Názory

Premiéra kotle na východní tribuně

Ve včerejším pohárovém utkání se poprvé na východní tribuně představil zbrusu nový kotel, jehož cílem je strhnout ostatní fanoušky. Jak se to podle vás podařilo?

Během celých prázdnin se postupně tvořilo jádro nových lidí, kteří budou chodit na východní tribunu. A pořádná prezentace nastala před pár dny díky oficiálním webu Slavie. Na naši premiéru se nás sešlo poměrně hodně, dokonce si k nám přisedli i neznámí lidé, takže naše druhá a třetí řada, navíc část první, která se neprodává, byla dosti zaplněna, téměř úplně.

V sektoru E, který se nachází nad vjezdem pro sanitky, jsme rozmístili dva transparenty, jeden s názvem SKS GENTLEMEN, na který se postupně všichni skládáme a druhý SKS 4 EVER, který patří jirimu. Navíc jsme si pořídili buben, na příštím zápase už bychom ale měli mít dokonce dva.

Naším cílem bylo strhnout ostatní fanoušky na východní tribuně a podle mě se nám to podařilo. Vytvořila se tam skvělá atmosféra, fandilo se téměř neustále. Hodně nám pomohli rožďalovičtí fans, kteří přišli ve velkém počtu, navíc vzali také bubny.

Rád bych teď znal hlavně postřehy ostatních fanoušků, kteří byli na stadionu, aby zhodnotili atmosféru, co říkají kotli na východní apod. Prostě tu chci rozvířit velkou diskusi. Já věřím, že to je pro Slavii jen prospěšné, teď bude fandit celý stadion a nebude to stát jen na jihu. A s nimi se navíc připravujeme podílet na choreografii.




Autorem fotografií je JOE.

Komentáře (57)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    (host)     před 20 lety 13.08.2004 07:35 |  
    0 0

    Pochvala a díky!
    Byl jsem v C na východní a opravdu jste strhli i okolí, které jinak hlasitě nefandí. Ještě trochu zapracovat na koordinaci s jihem a v jeden moment nemít dvě různá povzbuzování. A pak jenom pomalu zaplňovat ochozy, až vše splyne v jeden velký kotel. Také by bylo fajn, kdybychom chodili oblečení alespoň v bílém či červeném, když zrovna do dresu se nám nechce. Možná by pomohla i výzva do Poločasu. Vždycky závidím například oranžovým tribunám Holanďanů. Snad se toho ještě dočkám, i když teď už nemám ten správný věk vlajkonoše. Ještě jednou díky a zase v pondělí!
    Hrubesh

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      Richi (admin)     před 20 lety 13.08.2004 09:07 |  
      0 0

      Ohledne koordinace, musi se brat v potaz, ze tentokrat to bylo poprve, my sami nevedeli, jak to bude fungovat, navic je to vse nove a nejsme tak zkuseni. Ale vime, ze na tom musime zapracovat. Bude to chtit cas.

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      (host)     před 20 lety 13.08.2004 09:08 |  
      0 0

      Hele, to je fakt dobrej nápad. Když už u nás nechodí lidi na fotbal v dresech svého týmu, tak alespoň v červeném a bílém. Docela ale závidím holanďanům jejich výraznou oranžovou....

  2. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    Bilo-Cerveny     před 20 lety 13.08.2004 09:01 |  
    0 0

    Rozhodně to fungovalo! Škoda že jsou ale fans a kotle takto rozházené všude možně! Jinak ale východní tribuna byla super...mě to tak přišlo protože jsem v ní seděl ale co lidi na druhé straně a ten randál to už asi musí posoudit oni! Já říkám: SUPER!

  3. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    (host)     před 20 lety 13.08.2004 10:50 |  
    0 0

    Myslim, že se vám premiera vyvedla. Sice je pravda, že jste se s jihem trochu přeřvával, ale to se jistě zlepší. Ještě nikdy nebyl východ slyšet tak, jako včera.Takže dík za pěknou atmosféru a jen tak dál.

  4. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    PETR7     před 20 lety 13.08.2004 11:54 |  
    0 0

    Richi, budou ještě nějaký další a kvalitnější fotky?

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      Richi (admin)     před 20 lety 13.08.2004 12:52 |  
      0 0

      Další fotky už nebudou, chtěli jsme se dát jen ty našeho kotle. Ze zápasu nic nemám. Tedy pokud se někdo nenajde a nechtěl by ty fotky zveřejnit.

  5. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    Besa     před 20 lety 13.08.2004 12:05 |  
    0 0

    Byl jsem na jihu s kámošema a musím říct, že to bylo super. V některých momentech jsme se s Richim a spol. sjednotili a neznělo to vůbec špatně. Takže jen tak dál, přidat pár bubnů, několik stovek hlasivek a rodí se nové Bazaly:-)

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      (host)     před 20 lety 14.08.2004 05:36 |  
      0 0

      Bazaly ? :-)
      Tak to mi tam ještě chybí několik stověk ohňů, pár tisíc kartónů apod. :-)
      Ale jinak......slušný....ovšem dokud bude Jih, budete vždycky jenom druhý :-DDD

  6. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    mike-k (přítel SN)     před 20 lety 13.08.2004 13:09 |  
    0 0

    bylo to fajn fandění včera. Furt se něco dělo, ikdyž jsme prohrávali tak jsme pořád bušili do bubnu a takhle to vypadat. Fadnit, ikdyž se nedaří!! A bude to ještě lepší, když nás příjde víc, až budeme mít další buben a trochu se sehrajeme s Jihem!!

  7. Velká pochvala.

    Mac     před 20 lety 13.08.2004 13:25 |  
    0 0

    I já se připojuju s velkou pochvalou. Seděl jsem přesně mezi - nalevo jižní kotel, napravo východní a bylo to skvělý slyšet povzbuzování ze dvou stran. Dokonce i na hlavní se chvilkama přidávali :-). Atmosféra opravdu skvělá!

  8. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    (host)     před 20 lety 13.08.2004 14:42 |  
    0 0

    Rožďalovice zdraví slávisty!
    Díky za pochvalu, ochoz na východní je naše stabilní místo. Včera bylo fandění celé tribuny fakt výraznější, než při dřívějších pohárových zápasech. Jen tak dál, příště dorazí snad víc lidí a zas to bude lepší. My nebudeme určitě chybět!
    Bejbl z Rožďalovic

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      Richi (admin)     před 20 lety 13.08.2004 15:28 |  
      0 0

      Takze vy v pondeli dorazite na Liberec nebo az na dalsi poharovy zapas? Uz budeme mit dva budny, takze to zase spolecne muzeme rozpumpovat.

      • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

        (host)     před 20 lety 13.08.2004 17:09 |  
        0 0

        Pravděpodobně až na pohár, to jezdíme autobusem. Na ligu jezdí jen pár lidí.

