Názory

Výjezd? Styďte se!

Celý týden jsem se těšil, až pojedu do Uherského Hradiště na výjezd za pouhých 80 Kč. Naivně jsem doufal, že za takovou cenu by mohly jet třeba i dva autobusy, ale co se nestalo, přihlásili jsme se jen tři. Upřímně se za ty, kteří k neúčasti nemají jediný ROZUMNÝ důvod, stydím!

Samozřejmě chápu, když někdo musí jít do práce nebo má něco neodkladného domluveno, případně se dopraví po vlastní ose, ale tím je výčet rozumných možností úplně vyčerpán. Když je cesta za 300 Kč, prosím - chápu, že pro někoho je to prostě moc. Ale 80 (slovy osmdesát) korun + vstupenku by si mohl dovolit snad i bezdomovec! Já jsem to bral hned od zveřejnění za jasnou věc, protože za tu cenu je to doslova zadarmo! "Důvody" jako špatná výkonnost Slavie nejsou důvody, ale prachsprosté výmluvy a lenost! Stejně jako to, že někdo nechodí na Strahov kvůli tomu, že to je na Strahově. Naopak - fakt, že to našim útočníkům zrovna nestřílí, by měl být právě spíše motivující k tomu, aby jsme jeli třeba přes celou republiku Slavii podpořit. 

Další výmluvou je fakt, že je to v televizi. Prosím, jen si "vychutnejte" jedinečný výkon Tittelbacha a jeho party! Dozvíte se, co se komu narodilo, vyslechnete si komentář horší než od nějakého štamgasta v hospodě a nakonec usnete s lahváčem v ruce v křesle. Alespoň stihnete všechny telenovely a další nesmysly, které vysílají naše konzumní televize. Ještě si k tomu otevřete Blesk, a? se dozvíte další "podstatné a pravdivé" věci z domova i ze světa.

Fuj, až se mi z tý představy udělalo nevolno! Takže alespoň vyrazíme po vlastní ose a nebudeme se muset sami před sebou stydět.

Slávisté - zamyslete se trochu nad svým svědomím! Místo věčného kritizování zkuste tyky vy něco dělat a zvedněte konečně svá pozadí z vašich křesel!

Komentáře (17)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Výjezd? Styďte se!

    (host)     před 19 lety 07.04.2005 10:32 |  
    0 0

    Neblázni, kdo by na to jezdil...

    • Re: Výjezd? Styďte se!

      lucky-pilda     před 19 lety 07.04.2005 22:55 |  
      0 0

      Jezděte si všichni v tom případě radši někam do hospody, zapomeňte, že existuje nějakej fotbal, Slavia a fandovství. Vypijte si mozky (pokud se tak už nestalo) a někam se zahrabte! Takovej Baník (a jiní) hraje celou sezónu jako parta strejdů, ale nestane se, že by na výjezd přijelo jen pár lidí, sektor hostí je většinou slušně zaplněn. A nebo fanděte Slavii, choďte na ní pravidelně, pokud možno občas i na nějaké výjezdy a pak si tady piště co chcete!

  2. Re: Výjezd? Styďte se!

    (host)     před 19 lety 07.04.2005 11:06 |  
    0 0

    Jede tak málo lidí, protože se na výjezdu nemůže chlastat :-)
    Já osobně bych 300 km po pondělním výkonu nejel ani náhodou. Beru, že se jim nedaří, ale ten přístup byl katastrofální! Můžou klidně hrát hovno, ale pokud budou jezdit po prdeli a snažit se na 100%, tak za nimi budu stát i ve špatných časech. Jenže to u nich momentálně nehrozí, takže u mě zase nehrozí, že kvůli nim pojedu 300 km a nedivím se ani ostatním fandům, že nejedou. Jelikož ale budu o víkendu doma (30 km od UH), tak se tam možná zajedu podívat, jestli mi vyjde čas. :-)
    Sešívaný

  3. Re: Výjezd? Styďte se!

    (host)     před 19 lety 07.04.2005 11:19 |  
    0 0

    ja se tedy stydím...

    mno, v pondělí sem zdrhnul z práce, abych viděl aspoň půlku mače s nulama z jablonce.
    to co předváděj fotbalisti pod csaplárem je už celý rok stejné.
    Nesouhlasím s názorem, že hráči lemplujou. Problém je v organizaci hry, především obrané činnosti. Hráči se vracej zodpovědně, ale mě se zdá že nevědí co maj v zádu dělat.
    Možná je to částečně otázka typového složení mužstva, ale po roce práce by trenér, kterej se mimochodem pasuje za obdivovatel AC Milán
    měl určitý návyky naučit.
    Chvíli se zdálo po uzdravení holeňáka, že se to daří, ale chaos je zpět.
    A pan trenér ani nehne brvou. On se nestydí...

