Názory

Na čí straně je pravda?

Poslední čtyři dny se rozhořely spory mezi vedením Slavie a Václavem Kolouškem. Pojďme si shrnout dostupná fakta a zkusit zjistit, která strana má pravdu.

Nejdříve si shrňme známé informace o hráčském působení Václava Kolouška ve Slavii. Do Slavie přestoupil jako velká hvězda z Liberce v lednu 2004 po dlouhých jednáních, jeho příchod si vyprosil tehdejší slávistický trenér Josef Csaplár, Kolouškův přítel. Jeho cenu se nakonec podařilo stlačit pod 20 milionů, Slavia za něj zaplatila 19 milionů a později 5 milionů na úrocích z neplaceného dluhu, tedy 24 milionů. Koloušek na jaře odehrál 12 zápasů a nastřílel 6 branek, stal se nejlepším hráčem týmu. Dvě kola před koncem ligy ho však sklátila akutní leukémie. Z ní se léčil třičtvrtě roku, letos na jaře začal s tréninkem a nakonec nastoupil v osmi zápasech, by? v nich odehrál jen 218 minut a spíše se rozehrával, než aby byl oporou, což je nakonec pochopitelné.
 
První problém vyplul na povrch ke konci minulého týdne a Koloušek neblahé zvěsti sám v pondělí nevyvrátil: dal klub k arbitrážní komisi kvůli nesplaceným bonusům z loňského roku. Tyto fixní bonusy jsou vázány ve smlouvě, kterou hráč podepisuje při příchodu do klubu, ve smlouvě je dáno, že první rok má dostat např. 4 miliony, druhý rok 2 miliony, atd. Faktem zůstává, že i v době nemoci Koloušek dostával základní plat, z kterého se dá velmi solidně vyžít. Další věcí je i to, že každý hráč má ve smlouvě zakotvenou klauzuli, že v případě dlouhodobé nemoci se s ním klub může rozloučit, což Slavie neudělala, Koloušek byl dokonce i na podzimní soupisce a dál dostával svůj plat. Závěr: Václav Koloušek má právo na tyto bonusy, což ale vedení Slavie nepopřelo a chtělo, podle slov tiskového mluvčího Alexandra Klimenta, s Kolouškem vyjednávat. Koloušek naopak tvrdí, že vedení Slavie se o nic takového nepokusilo. Nevím, co Koloušek očekává od svého zaměstnavatele, když ho dá k arbitráži. Musí mu být jasné, že na něj bude klubové vedení koukat skrz prsty. Zejména tehdy, když Slavie zřejmě dluží tyto bonusy i jiným hráčům, se kterými se však dohodla. Navíc podobná situace je v drtivé většině českých klubů a troufám si říct, že i mnoha zahraničních.
 
Druhá kauza souvisí s výrokem trenéra Karla Jarolíma na pondělní tiskové konferenci před začátkem letní přípravy. Novinářem byl dotázán, co říká na to, že Koloušek poslal klub před arbitrážní komisi. K tomu se Jarolím vůbec nevyjádřil, ale řekl pár vět ke Kolouškově zdravotnímu stavu. „Nevím, do jaké míry bude moci snášet zátěž, jednou za tři měsíce musí podstupovat čtrnáctidenní chemoterapii. Nevím, jestli je to na vrcholový sport, i když mám od doktorů podepsaný papír, že je Vašek v pořádku.“ Jarolím ustřelil s chemoterapií, protože v rámci udržovací léčby Koloušek již žádnou nepodstupuje. Koloušek se proti Jarolímovým slovům ohradil: „Mediální kampaň trenéra Jarolíma, zpochybňující další pokračování mé vrcholové sportovní kariéry, je pro mě samozřejmě velice nepříjemná a ponižující.“ Kolouškovi se nelíbilo ani to, že Jarolím takto mluví o jeho zdravotním stavu. Nakolik je toto téma citlivější než podrobné informace třeba o achilovce Adauta, to je na zvážení každého z nás. Podle mého názoru Jarolímova slova vůbec nemířila k letní přípravě, ale k sezóně jako takové a vycházel přitom ze zkušeností ze závěru ligového jara, kdy se Koloušek právě této léčbě podrobil a chyběl čtyři zápasy. Je sice fér, že sám Koloušek by přiznal, kdyby trénink nezvládal, ale v polovině sezóny se budou posily shánět těžko. Vrcholový fotbal je (bohužel) tvrdý byznys a tak není čas na nějaké city – málokterý trenér by chtěl hráče, o kterém ví, že bude třeba polovinu zápasů mimo a bude muset přeskupovat sestavu, aby za něj našel vhodného náhradníka. To by udělal jen někdo, kdo má k hráči blízký citový vztah, někdo kvůli komu hráč do klubu přišel a jehož vyhazov třeba hráč špatně nese. Vyskytují se spekulace, že Jarolím chce Kolouška ze Slavie vyštípat, aby mohl přijít podobný typ hráče, jeho syn Lukáš. Snad to jsou jenom pomluvy a za eventuálním příchodem L. Jarolíma stojí jen fakt, že mu končí smlouva a že ho K. Jarolím dobře zná, stejně jako další hráče ze Slovácka, o které má Slavie zájem.
 
