Rozhovory

Rozhovor s Richardem Dostálkem

Kapitán by měl v kritických chvílích mužstvo podržet a jít příkladem. To se však dnes Richardu Dostálkovi nedařilo, podal matný výkon - stejně jako ostatní.

Jak bys popsal to, co jste dnes předvedli na hřišti? Vítězství se narodilo ve velkých bolestech. I když jsme nepředváděli fotbal, na který byli lidi zvyklí, tak jsme byli šťastnějším týmem. Proč jste hráli tak vlažně? Bylo to únavou po Poháru UEFA nebo svou roli sehrála psychika? řekl bych, že Příbram na nás uplatnila taktiku, kterou nemáme rádi, hrají něco podobného jako Jablonec, třicet minut ze zápasu byl balón někde u laviček, nebo ho měli v rukách a nechtěli vhazovat. My potřebujeme hru, kdy se jezdí nahoru dolů, pak se dostaneme do tempa a dokážeme hrát vynikající fotbal, takhle to bylo hrozně rozkouskované. Byla možnost nějak této jejich taktice čelit po poločasové poradě s trenéry? Bylo na nás vidět, že nehrajeme úplně v pohodě, jak bysme chtěli, byl to zápas, kdy veškeré parády musí jít stranou a musí se do vítězství dotlačit jakýmkoliv způsobem. Dnes jsme měli štěstí a vyšlo nám to. Dnes jste sice vyhráli, ale bude vám stejný výkon stačit příští kolo v Jablonci? Tohle by nám v Jablonci nestačilo, pokud budeme chtít uspět, tak budeme muset podat lepší výkon. Na druhou stranu máme týden na odpočinek, nečeká nás žádné cestování, takže se dobře připravíme. Nakolik ovlivnila zápas zranění Krajčíka a L. Doška? Určitě hodně, protože na postu pravého beka moc hráčů nemáme, ještě k tomu Honza Suchopárek a Radek Bejbl mají chřipku. Myslím, že Matej Krajčík hrál velice dobře, je to škoda.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Richardem Dostálkem

    whiplash     před 21 lety 04.03.2003 12:25 |  
    0 0

    No nevim, proc zrovna Dostalek je stale predmetem
    zajmu. Vcera se jasne ukazalo, ze asi neni schopen
    dat gol kdyz jde sam na brankare. Nebyt Skacela, byla by to marnost nad marnost. Na hristi vetsinou jen chodi, resp. vyklusava. Obcas se mu povede pekna prihravka ci centr. Trochu malo na kapitana, ktery ma ostatni strhnout. Daleko zajimavejsi by byl rozhovor s Adautem. Proc stale sedi na lavicce ?
    (...fyzicka ??)

    Vzdyt je to nas NEJLEPSI UTOCNIK !!!

    • Re: Rozhovor s Richardem Dostálkem

      (host)     před 21 lety 04.03.2003 13:12 |  
      0 0

      Nepochybuju o tom, že by byl rozhovor s Adautem zajímavější, nicméně neumím tak dobře španělsky, abych ten rozhovor udělala a nechci otravovat Radka Bejbla. Jo a jinak tohle byl úplně první rozhovor s Dostálkem na SN, takže žádnej zvláštní zájem o něj snad není. Jane

    • Re: Rozhovor s Richardem Dostálkem

      milanAlc (host)     před 21 lety 04.03.2003 23:01 |  
      0 0

      nechapu co tady pises, Risa byl podle me jeden z nejlepsich na hristi. po jeho centru ve treti minute se otrasla tyc, po jeho dalsim centru v 83. min padnul nas vytezny gol. Risa ma nejlepsi sezonu od ty doby co je ve slavii, nektery zapasy mu sednou vic, nektery zase min, ale rozhodne patri vzdy k tem nejlepsim. Kdyz se chystam na strahov tak se nejvic tesim prave na Risu.

      • Re: Rozhovor s Richardem Dostálkem

        (host)     před 21 lety 05.03.2003 11:22 |  
        0 0

        Ja nesouhlasim, sice byl u tech sanci, jak rikas, jenze behem zapasu toho pokazil hrozne moc, vlastne jako vsichni. Nemyslim, ze patril k nejlepsim. Vsichni hrali hrozne. Ve stredu hriste byl dost nevyraznej. Richi