  9. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    (host)     před 20 lety 13.08.2004 14:54 |  
    0 0

    Aniz bych tim chtel cokoliv naznacovat, tak jako jasny dukaz, ze se to povedlo, je fakt, ze hraci sli podekovat nejdriv vychodu a pak az jihu - doted to bylo naopak...

    ale abychom neusnuli na vavrinech - mam strach, ze priste pri mensi ucasti (treba zrovna zapas s Libe) to tam bude zase jako v hrobe...:-(( Chce to vic bubnu, lidi a hlavne nekoho, kdo ty lidi bude hecovat (vcera se to darilo uspesne tomu "skritkovi" s dlouhou cepici dole u zabradli)...

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      Richi (admin)     před 20 lety 13.08.2004 15:30 |  
      0 0

      Na Liberec budeme mit dva bubny a nekdo si to vezme nastarost, aby hecoval. "Skritek" byl fakt super.

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      Chaluha (host)     před 20 lety 13.08.2004 16:19 |  
      0 0

      No, ja bych tomu poradi neprikladal az tak velky vyznam, podle me sli hraci nejdriv k vychodni proste proto, ze to bylo bliz. Po skonceni zapasu byli skoro vsichni na severni polovine, tak udelali kolecko vychod -> jih -> zapad -> satny -> ... :-)

      Ale jinak to na vychodni bylo fakt super, skoda, ze v pondeli na Liberec nemuzu. Na Brno ale rozhodne prijdu.

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      bojler     před 20 lety 13.08.2004 18:52 |  
      0 0

      ja bych chtel naznacovat....

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      (host)     před 20 lety 14.08.2004 19:49 |  
      0 0

      Koukám,že to tady fakt všichni chválíte,asi příště budu z jižní víc poslouchat...Je těžké slyšet východní když jste uprostřed jižního kotle,kde slyšíte vážně jenom jižní:))Myslim,že by se měli k nám připojovat s pokřiky spíš fanoušci z východu a ne naopak:)Protože my jsme byli první a nemá cenu,aby každá tribuna fandila jinak...To by nebylo ono!

  10. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    Richi (admin)     před 20 lety 14.08.2004 10:49 |  
    0 0

    človíček jménem DDS mě nehorázně naštval. To, co napsal o svém "úžasném" webu je fakt neuvěřitelný. Ve svém článku psal o východním kotli, ale co tam uvedl za lži, nepravdy, překrucování, to jsem dlouho neviděl. A to máme s jihem spolupracovat? Když nás takto někdo pošpiňuje? Fakt do toho se nám nechce. A to jsem byl potěšen, když i od některých lidí z jihu jsme dostali pochvalu, pak ale přijde takovej ..., který veřejně píšu takové nesmysly. Fakt nevím, co dodat.

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      Sesivany     před 20 lety 14.08.2004 11:58 |  
      0 0

      Co naděláš... Ale ten článek je po stránce demagogické naprosto ukázkový. DDS může například v takovém deníku Sport udělat karieru. :-)

    • "človíček jménem Richi"

      (host)     před 20 lety 14.08.2004 12:35 |  
      0 0

      Tak teď nevím, co si mám o tobě myslet. Buď seš tak nebytyčně ješitný, že si nedokážeš přiznat radikální nedostatky, na které jsem na superslavii upozornil, nebo je prostě přehlížíš záměrně. Mám za to, že místo toho, abys vyskakoval jako gumový čert vždy, když ti někdo východní kotel zkritizuje, měl by ses nad tou kritikou zamyslet. Vymýtit kritiku tím, že se kritiky budeš snažit všemožně překřičet je myslím nehodné Slávistických novin, které si za ty roky už vybudovaly pevné postavení v hyerarchii slávistických fanoušků. Kdyby ses totiž nad kritikou zamyslel, přišel bys na to, že je veskrze konstruktivní a že by se se spoustou kritizovaných věcí dalo něco dělat.
      Dám ti příklad - když jsme spolu nedávno mluvili na ICQ, psal jsi mi, že se ti nelíbí když jih řval "Došek ven" a podobně. Uznal jsem, že máš pravdu a od té doby se snažím jak na našeich stránkách tak přímo v kotli tyhle pokřiky potírat. Kdyby ses zamyslel nad tím, co píšou kritikové východu (a nemyslím tím zrovna sebe), tak by ti to prospělo. A východu určitě taky. Já sám Vám fandím, nicméně to, že Vám fandím, nemůže zastínit objektivní názor, který jsem si na východní kotel udělal, tedy že je to bída. Prozatím ! To, že doufám, že se Vám to podaří změnit je věc druhá.

      P.S.: Měl bys přestat mást návštěvníky SN neustálými bombastickými zprávami o tom, že "nový kotel na východní tribuně právě začíná" jenom co já pamatuju za posledního půl roku už "začínáte" asi potřetí a nejen lidé na superslavii v komentářích, ale i samotní kotelníci z jihu se tomu už jenom smějou... DDS

      • Re:

        bojler     před 20 lety 14.08.2004 13:03 |  
        0 0

        Slávistické noviny jsou na rozdíl od bulváru jménem supermegagigaslavia.bul ve kterém se marně snažíš hojit svoje mindráky respektované, aktuální, nápadité, užitečné a tys asi upad do výkopu nebo co. Jenom nevim, jestli to děláš ze závisti, nebo z blbosti. Obojí je tragický, ale nejhorší na tom je to, že to bude asi plná palba - kombinace obojího.

        Dat dohromady kotel neni jednoduchý a když se to podaří, je o to smutnější, že to někteří rádoby Dobří duši slavie neunesou. Jak si vůbec dovoluješ dat takovou přezdívku? Cos dokázal? Jediný co děláš je to že votravuješ Slávisty, štveš je proti sobě a špiníš jméno Slavie. Seš jed. Ne dds ale DDT!

        Richiho ňákou dobu znám, ale ješitnej není. Je schopnej, čestnej, pracovitej, poctivej a ty seš nejenom oproti jemu NULA. NULA chlapečku, tys nic nedokázal, vůbec NIC!

        • Re:

          (host)     před 20 lety 14.08.2004 16:44 |  
          0 0

          No nevím, bojlere, jestli jsi tímhle myšlenkovým výplachem myslel něco hlubšího, reakce byla pro Richiho, ale ačkoli píšeš že jsem nula, pokusím se ti dokázat, že jsem slušně vychovaný člověk tím, že ti slušně odpovím.

          SN jsou skutečně kvalitní web, o tom není sporu, s tím samozřejmě souhlasím. Akorát jsem nepochopil co dělám ze závisti a z blbosti ? Zkus mi to napsat, protože bez tvé nezištné pomoci na to patrně nemám šanci přijít. Předem děkuji.

          Dát dohromady kotel je jistě těžká a záslužná věc, ale budu se asi opakovat, když napíšu, že poplácávání se po ramenou je nejlepší cesta jak tuhle dobrou věc hned v zárodku oddělat. Navíc nevím zda je skutečně přínosem dělat kotel, když už jeden máme. Tradiční řeči o tom, že na jihu se křičí "Došek ven!", že se tam ukopávají sedačky, házejí dělbuchy a podobně, jsou už tak omleté a tolikrát vyvrácené, že bych si musel připadat trapně, kdybych se je pokoušel vyvracet znovu.

          Přezdívku DDS mám už roky, patrně mnohem déle než ty jsi na internetu.

