Názory

Naše fandění

V minulosti vzniklo několik článků, které rozjeli diskusi a někdy až hádky o tom, zda se lépe fandí na "jižní, či na východní" tribuně. Já bych byl rád, aby se takovéto nesmyslné hádky ukončily. Myslím si, že je důležité, aby se fandilo odkudkoliv, čím víc lidí se zapojí, tím lépe. Kdo si myslí opak, a? mi to prosím rozumně vysvětlí.

Na zápas s Libercem jsem přijel kvůli práci později a tak jsem měl možnost si tribuny obejít a vyslechnout. Z pohledu západní tribuny jsem nejvíce slyšel kupodivu liberecké fandy, potom bubny z východní tribuny, pak paní Zíkovou na hlavní a nakonec kotel na jihu. Ale to není podstatné, protože to byl jen zlomek času, později mohla být slyšet jižní tribuna více. Já bych rád rozjel pozitivní diskusi, jak nejlépe skloubit a rozvíjet naše fandění, bez ohledu na to, zda  fandíte na jihu, východě, ze zdola, ze zhora či jinak. Kotel na jihu má zkušenosti, tak se rozumných lidí z jižní chci zeptat na několik věcí.

1. Pokud mezi Vás příjde nějaké individum, které nezajímá fotbal, ale jen sprostě nadává, propaguje fašismus apod., jak se s nimi vypořádáte?  Dnes bohužel podobní tři týpci přišli na východní tribunu nad transparent "SKS Gentemen" a z počátku fandili solidně. Po vypití několika piv však začali provokovat, nejdříve hodili dělbuch, pak sprostě nadávali na rozhodčího, pikantní na tom bylo, že i v době, kdy písknul pro nás. Pak se začali veřejně hlásit k nacistům. V té chvíli jsme je upozornili, že se na "východní" fandí slušně, načež tito ubožáci kazící dosud pěknou atmosféru na východní tribuně huhlali něco o oddanosti ke Slavii a o ochotě pro ni zemřít. Skutečně oddaný člověk přece nikdy sprostě nenadává soupeři a neuráží slávisty. Svůj výstup zakončili zvukem připomínající blití, až později jsem zjistil, že to měl být zpěv. Naštěstí jsme je umlčeli slušným fanděním a tlukotem bubnů. Ale třeba máte na "jihu" lepší řešení, jak se s podobnými tupci vypořádat, tak prosím poraďte.

Za druhé bych se rád zeptal hlavního kotle ("jižní"), jaké používá slušné pokřiky. Občas bychom je rádi s Vámi použili. Záměrně kvůli tomu na chvíli ztichneme, ale nejste slyšet. Konkrétně v zápase s Libercem byli v těchto chvílích slyšet více liberečtí. A to to máme k jihu a k severu stejně daleko.

Za třetí opakuji otázku z počátku článku. Chcete, aby fandil celý stadion a tím hnal Slavii za vítězstvím? Nebo ve své ješitnosti budete raději, když se bude mlčet a budete trochu slyšet jen vy? Pokud jste pro to, aby fandil celý stadion, tak nám vy rozumní z jihu prosím pomozte tak, že přesvědčíte lidi, kteří chtějí fandění na Slavii kazit, že jsou vlastně proti svýmu klubu.

Doufám, že jsem nikoho ze slušných a rozumných fandů neurazil, rád bych, aby vznikla opravdu pozitivní diskuse, která pomůže celé Slavii. A? žije naše věčná Slavie.

Komentáře (36)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Naše fandění

    (host)     před 20 lety 17.08.2004 14:10 |  
    0 0

    K tem trem "fanouskum" - i ja jsem z nich byl chvilema rozpacity, ale na jejich obranu musim rict, ze jakmile jsme jejich "neslusne fandeni" prehlusili nasim, tak se pridali k nam - konfliktni byl jen ten typek s brylema (i kdyz se mu zrejme jako kapovi bandy obcas podarilo ostatni strhout k nejake te nadavce). Rozhodne nesouhlasim s vystupem Cindyho, ktery se je snazil umravnit - zaplatili si listek a na stadionu si muzou prakticky skandovat co chteji (jestlize tim neporusuji zakon - coz se ale mozna v jednu chvili stalo) - vyjadruji tim jen totiz jen svuj nazor. Chapu na druhou stranu reakci cindyho v tom, ze hosi byli nad nasim transparentem - ale musime si uvedomit, ze timto transparentem se tato cast stadionu nestava nasim vlastnictvim, takze je vyhazovat nemuzeme...jestlize porusuji nejaka pravidla, tak je to prace poradatelu.