Včera byl Václav Koloušek odvolán z letní přípravy za své výroky proti klubu i proti trenérovi. Těžko teď v tuto chvíli říct, jak celá situace dopadne. „Zítra se uskuteční schůzka mezi hráčovým manažerem Pavlem Zíkou a vedením Slavie a tato situace se bude řešit. Jednou z možností je i odchod Kolouška do Panionisu, který o něj projevil zájem,“ vyjádřil se dnes tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment.
 
Možná by byl za dané situace hráčův odchod tou nejlepší možností. Otázka je, zda je vůbec se svým zdravotním handicapem prodejný.

Komentáře (37)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Na čí straně je pravda?

    (host)     před 19 lety 23.06.2005 19:16 |  
    0 0

    Sem zvědavý, jak se na té perfektní atmosféře v kabině, projeví to, že nový trenér přestane všem hráčům mazat med kolem huby a neuvidí samé nádherné zápasy....:)))
    myshack

    • Re: Na čí straně je pravda?

      bojler     před 19 lety 23.06.2005 20:39 |  
      0 0

      podepisuju...

    • Re: Na čí straně je pravda?

      (host)     před 19 lety 23.06.2005 20:47 |  
      0 0

      no já jsem od sešívaných viděl skoro samý výborný zápasy a nemít neuvěřitelnou smůlu v koncovce, tak nemohli ztratit na jaře ani bod!!!
      kimik :-)

      • Re: Na čí straně je pravda?

        (host)     před 19 lety 23.06.2005 23:41 |  
        0 0

        Co hulíš? :)))
        Khasthan

        • Re: Na čí straně je pravda?

          (host)     před 19 lety 24.06.2005 09:04 |  
          0 0

          danovo ... :-))

  2. Re: Na čí straně je pravda?

    (host)     před 19 lety 23.06.2005 19:46 |  
    0 0

    V českém fotbale je pár dvojiček. A mezi ně patří i dvojice Jarolím - Jarolím a Csaplár - Koloušek. Vždy když se tyto dvojice přetrhly stálo to za prd, jindy se hrál krásný fotbal. Takže je na čase, aby se dvojice zase daly dohromady. Přeji Vencovi aby se mu dařilo v dalších angažmá, ale doufám, že za něj budou nějaké penízky. J

  3. Re: Na čí straně je pravda?

    GeorgK (přítel SN)     před 19 lety 23.06.2005 20:02 |  
    0 0

    Kolouška chce získat Panionios, kdopak tam ma delat trenera? Ze by? No ano, Pepik Csaplár. Myslím že to vrha trochu jine svetlo na celou "kauzu".

