Názory

Rada pro fotbalisty a fanoušky na Boleslav

Pokusím se napsat pár postřehů z utkáních Mladé Boleslavi na domácím hřišti. Na Boleslav chodím celkem pravidelně. Vlastně vždycky, pokud to neohrozí moji účast na zápase milované Slavie. Můj článek shrnu do bodů.

Začnu radou pro fanoušky:
1. DIVÁCI: Tam nejsou zdaleka takový, jak se říká ,takže není se čeho bát. Kotel tam představuje zhruba třicet jedinců, kteří snadno vždy překřičí kotel hostů. Je pravda, že se sem tam strhne celý stadion a všichni křičí Boleslav do toho, ale to na Slavii je samozřejmostí. Na Slavii přijde cca 5150 diváků, tedy bude vyprodáno, a kapacita opět bude převýšena o 1000 diváků!
 
2. STADION: Je super. Menší útulný stánek stadionu číslo dvě. Tribuna za bránou je úplně nová, ale zatím asi jen pro V.I.P. Východ a západ je téměř totožný. Na hlavní jen boleslavští a na protější tribuně bude patřit i malý kousíček slávistům. Zhruba 200 až 300 slávistů se tam vtěsná a dá se vytvořit výborná atmosféra. Takže i když utkání vysílá TV Nova, tak radím do Boleslavi rozhodně jet fandit a proč ještě? Viz bod č. 3!

3. CESTA: Z Prahy autem je to třicet minut plus mínus. Autobusy jezdí každou chvilku a „přímákem“ to je asi 40-50 minut. Z autobusového stanoviště v Mladé Boleslavi trvá cesta na stadion tak 8 minut. Možná, že cesta do Boleslavi je pro slávisty lepší než na Strahov :o).
 
Rada pro fotbalisty:
1. HVěZDA TYMU MLADÉ BOLESLAVI: To je těžké posoudit. Každý zápas je nejlepší na hřišti někdo jiný. Postava čápa (pravého beka) je sice podobná R.Carlosovi, ale hra je jiná. Je rychlý, ale dělá chyby v odkopech a to pravidelně. Pozor určitě na jejich dva hroty. Rojka už není poleno jako dřív. V Mladé Boleslavi se zdokonalil. Dává góly a šancí má... Bednář bych řekl téměř to samé, ale k tomu reprezentant.

2. HRA: Teplice i Jablonec měli vyložených šancí více. Třeba Divecký chodil sám na bránu téměř celý zápas. Věřím tomu, že aktivní hrou je porazíme. Chce to proměňovat šance Pavle! Gólman Miller ukázal už pár famózních zákroků, ale bez toho je to prostě pořád průměrný gólman.

3. PROSTřEDÍ: Krásné. Budou na vás koukat lidi z balkonu. Trávník bych řekl nemá chybu. Je to jen na nás, protože pokud Boleslav ucítí šanci, tak ji využije.

BUDU TAM, TAKŽE: SLAVIA FOREVER!

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. dodatek

    (host)     před 20 lety 09.09.2004 17:26 |  
    0 0

    čáp je levý bek...

  2. Re: Rada pro fotbalisty a fanoušky na Boleslav

    (host)     před 20 lety 09.09.2004 19:25 |  
    0 0

    sektor pro 300 slavistu neni az zas tak moc,tak doufam, ze se tam dostanu.Troubi

  3. Re: Rada pro fotbalisty a fanoušky na Boleslav

    (host)     před 20 lety 09.09.2004 22:19 |  
    0 0

    4. proč tam jet je to, že cesta stojí tam a zpátky 100,- a lupen taky.Takže krásnej den a nádherný vzpomínky na teplej zářiovej víkend sou samozřejmostí.BUDU TAM!!!

    • Re: Rada pro fotbalisty a fanoušky na Boleslav

      (host)     před 20 lety 10.09.2004 09:26 |  
      0 0

      Zapomněl jsi ještě dodat - a vzpomínky na výkon srovnatelný s tím v minulém kole :-)

  4. Re: Rada pro fotbalisty a fanoušky na Boleslav

    (host)     před 20 lety 10.09.2004 09:50 |  
    0 0

    Fan club z Rožďalovic dorazí v hojném počtu, máme to jen 30 km. Slávie do toho!

  5. Re: Rada pro fotbalisty a fanoušky na Boleslav

    (host)     před 20 lety 10.09.2004 19:58 |  
    0 0

    Kolik je tam teda vlastne stadionu?