    Nyni muj navrh reseni podobnych situaci:
    1. ignorace problemovych jedincu
    2. prehluseni jejich "fandeni" nasim
    3. v pripade, ze by to prerostlo unosnou mez, tak upozorneni poradatelum, aby dotycne usadil na sve mista (prece jen trochu omezovali svym postavenim vyhled na hraci plochu - a listky meli urcite jinam)

    Timto chovanim tito hosi zajiste pochopi, jak se fandi u nas a proste k nam bud prestanou chodit, protoze ostatni nestrhnou k nadavkam, a nebo naopak zacnou fandit slusne.

    Jsme sice slusni fanousci, ale na Mirka Dusina si snad hrat nemusime... At si kdo chce krici co chce - jestli mam stejny nazor, tak se k nemu pridam i kdyby kricel treba "Kuka ven!" - mame prece demokracii a tim, ze budeme lajnovat nejaka prisna pravidla budeme jen za kasparky - respektujme pravo kazdeho na individualni vyjadreni....

    • Re: Naše fandění

      jipeslav (přítel SN)     před 20 lety 17.08.2004 14:59 |  
      0 0

      Já vesměs souhlasím, rozhodně nejsem Mirek Dušín. Na druhou stranu tohle byla jasná provokace. Náš "kotel" vzniká hlavně proto, aby si lidi mohli zafandit a přitom se nestyděli vzít s sebou děti. Mám 2 kluky. starší by to snesl, ale mladšímu je 5 a nemyslím si, že by zrovna tyto 3 měl mít za vzor dospělosti. Demokracie snad neznamená, že musím tolerovat spros?áka. Podle mne naopak porušovali zásadu demokracie tito lidé, protože chovat se demokraticky znamená také respektovat
      druhé, ne jen sebe. Tito lidé nerespektovali nikoho.
      Chyba je hlavně v pořadatelské službě, jejich práce je udržovat pořádek. Strašně bych byl rád, kdyby na fotbal chodilo víc lidí. Samozřejmě nejvíc tomu pomůže dobrý fotbal, ale i kulturnost prostředí v hledišti. Tím neříkám, že nesmí tvrdší povahy chodit na fotbal. Stačí, když bude opravdu malá část hlediště vymezena pro diváky, kteří upřednos?ují slušné fandění. Ostatní mají dost prostoru jinde. Např. ve vlaku jsou prostory pro kuřáky a nekuřáky. Je sprosté, když někdo kouří tam, kde se to nesmí. Píšeš, že nesouhlasíš s Cindym, že se ozval proti jejich fandění. Pokud by si byl demokratický nezaujatý cestující, vadil by Ti cestující v nekuřáckém vagónu, když by se ozval proti hulvátovi, který by tam začal kouřit? Já bych si takového člověka vážil, protože se nebojí ozvat, když se mu něco nelíbí. Myslím si, že se už celkem ví, proč náš "kotel" vzniká, takže, když tam někdo příjde provokovat nadávkami, nebo přímo porušovat zákon, tak to rozhodně tolerovat nemůžu. To bychom brzy se slušným fanděním skončili. I když souhlasím s tím, že je nejúčinější takové lidi překřičet slušným fanděním.

      • Re: Naše fandění

        bojler     před 20 lety 17.08.2004 15:37 |  
        0 0

        souhlasim od a do ž

        • Re: Naše fandění

          (host)     před 20 lety 17.08.2004 15:45 |  
          0 0

          vicemene taky souhlas - sice mi prijde srovnani s kuraky trochu jako srovnavani hrusek a svestek, ale respektuju to.