  4. Re: Na čí straně je pravda?

    (host)     před 19 lety 23.06.2005 21:21 |  
    0 0

    Takže Csaplár už to prý v řecku podepsal, a tak je všechno jasné. A muselo to být jasné i v situaci, kdy Koloušek začal dělat cirkus. Tím si zajistil, aby ho Slavia byla ochotna pustit za jeho velkým ideálem do řecka.
    Jinak odhaduji, že vztahy Koloušek- Jarolím byly špatné už dřív a že se Koloušek nechal schválně vyloučit, aby poslední jarní utkání za Slavii nemusel hrát.
    Tantalos

  5. Re: Na čí straně je pravda?

    gary     před 19 lety 24.06.2005 01:01 |  
    0 0

    Nehledejme pravdu ,hledejme řešení. Hledání pravdy je zdlouhavá a náročná cesta. Když jí nakonec najdeme ,tak už stejně nikoho nezajímá.
    Ale jak já s oblibou říkám ....čas ukáže, kdo měl nakonec pravdu.

    • Re: Na čí straně je pravda?

      mart     před 19 lety 24.06.2005 09:34 |  
      0 0

      tak, tak.... reseni je treba hledat.........a popravde, to se nam tady na strankach asi nepovede :-)

  6. technická

    gary     před 19 lety 24.06.2005 01:10 |  
    0 0

    Ještě jedna technická. Možná že už jsem blázen ,ale já prostě už ničemu co řekne vedení nevěřím.
    Docela mne překvapuje, jak se spoustu lidí začíná ohánět větou ....Zejména tehdy, když Slavie zřejmě dluží tyto bonusy i jiným hráčům.Navíc podobná situace je v drtivé většině českých klubů a troufám si říct, že i mnoha zahraničních.
    .....Možná že jsem moc zahleděný do Slávie ,ale já si krom mého milovaného klubu ,Blšan, Drnovic ,Opavy a snad č.B. marně vzpomínám na klub ,který byl dán k arbitráži. Tentokrát by mi udělalo hroznou radost ,že se mýlím .Protože si myslím ,že do této party se nějak nehodíme.

    • Re: technická

      mart     před 19 lety 24.06.2005 09:42 |  
      0 0

      ..no tady bych si dovolil maliko nesouhlasit....ne teda s prvni casti (tam se asi vsichni shodnem ze slavisticke vedeni ma u nas fanousku veru minimalni kredit - a navic nevypada uspesne - napr MP pan Blair taky lze jak tiskne -... jenze je uspesnej :-)... ), ale s tou druhou casti urcite. Bohuzel, Gary. K Blsanum , Drnovicum i Opave se radime pravem. Bereme si totiz to na co nemame -a nic na tom nemeni, ze historicky by sme na to jaksi mit meli!

    • Re: technická

      (host)     před 19 lety 24.06.2005 10:53 |  
      0 0

      Jedna věc je věřit vedení,a druhá věc je věřit hráčům a trenerovi.
      Patřil jsem k těm,kteří bezvýhradně podporovali v době nemoci a po ní V.Kolouška a to jak morálně,tak i finančně.Rovněž trenér Csaplár měl moji podporu po celou dobu svého působení ve Slavii a byl jsem proti jeho odvolání z funkce...
      A jak čas ukázal...óóóó jak jsem se mýlil!!!
      Pokládal jsem tyto dva lidi za velmi slušné a fundované sportovce,svými výroky,které prezentovali v tisku rovněž za oddané věci Slavie,a bohužel čas ukázal že jsem zdaleka neměl pravdu...
      Je nad slunce jasné,kdo nynější situaci (stav Koloušek vs.Slavia)vyvolal!
      čekal bych od p.Csaplára férovější jednání než jsem se dočkal,a to samé i od V.K. a u něho bych ještě přidal více pokory a vděku ke klubu a fanouškům,kteří se v jeho dobách nejhorších k němu neotočili zády a podporovali ho všemi silami...
      A odpověď obou pánů ???
      INTRIKY proti klubu a umělé zbytečné vyvolávání vášní!!!
      To tedy opravdu nemusím a příště se budu hodně rozmýšlet,než podpořím otevřeně nějakou osobnost ve Slavii jakýmkoliv způsobem...
      Nakonec mého komentáře chci "poděkovat" pp.Csaplárovi a Kolouškovi,že ze mne udělali pěkného slávistického BLBCE !!!
      ...Cindy z východní...

