, protože ji rozhodčí odpískal."
        Může někdo po těchto slovech přát Spartě titul ?

  13. Re: Slavia zajíždí do Brna

    zeleznik2     před 9 lety 22.03.2015 12:48 |  
    0 0

    Těžký soupeř, Brno jen jeden bod za námi, pokud uspějeme, opět se posuneme v tabulce výše, v případě neúspěchu další propad, v Brně se nám dlouhodobě nedaří, takže je na čase to zlomit, navíc Brno u nás 3:1 vyhrálo, tak máme co odplácet. S Berkym v brance očekávám nulu, Zmrhy nebo Škoďák by to mohli vepředu utrhnout. Penaltu jako včera Sparta v 89 neočekávám, musíme si tedy pomoci sami. Jinak druhý zápas po sobě, co není v TV, ikdyž původně, jsme měli být ze šesti zápasů, šestkrát v tv.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      jarodo57     před 9 lety 22.03.2015 13:47 |  
      0 0

      Já jsem vsadil ,že dá Škoda gól.jestli bude vítězný? Chce se mi věřit.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        zeleznik2     před 9 lety 22.03.2015 17:15 |  
        0 0

        Taky v to doufám, krom něj a Zmrhala asi nikdo jiný dát gól neumí.

  14. Re: Slavia zajíždí do Brna

    Maeden (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 13:34 |  
    0 0

    Zeptám se naivně - taková ta nesmlouvavá kampaň proti nesportovnímu chování, která slavně začala distancem pro Jardu Černého za nafilmovaný přímák z 25 m, tak ta předpokládám tímto případem také skončila, že? :)
    Ale vlastně jsem za to rád - díky Lafatově komedii se o něco zvýšila pravděpodobnost potrestání Petržely.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Pepino44     před 9 lety 22.03.2015 14:25 |  
      0 0

      Tak já si nejsem vědom toho,co by nám opožděné potrestání sviňárny Petržely přineslo. Nám to nijak nepomůže, naopak v případě potrestání Petržely to může pomoci našim potenciálním soupeřům se kterými by oslabená Plzeň hrála. Jak jsem již psal jinde,souboj o titul jde mimo nás a protože nemám rád ani jedno mužstvo z první trojky,je mi podstatně jedno,kdo vyhraje. Samozřejmě taková sviňárna,co provedl Petržela by se měla potrestat,ale již přímo v zápase aby poškozené mužstvo z toho mělo nějakou výhodu. Dodatečným potrestáním se z toho stává nevýhoda.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Maeden (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 15:02 |  
        0 0

        Já kromě toho, že jsem slávista, jsem taky příznivec fér fotbalu. Takže potrestání zákeřného šmejda uvítám bez ohledu na to, že z toho Slavia nic mít nebude. Souboj o titul je mi taky ukradený.

  15. Sparta

    Mike     před 9 lety 22.03.2015 14:22 |  
    0 0

    Ještě se vrátím několika slovy k výše uvedeným názorům, že raději přát titul Spartě, než protežované Plzni. Chátra celá desetiletí se všem vysmívala, arogance z ní jen čišela. Plzeň tady těží z chybných verdiktů rozhodčích pár let a je jen otázka času, kdy zaplují zpět do středu tabulky. Sparta tady bude strašit na věky. Nechápu, jak nějaký slávista může někdo přát titul Spartě. Pokud nevyhrajeme my, tak ať vyhraje někdo jiný kromě Sparty.
    Pokud tohle nestačilo, tak stačí dnešní rozhovor ve Sportu s potetovaným a vymaštěným Kadlecem- ,, Jak jsme vyhráli, mě nezajímá, a penalta byla, protože ji rozhodčí odpískal."
    Může někdo po těchto slovech přát Spartě titul ?

    • Re: Sparta

      Borris     před 9 lety 22.03.2015 15:41 |  
      0 0

      Podepisuju v plném rozsahu! Líp bych to nenapsal. A přesně jak psal ještě Bongor, ty hajzlové sparťanský teď jen dostávají zpátky to, co oni praktikovali celá léta. Nemluvě o tom, že oni si rozhodně ani teď nemůžou na nepřízeň sudích stěžovat. Popravdě řečeno, také nechápu jak nějaký slávista může přát titul rumunům. Ať ho vyhraje kdokoliv, jen ne rumuni.