    • Re: Výjezd? Styďte se!

      PetCC     před 19 lety 07.04.2005 11:44 |  
      0 0

      To asi chodim na jinej stadión, ale říct, že se hráči vracej zodpovědně, to jsem teda neviděl. Nejlíp to bylo vidět asi 10 minut před koncem, když šli 4 hráči Jablonce na 3 slávisty a ostatní spoluhráči, ve chvíli, kdy byl míč před vápnem, lehký klusem přecházeli střed hřiště.

      • Re: Výjezd? Styďte se!

        (host)     před 19 lety 07.04.2005 13:39 |  
        0 0

        nevim, já chodim na strahov :)
        ...to by chtělo rozebrat, proč ti hráči v té kontrétní situaci byli v tom středu hřiště.
        K takové situaci může dojít a dochází, o tom se nehádám.
        Já od nástupu Csaplára vidim rapidní zhoršení obrané oganizace. Velice snadno se dostaneme pod tlak. A to i v případě , že se nejedná o rychlý protiútok, kdy se nestihnou všichni hráči vrátit.

        Názorů je asi více. Pravda je taková, že jediný , kdo je kompetentní to posoudit je trenér On sám říká, že není zodpovědný za výsledky ale za výkony . Tak nechápu, kde bere ten klid.
        Mě osobně bylo simpatické s jakou sebedůvěrou, odhodlaností a obětavostí do Slávie přiše. Situace není jednoduchá, ale podle mne nemá ani výsledky ani ?e nezlepšuje hra a osobně nevidím ani pozitivní trend. Jediné v čem s ním mohu souhlasit je, že hra je teď většinou zajímavá pro diváka. Bohužel, ne pro Slávistického fanouška. Ale jek bylo v řečeno v jednom slavném filmu: "Sou voni Slávie můj podnik? Nejsou! Tak co se budu rozčilovat".

        • Re: Výjezd? Styďte se!

          PetCC     před 19 lety 07.04.2005 15:56 |  
          0 0

          Pod tlak se dostáváme z jednoduchýho důvodu - záloha zkrátka přestane hrát a protihráče jenom stínuje naprosto bez důrazu (když ovšem rozhodčí vyloučí Kolouška za lehkej kontakt, za kterej se jinde ani faul nepíská, tak se hráčům ani nedivím).
          Ta situace, o který jsem psal předtím proběhla takhle: Gedeon rozehrál roh, brankář míč vyboxoval, Došek s Holeňákem byli vzadu 2 na 2, ostatní mimo Kolouška a Gedona byli ve vápně. Míč získali Jablonečtí a v tu chvíli se rychle rozběhli do útoku 4 jejich hráči proti bránicí dvojici Slavie. Jedinej, kdo s nimi okamžitě sprintoval zpátky byl Latka, takže před naší bránu se dostal Jablonec v převaze 4:3. Pak se ještě stihli vrátit Bejbl se Zbončákem, přesto se hráč Jablonce dostal ke střele asi ze 13 metrů a Kozáčik měl co dělat. A co se dělo jinde? Ostatní hráči obou týmů v klidu stáli u středu hřiště ovšem s jednou vyjímkou. Piták v okamžiku Kozáčikova zákroku byl tak ještě 10 metrů za soupeřovic obranou a výletním krokem se vracel zpátky. Upozorňuju, že Latka a Piták hrajou vedle sebe v záloze a při rohu stáli jen kousek od sebe!

          • Re: Výjezd? Styďte se!

            (host)     před 19 lety 07.04.2005 16:46 |  
            0 0

            Na tu situaci si vzpomínám a říkal jsem si přesně:"proč se ostatní nevracej". Ještě bych omluvil Kolouška, kterej není na hřišti kvůli bránění a steně z těch opozdilců aklespoň přiklusal první, i když už bylo po akci.

            • Re: Výjezd? Styďte se!