      • Re: technická

        Galan     před 19 lety 24.06.2005 12:35 |  
        0 0

        Ahoj Cindy, vůbec si nemyslím, že by z tebe někdo udělal blbce!!! Choval jsi se jako správný člověk . To , že události pak dostaly jiný průběh, je již něco jiného. čau Galan.

      • Re: technická

        gary     před 19 lety 24.06.2005 19:11 |  
        0 0

        Blbec je blbcem pořád,na tom nic nezmění ani Csaplár s Kolouškem.

      • Re: technická

        bojler     před 19 lety 26.06.2005 12:55 |  
        0 0

        ja čaplára neměl nikdy moc v lásce, ale nevystupoval jsem proti němu. holt řekl, že chce mužstvo naučit vyhrávat a to byl balzám na duši.

        po jeho komentari zapasu v Opave loni na jare sem s nim skoncil uplne, ale naprosto te chapu a souhlasim s tebou.

        jenom bych vzpoměl na spor PetrželaXCsaplár....ojojoj kam sme todali rozum.

        hlavu vzhuru cindy, porad ses na tom lip nez geri kerej na neho psal oslavny clanky a ted tady pinda, ze blbec zustane blbcem...

        • Re: technická

          gary     před 19 lety 26.06.2005 23:37 |  
          0 0

          Já se za ten článek nestydím .Ba naopak ,opět se ukázal můj skvělý odhad!!!!
          Úterý, 16.12. 2003......Ale nějak pozapomíná na největší neřest Slávie. Tou je pomlouvačnost, intriky a zákeřnost. Ve Slávii je spousta lidí, kteří se těší na neúspěch a pak se vynoří, pomlouvají a kují pikle jak se zbavit trenéra. A na tom nic nezmění ani zbouráni stařičkého Edenu. Slávie je jako jablko, na povrchu možná hezká slupka, ale uvnitř shnilé jádro. Jak už jsem řekl. Trenéra Csaplára obdivuji a pozorně sleduji. Je to bojovník. Už teď svolává spolubojovníky a verbuje je do zbraně. Do všeho jde po hlavě bez ohledu na možnost nárazu, pádu. Proto dokáži pochopit, proč Slávii nakonec vzal. Na závěr si vypůjčím Csaplárův citát. "Když vám lidé věří, je to větší kompliment, než když vás milují". A já věřím, že naše sny o Lize Mistrů se naplní!!! PS: Jen mu přeji brzký úspěch. Protože takový profík jako je on dlouho ve Slávii nevydrží.

          • Re: technická

            bojler     před 19 lety 27.06.2005 10:59 |  
            0 0

            čaplár není nic jinýho než kecka. ve slavii nedokázal vůbec nic. vůbec nic. podzim tragedie, jaro tragedie. vítězný tým? dyt ti hraci se bali zalozit utok!

  7. Re: Na čí straně je pravda?

    (host)     před 19 lety 24.06.2005 10:04 |  
    0 0

    Poté co ve Slavii skončili dlouholeté opory Bejbl a Kuka, došlo ke sporu s Václavem Kolouškem a ten nejspíš půjde také pryč. Exslávista Petrouš se projevil jako zrádce a podepsal Spartě ač měl nabídku od Slavie. Ale Sparta pro něj byla prý na prvním místě (tím u mě skončil). Chvilku už se zdálo, že alespoň v oblasti přestupů dojde k něčemu pozitivnímu - padala jména jako Vaniak, Kisel a další, jediný kdo však přišel je málo známý slovenský záložník. Arbitráž neuznala naši pohledávku za Trojana a Slavia se tak marně domáhá svých práv na výchovném za talentovaného hráče. Další rozhodnutí z mezinárodní scény způsobilo pravděpodobný posun Slavie mezi nenasazené týmy v kvalifikaci LM, když Liverpool dostal "divokou kartu". Mč Prahy 10 podpořila výstavbu stadionu, ovšem pouze politicky, nikoliv materiálně. Po loňských zraněních klíčových hráčů (i s tímto handicapem tým vybojoval 2. místo na což jsem pyšný) smůla nadále pokračuje. Co bude dál?