          Ja take samozrejme nesouhlasim s nekterymi vykriky tech tri, ale my bychom toto rozhodne nemeli resit - od toho je tam poradatelska sluzba a policie (ze v tomto nefunguje, je jina vec). Chtel jsem tim vsim jen rict, ze trikrat radeji prekrikovat tyhle jedince, nez abych se s nima poustel do neprijemne debaty.....

          • Re: Naše fandění

            Richi (admin)     před 20 lety 17.08.2004 16:04 |  
            0 0

            Jo, debata s nimi nema cenu, nejlepsi zbran je nase fandeni. Kdyz jsme zacli, tak se hned pridali. Jakakoliv diskuse akorat zvysuje napeti a akorat by se neco mohlo stat.

    • Re: Naše fandění

      (host)     před 20 lety 18.08.2004 01:07 |  
      0 0

      Chtel bych rict jen toto.Lidi se chodi na fotbal uvolnit a vyrvat se a kdyz se k tomu posili alkoholem,neni se co divit,ze obcas nadavaj.Ja chodim na jizni nahoru doprostred kotle,takze nevim co tam presne nadavali,ale prestoze jsem spis take zastance slusnejsich pokriku,tak si rad zakricim slavnej pokrik:„Jen co ta Sparta lehla popelem”.K tem slusnejsim sice nepatri,zato je dost bojovna a kdyz ji zpiva aspon 1000 kotelniku,tak je to narez.Ono stejne fotbalisti asi moc pri zapase nevnimaj text,takze reaguji spise globalne na hluk.Tot muj nazor.

      • Re: Naše fandění

        Richi (admin)     před 20 lety 18.08.2004 01:13 |  
        0 0

        No oni tam totiz skandovali tusim neco o sudeckych nemcich ci co. A to uz neni normalni, i kdyz jsou posilneni alkoholem. No a pak se cindy ozval a delali ze sebe machry, nadavali na nas apod. Proste kdyby tohle neskandovali, vse bylo v pohode.

        • Re: Naše fandění

          (host)     před 20 lety 18.08.2004 02:34 |  
          0 0

          Tak to jo.Me se zas stalo ted proti Liberci,ze tam jakysi idiot zarval po jednom nepovedenym utoku neco ve smyslu at uz tu cernou tlamu vystridaj(mozna tam bylo i pridavne jmeno,ktere to jeste zhorsovalo,ale nejsem si jistej).To uz je vazne na pest.

      • Re: Naše fandění

        (host)     před 20 lety 18.08.2004 13:22 |  
        0 0

        bojovnej sice je,ale...........zpívat ....Spar?ane bodnu tě.... je opavdu silný kafe.... dát tomu jiný slova....byl by super
        kopejtko

        • Re: Naše fandění

          (host)     před 20 lety 18.08.2004 15:23 |  
          0 0

          To je fakt silny kafe...jezis, copak ste se vsichni zblaznili? Nebo ste fakt presvedceny, ze kazdej kdo tenhle pokrik zpiva chce aby sparta lehla popelem, chce bodat spartany a tak? Sipaci, tak si na to slozte jiny slova a treba to bude mit taky takovy grady, jako tenhle pokrik, i kdyz o tom pochybuju.

  2. Re: Naše fandění

    Marrak     před 20 lety 18.08.2004 00:50 |  
    0 0

    Tak z tech slusnych snad jen toto, na vic sem si nevzpomnel...

    Slááávie!!!

    Slaaavie Praha!!!

    Slavie do toho!!!

    Slaaavie bíločervený!!! (melodie Go West)

    Slavie, Slavie, ve svém znaku hvězdu má, Slavie, Slavie, to je barva bíločervená, Slavie, Slavie, jak to krásně zní, a proto hoši pojďme do toho, a? jsme vždy a všude vítězní, Slavie!!!

    Sláviéé, Sláviéé, héja héja héja Slávie!!!

    Kdo neskace fandi Sparte HOP HOP HOP!

    Pojďme hoši dáme góóól,
    dáme góool, dáme góóóóól...

    gl

    • Re: Naše fandění

      (host)     před 20 lety 18.08.2004 06:59 |  
      0 0

      Hlavně si zapomněl na

      SMRT SPARTě!!!


      jinak, tvoje starosti bych chtěl mít...