          Že štvu Slávisty proti sobě - a tady mi promiň ostřejší slovo - je poněkud stupidní názor, kterým shazuješ jenom sám sebe. Když slyším z východu buben, tak abych proti sobě neštval Slávisty, mám napsat, že na východní tribuně seděla celá konzervatoř ? Sorry, ale píšu to, co vidím a slyším.

          A mám dobrý důvod se domnívat, že právě to, že na našich stránkách pojmenováváme věci pravými jmény bez zbytečného přikrášlování, že se nebojíme popsat věci, tak jak jsou, nám vyneslo úspěchy, ze kterých se nyní můžeme těšit, tedy vysokou návštěvnost, oblibu mezi fanoušky a dobré vztahy jak s nejtvrdším hools jádrem na straně jedné, tak s vedením našeho milovaného klubu na straně druhé.

          Jenom proto, že mi kotel na jižní sympatický si přeci nebudu vymýšlet, jenom abych tam nahnal lidi, souhlasíš ?

          Jestli Richiho dlouho znáš, pak jej budeš znát také nepochybně lépe a proto nemám důvod ti nevěřit, přesto však trvám na tom, že popírat skutečný stav věcí, nepřiznat si dosavadní neúspěchy (stejně tak, jako úspěchy) v budování nového kotle, není cesta vpřed, ale naopak a připadá mi to veskrze ješitné.

          No a nakonec - když píšeš že jsem nula, co ti na to můžu říct. Třeba máš pravdu, myslím si však, že to kdo je nula a kdo není, se těžko dozvíme podle toho, kdo jak moc huláká na fotbale. Pokud máš všech pět pohromadě, uznáš to jistě sám. DDS

          • Re:

            bojler     před 20 lety 14.08.2004 19:55 |  
            0 0

            ... a kecy a kecy a s pozdravem...

            jenom by mě zajímalo jak si vůbec můžeš dovolit tvrdit, že když sis ukradl do své lživé přezdívky jméno Slavie, já eště nebyl na inetu. Kdys měl první počítač chudáčku? 97, 99, 2000? co si to vůbec dovoluješ? pokračuj jako redaktůrek bulvárního webu a popros někoho a? ti někdo vysvětlí co je to SMYSL PRO REALITU. jenom ne ty vylízaný palice co vyvěšujou LEŠKA VEN, aniž by o Slavii vůbec něco věděli. SMYSL PRO REALITU ti totiž hóódně chybí. a právě ten Richi a celá redakce SN má.

            doteď byl jižní kotel dominantní a svým způsobem i "tvůj" a supermegaslavie.com. a najednou příde ňákej Šubrt, dá dohormady lidi a "ukradne" Jihu a tím i tobě jako redaktorovi webu, ketrej ho má pod patronátem, poslední prvenství, to poslední, čím´s mohl bejt eště lepší.

            řeknu ti to na rovinu: na SN nemáš, ty to víš a prohráváš na celý čáře. A TO JE TO, PROč PÍŠEŠ TY NESMYSLY.

            de totiž strašně moc vidět jak tě žere, že východ začal fungovat.

            a eště něco. jestli na ňákýho kotelníka východu ty, nebo někdo z jihu mákne, bude mu vyhrožovat nebo nadávat, tak a? čeká že budu nucen adekvátně zakročit. blbosti se neustupuje. stejně jako mindrákům a závisti. a na intervenci mám prostředků dost...

            • Re:

              (host)     před 20 lety 14.08.2004 21:54 |  
              0 0

              Ačkoli to věru není lehké, zachovám i tentokrát chladnou hlavu a jako slušný člověk ti odpovím:

              Jak si můžu dovolit ... blablabla ..., počítač v roce ... blablabla. Takže asi takhle, moje první počítače byly československé IQ-151 a PMD-85 v kroužku výpočetní techniky v době, kterou, a to si dovoluji tvrdit, ty zcela jistě nepamatuješ. Pak jsem se přes Sharp MZ800, Commodore C-64, AT286 a 486 dostal až ke své současné mašině.
              Poprosil jsem, aby mi vysvětlili, co to je SMYSL PRO REALITU, že to po mě chceš a mé okolí se zatím pouze ptá, co seš za troubu.

              "Doteď byl kotel na jihu dominantní". V tom máš pravdu, ovšem v tom, že by byl jih "můj", nebo snad že bych ho měl pod patronátem už ani zdaleka. Na jihu vládne dobrá atmosféra jakési týmové spolupráce party, která se tam zná od vidění. Nikdo ničemu nevládne, protože tam by si nikdo vládnout nenechal, čímž padá i tvoje přesvědčení o tom, že kotel na jihu by měl být tím posledním, čím by superslavia měla být první. Mám pocit, že z toho děláš trochu kovbojku, nevím o tom, že bych se s někým o něco předháněl, ale to je koneckonců jedno.
              Že na SN nemám. No, to je zajímavý postřeh. Pokud jsi přesvědčen, že superslavia na sn nemá, je to pro mě dobrý impuls k tomu, abychom s ostatními superslavii zlepšili. Já, a patrně nejen já, mám pocit, že tady nikdo s nikým nesoutěží. Srovnávat naše stránky s oficiálním webem nebo se sn dost dobře nejde, protože všichni děláme něco trochu jiného, nicméně pokud máš v pácu nějaký hlubší rozbor předností těch kterých stránek, sem s nimi, rád se nechám poučit od odborníků.
              "Žere mě, že východ začal fungovat" - tak to jsou hned dva nesmysly najednou. Východ fungovat nezačal, protože pokud by to, co jsme měli možnost vidět na Tbilisi, byla plná funkčnost, pak východní kotel zajde na skrčeninu. Jak jsem se ale doslechl od lidí z východu, připravují se další vylepšení, takže se ještě můžeme těšit z větších akcí. No a zadruhé - to, že si parta fanoušků na fotbale sedla místo na jednu židličku na židličku jinou, to, a to mi můžeš věřit, je mi skutečně jedno. Pro mě za mě si ty můžeš sednout třeba ing. Leškovi na hlavu, mě to bude stále tak nějak putna.
              Nejvíc jsem se pozastavil nad posledním odstavcem, který píšeš. Jestli jsem ho správně pochopil, tak ty si myslíš, že někdo z jihu poběží na východ, aby se tam s tebou pral. Musím tě zklamat, lidé se tě patrně budou dost bát, takže si nikdo tak troufalou věc nedovolí.
              Přečti si po sobě svůj poslední odstavec ještě jednou a zamysli se nad tím, cos právě napsal. Uvědom si, že právě někomu vyhrožuješ. Ty. Ty se svou postavou a se svými mindráky. Ty který v sobotu večer sedíš u počítače namísto toho, abys někde balil kočky. Já se alespoň mohu vymluvit na chřipku, ale na co se vymluvíš ty, to vážně netuším. Myslím, že ten tvůj poslední odstavec nechám přečíst pár lidí z jihu - a? už zezdola, tak zespodu a budu se pobaveně dívat, jak se chechtají. Prober se !