    • Re: Na čí straně je pravda?

      mart     před 19 lety 24.06.2005 10:51 |  
      0 0

      nech me hadat...mpik?,,, koukam, ze taky hopsas z jedny stranky na druhou...no co nam holt zbejva:-),...jinak, zrovna sem se docet, ze "rusej" Opavu... Jarolim by tam nekoho mohl znat..., i kdyz ten Zeher uz je pryc

    • Re: Na čí straně je pravda?

      Kopcem     před 19 lety 24.06.2005 11:36 |  
      0 0

      k té smůle, kterou tady vyjmenováváš, bys měl ještě přidat zradu exslávisty Martina Müllera, který dal vloni přednost Blšanům, zradu trenérů řeháka, Trávníka, Jirkala, Stejskala, Šilhavého, který před zářnými zítřky ve Slavii dali přednost jiným klubům, někteří dokonce Spatě, zradu Pavla Horvátha, který dal přednost Teplicím, zradu Karla Poborského, který šel do Sparty, zradu Rudy Skácela, který se také nechce vrátit, zradu Tomáše Hunala, který ač kdysi ze Slavie vyhnán "počestným způsobem", místo aby ji dnes péči vracel, hraje raději v Teplicích, smůlu, že se nám přes skvělé plány nějak pořád nenpodařilo najít investora na stadión... Ještě jsem určitě na mnoho případů smůly a zrad zapomněl, o mnohých ani nevím. Honzah tu nedavno psal o zradách Šestáka a Drobného a o smůle, že nám z žalob na ně také nic nekáplo. Možná, že by nebylo špatné, aby se každý pokusil vzpomenout na další křivdy, které na nás osud v poslední době seslal. Máme prostě movitého majitele, který ke svým penězům přišel poctivě, a skvělého pana Lešku, kterého jedinou chybou je, že je víc Slávista než obchodník, ale bohužel pak už jenom smůlu. Že?

      • OK!!! Super :o))

        (host)     před 19 lety 24.06.2005 12:03 |  
        0 0

      • Re: Na čí straně je pravda?

        (host)     před 19 lety 24.06.2005 13:45 |  
        0 0

        Do Sparty a do jinych klubu odeslo hodne Slavistu a nenazval bych je zradci. Treba Vlado Lanbant, nebo Pavel Novotny. Slo o penize, karieru. Ale jsou dva pripady, ktere za zradu povazuji. Karel Poborsky, ktereho Slavia udelala do repre a velkeho fotbalu - to jak Slavii pomluvil kdyz byl ve Sparte, to bylo ubohe. A nyni Petrousktery jasne rekl, ze je pro nej Sparta na prvnim miste. Kdyby tohle nerekl, nereknu ani ja nic. Ale stejne si vaziovim vic vsech klubistu. I tech co jsou treba ve Sparte!

    • Re: Na čí straně je pravda?

      (host)     před 19 lety 24.06.2005 13:27 |  
      0 0

      Vyjádřím se jenom k jedinému - vůbec nezazlívám Petroušovi, že si vybral Spartu, a že je tedy nazýván zrádcem, protože jenom blázen jde do Slavie za takové situace jaká tady je už několik let!!! Vím, že se mnou určitě někteří nebudou souhlasit, s tím já počítám a je mně to jedno.

      • Re: Na čí straně je pravda?

