Hráči Slavie

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: PĚT útočníků Slavie: Van Kessel má jistotu, Železník bez šance

    Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 19.07.2016 20:40 |  
    0 0

    Nevím, proč by měl být Železník bez šance, až se samozřejmě uzdraví. Navíc bych v domácích zápasech stavěl Van Kessela na pravého halva a samozřejmě plus dva útočníci. Tak můžeme hrát maximálně ofenzívně.

    • Re: PĚT útočníků Slavie: Van Kessel má jistotu, Železník bez šance

      Mirek15     před 8 lety 20.07.2016 14:08 |  
      0 0

      Tak bez šance asi ne, ale každopádně to bude mít celmi těžké-jestli budeme hrát na jednoho klasického hrota, tak bude mít co dělat, aby se dostal výše než na pozici 4. útočníka (počítám-li s van Kesselem na křídlo). Popravdě mě spíš mrzí, že se asi bude obtížně prosazovat van Buren. V přípravě mě docela zaujal a mohl být první volbou minimálně pro hru do plných (přijde mi na ni typologicky lepší než Mešanovič). Tím, že Škoda nakonec zůstal, se Mickovy šance podstatně zmenšily. Doufám, že dostane aspoň nějakou šanci se předvést-jsem na něj docela zvědavý.

  2. Pět útočníků Slavie : Van Kessel má jistotu, Železník bez šance ?

    houston (přítel SN)     před 8 lety 19.07.2016 21:23 |  
    2 0

    Proč bez šance ? Ještě může dokázat, proč byl do týmu přibrán. Není možný odepisovat nikoho bez toho, aniž by dostal potřebnou možnost se ukázat. A zrovna on těch příležitostí moc neměl.

  3. Re: PĚT útočníků Slavie: Van Kessel má jistotu, Železník bez šance

    malan (přítel SN)     před 8 lety 19.07.2016 23:10 |  
    1 1

    Byl by to zázrak kdyby se prosadil přes současné útočníky (herní manko, fyzička, psychika atd.). Bude lepší poslat sparťana v zimě na hostování zpátky do Zlína.

  4. Re: PĚT útočníků Slavie: Van Kessel má jistotu, Železník bez šance

    JS (přítel SN)     před 8 lety 19.07.2016 23:36 |  
    1 1

    To jsou cancy, číst to znamená ztrácet s tím čas. Van Kessel prý zdaleka převyšuje českou ligu. Zaprvé tu ani nehrál, zadruhé ho vidím spíš na křídle, než na hrotu.