      $.

      • Re: Naše fandění

        jipeslav (přítel SN)     před 20 lety 18.08.2004 08:39 |  
        0 0

        Podívej, většině lidí je jasný, že je na světě spousta důležitějších věcí, než je fotbal. Pro mne je to zdraví, rodina, dobrá výchova dětí, vzdělání, práce, dobré vztahy se známímí, úspěch této země a mnohé další. Jenže tady se diskutuje o fandění, a také o kultuře na stadionech, se snahou to negativní vylepšit. Takže jeho příspěvek k diskusi patří. A jít se slušně vyřvat na stadion je naprosto v pořádku. (Je to tak trochu meditace). Jiní se vyřvou na koncertě a jiní zase třeba doma. Každý se občas potřebuje uvolnit, to bylo vždycky, s tím nic nenaděláš. Poznal jsem člověka, který je universitním profesorem, ale v době volna, hlavně v létě, jezdí v kempu s dětskou mašinkou a bláznivě řve na lidi. A prý si tak úžasně odpočine. Podle toho, že někdo fandí, řve, zpívá, nemůžeš hodnotit jeho starosti.

      • Re: Naše fandění

        Marrak     před 20 lety 18.08.2004 22:49 |  
        0 0

        ja to mam vsechno vypsany, takze sem to jen zkopiroval ;)

        predpokladam ze SMRT SPARTE na vychode rvat nebudou, kdyby ale zajem byl, klidne sem nahazu i dalsi nepratelske pokriky ;)

    • Re: Naše fandění

      (host)     před 20 lety 19.08.2004 09:09 |  
      0 0

      Pokud se "kotel na jižní" dlouhodobě ujme, pokuste se dohodnout s východní na nějakých doplňujících se pokřicích - jeden kotel začne a druhý ho bude doplňovat. I při těch méně početných návštěvách by to nemuselo být špatné.
      Thomas

  3. Re: Naše fandění

    (host)     před 20 lety 18.08.2004 12:16 |  
    0 0

    Plne souhlasim s názorem, že každý si může skandovat co chce. myslím si, že někdy jsou ty nadávky i na místě. Soupeř nás uráží o 106 a my máme jen poslouchat a slušně odpovídat( pokřiky jako jude slavie a Pavel Kuka má malého čur... mluví za vše). Musíme se taky bránit a tyto pokřiky k fotbalu patří(někdy jsou i dost vtipný). takže bych na tom nic neměnil a hlavně bych nikoho neokřikoval, budem pak jen pro smícha a jedinej tým kde se fanoušci hádají na stadionu mezi sebou.

    • Re: Naše fandění

      Richi (admin)     před 20 lety 18.08.2004 12:34 |  
      0 0

      Jenze kdyz z mista, kde prezentujeme slusne fandeni, zacnou pokrikovat neco o sudetskych nemcich, tak mi to neprijde normalni, tohle uz je moc a na fotbal to nepatri. Jinak at si kazdy zakrizi, ze rozhodci je c***k apod.

      • Re: Naše fandění

        (host)     před 20 lety 18.08.2004 15:31 |  
        0 0

        Navrhuji sestavit slovnik povolenych vulgarit, ktere se na vychodni tribune mohou pouzivat. Pokud by nekdo pouzival vulgarity, ktere nebudou obsazeny v tomto slovniku, byl by ve spolupraci zastupcu SKS Gentlemen a poradatelske sluzby pozadan, aby se odebral na tribunu Jih. Myslim, ze je treba jasne definovat, jak se na vychodni tribune smi fandit a jak ne, jinak neni mozne zarucit tu spravnou atmosferu. Co vy na to?

        • Re: Naše fandění

          (host)     před 20 lety 18.08.2004 16:03 |  
          0 0

          jasne - skvelej napad... ale misto pozadani poradatelem k odchodu na jih byl volil popravu... Lidi, neblbnete!!! Vzdyt budeme vsem pro smich...

          • Re: Naše fandění

            PetCC     před 20 lety 18.08.2004 22:47 |  
            0 0

            Když chce bejt někdo slušnej tak je všem pro smích. Tohle tvrzení o lecčems vypovídá.