        (host)     před 19 lety 25.06.2005 20:37 |  
        0 0

        je to smutné, ale s tímhle plně souhlasím.....komu z kvalitnich fotbalisůu se panebože může chtít do současné Slávie...divil bych se i Vaniakovi, kdyby opravdu přišel.....kopejtko

  8. Re: Na čí straně je pravda?

    mart     před 19 lety 24.06.2005 11:33 |  
    0 0

    ...asi sem blazen, ale mam pocit, ze se ted neco DOBRYHO stane. No, logicky - moc horsi to uz bejt nemuze. Co by se teda mohlo stat: 1 cejtim, ze se brzo objevi Richi s nejakejma zpravama o posilach, 2 myslim si, ze kauza Kolousek se brzo vyresi (ze na tom budeme tratit je jasny, ale cim driv se to udela tim lepe), no a pozor, taky 3 ....nebo ne - to by si vsicni mysleli ze si delam srandu ( malem sem tam napsal - ze bude nejakej posun v kauze Station :-) )

  9. KOloušek a čaplár

    Dobi     před 19 lety 24.06.2005 12:56 |  
    0 0

    Přátelé, strašně dlouho jsem se rozmýšlel, zda mám také vstoupit do diskuse, nakonec tak činím. I já jsem držel dlouhé hodiny nejen palce za Vencovo uzdravení. Podařilo se. Trochu mě šokovalo, že se ještě jedná o udržovací terapii. Každé 3 měsíce? Holáň či Armstrong to také podstupovali??? Ale budiž! čLOVěK byl zachráněn! A pak arbitráž! ? ! ? To je odpověď slávistům? Tak jsem pátral dále! A uvědomil jsem si jednu věc. Předpokládal jsem, že - mně sympatický Józsi György přichází do Slavie, že trenér je půlmaďar. Mám krásné vzpomínky na letní pobyty na Balatonu či na perlu východního bloku Budapeš?, a tak jsem se tak trochu naučil maďarsky. A chtěl jsem pro čBL odboru přátel připravit rozhovor o Maďarech a maďarštině (stále myslím, že duch sapéra Vodičky ze Švejka v nás dřímá) a vylepšit tak obraz tohoto hrdého národa. Ale čaplár už maďarsky neumí!! Jaká úcta k řeči táty??? A ani nevyslovuje svoje jméno, jak by měl. To je ministr Kühnl, čti Kchýnl vlastně Ku-h-nl? Böhm je Bo-h-m? To byla první brzdička na vztahu k z dnešního pohledu vlastně velkohubému trenérovi, vše dotváří současný stav. A? je Jarolím jaký chce, ale už 2x nás z beznadějné situace dotáhl na 2.místo! Pro Koloucha každý z nás by udělal, co by mu viděl na očích! A on do Slavie kamenem? Ne, to nemá ze sebe! Zatlačme slzičku a přejme jemu i čaplárovi úspěchy u řeků! Ale: Odejděte, zapomeneme! Ale je to lidská škoda! Proč? Proč? Proč?

    • Re: KOloušek a čaplár

      (host)     před 19 lety 24.06.2005 13:47 |  
      0 0

      :-O. Jako informace o tom, ze Csaplar ani neumi madarsky opravdu vnesla svetlo do zde diskutovane kauzy. Zdavim. Ku-h-nl.

    • Re: KOloušek a čaplár

      (host)     před 19 lety 24.06.2005 22:53 |  
      0 0

      Ty vole ty sis dal travku ne ??:-)

  10. Re: Na čí straně je pravda?

    Markus     před 19 lety 24.06.2005 13:30 |  
    0 0

    Tak už je více informací, tak to nějak zkusím shrnout jak to vidím já.

    Postoj Karla Jarolíma chápu, někomu může jeho postup připadat neetický a moc tvrdý, ale chápu ho a myslím si že přesně takového trenéra Slavie potřebuje. On jako trenér nese hlavní zodpovědnost za výkony mužstva a má právo si poskládat tým jak je třeba a nasadit tvrdší režim pokud si hráči dělají co chtějí. Proto odmítám kritiku toho co Jarolím řekl, jeho slova byla asi oprávněná a má právo na začátku přípravy udělat změny. Stejně tak má právo vyloučit z přípravy hráče který se dostane do konfliktu s vedením klubu, nechce aby se konflikt přenesl i na hráče a Ti místo tréninku řešili kdo má pravdu. Karel Jarolím je u nás zatím příliš krátce na to aby nám dokázal jak dokáže kádr poskládat a hlavně zdokonalovat - trénovat. To a? ukáže čas. Tolik k trenérovi.