              • Re:

                (host)     před 20 lety 14.08.2004 23:08 |  
                0 0

                Ale, ale. Proč ty věty nečetš dohromady a vytrháváš si jednotlivý větičky??

                kristepane to umí každej něco překroutit!

                tvůj je jih tak jako je můj výchhod, důchodcův západ atd. atd. to je tak těžký chvilinku popřemejšlet? pochopit mírňoučkou nadsázku?

                Já nevyhrožuji. říkám, co se stane, pokud se někdo bude k východu chovat hrubě, neslušně a bude vyhrožovat fyzickou inzultací. Na násilí jsem ani nepomyslel, to je mně, na rozdíl od huuligens naproto cizí. Jasně jsem řekl, že se těch napadených lidí budu muset zastat tak, jako bych se zastal tebe, kdyby vyhrožoval nebo nadával někdo tobě. A bude to rozhodně nenásilným způsobem (mimo akutního ohrožení).

                Nejlepší co teď můžeš udělat je to, že napíšeš písemnou omluvu jak na SN tak na supergigamegaslavii.bul. Potom z toho můžeš relativně se ctí vybruslit s tím, že napíšeš, žes to tak nemyslel apod. apod. to už je mně v podstatě *****.

                Je mně líto, že tak jako spousta lidí i ty, bereš svého diskusního protivníka jako nepřítele a ne jako partnera. Je to škoda. To je nejenom tvůj obrovskej problém. Já tady veřejně nepíšu o tvejch problémech kvůli tomu, abych tě zesměšnil, chraň pámbů, ale abych ti pomohl. A když se nevzpamatuješ, co se dá dělat, trpět bude jak Slavia, tak my. Když se voklepeš, nebudeš plivat na východ, ale pomůžeš mu, von pomůže nejenom tobě, jihu, ale i Slavii. Nedůstojné jsou články o válce východxjih, fotka poloprázdnýho východu a trpí kdo? všichni. a to je sviňárna, kterou nejsu schopnej přejít!!!

                Apropo. Sobotní večer trávim u počítače,protože bych jednak jeden den mohl bejt doma a taky proto, že chci, aby se můj partner ze Strahova začal chovat slušně a spolupracoval ve prospěch nás všech.

                Rozumu, slušnosti, vstřícnosti, spolupráci a SLAVII zdar.

                • Re:

                  (host)     před 20 lety 15.08.2004 12:36 |  
                  0 0

                  Nevím, zda to píšeš ty, bojlere, protože pod článkem není podpis, ale předpokládám, že jsi to ty, takže ti poět odpovím:
                  Vytrhávat jednotlivé větičky: to jsem nedělal, přečti si mou reakci znovu a speciálně pro tebe, aby to bylo co nejpřehlednější, jsem seřadil to co píšeš do bloků a pak na to všechno odpovídal. Na všechno !
                  Že by byl jih "můj", jak ty píšeš je blbost, stejně tak jako že je "tvůj" východ. Já klidně půjdu na západ či východ, když usoudím, že to na jihu stojí za hovno, protože jsem normální člověk. Co ale chodím na Slavii, tak to bylo a je na jihu nejlepší a proto tam zůstávám. S nějakým patriotismem to nemá ani v nejmenším co do činění.
                  To, co píšeš o "omluvě" je samozřejmě poněkud legrační, je vidět, že jsi nepochopil, že kritici východu se jen nesnaží zničit, jak se nám ty a tobě podobní snažíte neustále podsouvat, ale že se snaží pouze objektiovně, nezaujatě a hlavně s odstupem informovat o tom, jak teo tedy s novoým kotlem vypadá. Až tam bude chodit pravidelně třista lidí, tkeří budou všichni hlučně fandit, odpalovat ohně, mávat vlajkami a zpívat chorály, tak vás třeba i natočím a video a pustím to lidem, aby viděli, jak má správné fandění vypadat. Až doteď ale k něčemu takovému máte nahony daleko. Bohužel.
                  Že bych já a někdo další, kdo má stejné názory jako já, bral svého oponenta v diskuzi jako válečného nepřítele, je samozřejmě hloupost, byl jsem to já, kdo stručně a objektivně zhodnotil dění na tribunách, ovšem pak se mi dostalo (zejména od tebe) nenávistných reakcí typu "ty seš debil, nerozumíš tomu,snažíš se nás zničit". Msslím, že jsi uhodil hřebíček na hlavičku, nicméně nejsem to já, kdo má máslo na hlavě, daleko spíše jsi to ty, což podle toho, jak jsme na sebe navzájem reagovali, uzná každý, kdo naši vzájemnou diskuzi sleduje. Stačí, když si přečteš moje a své příspěvky, kdy ty mě sprostě urážíš a já ti věcně bez urážek odpovídám. Tak to prostě je, bylo a bude a já nechápu, kde bereš tu drzost házet své móresy hodné kanalizační stoky na mě.
                  "Nedůstojné články" o válce Východ vs. Jih vyprovokovali lidé, jako ty a to říkám ne proto, abych tě naštval, ale proto, abys to už konečně pochopil. Ačkoli to tak může vypadat, tak na jihu nemá NIKDO, včetně mě, potřebu se s kýmkoli měřit, protože je to i nadále jih, který vládne Strahovu, což není žádné chvástání, ale (a to se bohužel opakuji) pouhé konstatování faktu. Že tento fakt nehodláš přijmout, jak s mi zdá, je věcí tvou a není na mě, abych tě o tom přesvědčoval, nemám to totiž zapotřebí a ani se mi do toho nechce, o tom se musí přesvědčit každý sám.
                  P.S.: Opět se musím usmát nad tvým pozdravem "rozumu, slušnosti, vstřícnosti, spolupráci zdar", poté, cos tady předvedl ve svých předešlých konetářích. Jestli tě někdo naučil během sobotní noci slušnému chování, je to zajisté dobře, ale už poněkud pozdě...

                  • DDS a slušné chování

                    jane (admin)     před 20 lety 17.08.2004 10:54 |  
                    0 0

                    Sorry, trochu si do tebe rejpnu, Oháníš se tady svým slušným vychováním, ale každý slušný člověk, když jde na schůzku s "milovaným vedením Slavie", si aspoň vypne zvonění u svého mobilního telefonu. A když na to omylem zapomene a někdo mu zavolá, tak se omluví a típne to a nejde si to někam vyřizovat..

                    • Re: DDS a slušné chování

                      (host)     před 20 lety 17.08.2004 20:50 |  
                      0 0

                      No uznávám, že tohle celkem férový "rejpnutí". Tenkrát to bylo trochu faux pas, mobil jsem měl zapnutý nedopatřením, nicméně následně jsem se myslím jak Vám, tedy tobě a Jirkovi, tak panu Klimentovi omluvil, šlo skutečně o poměrně závažnou věc. Navíc - pokud si dobře vzpomínám - jsem si to "šel vyřizovat" už v době, kdy bylo vše dohodnuto a víceméně jsme se loučili. Oprav mě, jestli se pletu...