              (host)     před 19 lety 07.04.2005 18:28 |  
              0 0

              tak to by se měli s Csaplárem stydět všichni!! :))

              každopádně do UH nejedu....

  4. Re: Výjezd? Styďte se!

    gary     před 19 lety 07.04.2005 12:46 |  
    0 0

    Nebylo by špatné si položit řečnickou otázku. Proč se vlastně hraje fotbal???
    Určitě je to velmi zajímavý šolich pro hráče. Na nich se přiživí pár ředitelů a různých manažerů. Jak moc těmto lidem záleží na osudu klubu, dobře komentoval pan trenér Ščasný ve studiu LM. Dát tisíc korun na záchranu Bohemians se mu nechce. Fotbal také přitahuje pár frontmanů . Jejíchž tváře se díky fotbalu vryli do podvědomí veřejnosti.
    A pak je tu skupina blbců,tedy fanoušků. Když vidím, co vše dělají fandové Bohemians pro záchranu svého klubu ,jsem přesvědčen ,že jedině oni jsou tím správným barometrem úspěchu. Dukla zanikla bez humbuku ,o Bohemku se vede boj. Na tom nic nezmění ani fakt,že vše nakonec skončí jako s Terri Schiavovou. .
    Mne však začíná děsit jiná skutečnost. Dění ve Slávii je nějak bez humbuku.
    Pamatuji si ,jak jsme se jako malí kluci prali o to ,jaké jméno hvězdného fotbalisty nám připadne. Jarolím,Kuka, Kubík, Knoflíček, Vízek, Fiala, Skuhravý, Chovanec to byla jména která táhla. A jak je tomu dnes ?? Slávia už prostě netáhne. Na nábor nepřijde v průměru více jak deset kluků.
    Stejné je tomu i v řadách fanoušků. Fandové Bohemky jsou ochotni pustit tisíc korun do marného boje o záchranu svého klubu .Fanda Slávie není ochoten pustit 80 korun na zajímavý zápas se Synotem.
    Proto i já volám. Styďte se…… pane Leško. Vás si tak slavný klub nezasluhuje.

    • Re: Výjezd? Styďte se!

      bojler     před 19 lety 07.04.2005 20:56 |  
      0 0

      ach jo...

  5. Re: Výjezd? Styďte se!

    (host)     před 19 lety 07.04.2005 14:45 |  
    0 0

    Mě by stačilo, kdyby se chodilo doma aspoň v nějakym slušnym počtu. To je ale problém, když skoro všechno je v telce a navíc na Primě v pondělí 16,40. Na výjezdy začnu jezdit, až to bude stát za to, tzn. až budu mít jistotu, že uvidim , když ne vítězství, tak nasazení na hranici sebeobětování do konce zápasu. Stydět by se mělo vedení, hráči, treneři...LE

  6. Re: Výjezd? Styďte se!

    (host)     před 19 lety 07.04.2005 15:55 |  
    0 0

    Už zase!souhlasím s autorem na Slovácko sem jet nemoh protože mám povinisti rozhodčího ale tenhle rok padli skoro všechny výjezdy stydte se!

  7. Re: Výjezd? Styďte se!

    (host)     před 19 lety 07.04.2005 19:04 |  
    0 0

    tady se ukaze, kolik lidi to s podporou slavie za vsech casu mysli opravdu vazne.....

  8. Re: Výjezd? Styďte se!

    (host)     před 19 lety 10.04.2005 22:13 |  
    0 0

    80 korun? Ta hrůza, co ti naši borci předvádějí by byla moc drahá i zadarmo :-(
    Nazgul

    • Re: Výjezd? Styďte se!

      (host)     před 19 lety 12.04.2005 19:37 |  
      0 0

      no nevim kdo by se vlastne mel stydet ... spis by stalo za to pouvazovat proc se takrka zadnemu fandovi nechce za slavii jet ani za 80 kc!! to spise ukazuje na to, ze slavia ztraci fanousky a obecne jde asi od 10 k 5ti

    • Re: Výjezd? Styďte se!

      (host)     před 19 lety 12.04.2005 19:38 |  
      0 0

      no nevim kdo by se vlastne mel stydet ... spis by stalo za to pouvazovat proc se takrka zadnemu fandovi nechce za slavii jet ani za 80 kc!! to spise ukazuje na to, ze slavia ztraci fanousky a obecne jde asi od 10 k 5ti