Názory

Podle mě dobrý fotbal!

Také sem se rozhodl přispěch svojí troškou a okomentovat zápas s Blšany tak, jak sem ho viděl já. Na rozdíl od Cindyho a některých dalších musim říct, že zejména v prvním poločase sem se díky předvedenýmu výkonu rozpomněl na starou Slavii, jejíž předností byla pohledná kombinace s minimem dotyků.

Samozřejmě, naší hře se dá ledacos vytknout, ale v porovnání s ostatními zápasy, které jsem v poslední době viděl, sem z předvedené hry měl dobrý pocit, líbilo se mi to, bavil jsem se a dlouho si myslel, že je jen otázkou času, než dáme branku. Tolik šancí a zajímavých akcí za jeden zápas jsem z naší strany neviděl ani nepamatuju.

Taky bych se chtěl zastat některých komentářů na adresu Hrdličky. Podle mě předvedl v první půli výkon, na který sme u něho nebyli zvyklý, pro mě to byl vždy jen hráč do počtu a taková z nouzecnost. Ale tentokrát, alespoň v prvním poločase, předvedl, že na sobě zapracoval. Opravdu se mi líbil a pokud by jeho výkonnost byla stabilní a byl by schopen tak zahrát pravidelně a navíc by vydržel celý zápas, bylo by to bezva. Taky myslim že Bejblovi to v záloze sedí a je tam platnější než jako stoper.

Ve druhé půli už to tak slavný nebylo a taky sem si zanadával, někdy mi skutečně přišlo, v tom souhlasím se Cindym, jako by nechtěli. V případě Sedláčka bych byl ochoten na to přistoupit, ale u Bejbla nebo Gedeona? A Radek po zápase taky řekl, že toho měli dost i díky klimatickým podmínkám. Tady asi můžem přimhouřit oči. Otázkou je, jak jsou na tom fyzicky.

U Gedeona mě jen zarazil jeden okamžik a to chytnutí se za hlavu po ztrátě míče. Kupodivu nenásledovala snaha o nápravu, jak jsme u něho zvyklý, ale zastavil se a až teprve po chvíli se zas zapojil do obranný činnosti. Takže uznávám, v takovým zápase by měly být tři body samozřejmostí, hlavní cíl jsme nesplnili, ale dalo se na to po dlouhý době koukat.

Komentáře (10)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Souhlas!

    jarmik     před 19 lety 23.05.2005 19:35 |  
    0 0

    Já jsem si také zavzpomínal na hru za trenéra Beránka. To byly časy. Kéž by to zase přišlo za Karla J. Vypadá to, podle toho, že dává příležitost mladým, že je jeho styl coachingu podobný jako Beránkův. Kéž by! Hoši bojovat se Zlínem! Kašlete klidně na kombinace, hlavně vyhrajte! Jinak to nepřežiju :-/

  2. Re: Podle mě dobrý fotbal!

    lucky-pilda     před 19 lety 23.05.2005 20:13 |  
    0 0

    Docela s tebou souhlasim. Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si všimnul velice dobrého výkonu Hrdličky v první půli. Druhou sice už nějak nestíhal, ale i tak je to pokrok k lepšímu. Příště zvládne třeba už většinu zápasu.
    Ke Zlínu - "doufám", že si tam opět uřízneme ostudu počtem diváků jako s Blšanama. Lidi, proberte se! Naříkáme na to, že zbytečně ztrácíme se slabými soupeři, popř. v důležitých zápasech, ale když ta utkání nastanou, jdete si radši okopávat záhonky a návštěva je víc než žalostná ...

    • Re: Podle mě dobrý fotbal!

      PetCC     před 19 lety 24.05.2005 12:20 |  
      0 0

      Hrdlička hrál po příchodu Sedláčka v obraně, takže měl jinou práci.

      • Re: Podle mě dobrý fotbal!

        lucky-pilda     před 19 lety 24.05.2005 23:00 |  
        0 0

        Jo, jasně. Ale i tak moh být ve druhý půli lepší. I přesto mě mile překvapil!

  3. Hrdlicka

    (host)     před 19 lety 23.05.2005 20:31 |  
    0 0

    jak pripravil ve vapne mic gedeonovi, to byla nadhera...fakt se mi hrdlicka prvni polocas libil

  4. Re: Podle mě dobrý fotbal!

    Gordon (host)     před 19 lety 23.05.2005 22:39 |  
    0 0

    hrdlička dobrej, zapas na h......

  5. Re: Podle mě dobrý fotbal!

    (host)     před 19 lety 24.05.2005 00:09 |  
    0 0

    Autorem je PETR7, nějak mě zlobí registrace..

  6. Re: Podle mě dobrý fotbal!

    Markus     před 19 lety 24.05.2005 07:54 |  
    0 0

    Prohra je neomluvitelná a naše nemohoucnost také, hráči ukázali že na to prostě nemají, věřím že trenér z nich dostal maximum co jsou schopnio v současném stavu hrát. Našim hráčům určitě chybí fyzička, ale o to víc mají talentu nekopů, jak už jsem psal v jiném příspěvku, začínám říkat našim fotbalistům šmudlové. Oni to nemyslí zle, prostě jen nejsou schopní hrát ten důrazný fotbal jakým bysme měli soupeře likvidovat, fotbal kterým jsme byli kdysi schopni své soupeře doslova smést.

    Překvapuje mě jak hledáte kvalitu v zápase se soupeřem který je na sestup a na rozdíl třeba od Příbrami se snažil hrát, nespoléhal se jen na beton. Kvalitu mužstva uvidíme s Ostravou!

  7. Re: Podle mě dobrý fotbal!

    japhy     před 19 lety 24.05.2005 13:05 |  
    0 1

    No konečně stejný názor, jako mám já. Taky nechápu, jak může někdo srovnávat tenhle fotbal s těmi předchozími. Opravdu to bylo, hlavně tedy v prvním poločase, koukatelnél

  8. Re: Podle mě dobrý fotbal!

    slaviaman     před 19 lety 24.05.2005 20:48 |  
    0 0

    díky za ten hlas v článku.... také jsem odcházel ze zápasu zklamán výsledkem, ale hra byla slušná. ba po měsíci kopané to byl i fotbal.... (víz názor k utkání na mých stránkách - Slaviamanův cyberEden). na vše se nedá nahlížet jen pod dojmem emocí. i když se to nabízí. a k LM nám pomůžou nyní jen body, ne slušné kombinace...
    * a ke dvěma hráčům: Hrdlička kvalitní a byl jsem opět spokojen (nezahrál takhle poprvé na jaře), Sedláček - snad jediný, kdo mi připadal bez snahy něco udělat...