Názory

Se Slavií v dobrém i zlém

Je to realita, Slavia končí v evropských pohárech už ve 2.předkole. Nemá cenu diskutovat o síle Dinama Tbilisi, protože realita je taková, že je v současné chvíli vyšší než síla našeho milovaného klubu, což Gruzínci dokázali v obou zápasech.

Otázkou je, co nyní se Slavii bude, dokáže to překousnout a bude hrát v lize lépe než tomu bylo loni na podzim po vyřazení od Levski Sofia? To je velmi těžká otázka, doufejme že ano. Slavia také čeká na vyjádření svého majitele Enicu, tak se to alespoň píše v prohlášení našeho vedení, ale Slavii čeká i rozhodnutí druhého majitele, vás všech. Slavie patří totiž hlavně vám příznivcům červenobílých barev, sice nevlastníte žádné lejstra nebo něco podobného, ale vaše srdce patří právě Slavii a jste nedílnou součástí tohoto klubu a bez vás by tento klub nebyl takový jaký je. Byli jste se Slavií v dobách dobrých a pevně věřím, že ji neopustíte ani teď, kdy prochází obdobím horším a potřebuje vás opravdu velmi moc. Prosím vás proto všechny, aby jste v co největším počtu navštěvovali naše domácí zápasy a pokud by to šlo, tak začněte hned v pondělí od 20:00.

Slavie je pouze vaše a vy se můžete sami svobodně rozhodnout, jestli jí jste ochotni pomoci když to moc potřebuje.

Komentáře (12)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Se Slavií v dobrém i zlém

    (host)     před 20 lety 28.08.2004 07:13 |  
    0 0

    Vím že to myslíš dobře, ale obávám se ,že naše návštěva na stadiónu současné problémy na Slavii nevyřeší a já prostě nejsem takovej sadista, abych si nechával krvácet svý SLÁVISTICKÝ SRDCE pohledem na tu DLOUHODOBě A TRVALE bídnou hru. Chtěl jsem si s naivní optimistickou vizí lepší hry mojí oblíbené Slavie koupit permici( i po totálně tragických výsledcích z přípravy), ale rozmyslel jsem si to a spokojim se jen s občasnou návštěvou a výsledky ze zpravodajství. Rád bych nějak pomohl, ale bohužel nevidím způsob jak....vedení zjevně na nespokojenost fanoušků nereaguje a vytrvale se drží na svých pozicích... jestli opravdu věří, že Slavii ze srabu vyvedou, nebo jen nechtějí ztratit své atraktivní posty, to si netroufám soudit....každopádně myslím, že dokud nenastane změna na těchto pozicích, bude nadále na stadiónu i ten zbytek nejvěrnějších nespokojen a zklamán....je otázkou, zda by nebylo vhodné udělat akci LEŠKA VEN 2, silnější a vytrvalejší...
    kopejtko

    • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

      Buldok     před 20 lety 28.08.2004 10:07 |  
      0 0

      Jistě máš v něčem pravdu, ale tím, že nebudeš chodit na Slavii ji rozhodně nepomůžeš, navíc si myslím, že tým Slavie má na to, aby potěšil Slavistická srdce a nejen jim jen ubližoval. S akcí Leška ven2 sice moc nesouhlasím, ale pokuď si zkutečně myslíš, že by to pomohlo, tak to zkus z organizovat, ale netahejte tyto pokřiky na stadion, tam patří pouze povzbuzování týmu a ne nějaké pokřiky na vedení. Navíc současné vedení jedná o Vlčkovi a Zbončákovi a přivedli Rychlíka a Holeňáka, až budou všichni hrát a budou zdraví, pak může být hra Slavie velice dobrá a potěší i jistě tebe až budeš čekat u televize na výsledek.

      • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

        kopejtko     před 20 lety 28.08.2004 11:23 |  
        0 0

        Je mi jasný, že tim, že na stadión nepůjdu, klukům nepomůžu, ale mysím, že divácká kulisa není to, co současnou Slávii trápí nejvíc, tahá jí do spodní části tabulky a ven z pohárové Evropy. Máš asi pravdu, že pokřik "Leška ven" během hry není nejlepší řešení, ale klidně si dovedu představit takový skandování třeba po poločase nebo na konci po zápase. Jak jinak mají dát fanoušci najevo svojí nespokojenost? Sepsat petici? Vždy? stadion je jediný místo, kde se sejdeme a můžeme říct, co si myslíme. Bohužel nejsem organizační typ a navíc věci dostatečně nerozumím, abych mohl Lešku pádnými argumenty ukamenovat. A kdo jo? Píšeš o posilách....že když... "budou všichni hrát a budou zdraví"...že se hra zlepší...v to doufám, jen si myslím, že Slávia je tým, která by neměla mít jen kvalitní 11ku, ale i lavičku...současná konkurence nemůže kluky vůbec motivovat, rvát se o svý posty a na hřišti předvádět maximum....aby se pak třeba nestávalo, že např. L. Došek kazí jeden centr za druhym (miochodem nevim, proč to na něj tak hrajou, když prostě centrovat neumí). Neboj já až zapomenu na pohárový neúspěch a poslední fotbalový výkony ze stadiónu, určitě zas zamířím do kotle... optimisticky naladěn a hladový po fotbalu...je otázkou, v jaké náladě budu odcházet...

        • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

          Buldok     před 20 lety 28.08.2004 16:46 |  
          0 0

          Já tě zcela chápu a vcelku s tebou i souhlasím, jen bych s protesty počkal minimálně do konce přestního termínu, pokuď nepřijdou požadovaní hráči a pokuď nám dá Enic jasně najevo, že nepošle dost peněz na přestupy pro zimní období, bude nejlepší svolat nějakou schůzi všech fanoušků Slavie a tam se dohodneme na nějakém společném postupu, individuální jednání na stadionu tipu, že se Slavii nedaří a tak se jednou zařve Leška ven je k ničemu, pokuď to bude nutné, uspořádáme hromadné protesty a všichni společně, aby to mělo nějaký efekt.

          • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

            (host)     před 20 lety 28.08.2004 21:03 |  
            0 0

            fajn, že se nějak shodnem,souhlasim...SLAVIE DO TOHO!
            kopejtko

  2. Re: Se Slavií v dobrém i zlém

    vizzir     před 20 lety 28.08.2004 08:48 |  
    0 0

    vzpominam na podzim 01,kdy jsme vypadli v prvnim kole UEFY a pod Pesicem hrali kulovy..par protestu,prisel Beranek,koupily se posily..bohuzel toto vsechno se uz asi opakovat nebude:/ chtel bych pridat jeste jednu poznamku pro vsechny obhajce Lesky: ve vsech ucebnicich managementu a rizeni podniku se doctete,ze za vse je odpovedne vedeni..za uspechy i neuspechy..pokud je spatna financni situace,tak za ni muze vedeni,nikdo jiny..pokud mame spatneho trenera nebo hrace,tak za ni opet muze vedeni..ono ma zajistit potrebne lidske zdroje tak,aby to vedlo k uspechum..to ze se tady hazi vina treba na Kratochvila je sice hezke,ale pokud to proste neni talent od prirody,tak lepe hrat nemuze..to neni jeho chyba..je to chyba vedeni ze nedokaze privest jineho,lepsiho hrace..

  3. Re: Se Slavií v dobrém i zlém

    (host)     před 20 lety 28.08.2004 12:58 |  
    0 0

    Zdravim vsichni verne fanousky Slavie. Jako prvni vec si nemuzu odpustit a nezeptat se vsech a predevsim Richio, kde jsi byl, kdyz Slavie hrala v Olomouci??Kazdy si hraje na fanouska, ale to neznamena prijit jen na Strahov a kdyz se hraje venku,tak neprijede ani noha.Mozna je to tim,ze nejela p. Zikova s autobusem???
    Muzete napsat, ze nehrajem nic moc, ale to neni o fotbale, ale fandeni. Jinak dnesni clanek ve Sportu to je tragedii. Mlady hraci na to serou a hraji karty o drobne. Osobne bych to vyhazel a jako prvni by musel odejit L.Dosek. Nenic schopnej niceho a ma stesti, ze tam nema nikoho,kdo by mohl hrat na jeho postu. Hooligans

    • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

      Richi (admin)     před 20 lety 28.08.2004 17:28 |  
      0 0

      Kdyz na me reagujes, rad ti reknu, kde jsem byl, proc jsem nebyl na zapase s Olomouci. Kdybys dobre cetl clanky na SN, tak bys urcite zjistil, ze v tu samou dobu, co hrala Slavia v Olomouci, hraly slavistky svoje mistrovske utkani v Novem Meste. A jelikoz ja tam mam urcite povinnosti, proste tam musim byt. Nemuzu se rozdelit. Jinak, ja kdyz je moznost, rad vyrazim ven. Chtel jsem jet do Mlade Boleslavi, bohuzel, oni to prelozili z nedele na sobotu na TV, opet jsem u toho sameho, Slavia v Boleslavi tedy bude hrat ve 14:25, jenze v 15:00 hraji slavistky svuj zapas v Hradci Kralove, opet stret. Velmi me to stve, ale nic s tim neudelam. Tak si me prosim neber do pusy!!!!

    • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

      Richi (admin)     před 20 lety 28.08.2004 17:31 |  
      0 0

      Jo a jeste k zapasu ve Zline, nehralo se to v TV, jenze jsem zase byl v Laznich Belohrad, kde se konal turnaj zen a byly tam i slavistky. Tak snad uz chapes. Spis to rekni ostatnim.

      Jo a treba i na derby nebudu moci jit, opet ve stejnou dobu budou hrat slavistky doma! I kdyz na Letnou bych nesel, protoze vzdy, kdyz jsem tam vlezl, tak jsme dostali nakladacku, takze uz z povercivosti se od Letne drzim dal :-))).

      • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

        (host)     před 20 lety 30.08.2004 13:26 |  
        0 0

        jo to mozna chapu, ale ten kotel ci fanklub, ktery vedes, kde byl??? Chapu, ze kdyz budes psat reportaze, tak nemuzes byt na dvouch mistech, ale ostatni??
        Co se tyka Sparty.Napsat to, ze jsi tam dostal nakladacku a ze tam priste nepujdes (muzes jit na tribunu ne) to je dost slabota. Nechci tebe ani nikoho napadat, ale nedelejte ze sebe velke fanousky mozna jsi co se tyka psani,ale ne fandeni.
        Muzese ti to stat priste v Teplicích či Brně a budes psat to same radci se tem stadionum vyhnu.
        Hooligans

        • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

          Richi (admin)     před 20 lety 30.08.2004 13:40 |  
          0 0

          Tu Spartu si ale vubec, ale vubec nepochopil. Ja nedostal nakladacku, ale Slavia, byl jsem tam, kdyz jsme prohrali 1:5, byl jsem tam, kdyz jsme prohrali 0:2, kdyz jsem tam nebyl, bylo to vyrovnane. Takhle jsem to myslel, zatim me nastesti nikdo nezmlatil.

          A ostatni? To ja nevim, taky maji rodiny a nemuzou si dovolit jet tak daleko. Ale hlavne, cilem toho naseho je strhnout fanousky na vychodni tribune na Strahove. Jinak co jsem slysel, tak nekteri planuji jet do Mlade Boleslavi.

          • Re: Se Slavií v dobrém i zlém

            (host)     před 20 lety 31.08.2004 13:23 |  
            0 0

            no tak sorry,ze jsem te nepochopil,ale to je snad jeste horsi odpoved. To ze jsi tam byl nebo nebyl tim vysledek nebude 2:2. Me stve,ze kazdy hleda vymluvy proc a jak nemuze,pro nekoho moto nikdy na Strahov,pro jineho vykony to je cele. Psal jsem na www.slavia.cz do fora (muzes se podivat)-vyjezd do Olomouce a o tom to je.
            Jinak vcera jsem tam byl a Vas kotel byl slyset. Hooligans. P.S. Ja mam taky praci a starosti o rodinu,ale snazim se jezdit a fandit slusne.