            • Re: Naše fandění

              (host)     před 20 lety 19.08.2004 14:31 |  
              0 0

              nerikam bejt sprostej, ale nutit nekoho do neceho podobnyho nejakym "kodexem" mi fakt prijde smesny...

  4. DDS

    (host)     před 20 lety 18.08.2004 22:55 |  
    0 0

    Zdá se mi, že se diskuze točí stále okolo téhož, nicméně opět mi to nedá, abych nereagoval:
    1) Vidíš, na jihu jsem už dost dlouho nikoho takového neviděl a to jak nahoře, tak dole, nicméně myslím, že naše diskuze by se neměla točit okolo tří ožralů. A? hodí kamenem, ten kdo je bez viny, že...
    2) Rejpnutí ve stylu "... ale nejste slyšetů určitě rádi uslyší primitivové typu Jirky Růžičky, aka Bojlera, nicméně o hlasitosti té které tribuny už jsme se tu bavili několikrát, nechápu proto, proč je poněkolikáté pokládána tatáž otázka. Věc se má dle mého asi tak - když člověk stojí uprostřed skupinky třiceti fandících lidí, tak se mu zdá, že je uvnitře obrovského kotle, který bez problémů rozfandí celý stadion. Pravda je ovšem taková, že slyšet je víc ta část stadionu, která a) víc řve a na které je b) více lidí. Logicky to bývá většinou jižní. Co jsem slyšel, tak na Liberci byla návštěva velice špatná, zejména na jihu, což bylo dáno zejména tím, že jih nedostal tradiční "injekci" v podobě mimopražských fanoušků, kteří (a to mám ověřené), jdou v drtivé většiě právě na jih. Bylo to zsamozřejmě zapříčiněno časem a datem, v pondělí je spousta lidí v práci.
    3) Tak tohle je další věc, kterou nechápu a při které si připadám jako Sisyfos. Fakt mi není jasné (a teď se jipeslave fakt prosímtě neuraž, není to myšleno ve zlém), jak může bejt někdo tak tupej, zabržděnej a zakotvenej. Opakovaně (skutečně mnoho a mnohokrát, proto se tak divím) bylo jasně řečeno, že samozřejmě všichni chceme, aby fandil celý stadion, nicméně pravda je taková, že při současných návštěvách je něco takového absolutně nemožné, nerealizovatelné a nedosažitelné . Proto lidem, včetně mne, připadá divné, že teď, když nás na Strahov fakt chodí pět a půl, veskrze fakt jenom ti skalní, se tady tvoří druhý kotel, který může mít za následek rozdrobení současného kotle po půlce stadionu. Už jsem několikrát řekl, že to na první pohled vypadá jako idylická chvályhodná akce, nicméně druhá věc je, že bychom se měli zamyslet nad tím, že právě tahle chvályhodná akce může vést k tomu, že se zajedno nepodaří dát pořádně dohromady fanoušky na východě (natožpak ve větším počtu - a buďme zdravě kritičtí - zatím to na to vypadá), ale co hůř - je možné, že to odvede lidi z kotle na jihu a když tihle lidé uvidí, že to nikam nevede, tak se nevrátí tam, kam chodili dřív, ale přestanou chodit na fotbal vůbec.
    Já samozřejmě nechci nikomu upírat jakékoli právo na cokoli, skutečně to na první pohled vypadá jako hodně zajímavá věc, ale mě (a dovolím si tvrdit, že nejen mě) se zdá, že autoři tohoto plánu nedomysleli možné důsledky. Jednoduše řečeno - nyní jste odsouzeni k úspěchu, protože pokud neuspějete, pak to přinese pouze další snížení návštěv s dosahem na celý stadion. řeči typu "na jih někteří prostě nepůjdou, berte to jako fakt" akorát škodí, myslím, že bychom se měli snažit spíš rozptýlit obavy těch, kteří se na jih bojí, než abychom jim při současných téměř nulových návštěvách ještě vytvářeli alternativu. Je totiž možné, že to nakonec povede k tomu, co jsem popsal výše.
    Pevně věřím, že jsem svým názorem nikoho neurazil a doufám, že tady na sn, na superslavii i na oficiálním webu budeme nadále diskutovat věcně a bez urážek. (Platí především pro tebe - bojlere). Také doufám, že tady nebudu opět brán za nějakého "mluvčího kotle", protože i když jsem přesvědčen, že tenhle názor na jihu převažuje, nechci, aby si o mě někdo otíral hubu.

