Archiv aktualit

  • Archiv

    V brance Slavie se objevil Michal Václavík, Honza Suchopárek naskočil do zálohy a v dresu hostů se představil exslávista Karel Vácha.

  • Multimédia

    U několika lidí se objevil problém, že sms z online přenosu nechodily. Přišly jen na začátku a potom už ne. Proto bych Vás chtěl poprosit, tak aby ten, kdo měl problém, my poslal mail, sms či napsal sem komentář a řekl mi tyto údaje: 1) na jakou adresu si to necháváte zasílat (mail, mobilní mail) 2) pokud na mobilní mail, tak zda máte click, mujoskar, t-mobil nebo číselný mail. Myslím si, že problém bude asi u lidí, co maj číselný mobilní email, ale to se uvidí, až co mi napíšete. Chtěl bych to vyřešit.

  • Info o SN

    V Mouscron byl na zápase náš externí spolupracovník jeferson. Až se vrátí domů, což bude v sobotu, tak se můžete těšit na reportáž ze zápasu a i cesty. Dále po zápase zastihl několik hráčů a lidí z vedení a udělal s nimi rozhovory. A jsou to tito lidé: Vrba, Beránek, černý, Václavík, Trávník, Petrouš, Pitáka a Bejbl. Jak už jsem řekl, jeferson se vrací až v sobotu, takže na netu se to objeví až večer.

  • Evropská liga

    Po zápase v Mouscron si vezeme nadějný výsledek 2:2, mohlo to být ale lepší, vedli jsme již 2:0 a vyrovnávací branka padla z penalty po faulu Bejbla na Mpenzu, který za to dostal červenou kartu!

  • O Slavii

    Karel Piták dostal stop na jedno utkání za červenou kartu z českých Budějovic, tím tedy přijde o derby.

  • Archiv

    V přípravném utkání se slávistická rezerva střetla s týmem Kolína, který se nachází v tabulce čFL o pět příček pod Slavií.

  • O Slavii

    Chci vsem podekovat za hlasy pro Maxiplakat Slavie,dnes bylo ukonceno hlasovani..Adauto i Slavia celkem presvedcive vyhrali, oba asi o 200 hlasu..Hattrick by mel vyjit za 16 dni,ale radsi pak jeste par dni pockejte,abyste nekoupili stary cislo,kde je na plakatu Sparta..mel by stat tak okolo 50 Kc a vsem doporucuju si ho koupit.

  • O Slavii

    Na fotbal.cz a idnes.cz se objevily články k pohárovému zápasu mezi Mouscron a Slavií. Přečíst si je můžete zde a zde.

  • Multimédia

    Rozhodl jsem se, že zítra budu vysílat online SMS přenos ze zápasu poháru UEFA Mouscron - Slavia. Důvod je ten, že to nedávají nikde v televizi a tento zápas bude důležitý, proto chci poskytnout možnost lidem, kteří zítra nebudou moci sledovat online přenos na internetu. Proto, kdo chcete dostávat SMS, musíte být přihlášen v SMS infu v rubrice "O Slavii". Zkontrolujte si, zda tam máte správně vyplněn mobilní email!! Zítra mezi 19:00-19:30 pošlu testovací SMS a pokud nepřijde, tak je někde problém a doporučoval bych se na mě obrátit. V té době budu buď na internetu nebo na mobilu - 0777/302302. Snad jsem Vás touto zprávou potěšil.