                      • Re: DDS a slušné chování

                        (host)     před 20 lety 18.08.2004 22:20 |  
                        0 0

                        Mno myslim, ze po jednani jeste nebylo, ale to je jedno, jenom jsem ti proste chtela dokazat, ze nejses zas az takovej velkej slusnak :) jane

      • Re:

        Richi (admin)     před 20 lety 14.08.2004 22:19 |  
        0 0

        Tak jsem mel v planu udelat rozbor toho, cos napsal, chtel jsem reagovat na jednotlive vety, protoze jsem byl dost vytocenej. Ale ted si rikam, ze to nema cenu, zbytecne bych se namahal. Kazdej budeme rikat svoje a nikam se nedostaneme, jenom bychom se porad dohadovali.

        Jen bych pozadoval jedno. Nejakou omluvu za to, zes zverejnil fotku, kde skoro neni, kdyz jsi stejne tak mohl zverejnit fotku, kde je narvano. Tohle se mi hrube nelibi a neomlouvaj to i reci, ze to bylo foceno driv, kdyz tam stejne pises, ze "s návštěvou byl východ i tentokrát na štíru."

        Navsteva tam byla velmi slusna, velmi prekvapujici a takova nebude hned. A taky bych tu chtel objasnit smysl vychodniho "kotle". Puvodne jsme nechteli, aby se tomu rikalo kotel, protoze kotel to nikdy nebude, ten je vzdy jen jeden, bohuzel se tento nazev vkradl do mysli lidi a uz to tak zustane. Smysl tohoto "kotle" je strhnout ostatni fanousky na vychodni tribune. To jadro, ktere se o to bude pokouset, nebude nikdy velke, tedy prozatim. Ale mi budeme iniciatori, zacneme fandit a jen musime doufat, ze zacnou i ostatni. No a kdyz se pak ostatni nepridaji, tak to samozrejme nema vysledny efekt. Proto znova opakuji, neni to klasicky kotel! Je to shromazdeni lidi, kteri chteji fandit, ale na jizni tribunu proste nepujdou a tech lidi, to musis sam uznat, je hodne. A proto me ruzne zesmesnovani a urazeni nasi snahy hodne mrzi a stve. Je jasne, ze vetsina to asi dlouho nepochopi.

        Jinak k tomu, co jsi napsal v komentari vyse.
        1) Kritiku prijmu, ale ne posmesky a urazeni. Proc treba nenapises, co bychom meli zlepsit, ale pises, ze to zas dopadne blbe apod.
        2) Nedostatky - to jsem uz rekl vyse, vse jde napsat jinym stylem, ty ses ale rozhodl pro styl zesmesnujici.
        3) Nehodne SN - ale moment, ja tu nereprezentuji SN, ale pouze sebe. Komentar vyjadruje nazor toho cloveka, ale clanek vyjadruje nazor celeho webu, pokud neni napsany cizim clovekem. Tak nehazej nic na SN. Navic jane i jacko jsou i nadale na zapadni tribune, protoze tam musi byt.
        4) Proti Tbilisi jsme zacali poprve. To predtim, to nebyl kotel, vzdyt jsme se sesli na ruznych mistech jen tak, byl to zarodek, ale hlavni tvorba toho zacala pres prazdniny. Navic verejne se to poradne rozjela pred par dny, kdy se do toho zapojil i oficialni web. Takze zadne jine zacatky nebyly.

        • Re:

          (host)     před 20 lety 15.08.2004 11:53 |  
          0 0

          Konečne jsme se dostali ke smysluplné diskuzi. mám za to, že řeči typu "Ty seš na hlavu. Ne, nejsem, ty seš na hlavu" nikam nevedou. Vezmu to popořádku.
          Ad Omluva - původně jsem chtěl zveřejnit všechny fotky z východu přímo v článku, ovšem napadlo mě, že by to autorovi mohlo vadit, takže jsem dal pouze odkaz. U odkazu je jasně napsáno, že mám za to, že fotka nebyla focena behem zápasu, ale před ním, což je, řekl bych, dostatečné upozornění. Abych se přiznal, mám několik svých fotek východní tribuny, které jsem pořídil BěHEM zápasu s Tbilisi, bohužel jedna je příliš tmavá díky tomu, že jsem zabral i část osvětlení a druhá je rozmazaná, protože do mě někdo drknul. Samozřejmě ale mohu obě fotky zveřejnit, řekl bych, že i přes nižší kvalitu dobře dokumentují můj názor a pokud bude zájem, mohu východ příště klidně i natočit na video, abych svůj názor podpořil.
          Ad návštěva - že byla na východě návštěva slušná, o tom se s nikým nepřu, nijak extra jsem lidi na východě nepřepočítával, co tu pořád dokola omílám je, že do trvalejšího fandění za pomocí bubnu se jich zapojilo tak třicet, možná padesát, měl jsem dostatečný odstup, abych to mohl objektivně posoudit. Ty (a kdokoli) když sotjí uprostřed malé skupinky, tkerá neustále fandí, tak ti to připadá, že děláte super stmosféru, že roztleskáváte celý stadion. Pravda je taková, že poodejít o pár metrů dál, viděl bys, že jsi stál pouze uprostřed jedné z mnoha malých skupinek rozesetých po celém stadionu. A to, zdůrazňuji, není posměšek, ale prosté konstatování viděného, stejně jako ostatní věci, které jsem napsal. Pokud si nedokážeš přiznat, že to, přes všechnu snahu, mělo do skutečného kotle (či jakkoli jinak to nazveme) daleko, nemůžeš mě obviňovat z toho, že píšu proti Vám. Není to totiž pravda.
          Ad "kotel" - promiň, ale to mi připadá jako vyložená lež, když píšeš, že jste neměli v úmyslu nazývat to kotlem, přečti si články, ve kterých jmenovitě ty vyzýváš k účasti na této akci a uvidíš sám, že slovo kotel se tam vyskytuje poměrně často. Abych nešel daleko - stačí se podívat pouze na nadpis záhlaví posledního článku, tkerý je teď čtvrtý shora. Jednou je slovo "kotel" použito v nadpisu, podruhé v anotaci. Proto mi nechápu, proč to házíš na jiné. Minimálně jsi jejich terminologii přijal, pokud by se ti označení !kotel" nelíbilo, předpokládal bych, že proti němu vystoupíš, nebgo jej minimálně sám nebudeš používat.