    Pak tu máme spor Koloušek vs vedení klubu. Viděl bych to tak 1:1 na fauly. Mluví se o tom že klub pomohl Kolouškovi v době kdy byl dlouhodobě nemocný ... pomohl přestože to nebyla povinnost klubu. Na stranu druhou, věděl že na základě smlouvy dluží Kolouškovi peníze a přes několik upomínek klub nezaplatil, jednoznačně zde Slavie nesplnila své závazky a udělal si dluhem další ostudu. Koloušek mohl v této situaci od nároku na finance ustoupit nebo se snažit dohodnout na kompromisu, ale on situaci vyhrotil a dal k arbitráži. Získal jsem další informace které mě dost překvapily a bohužel se potvrdilo to čemu jsem nechtěl věřit. Koloušek skutečně není tak svatý jako jsme ho mnozí viděli nebo ještě vidíme, je to dosti konfliktní typ od kterého dost lidí nevědělo co čekat a byli rádi když byl pryč. Nevím jakou roli v tom hraje Czaplár, ale když si vezmu jeho demagogická prohlášení o zápasech co Slávie hrála, je možné že by byl určité konspirace skutečně schopen. Neumím si představit že by Koloušek nadále hrál za Slavii, jeho odchod nyní vidím jako jediné správné řešení, jinak se k těm problémům zase dostaneme.

    Práci samotného vedení v čele s ENICem dle slibu z dřívějška budu komentovat až v den zahájení podzimní části první ligy.

    • Re: Na čí straně je pravda?

      (host)     před 19 lety 27.06.2005 07:56 |  
      0 0

      Já s Tebou Markusi nesouhlasím, pro mě je etika daleko nejvýš a ta nemá s nějakým tvrdým postojem a odpovědností za tým nic společného. Moc bych si přál jít s Tebou na kávu a popovídat si. Jak si tak myslím, určitě by to bylo upřímné a kamarádské . Ale to je si tak všechno co s tím udělám. Sokrates

      • Re: Na čí straně je pravda?

        (host)     před 19 lety 27.06.2005 09:47 |  
        0 0

        Souhlas se Sokratem!

        • Re: Na čí straně je pravda?

          Galan     před 19 lety 27.06.2005 17:14 |  
          0 0

          Nebyl jsem přihlášený , Galan.

      • Re: Na čí straně je pravda?

        Markus     před 19 lety 27.06.2005 16:16 |  
        0 0

        Odpověď u komentářů k článku "Jak je po týdnu přípravy na nový ročník?" :)

  11. Re: Na čí straně je pravda?

    (host)     před 19 lety 26.06.2005 23:13 |  
    0 0

    Koloušek potvrdil, co se vědělo a ví, co již udělal a udělá= myslí pouze na sebe a čeká že mu všichni padnou k nohám......

  12. Re: Na čí straně je pravda?

    (host)     před 19 lety 26.06.2005 23:49 |  
    0 0

    Bez významu jistě není ani to, že Koloušek má jednu z nejlepších smluv ve Slavii a klub, který je na huntě se ho prostě chce zbavit. Proto to celé divadlo.

    • Re: Na čí straně je pravda?

      (host)     před 19 lety 28.06.2005 00:07 |  
      0 0

      Ja si myslim, ze Kolousek ma na to, co ma ve smlouve pravo a pokud to klub neplnil, ma Kolousek pravo se toho domahat. Pripada mi to zase jako neschopnost naseho slavistickeho managementu zajistit fungovani klubu.

      Podle mne je Venca vyjimecny hrac, jeden z tech, kvuli kterym se chodi na fotbal a hodne by me mrzelo, kdyby ze Slavie odesel,navic timhle zpusobem.

      Jen si vzpomente,jak tahl v evropskych poharech Liberec... Jsem toho nazoru, ze by se nam Venca v LM setsakra hodil.