Rozhovory

Rozhovor s Pavlem Fořtem

První rychlý gól a svou třetí trefu v sezóně dnes vstřelil útočník Pavel Fořt. Hráč, kterého před rokem Slavia koupila jako nejlepšího střelce druhé ligy za 23 milionů, ale který na podzim své předpokládané kvality neprokázal.

Co pro vývoj zápasu znamenal tvůj dnešní gól? Chtěli jsme dát brzo branku, to se povedlo. řekl bych, že první poločas byl z naší strany dobrý, druhý trochu horší, ale zvládli jsme to do vítězného konce, takže myslím, že je to všechno v pořádku. Gól už ve třetí minutě – nepomyslel sis v tu chvíli, že Blšany odjedou s větším brankovým přídělem? Možná to čekali lidé, ale nemůžeme Blšany podceňovat, hrajou ligu, mají některé zkušené fotbalisty, určitě to byl těžký soupeř a zápas. Proč byl druhý poločas horší než ten první? Vedli jsme 2:0, ale Blšany se do nás snažily pořád jít, takže bylo trochu těžší se dopředu dostat. Několikrát jsi se ocitnul v ofsajdu - pracuješ na tom, aby se to nestávalo tak často? Určitě, ofsajdy bych měl vylepšit, pracuju na tom. Po tvém nevýrazném výkonu v podzimním pohárovém zápase s Jihlavou ti trenéři naordinovali více tréninku - pomohlo ti to? To už je pro mě trošku minulost, je to podzim a soustředím se na jaro. Změnil jsi svůj přístup k fotbalu? Já myslím, že jsem ho změnil hodně, byla tu i motivace ukázat se před novým trenérem. Snažil jsem se i na podzim, akorát mi to tak nešlo. Bereš své dnešní místo v základu jako odměnu za změnu přístupu? Můžu hrát dneska, příště může hrát Tomáš Došek, pak se uzdraví Adauto, hlavně ale aby se vyhrávalo a dařilo se týmu.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Pavlem Fořtem

    mpik     před 20 lety 15.02.2004 02:51 |  
    0 0

    Snad taky Tomáš Došek příště v základu nastoupí....

    • Re: Rozhovor s Pavlem Fořtem

      kozi     před 20 lety 15.02.2004 13:52 |  
      0 0

      Snad ne...
      Dvojice Fořt - Kuka mi úplně vyhovuje...Lepší by byl asi Ady,ale když je zraněnej,tak mi vyhovuje tato dvojice.Navíc nezapomeň,že Došek pořád nemá prodlouženou smlouvu a asi v létě odejde,takže je lepší,když hraje Fořt s Kukou,aspoň se něco naučí a za rok,za dva bude hvězdou Gambrinus ligy...možná....