Hráči Slavie

Vzal číslo 99, ale Gretzkého nezná. Chci být užitečný, říká Van Kessel

Na zádech bude mít nezvyklé číslo 99. Ale slavný hokejista Wayne Gretzky ho neinspiroval, protože hokej v Nizozemsku není zrovna nejpopulárnějším sportem. Také by však chtěl dávat spoustu gólů.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vzal číslo 99, ale Gretzkého nezná. Chci být užitečný, říká Van Kessel

    JS (přítel SN)     před 8 lety 19.07.2016 11:56 |  
    0 5

    Musím říct, že tahle „italská móda“ (ale ono je to i v jiných ligách) mi přijde poněkud zvláštní. Hokejová čísla jsem měl vždy zaškatulkovaná u hokeje a ne fotbalu. Ale časy se mění, že. Akorát nechápu, proč když přijde do klubu legenda, jako Švento, tak mu okamžitě Bořil (nebo kdo má to jeho číslo) tu osmnáctku neuvolní.
    A Mingazov, který celou přípravu odehrál s 16, v Jablkách měl 13, tak teď Ginovi tu devítku taky nedá... A celý tenhle „číslovací bordel“ odstartoval v zimě Železník, který si na hrot vzal obráncovskou dvojku. Jó, kde jsou ty doby, kdy na hřišti běhali hráči 1–11.

    • Re: Vzal číslo 99, ale Gretzkého nezná. Chci být užitečný, říká Van Kessel

      stromovous (přítel SN)     před 8 lety 19.07.2016 12:46 |  
      0 0

      S tou "obráncovskou dvojkou" prrr. :-) Já taky hrával na hrotu s číslem 2 na zádech.

    • Re: Vzal číslo 99, ale Gretzkého nezná. Chci být užitečný, říká Van Kessel

      Travinho     před 8 lety 19.07.2016 13:15 |  
      0 0

      U Šventa to chápu, ale co jsem pochopil z rozhovoru, taky na tom číslu nějak nelpěl. Proč by měl Mingazov pouštět číslo Van Kesselovi mi uniká.

    • Re: Vzal číslo 99, ale Gretzkého nezná. Chci být užitečný, říká Van Kessel

      afro     před 8 lety 19.07.2016 13:54 |  
      0 0

      Moc nesouhlasím s tím, že by měl Bořil přenechávat číslo Šventovi (Budoucí kapitán se bude zříkat čísla řadovému hráči? :-))) . Nejsou to snad malé děti, aby kvůli nedostupnosti čísla bylo nějaký haló. Ale Železník na hrotu s dvojkou je šílenost nebo chcete-li korektně velký nezvyk. Ovšem nečekám, že nás to bude nějak výrazně tuto sezónu vzrušovat...

  2. Re: Vzal číslo 99, ale Gretzkého nezná. Chci být užitečný, říká Van Kessel

    travel (přítel SN)     před 8 lety 19.07.2016 16:21 |  
    0 0

    Nesouvisí to s tímto článkem,tak mi to asi přesunete,přesto to napíši sem.Nevíte někdo ,zda bude rozlučka s Latkou (něco podobného jako s Vaniakem)? Jistě si to zaslouží.

  3. Re: Vzal číslo 99, ale Gretzkého nezná. Chci být užitečný, říká Van Kessel

    jarmik     před 8 lety 20.07.2016 09:44 |  
    1 0

    Čísla na dresech mě nikdy nevzrušovala a vlastně vůbec nezajímala. Hráče, kteří mě zajímali, jsem vždy poznal podle vzhledu a pohybu, i v televizi, což se samozřejmě týká všech hráčů Slavie. Ani v současné chvíli nemám představu o číslech našich hráčů, vidím je každou chvíli, ale nepřikládám jim žádnou váhu, takže tyto informace opakovaně mizí z mé dočasné paměti. Zajímá mě hra našich hráčů, jejich fyzické a psychické kvality, stálé i aktuální, jejich vztahy, dokonce i jejich životy (sociální sítě), ale jejich čísla, ty vem čert...