          K jednotlivým bodům, jak jsi je očísloval:
          Ad 1) Kritiku jsi nepřijal, to vidíš sám. Posměšky a urážení jsem se samozřejmě nedopustil, jak opakuji poněkolikáté, popsal jsem jenom to, co jsem viděl. Mám napsaný ještě další článek, který jsem dal dohromady poté, co jsem viděl reakce na ten kousíček, který jsem v článku o výjezdu na Tbilisi věnoval východní tribuně a tam je všechno, co jsem viděl popsáno detailněji. Opakuji tedy znovu - nezesměšňoval jsem, neurážel a každý, kdo si sta?, o které tu mluvíme pozorně přečete, mi dá zapravdu. Navíc - opakovaně jsem Vaší snaze vyjádřil podporu a to i v článku, o kterém se tu bavíme.
          Ad 2) Popsáno výše - termín "zesměšnění" není na místě. Spíš by ses měl myslím pídit po tom, proč jste některým (a jak můžeš sám usoudit dle komentářů na superslavii - nejen mě) fanouškům z jihu připadali tak, jak jste jim připadali, tedy shrnuto do jedné věty - snaha se cení, ale výsledek nic moc.
          Ad 3) To beru. Připadá mi to ale trochu jako slovíčkaření, ale beru to. Nicméně jistě chápeš, že se proti takto psanému komentáři jednoho z autorů sn ohradit musím. Když já v nejlepším úmyslu napíšu co jsem viděl, a ty (či kdokoli jiný) si o mě (s prominutím) začneš otírat hubu, tak zticha nebudu. Ale jak už jsem psal, tohle beru a chápu to.
          Ad 4) No, to mi připadá trochu legrační, když píšeš, že jiné začátky tady nebyly, jestli máš zájem, dám si tu práci a najdu tady na sn všechny články, ve kterých verbujete lidi na východ. Jak už jsem psal na superslavii - jenom já sám pamatuju tenhle začátek minimálně třikrát, když počítám i ten poslední na Dynamu. Nicméně tohle je samozřejmě okrajová záležitost a nemá cenu se o ní dohadovat, protože je to zase jenom slovíčkaření.
          Resumé - doufám, že jsem dal jasně najevo, že to, co jsem o východě napsal, nebyly posměšky ani urážky, ale prostě konstatování viděného. když uvidím něco jiného, lepšího, budu první, kdo Vám zatleská a napíše o tom. Mimo jné jsem dal opakovaně najevo sympatie Vaší iniciativě a to nejen na SSC, ale i zde na SN.

          • Re:

            Richi (admin)     před 20 lety 15.08.2004 12:59 |  
            0 0

            Tak s hodne vecma nesouhlasim, ale uz se k tomu nebudu vyjadrovat, i kdyz bych mel, protoze to je porad dokola. Uzaviram tim tuto debatu, kazdy si bude stejne myslet ze jen on ma pravdu. KONEC

            • Re:

              (host)     před 20 lety 15.08.2004 13:07 |  
              0 0

              ... jsem přesvědčen, že sis mou odpověď ani celou nepřečetl, nicméně KONEC, který jsi vyhlásil, respektuji.

              • Re:

                Richi (admin)     před 20 lety 15.08.2004 13:17 |  
                0 0

                Cele jsem si to rozhodne precetl. A omlouvam se, ze jsem jeste parkrat reagoval, ale tam jsem se snazil objasnit urcite veci.

          • Re:

            Richi (admin)     před 20 lety 15.08.2004 13:16 |  
            0 0

            a jeste jedna vec, ad nazev kotel, ja osobne to taky nikdy nechtel nazyvat, jenze se to vkradlo do mysli a pak treba mam i napsany v clanku, ale radeji bych pouzil jine slovo, jenze to neni lehke najit, psat o shromazdeni lidi apod zni divne, mozna bychom to mohli nazvat kotylek ci tak nejak :-). Proste zadny oficialni nazev zde neni.

            My totiz nikdy nebude kotel jako je na jihu. Nebudeme predvadet giga choreo ci skandovat ruzne choraly, my budeme vse delat v mensim.

            A opakuji, ze chceme strahnout fanousky POUZE na vychodni, neni cilem strhnout cely stadion, to by ani nebylo v nasich silach, to jedine spolecne s vami z jihu. A na tom, kolik lidi bude fandit na vychode, to uz zalezi na tech lidech, co tam chodi, my jsme se tam premistili, budeme se snazit ostatni primet k fandeni. Proste zlepsit tu atmosferu na vychodni. A ja si prave myslim, ze proti Tbilisi se to zlepsilo, driv to tam bylo horsi. Ted tam fandilo vice lidi.

            A asi z tveho pohledu, ze to bylo slaby, proste ty nas srovnavas s jihem, ale to nejde, mame jiny cil a to by mel kazdy kvitovat, abychom strhli ty ostatni, ne byt nejlepsi, ale proste prijmout i dalsi lidi, aby proste fandilo co nejvice. A vy z jihu je nestrhnete, jste daleko, ale kdyz uprostred vychodu bude skupinka fandicich lidi, tak ta ma vetsi sanci je strhnout.

            Prosim, uz nas nikdy ve svych clancich nesrovnavej, nas cil je jiny, budu to opakovat donekonecna. I proto me ten clanek nastval, protoze to pises tak, jak si myslis, ze by to melo vypadat, tedy jako na jihu, jenze nase myslenka je jina a pak dochazi k temto dohadum!

      • Re:

        jipeslav (přítel SN)     před 20 lety 14.08.2004 22:48 |  
        0 0

        Já mohu potvrdit, že se fandilo po celých 90 minut. Naopak jih se mi jevil poněkud zakřiklý. Myslím, že nemá cenu se osočovat, asi by bylo dobré, sjednotit fandění, ale není vás bohužel moc slyšet. Místo kritiky napiš jaké pokřiky používáte. Máte nějaké bubny? Já žádné neslyšel, ani dřív, když východ ještě nefungoval. Psal si, že východ funguje půl roku. To je lež. První pokus dát vůbec někoho dohromady byl v půli dubna. To zbývaly do konce sezony asi 3 domácí zápasy. Parta opravdu dobrých lidí, kteří chtějí vyhecovat východní tribunu k fandění se sešla vlastně až po sezoně. Za tak krátkou dobu se nám poměrně slušně podařilo probudit východní tribunu k fandění. A snad to i do budoucna zlepšíme. Nechápu však co tě vede k tomu hned v zárodku pošlapat něco, co Slávii pomáhá. Možná to je tím, že jsem z počátku dost kritizoval jižní tribunu , ale jen díky tomu se rozjela dost velká diskuse, která nalákala a zaujmula další lidi. Kdybych tenkrát napsal mírně, pojďte založit nový kotel na východní, tak by se nikdo nechytil a vše by zemřelo již v počátku. Uznávám, že máme co zlepšovat, ale to snad každý. Na druhou stranu uznej, že ani tvé porovnání východu z jihem není objektivní, protože srovnáváš nesrovnatelné. Za prvé fungujete déle a za druhé my se nepovažujeme za hlavní kotel Slávie. Náš cíl je rozjet fandění na východní tribuně, což se zatím celkem daří. A? žije Slávie.

