O Slavii

Pokuta za ostudu v Jihlavě

Včerejší katastrofální výkon slávistů v Jihlavě nezůstal bez následků. Už na tiskovce trenér Miroslav Beránek zdůraznil, že z prohry vyvodí patřičné důsledky. Dnes mužstvo dostalo pokutu tři sta tisíc. "Je to jeden stimul, další již nebudou pokuty," upozornil manažer A týmu Josef Jinoch.

K tomu, kdo pokutu a její výši navrhl, se nechtěl Josef Jinoch vyjadřovat. "Je to vnitřní záležitost klubu,“ řekl. Tým nedostane tři sta tisíc kvůli slabému výkonu a laxnímu přístupu ve včerejším zápase. Podobné sankce mohou hráče postihnout i v případě, že podobně přistoupí k ligovým zápasům. "Pokuta je jeden stimul, pokud by nepomohla, přistoupili bychom k dalším krokům," vysvětlil Jinoch fakt, že další prohřešky mohou znamenat pro hráče konec kariéry ve Slavii. Vzhledem k předvedenému výkonu byl do B týmu přeřazen Tomáš Hrdlička, s kterým se budou v béčku připravovat i Pavel Fořt a Martin Lukeš. Oba dva však budou absolvovat tréninky i s áčkem. "Hráči si musí uvědomit, že jejich jedinou povinností je hrát fotbal a běhat po trávníku, to neplní, proto budou více trénovat. Jejich přístup nás velmi mrzí a doufám, že podobná ostuda jako včera v Jihlavě už se nebude opakovat," vyjádřil naději v lepší zítřky Jinoch.

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pokuta za ostudu v Jihlavě

    Richi (admin)     před 21 lety 29.10.2003 21:48 |  
    0 0

    Absolutně se ztotožňuji s přeřazením Hrdličky do béčka. Při včerejším zápase jsem to dokonce na tribuně říkal, že by se měl vrátit do béčka, protože to co předvedl, byla katastrofa. Ani jeden dobrý míč dopředu, v obraně katastrofální, dostávali se přes něho jihlavští hráči a když se jim to nepodařilo, tak díky tomu, že je Hrdlička fauloval. Prostě si nezaslouží v současné době být v týmu. A když byl vystřídán, tak se ani nepodíval na naši lavičku a naštvaně odešel do kabiny. A i dalšími tresty souhlasím, Fořt si musí sednout a uvědomit, že když je ve Slavii, tak to neznamená, že je zajištěn, ale musí nadále makat a pracovat na sobě. Lukeš taky nepřesvědčuje a není tedy divu, že nedostával v posledních kolech šanci. Bude velmi zajímavé, kdo vyběhne v pondělí na trávník. Pravděpodobně se pokusím dorazit na trénink, abych zjistil sestavu.

    • Re: Pokuta za ostudu v Jihlavě

      (host)     před 21 lety 30.10.2003 21:29 |  
      0 0

      krok vedeni naprosto chapu a respektuju.Jen tak dal.Pánové Hrdlicka a Fort by si meli uvedomit, ze si z nich ani v Jihlave nesednou na prdel jen kvuli tomu, ze "hrajou" za Slavii.Jeste bych prodal Petrouse,protoze ten uz me taky sere.TROUBI

  2. Re: Pokuta za ostudu v Jihlavě

    vizzir     před 21 lety 29.10.2003 22:13 |  
    0 0

    skoda jen,ze 2 nove posily,ktere nas staly pres 35 milionu korun,prokazuji tak nizkou vykonnost..snad to nebude druhy Svancara..Me prislo 24 mil.za Forta trosku moc,kdyz nikdy predtim nehral 1.ligu..snad se to projevi jako dobra investice,jako v pripade Vachouska..

  3. Re: Pokuta za ostudu v Jihlavě

    (host)     před 21 lety 30.10.2003 12:25 |  
    0 0

    Slavia je v rozkladu. Jedním z důvodů je pravděpodobně fakt, že hráči nedostávaj í prémie za výsledky: v z rozhovor s leškou ve Sportu, druh ým skutečnost, že Beránek nestaví hráče podle výkonnosti, ale podle pokynů manažera Ziky, třetím je pak to, že když se někdo doopravdy snaží jako Pavel Kuka, tak ho z klubu v yštípou.

    • Jenže on se Kuka nesnaží

      (host)     před 21 lety 30.10.2003 14:12 |  
      0 0

      Nechápu, jak někdo s tímhle může stále argumentovat. Kdo alespoň někdy v poslední době viděl Pavla hrát, musí uznat, že jednak mu to nejde a že se ani až tak moc nesnaží. Jenom stále protestuje, rozhazuje rukama a vypadá jako věčně nasraný.

    • Re: Pokuta za ostudu v Jihlavě

      GHOST     před 21 lety 30.10.2003 17:04 |  
      0 0

      Kde si vzal, ze hraci nedostavaji premie a ze jsou nasazovany podle Ziky. Takovyhle kidy to je fakt sila..

      BTW podle me si nezaslouzi za tyhle vykony ani zakladni plat..

      • Re: Pokuta za ostudu v Jihlavě

        (host)     před 21 lety 30.10.2003 17:31 |  
        0 0

        V ROZHOVORU PRO DNEŠNÍ SPORT LEŠKA NA TUTO OTÁZKU řEKL: NEMÁM CHU? NA TO ODPOVÍDAT. POKUD JDE O ROLI MANAŽERů PřI URčOVÁNÍ SESTAVY - O TOM MLUVIL V TISKU SEDLÁčEK, NEŽ H O PRODALI DO POLSKA.

  4. Re: Pokuta za ostudu v Jihlavě

    (host)     před 21 lety 31.10.2003 13:01 |  
    0 0

    Hodně dobře popsal pocity fanouška (alespoň já se s ním ztotožňuji) na www.slavia.cz "Pablosini",
    nicméně kolikrát mám pocit, že hráče, trenéra ani vedení, názory a pocity fanoušků vůbec nezajímají. Kdyby je totiž zajímaly, hráli by úplně jinak - bojovali by o každý kousek trávníku, žádný balón by nebyl pro ně ztracen a vítězství by musela přijít.