Archiv aktualit

  • Fanoušci Slavie

    Na dnešní besedě, jejíž téma bylo orientováno na zákulisí losování a průběh evropských pohárů, jsme se mimo jiné dozvěděli, kdo ze slávistů se bojí létat letadlem a jak hráči při venkovních utkáních tráví svůj volný čas.

  • Archiv

    Pro všechny věrné z Poděbrad a okolí pořádám autobusový zájezd na odvetu 1.kola poháru UEFA na náš souboj s Moucronem. Bližší informace v mé prodejně: KING SPORT PUMA = Kolín Mostní 554, nebo na pobočce FORTUNY = PODěBRADY Jiřího nám.4 , popř.na tel. 602 27 19 27 *** E-Mail: karelfrana@quick.cz

  • O Slavii

    Vyzýváme všechny fanoušky Slavie, kteří půjdou na odvetný zápas poháru UEFA proti Mouscron, aby si s sebou vzali na stadion PRSKAVKU! Chtěli bychom, aby na začátku zápasu celý stadion zapálil prskavky. Pokud se všichni zapojíte, bude to mít efekt a byl by to krásný efekt!!

  • Fortuna liga

    Dnešní pražské derby dopadlo tak, jak si nikdo nepřál, tj. bezbrankovou remízou. Navíc škaredé počasí jen symbolizovalo to, co nám obě mužstva na Strahově předvedla...

  • Rozhovory

    První derby po návratu do červenobílého dresu dnes odehrál Radek Bejbl. Po zápase zhodnotil kvalitu soupeře i celého utkání.

  • O Slavii

    Zítra nás všechny čeká fotbalový svátek - 256. pražské derby Slavia vs. Sparta. Hraje se od 17h na Strahově. Tento termín bohužel výrazně snižuje potenciální návštěvu fanoušků, ale přesto doufám v zaplněné tribuny. Možná můžeme očekávat nějaké zajímavé změny v sestavě, protože dnešní trénink sešívaných v Edenu byl uzavřen. Necháme se překvapit.

  • Rozhovory

    Přinášíme vám slíbené rozhovory, které jsem dělal ve čtvrtek po zápase. Dozvíte se: Jak hráči a trenéři zhodnotili zápas, jaká je situace před derby a mnoho dalšího.

  • Můj příběh

    Slávistické noviny byli se Slavií i v Belgii! Popsání atmosféry, stadionu a vůbec všeho potřebného se dočtete v reportáži ...

  • Fanoušci Slavie

    V pondělí po derby se bude konat beseda v hotelu Slavie v Edenu, kde se opět bude moci rozebrat dané utkání, ale i další věci kolem Slavie. Začátek by měl být kolem 20 hodiny, účast přislíbil již Patrik Gedeon. Měl by též přijít i někdo z realizačního týmu a vedení, pravděpodobně Jirka Vrba. A nezapomeňte, že již ve čtvrtek 26.9. se bude konat pravidelná beseda, více zde.