        • Re:

          (host)     před 20 lety 15.08.2004 12:13 |  
          0 0

          Ad Jih: že se ti jevil poněkud zakřiklý, to je mi trochu záhadou, protože se fandilo intenzivně po celý zápas (a to jak pozitivně, tak negativně), třikrát byly odpáleny ohně jak dole, tak nahoře, přičemž nějaké větší pyroshow zabránila obava před nad námi sotjícími dvěma jednotkami zásahovky a víme o tom, že ne všechny připravené ohně byly odpáleny. Dokonce se tam motal i nějaký zoufalec s bubnem. Nicméně jako objektivní kritiku to samozřejmě přijímám, ovšm poněkolikáté upozorňuji na to, že když člověk (myslím tím ne přímo tebe, ale obecně kohokoli) stojí uprostřed malé skupikny lidí, která fandí, připadá si, že právě roztleskává celý stadion, ovšem když poodejde někam mimo, vidí, že je součástí pouze drobného hloučku, který jinak přeřvává mnohem početnější skupina v kotli. Dobře je to patrné, když se člověk vrátí ze zápasu a sleduje záznam v televizi. To co se ti zdálo jako bezchybné fandění, jako strhávání celého stadionu vaší skupinkou, je najednou slyšeno v televizi jako pár zoufalých výkřiků a je nutné to uznat jako objektivní zhodnocení, protože hlukové mikrofony jsou rozestavěny na stadionu rovnoměrně. Tohle se stalo nejednou po návratu z fotbalu každému z nás.
          Pokřiky, které jsou na jihu k slyšení samozřejmě máme zaznamenány a brzy je použijeme v naší interaktivní škole fandění.
          Opakovaně důrazně odmítám, že bychom se já a ostatní kritici Vašeho vystoupení snažili jakoli pošpinit či pošlapat Vaše snahy. Bylo by dobré rozlišit mezi objektivní kritikou a popliváním. Já mám za to, že to, co jsem napsal v článku, o kterém tu mluvíme, byla objektivní kritika, ovšem stejně tak mám za to, že nesmyslně podrážděná a nerealistická reakce richiho, bojlera a ostatních obhájců "operace východ" mohal způsobt to, že se některé komentáře, v diskuzi pod daným článkem ze strany lidí, kteří chodí najih vystupňovaly tak radikálně, že k posměškům mohlo dojít. To samozřejmě nevylučuji, ovšem myslím, že si za tahle posměšky můžete zčásti svými neadekvátními reakcemi sami... Samozřejmě také odmítám, že by moje kritika byla odůvodeněná tvou předchozí kritikou jihu, jih není můj, nejsem tam všemocným vládcem ani nemám jih pod svými ochrannými křídly, či ochrannými křídly naší redakce, jak jsem se také dočetl. To, co jsem psal bylo objektivní zhodnocení toho, co jsem prostě viděl a ty sám dobře víš, že já jsem v minulosti mnohé kritiky směrem ke kotli přijímal a snažil se s nimi něco dělat - viz. můj boj za to, aby se na jihu už neozývalo "Došek ven!".
          Že jsi první, kdo "uznává, že máme co zlepšovat" mne upřímně těší, prozatím jsem mohl číst jenom urážky, nadávky a hloupé osobní invektivy. Věcný přístup, který předvádíš, mi připadá mnohem férovější a také se s ním spíše dobereš ty a ostatní, kdo na téhle věci pracují, úsěšného výsledku Vašeho snažení.
          P.S.: Nakonec si dovolím trochu se pousmát nad tím, jak nyní couváte z označení "kotel", které jste sami dříve rádi používali. Sám si kladu otázku, proč, ale jinak Vám nadále vyjadřuji podporu a doufám, že se Vám dobrá věc povede, ačkoli jsem spíše toho názoru (a kdo mě zná, to dobřže ví), že než tříštit síly v nízkých strahovských návštěvách, bylo by lepší udělat jeden ještě větší kotel na jihu.

          • Re:

            Richi (admin)     před 20 lety 15.08.2004 13:03 |  
            0 0

            Musim tu reagovat na tuto vetu:
            ačkoli jsem spíše toho názoru (a kdo mě zná, to dobřže ví), že než tříštit síly v nízkých strahovských návštěvách, bylo by lepší udělat jeden ještě větší kotel na jihu

            Jasne nekolikrat bylo receno, ze na vychode to vzniklo z toho duvodu, aby se sjednotili taci lide, kteri na jizni tribunu nikdy nepujdou. Proc to sakra nikdo nemuze pochopit???

            • Re:

              (host)     před 20 lety 15.08.2004 13:14 |  
              0 0

              .. protože mě, a nejen mě, dosud nikdo nevysvětlil, proč se ty a ostatní tolik bojíte na jih přijít. Jak jsem psal v odpovědi extremistovi bojlerovi - pověst jihu je dost negativně pokroucená letitými výpady, které proti fanouškům na jihu vedou někteří nespokojení fanoušci v komentářích na sn, ssc i oficiálním webu. Dám příklad - já osobně jsem neviděl jedinkrát, že by někdo na jihu ukopával nebo zapaloval sedačku nebo se s někým pral. I kvalita pokřiků se zvedla a už se neozývá Došek ven, což je zajedno způsobeno tím, že už v sestavě T. Doška nemáme a jednak tím, že všichni vidí, jak na tom v útoku jsme.
              Dokonce jsem na zápase Tbilisi zaslech v jedné chvíli (na jihu, zdůrazňuji) skandování "Toomáš Doošek", což, uznej sám, dříve zvykem nebývalo. Abych to tedy shrnul - nejen já nechápu, proč se ty a ostatní na jih bojíte. Měli byste tam jednou přijít a viděli byste sami, že je to tam vlastně úplně stejné, jak u Vás na východě.

              • Re:

                Richi (admin)     před 20 lety 15.08.2004 13:23 |  
                0 0

                Nevim, jak to vysvetlit, ale tak to proste je, ze je plno lidi, kteri na jih nepujdou. Ja tam treba nechodim, protoze to rad sleduji jako z tv. A nebojim se, ale proste nektere ty particky, co tam jsou, mi nejsou sympaticke. A ted par bodu, proc asi lidi nechodi na jih.

                1) Jsou stari a chteji mit klid.
                2) Maji zafixovano, ze na jih chodi radikalnejsi fanousci a s nimi se nechteji spojit.
                3) Chteji mit dobry vyhled, z jihu jim to neprijde dobry.

                Ja nevim, nedokazu to proste popsat, ale tak to je a bude vzdy, ze taci lide budou. A my jsme alternativa pro ty, co na jih nikdy nepujdou a presto si chteji zafandit, protoze treba na zapade je to absolutne nemozne, kdyz tam kazdy remca, znam to, byl jsem tam dlouho :-).

                • Re:

                  (host)     před 20 lety 15.08.2004 13:34 |  
                  0 0

                  Jenom v rychlosti k těm třem bodům - Ad 1 - Když je někdo starej a je zvyklej na hlavní, tak Vám napůjde ani na východ, to víš sám; Ad 2 - právě tohle je blbost a je ta fixace je následkem letitého mediálního masírování fanoušků od některých lidí, kteří to dělají buď záměrně, nebo z nevědomosti. Pravda je taková, že vršek jihu je klasika, dole jsou chuligáni. Obě části na sobě nezávislé, respektují se, ale žijí zvláš?; Ad 3 - To je asi tak jedinej kloudnej argument, tady to je o tom, co člověk na fotbale chce. Když chce jenom vidět fotbal, půjde na hlavní nebo naproti, když chce navíc zažít dobrou atmosféru, půjde na jih.
                  Podle mě byste fakt měli jednou udělat s celým východem výlet nahoru na jih. Uvidíte, že se to bude jak Vám, tak lidem na jihu líbit, protože tam bude zase jednou natřískáno.