    Resumé: Podle mě je zbytečné drobit skupinu těch pár lidí, kteří ještě na Strahov chodí jenom kvůli tomu, že někdo se bojí jít na jih...

    • Re: DDS

      mike-k (přítel SN)     před 20 lety 19.08.2004 08:07 |  
      0 0

      Teď to zase nedá mě!!!

      Nemyslim, že lidi co chodí na slávii, které tu nazíváš skalními by se po návštěvě, kteréhokoliv kotle rozhodli přestat chodit na fotbal. Potom by teda nebyli skalními, že?! Maximálně se vrátim tam kam chodili nebo zkusí zase jiný místo!! S tím ubytkem fanoušků taky myslim, že to nebude tak horký. Spíš naopak by jsme mohli vzbudit v ostatních co nechodí čechům přirozenou vlastnost!!! ZVěDAVOST!!! "hele tam se něco děje pojď se podívat!" :o)

      Ještě k existenci toho na východě: vim, že si myslíš, že by jsme se měli sjednotit na jihu, ale mě se tam prostě nechce(ne jen mě). Mám tady lepší přehled o hře a chceme strhnout ostatní co chodí na východ. Sakra, vždy? když to ostatní lidi na stadionu uslyší, že se fandí z více míst, tak se spíš chytnou!!

      To je můj názor!!

      Zkus nám dát šanci ukázat, že si zasloužíme Váš respekt. Jstejně jako My respektujeme Vás. A pojďte se dohodnout na společné choreo.

      Slavie je věčná!!!!

      • Re: DDS

        (host)     před 20 lety 19.08.2004 18:47 |  
        0 0

        To co píšeš je veskrze logické - jak už jsem psal dříve, lepší přehled o hře je jediný argument, který má hlavu a patu (a já jej plně uznávám), když tu mluvíme o tribuně východě. Je nutné si přiznat, že na jihu člověk na fotbal moc nevidí, rozhodně asi ne tak, jako na hlavní nebo na východě...
        Společné choreo je rozhodně zajímavá věc, něco už nás napadlo, ale myslím, že takovéhle akce si budeme muset schovat na časy, až budou pravidelně návštěvy alespoň okolo těch 8 - 10 tisíc, tedy řekl bych až na novém stadionu. Když bychom to zkoušeli teď, tak budeme k smíchu, protože je nás málo jak na jihu, tak tím spíš i na východě. Jsou zápasy, kdy se sejde hodně lidí, třeba derby nebo pokročilejší fáze evropských pohárů, jenže trénovat něco na zápasech s Blšany nebo Příbramí a pak to zkoušet proti Spartě nebo Liverpoolu, to je taky nerealizovatelný, protože to bude umět jenom malá skupinka lidí, kterou ostatní s přehledem přeřvou, aniž by o nějakém společném choreu vůbec věděli...
        Jak říkám - na Strahově nereálné

    • Re: DDS

      bojler     před 20 lety 19.08.2004 11:47 |  
      0 0

      Já si chlapečku nepotřebuju falšovat statistiky...

      A za další, cituji: "Pevně věřím, že jsem svým názorem nikoho neurazil a doufám, (...) a bez urážek. (Platí především pro tebe - bojlere)," potud DDT.

      Jsem nucen požadovat okamžité vysvětlení dalšího úletu demagoga DDT! Já jsem NIKDY, opakuji NIKDY pana DDT neurazil. Ne že bych neměl několikrát chu? sdělit panu DDT po jeho nestoudných snůškách nesmyslů, polpravd a stupidit vycucaných z prstů co si o něm myslím. Domnívám se totiž, že jakmile bych si pomohl urážkami z říše zvířat jako například vy korunovaný vole, prase, vepři, krávo, (výraz ty bejku záměrně vynechávám) nebo pokud bych pana DDT označil některým odborným výrazem jako kretén, debil, idiot, imbecil či snad z lidové tvorby termínem ty palice vylízaná, nemělo by to valného smyslu i když bych u valné většiny byl velmi blízko pravdě. Proto to neudělám a pana DDT takto neoznačím.

