Rozhovory

Rozhovor s Pavlem Novotným

Je tomu už skoro rok, přesně 11. 9., kdy se naposledy objevil v mistrovském zápase Pavel Novotný. Od té doby ho provázela kupa zranění, rozehrávat se začal až nedávno, nastoupil několikrát za béčko. V Teplicích se dostal opět na trávník, střídal zraněného Bejbla.

Jak hodnotíš svůj pobyt na hřišti? Moc pozitivně asi ne, bylo tam několik chyb z tvé strany. Měli jsem hodně zraněných hráčů, musel jsem jet s áčkem. Honza Suchopárek měl střevní potíže, Radek Bejbl byl zraněný, tak jsem musel jít na hřiště. Jsem rád, že se vyhrálo, že jsem si zahrál, ale rok mé pauzy je hodně znát, potřebuji se rozehrát, a? už za béčko nebo v přátelácích. Do formy mám dost daleko. Takže se zatím cítíš jen na lavičku? Prostě jsme neměli obránce a musel jsem tam jít, ale musím ještě shodit nějaká kila, potrénovat a hrát. Na levé straně obrany asi nemáš moc šancí nastupovat, nebo? tento post okupuje výborný Tomáš Hrdlička. To se uvidí časem, můžu nastupovat kdekoliv. Kluci hrajou dobře, není potřeba do sestavy zasahovat.Po roce se vracím do velkého fotbalu, přeju si, a? mi vydrží zdraví a to ostatní už se uvidí. Takže jsi schopen hrát i ve středu obrany a napravo? Kam mě trenér postaví, tak tam můžu zahrát, takže i ve středu a napravo v obraně. Ale vše záleží na tom, jak se budu cítit a jakou budu mít formu. Myslíš, že už si vystřídal všechna zranění nebo ti ještě nějaká hrozí? (smích) Určitě by se ještě něco našlo, ale já doufám, že už mě nic nepotká.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Pavlem Novotným

    (host)     před 22 lety 28.08.2002 11:25 |  
    0 0

    No v Teplicích hrál fakt hrozně. Doufám, že v Příbrami už nenastoupí. Vždy? takový Honza Suchopárek je přece mnohem lepší.

    • Re: Rozhovor s Pavlem Novotným

      (host)     před 22 lety 28.08.2002 15:25 |  
      0 0

      Asi tak i kustod Petrák je přece mnohem lepší.

    • Re: Rozhovor s Pavlem Novotným

      Richi (admin)     před 22 lety 28.08.2002 22:58 |  
      0 0

      No tak Suchoparek v Pribrami nebyl o moc lepsi nez Novotny!

  2. Re: Rozhovor s Pavlem Novotným

    (host)     před 22 lety 29.08.2002 13:42 |  
    0 0

    Památný komentář F. Ringo čecha na stařičké čestné tribuně: " Existuje tolik sportů, proč ten Novotný musí hrát zrovna fotbal" myslím celkem vystihuje situaci. A navíc je to podrazácká svině.

  3. Re: Rozhovor s Pavlem Novotným

    jane (admin)     před 22 lety 30.08.2002 13:15 |  
    0 0

    Pavlovi se zápas opravdu nepovedl, ale chtěla bych vidět vás, co ho kritizujete, jak byste po roce pauzy hráli. Jinak ohledně názorů, že je Pavel kopyto a ve Slavii nemá co dělat - myslím, že tým Beránek, Trávník, říčka je natolik zkušený, že pokud by Pavlovi nevěřili, tak už by byl dávno na nějakém hostování či prodán.