                  • Re:

                    Richi (admin)     před 20 lety 15.08.2004 14:27 |  
                    0 0

                    Ach jo, to je porad do kolecka. Tim starym, to jsem myslel treba kolem ctyricitky, i taci u nas na vychode jsou. Ale tech duvodu je urcite vice. Ale fakt nevim, jak to rici, proste to musis respektovat, ze plno lidi proste na jih nepujde, at uz je duvod jakykoliv. Tak je laskave nepresvedcuj, at jdou na jih, kdyz tam proste nechteji.

                    • Re:

                      (host)     před 20 lety 15.08.2004 16:26 |  
                      0 0

                      Kdybych chtěl někoho přesvědčovat, tak to bude, a to mi věř, vypadat jinak. Já se ti to jenom snažím osvětlit, protože se mi zdá, že nejen ostatní, ale ani ty to nechápeš, čemuž se na jednu stranu nedivím, protože jsi dřív chodil na hlavní, ale na stranu druhou si taky myslím, že spousta lidí, včetně tebe, je ohledně vztahu k jihu trochu zabržděná. Na což ale máte samozřemě právo, jak říkám - východu držíme palce, ale je to možná škoda...

                      • Re:

                        Sesivany     před 20 lety 15.08.2004 22:28 |  
                        0 0

                        Dívej se, já ti to řeknu asi tak. Patřím mezi ty, co na jih taky nepůjdou. Nejsem starý, nepotřebuju dobrý výhled. Můj důvod je jediný. Několik výjezdů jsem sdílel s hools sektor hostů a s nimi prostě fandit nechci. Těch důvodů proč je víc. Mě zajímá především dění na trávníku (což se o mnohých hools říct nedalo, spíš je zajímalo jak trumfnout druhou stranu), pak také nechci sedět jako pecka, ale i podporovat hráče fanděním a poslední má podmínka je, abych seděl mezi lidmi, kteří mají podobný názor na fotbal jako zábavu. Všechny tyto podmínky splňuje východní iniciativa nejlíp, proto jdu k nim. Přijde mi, že pro hools je prvotní dění v hledišti a fandění a pro mě osobně je prvotní dění na hřišti a potom fandění. Můžeš mi to tady vyvracet jak chceš. Já mám osobní zkušenost jak s hools, tak s východem a dávám přednost východu.
                        P.S.: Rozhodně nesouhlasím s pokřiky Došek ven! a kvituju, že proti tomu bojuješ, ale já raděj půjdu do skupiny fandů, kde mám 100% jistotu, že k tomu nedojde. Protože nikdo se neptá ty jsi to řval ty ne, ale prostě to řval kotel a ty jsi tam byl.

                        • Re:

                          (host)     před 20 lety 17.08.2004 20:46 |  
                          0 0

                          Musím samozřejmě souhlasit, ovšem měl by sis uvědomit jednu základní věc - chuligáni jsou na strahově koncentrováni DOLE na jihu, nahoře je ta druhá, jak ty bys asi řekl "slušnější" část, která by tvým nárokům odpovídala na 100%.

  11. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    bojler     před 20 lety 15.08.2004 19:05 |  
    0 0

    My sme nejlepší Jih, na východ nikdo nechodí, a ti co tam chodijou by měli bejt u nás, protože my sme ten jedninej kootel. Ti co za nama nechcou, sou blbí. A taky neskandujou a nevyvěšujou Leška ven! Sou zkorumpovaní nejhorším vedením na světě! A dokonce ani nefalšujou fotky, my na supergigaslavii.bul to umíme.

    • Hloupé

      (host)     před 20 lety 15.08.2004 21:07 |  
      0 0

      To, co jsi napsal, je hloupé, trapné a plně to dokládá fakt, že tvá inteligence ještě není dostatečně na výši ani na to, aby ses tu s ostatními bavil by? o tak druhořadých věcech, jako je fotbal.Nechtěl bych být u toho, až jednou dospěješ a budeš se s někým bavit třeba o politice, to bude, při tvé inteligenci, příšerná podívaná.

  12. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    (host)     před 20 lety 15.08.2004 21:25 |  
    0 0

    Ahoj mám prosbu nešlo by systém diskuze upravit tak aby byli všechny reakce rozrolované a já nemusel pořád klikat na zobrazit reakci???Dík za odpověď

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      Richi (admin)     před 20 lety 15.08.2004 21:29 |  
      0 0

      staci zvolit nad komentari na "vkladane" a pak se zobrazi vse, samozrejme kdyz jsi anonym, musis to vzdy potvrdit, kdyz budes prihlasen, muzes to mit standardne nastavene, tak to mam treba ja. Jo, registrace ma neco do sebe.

  13. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    jipeslav (přítel SN)     před 20 lety 16.08.2004 09:53 |  
    0 0

    Mám jeden dotaz pro fanoušky z "jihu". Chcete aby se fandilo na celém stadionu, nebo chcete aby se fandilo jen na "jihu"?

    • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

      (host)     před 20 lety 17.08.2004 20:37 |  
      0 0

      Jakožto jeden z mnoha, kteří chodí na jih, si dovolím odpovědět. Za sebe, samozřejmě. Pokud budou návštěvy okolo deseti tisíc (kupříkladu na novém stadionu), pak by bylo dobré, kdyby fandily všechny tribuny. Pokud jsou však návštěvy nějčastěji okolo dvou nebo tří tisíc a stadion s desetinásobně větší kapacitou víceméně zeje prázdnotou, pak je logicky žádoucí, chtělo by se mi říci dokonce až nutné, aby se aktivní část obecenstva shromáždila v jednom místě. Logicky to bývá místo za brankou, odkud se nesou nejlépe pokřiky a kde vždycky vypadá i menší návštěva díky menšímu prosotru a větší hustotě zajímavěji.
      Asi tak...

      • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

        Richi (admin)     před 20 lety 17.08.2004 20:45 |  
        0 0

        Bohuzel toto se nikdy nepodari, protoze jsme opet u jadra problemu, lidi, co jdou k nam na vychod, na jih nepujdou. Tak to je, to si zas myslim ja.

        • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

          (host)     před 20 lety 18.08.2004 20:20 |  
          0 0

          Nechci se zase hádat, jenom si dovolím poznamenat, že já osobně jsem tohle zatím slyšel sice hned několikrát, ale vždycky od tebe... Třeba tam nechceš jenom ty...

          • Re: Premiéra kotle na východní tribuně

            Richi (admin)     před 20 lety 18.08.2004 21:12 |  
            0 0

            A nebo ostatni to nereknou nebo maji jine duvody, ale ja rikam jen nazor, co si myslim.

  14. Re: Premiéra kotle na východní tribuně

    (host)     před 20 lety 29.08.2004 21:18 |  
    0 0

    Chodim na Jih a kotel na Východě byl fajn.Snad se Vám podaří strhnout i Jih,ale já se prostě nepřipojim k pokřikům jak Sparta lehla popelem.To mě vždycky akorát otráví.Zvláš?,když hrajem s Brnem apod. a ne se Spartou.Budu se snažit,abych spolu s východem tohle vymítil.Musíme navnadit lidi,aby zase začali chodit.Nejlíp to půjde slušností na stadionu.