      • Re: Sparta

        Betynka58     před 9 lety 22.03.2015 16:52 |  
        0 0

        Ale slamacek přeci vůbec nepsal, že by jim přál titul. On napsal, že by ho Plzni přál ještě míň, což je dost podstatný rozdíl. Upřímně řečeno, tenhle západočeský provinční klub dělá vše pro to, aby na něj bylo čím dál víc lidí alergických, a přiznám se, patřím mezi ně. Už se nemohu dočkat, až za pár let zmizí opět v podprůměru ligového pelotonu, kam historicky patří. Jako příznivec starých dobrých pořádků jen přivítám, až se to o titul (ve férovém boji) opět budou rozdávat Slavia se Spartou.

        • Re: Sparta

          bongor     před 9 lety 22.03.2015 19:21 |  
          0 0

          To by se mi taky líbilo.Jenže Sparta Praha už řadu let nehraje a její dobré jméno pouze převzala parta kazikopů,které zcela správně říkáme sralta.Ti jen nadále kazí jméno druhého největšího mančaftu české fotbalové historie i když s pravou Spartou,klubem Vlasty Buriana a dalších velikánů kultury a sportu mají společného jen moc málo.

  16. Re: Slavia zajíždí do Brna

    Pepino44     před 9 lety 22.03.2015 17:01 |  
    0 0

    Sestava Slávie na Brno podle oficciálek -

    Sestava Slavie: Berkovec - Mikula, Bílek, Fialka, Tamás - Hrubý, Deli - Prošek, Kenia, Zmrhal - Škoda

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Nosorozec     před 9 lety 22.03.2015 17:06 |  
      0 0

      Takže Prošek dostal pro tentokrát důvěru v základní sestavě před Vukadinovičem

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Nosorozec     před 9 lety 22.03.2015 17:10 |  
      0 0

      Jinak pro zajímavost; v základní sestavě dneska 6 odchovanců. Tzn. víc než půlku základní sestavy tvořej odchovanci. :)

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        bongor     před 9 lety 22.03.2015 19:28 |  
        0 0

        Byla by paráda,kdyby tvořili odchovanci třeba i 100 procent sestavy.Jenže ten současný stav beru spíš jako z nouze ctnost.Zapomněli jsme na naši mantru,že
        bez nového bohatého majitele se moc daleko nehneme,chybí tam špičková osa a ta něco stojí.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      zeleznik2     před 9 lety 22.03.2015 17:14 |  
      0 0

      O chvíli si mne předešel, Prošek v základu pro mne trochu překvapivé, ale vzhledem k výkonu Vukadinoviče v Plzni pochopitelné.

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        Nosorozec     před 9 lety 22.03.2015 17:16 |  
        0 0

        Prošek mě tuhle sezonu svými výkony zatim nijak nepřesvědčil, ale pokud se mu začne dařit, budu jenom rád.

  17. Re: Slavia zajíždí do Brna

    Nosorozec     před 9 lety 22.03.2015 17:15 |  
    0 0

    Docela mě překvapuje, že neni ani na lavičce Kodr, takže nemáme žádnýho stopera na vystřídání. Beránek asi počítá s tim, že v případě potřeby by stáhnul na stopera Deliho a na hřiště poslal Baeze na DZ.

  18. Re: Slavia zajíždí do Brna

    zeleznik2     před 9 lety 22.03.2015 17:22 |  
    0 0

    Tak Plzeň přidala druhý gól, takže vypadá to, že si vezme zpět pěti bodový náskok. Zajímavý bude i souboj Bohemky s Duklou, protože Klokani nás za týden čekají doma.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 17:30 |  
      0 0

      Docela by nám bodlo, kdyby se na Julisce hodně žlutilo, klokani mají v ohrožení 5 hráčů - Elvis Bratanovič, Lukáš Pauschek, Jakub Rada, Radek Šírl a Michal Šmíd.

    • Re: Slavia zajíždí do Brna

      Ravik     před 9 lety 22.03.2015 17:30 |  
      0 0

      za 14 dní, je repre pauza

      • Re: Slavia zajíždí do Brna

        bongor     před 9 lety 22.03.2015 19:24 |  
        0 0

        No tak bez Škodovky toho moc neuhrajem ani proti těm vačnatcům.To je náš rozdílový hráč a osa s Keniou a Zmrhalem bude zneškodněna.Modleme se,ať se Milan
        přes reprepauzu uzdraví,jink to vidím černě.

        • Re: Slavia zajíždí do Brna

          Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 22.03.2015 20:11 |  
          0 0

          Musíme je doma udělat, jinak se zas vezeme. Viděl jsi ten zákrok na Škodu, ostrej likvidační faul ze zadu přes achilovky, za to se dřív vylučovalo a ten zmetek Bílek nedal ani žlutou.