      Tímto lživým tvrzením jsem znechucen, pošpiněn a popliván, jako už mnohokrát po přečtení některého z elaborátů pana DDT.

      Speciální cvičení pro DDT: K vašemu večernímu rozjímání - jak se může tříštit něco, když z něčeho původního do něčeho nového neodešla ani jedna ovečka? Doplňující úkol: Proč účastníci kotle na východní nechtějí na jih? Jsou snad posrané Fifinky, nebo se chtějí od něktrerých jako např. Vás distancovat? P.S. Já na jihu byl, vím jak to tam vypadá...a už nikdy tam nechci. vám to možná nepřijde..

      • Re: DDS

        jipeslav (přítel SN)     před 20 lety 19.08.2004 12:50 |  
        0 0

        Bojlere, my nechceme válčit, to sis mohl odpustit. Už na začátku článku jsem psal, že chci ukončit hádky, tohle nemá smysl. Nemusíš s DDS souhlasit, ale právo na názor má, tak ho nech být.

        • Re: DDS

          (host)     před 20 lety 19.08.2004 18:54 |  
          0 0

          ... očekával bych od tebe odpověď na to co jsem napsal, abychom o tom mohli prohodit pár slov

        • Re: DDS

          bojler     před 20 lety 19.08.2004 21:26 |  
          0 0

          řekl jsem, že pro uklidnění situace skončím, tak skončím. I kdyby o mě tady napsal sbebvětší vůl sebevětší žvásty, prostě konec. Držím slovo.

      • Re: DDS

        (host)     před 20 lety 19.08.2004 18:52 |  
        0 0

        ... abych se přiznal, četl jsem tvůj post až do té části, ve které píšeš, že se tady chováš slušně. Poté jsem číst přestal a myslím, že (pokud tvůj příspěvek vůbec ještě někdo další četl) jsem nebyl sám.
        Není asi mou vinou, že sis nejen tady, ale i na oficiálním webu a superslavii získal pověst rozkřičeného puber?áckého hulváta, proto by ses nad sebou měl zamyslet, než si tady začneš vymýšlet takové (a to se fakt asi někdo strhá smíchy) rádobyvtipné zkomoleniny mého nicku...
        Jelikož jsi evidentně uprostřed bouřlivé puberty, je mi jasné, že nemá smysl se tady s tebou dohadovat, přecijen, tímhle "telecím" obdobím jsme si prošli všichni. Můžu tě pouze ujistit, že až si za pár let přečteš tyhle svoje příspěvky, budeš si říkat to, co ti nejen já říkám už teď - "Co já jsem to byl za vola ?"

        • Re: DDT

          bojler     před 20 lety 19.08.2004 21:31 |  
          0 0

          Nechci tě. Už mě nebavíš. Slíbil sem že už tě nechám a? neprudíš.

          • Re: "jen mě utvrdilo v tom,že je to muž na správném místě"

            (host)     před 20 lety 19.08.2004 22:03 |  
            0 0

            Já tebe nebavím ? Hahahaha... Haha... to ty mě teda jo ! ;)))

            • Re:

              bojler     před 20 lety 19.08.2004 23:21 |  
              0 0

              Nebaví mě říkat jenom to, co s ohledem na Slaviu můžu a ne toco si myslím. Respektuju kamarády.

              • Re:

                (host)     před 20 lety 22.08.2004 12:36 |  
                0 0

                "S ohledem na Slavii..." :D
                Ty mě fakt bavíš...

  5. Re: Naše fandění

    harry     před 20 lety 19.08.2004 00:08 |  
    0 0

    Joo,tak tohle je fakt "výživná" debata:-)))))

  6. Re: Naše fandění

    vizzir     před 20 lety 19.08.2004 13:03 |  
    0 0

    kdyz to tady tak ctu,tak jsem zvedavej jak to bude s kotlema na novym stadaku...;)