Aktuality z médií

Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby.

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

    vršek     před 5 lety 15.04.2019 18:34 |  
    13 2

    Nechutná a cílená prasárna proti Slavii!!!!!!!!! Je třeba podat oficiální protest proti řízení zápasu nejen hlavním, ale i asistenty a rozhodčím VAR a doložit všechny další sporné situace, které byly vždy řešeny ve prospěch Sparty - ruka Costy ve vápně, faul Na Ngadeua ve vápně, neudělené červené a žluté karty - Nita a Kanga, Zahustel, Frýdek,Costa za faul před vápnem v druhé půli , posuzování ofsajdů i otáčení autů a to vše ve prospěch Sparty.
    Nelze se přece spokojit, s tím, že KR uzná dvě penalty, ale čekají nás další zápasy díky skandálnímu víkendovému pískání je z našeho náskoku na čele již jen pět bodů, a je třeba se ozvat právě nyní, ve chvíli naprosto nezpochybnitelné špíny a nedopustit opakování něčeho podobného v průběhu baráže o mistra!
    To není jen gesto - jde o to, na tuhle špínu jednoznačně upozornit a tím vytvořit tlak na způsob - ROVINU řízení zápasů ve zbytku ligy a to nejen v našich zápasech, ale i v zápasech ostatních týmů!

    • Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

      tomblesk     před 5 lety 16.04.2019 02:15 |  
      4 0

      Naprosto jasný a srozumitelný požadavek. Já bych přidal: posouzení způsobu hry Sparty / náskoky na protihráče s rukou, loktem napřed do oblasti obličeje, krku - Frýdek, Kanga. Dále šlapák i do choulostivých míst - opět Frýdek a Kanga, vše vyloženě s úmyslem zranit, poškodit protihráče. K tomu chování Kangy po odpískání konce a jeho nevkusná gesta vůči divákům - to už je záležitost pro psychiatry, Pokud by ho umravnil někdo jiný než Deli, byl by za rasistu. Tady nutno ocenit postoj Costy, který Kangu raději odtáhl pryč… Prostě šílený zápas, o to víc se jednotlivé šílenosti musí rozebrat, vyhodnotit se závěry pro viníky !!!
      Otázkou je i nominace samotného Hrubeše, neboť pár dní před zápasem někde "viselo" oznámení, že píská Zelinka ...Už v hospodě měli sparťané vítr ze Zelinky, který už měl nedávno u nich vroubek /nepískal podle přání??/ Co je na tom pravdy nebude vědět nikdo.
      Také nárůst chyb v použití VAR - není úmyslem celý záměr zhatit? Ono platí, že řetězení chyb násobí účinek - tady se to potvrdilo úplně jasně. Oficiální protest je asi totéž, jako zvýšit počet balení toaletního papíru na WC s představou, že bordel bude menší …., protože se soudit mají samotní viníci, co vše dovedli až sem.
      V nevirtuálním světě se dají použít jakákoliv vysvětlení. Viz Ščasný po zápase: šílený agresivní zápas oboustranně. To je slepý nebo co …?? Bez urážky.
      Nemůžu se zbavit dojmu, že Sparta právě předvedený styl hry nacvičovala cíleně /třeba stálé terče: Hušbauer a Souček, na Deliho si moc netroufli - to by si asi ublížili sami, na Míšu si troufli až likvidačním šlapákem v závěru atd. Chce to na záznam koukat s poznámkovým blokem. Kde to jsme???
      Ať žije fotbal, ale už bez toho, co ukazuje Sparta, pak možná se někdy dobereme něčeho kloudného. Škoda dalších slov. Hnus a zase hnus - pokud by se někdo pochlapil: měl by Kanga dostat ne pár zápasů stop, ale pár měsíců, třeba až se vyléčí … Frýdka se komentovat nedá vůbec /bez sprostých slov to prostě nejde/.

    • Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

      pehacko     před 5 lety 16.04.2019 07:43 |  
      1 0

      konecne to nekdo pojmenoval presne, jako to vidim i ja a z ceho presne je mi uz druhy den blbe! na bolsevika uz nikdy nejdu. tohle jsem si rekl po pamatnem zarezu od pavlina jirku a deset let jsem na derby nepachnul...

  2. Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

    brťas74     před 5 lety 15.04.2019 19:14 |  
    5 1

    Po včerejšku nám skandování SMRT SPARTĚ musej tolerovat snad všichni!

  3. Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

    brťas74     před 5 lety 15.04.2019 19:40 |  
    5 0

    Komise rozhodčích nám přiřkla dvě penalty,naproti tomu v sobotu v plísni byly všechny verdikty prej v pořádku.Ty woe kde je spravedlnost a rovina.Tyhle zasedání z......ý komise rozhodčích nám body nevrátí. Vždyť to dop....e každej vidí koho tlačej k titulu,a kdo tahá za nitky v zákulisí.

  4. Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

    roygrey     před 5 lety 15.04.2019 21:14 |  
    5 0

    Ve Zlíně prý VAR nebude.
    Tak z toho je mi nevolno. Najednou nemá být video na zápase, kde hraje uchazeč o titul?
    Řekli si zřejmě, že už se o tom ovlivňování moc kecá a tak to teď budou ovlivňovat postaru - bez VAR.

    • Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

      tomblesk     před 5 lety 16.04.2019 02:19 |  
      0 0

      Jistě, vždyť to má logiku a je zřejmé komu to slouží. Příští ročník ligy bude muset každý fotbalový fanda se registrovat na FAČR a písemně prohlásit sám sebe za blba a nesvéprávného - neb pravdu má vždy taťka Fidel … a nikdo jiný !!!!

  5. Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

    asanin     před 5 lety 16.04.2019 09:00 |  
    5 0

    Tweet od Konečnýho:
    Jelikož o víkendu rozhodčí zásadním způsobem ovlivnili boj o titul, není od věci si celou problematiku dát v následujícím stručném vláknu do personálních souvislostí. Některé věci se před blížícím se finále @fortunaligacz sluší připomenout...
    1) Utkání s Baníkem řídil k vítězství Plzně Pavel Orel, který v předchozím kole na Slovácku coby VAR neviděl penaltu pro domácí za faul Romana Procházky na Domagoje Franiče. A na podzim odpustil Plzni PK v Karviné za faul Romana Hubníka na Ondřeje Lingra.
    2) Vítězný gól proti Baníku vstřelila Plzeň po ofsajdu, byť těsném, v této sezoně už podruhé. Poprvé se tak stalo ve 4. kole proti Zlínu (1:0), kdy postavení mimo hru Michaela Krmenčíka neodhalil VAR, kterým tehdy nebyl nikdo jiný než Karel Hrubeš, rozhodčí nedělního derby.
    3) Karlovi Hrubešovi v nedělním derby coby VAR pomáhal Pavel Franěk, který řídil zápas 21. kola Plzeň-Slavia (2:0) a za stavu 0:0 na popud asistenta Jiřího Moláčka chybně odpískal ofsajd Petera Olayinky, který mohl jít sám na bránu.

    • Re: Co diváci sledovali a sudí neviděli. Fakta kolem odvolané penalty v derby

      asanin     před 5 lety 16.04.2019 09:01 |  
      5 0

      4) A taková perlička na závěr: Výše zmiňovaný asistent Jiří Moláček v nedělním derby odmával Slavii ofsajd po autovém vhazování, což naštěstí hlavní Karel Hrubeš ignoroval. Moláček je uznávaný chirurg a pracuje ve FN Plzeň...