Fortuna liga

Pravděpodobná sestava proti Příbrami

Oproti poslednímu zápasu nastane určitě několik změn, některé jsou vynucené zraněním. Velký návrat pravděpodobně čeká Suchopárka, který by po delší době měl nastoupit v základu.

Brankář:
Tady je to v podstatě jisté, chytat by měl černý.

Obrana:
Pravá strana je jistá, zde nastoupí Lukáš Došek.
Ve středu obrany je místo pro Adama Petrouše, v posledních zápasech s ním nastupoval Radek Bejbl, ten se bohužel v posledním zápase zranil a nebude k dispozici. na tréninku pouze posiloval s medicimbalem. Proto na tomto místu nastoupí Jan Suchopárek. Nabízí se ještě možnost Šilhavého, ale sám potvrdil, že to ještě není na základní sestavu, jelikož je po nemoci.
Na levé straně pravděpodobně nastoupí Tomáš Hrdlička, i když před pár dny začal s tréninkem po nemoci.

Záloha:
Zde je to asi nejkomplikovanější, jisté jsou pouze dvě místa a to pro Richarda Dostálka a Patrika Gedeona.
Na levé straně asi nastoupí Skácel. Ze začátku tréninku to vypadalo na Kuchaře, protože se pohyboval ve skupince, která by měla být v základu, jenže pak se vyměnil se Skácelem. Po tréninku jsme se Kuchaře ptali a on nám sám řekl, že pravděpodobně v základu nenastoupí!
Na pravou stranu se nabízejí dvě možnosti, první je Piták a druhá Kučera. Pro Kučeru hraje fakt, že příbramský tým zná a mohl by na ně platit. To je tedy jediné nejasté místo v sestavě.

Útok:
Zde je to v podstatě také jisté, i když v posledním zápase dal gól Adauto, ale na základní sestavu to ještě nebude, takže zde nastoupí Štěpán Vachoušek a Tomáš Došek.

Sestava:
černý - L.Došek, Suchopárek, Petrouš, Hrdlička - Kučera (Piták), Dostálek, Gedeon, Skácel - T.Došek, Vachoušek.

Se Slavií již netrénoval Patrik Ježek a jelikož říkal, že do středy chce mít jasno, tak asi vrcholí aktivita manažerů o jeho angažování. Nabídku má ze Španělska, ze Slavie a z Bohemky.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)