Fanoušci Slavie

Slavia-Sparta tentokrát 8:5!

Slunečné počasí, vše pěkné kolem tradiční poutě v tomto městečku mezi Nymburkem a Jičínem. A především plný stadiónek! Rožďalovičtí nenechali nic náhodě a zopakovali tak loňskou premiérovou výhru nad místními spar?anskými rivaly.

A opět platilo, že jsou i fotbalovější! Protože 4 branky Sparty padly z penalt (jak jinak?), jednu z nich dokonce kopal sám sudí zápasu Pavlín Jirků (jak jinak?). Ne, neděste se, tady se kopou penalty za 3 rohy, jak jsme bývali zvyklí na pláccích. A kousek s penaltou? To byla jedna ze šibalských kulišáren tohoto sudího! Protože střelec a sudí dostali při vstřeleném gólu malinkou štamprličku. A po proměněné penaltě si tak Jirků mohl při?uknout sám se sebou!

Předzápas obstaralo béčko místní odbočky se spar?any z blízkého Křince a to se sešli smírně. Pozoruhodný byl nápis na zadní části dresů křineckých spar?anů - FUN CLUB? Jde o neznalost nebo jsou opravdu jen a jen šprýmaři? (Fun znamená žert, srandu!). Tyto mužstva se rozešla smírně 3:3, nerozhodný byl souboj áček na penalty, tentokrát 2:2. To však nebylo všemu konec - na večer byly připravena taneční zábava pod širým nebem v rohu hřiště pa pokladnami. Mezitím se Rožďalovičtí a jejich hosté sešli u čuníka, kterého stála pout život. Znalci říkají, že to je vždy pochoutka a v sobotu to platilo dvojnásob!

člověka maně napadne, kde se v tak malém městečku bere tolik oddaných slávistů, kteří chtějí a umějí!

M.Dobiáš

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)