Evropská liga

Zítra proti Monaku

Veledůležité a velmi atraktivní utkání čeká zítra slávisty. Na Strahově přivítají AS Monako, finalistu Ligy mistrů 2004. Oběma soupeřům jde o hodně, v případě výhry mají slávisté jistý postup ze skupiny.

Monako se v letošní sezóně poněkud trápí. Po špatných výsledcích v úvodu francouzské ligy, kdy se tento tým ocitnul až na 15. místě tabulky, se k rezignaci odhodlal kouč Didier Deschamps. Na dva týdny byl přechodným hlavním koučem asistent  Jean Petit. Poté přišel Ital Franceso Guidolin, který předtím působil v italské první lize, u týmů Bologni a Palerma. Pod jeho vedením se tým začal zvedat, před sobotní prohrou s Marseille byl na 6. místě, což bylo nejlepší umístění od začátku sezóny. Nyní se mužstvo nachází na 8. příčce poměrně vyrovnané tabulky, které jasně vévodí Lyon, který má náskok 11 bodů na druhé Auxerre.

Monačtí hráči se v letošní sezóně nemohou chlubit příliš vysokou gólovou produktivitou, v lize jich vstřelili jen 16 v 16 kolech. Nemají typického kanonýra, nejlepší střelec Camel Meriem dal tři branky, ale právě tento tvůrce hry bude zítra kvůli zranění na hřišti chybět. Hráči nejsou příliš disciplinovaní, v letošní ligové sezóně inkasovali již 6 červených karet. V zítřejším zápase navíc trenér Guidolin nemůže počítat se sedmi zraněnými hráči. Těžko dopředu odhadovat sestavu, zda se bude lišit od té sobotní proti Marseille, ze které vypadnul zraněný Meriem. Kouč Guidolin se netají tím, že nerad hraje celou sezónu ve stejném rozestavení, přizpůsobuje ho soupeři, a to i během zápasu, jak to často dělá i náš trenér Karel Jarolím. 

Předpokládaná sestava Monaka: Warmuz - Modesto, Cubilier, Veigneau, Evra - Givet, Sorlin, Bernardi, Zikos - Maurice-Belay, Adebayor 

Slavie si bude chtít, stejně jako Monako, v zítřejším zápase připsat tři body. Trenér Karel Jarolím vyšle na trávník nejsilnější sestavu, která se minulý čtvrtek představila ve Stavangeru. Výhoda je, že žádný hráč není v karetním ohrožení pro poslední duel s Hamburkem.

Předpokládaná sestava Slavie: Kozáčik - Krajčík, Latka, Suchý, Hubáček - Piták, Hrdlička, L. Jarolím, Švento - Vlček, Fořt 

Utkání začíná ve 20,45, ale vzhledem ke zvýšeným bezpečnostním optařením doporučujeme zejména divákům ze západní tribuny, aby dorazili na zápas s dostatečným předstihem. Očekává se návštěva 13 tisíc diváků, kteří mohou zdarma využít linky 770 ze zastávky Na Knížecí. Pro každého diváka je přichystán Poločas zdarma ke vstupence, o přestávce utkání proběhne tradiční soutěž o vůz Chevrolet Spark.

Zároveň znovu upozorňujeme, že na zápase je zákaz používání jakékoliv pyrotechniky, takže žádáme fanoušky, aby nic nevnášeli - Slavii by za používání hrozily vysoké pokuty.

Mezi prominentními hosty budou i pozorovatelé zahraničních klubů, své skauty vyslali mimo jiné Tottenham Hotspur FC, Manchester United FC, Hamburger SV či VfL Wolfsburg. I kvůli zvýšenému počtu vládních činitelů a jiných významných hostů byla zvětšena vipka, před západní tribunou vyrostl 35 metrů douhý VIP stan.

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Sestava

    Sidonio     před 18 lety 29.11.2005 19:32 |  
    0 0

    Tak podle www.sport.cz by naše sestava měla vypadat takto: Kozáčik - Krajčík, Latka, Suchý, Hubáček - Piták, Hrdlička, Gedeon, L. Jarolím, Švento - Vlček

    • Re: Sestava

      Urbie     před 18 lety 29.11.2005 22:38 |  
      0 0

      Jak na tohle přišli?

    • Re: Sestava

      Richi (admin)     před 18 lety 29.11.2005 23:11 |  
      0 0

      Blbost, jak se Jarolim vyjadril na tiskovce, budeme hrat 4-4-2.

      • Re: Sestava

        (host)     před 18 lety 30.11.2005 00:46 |  
        0 0

        Presne tak, navic nebyl uplne spokojen s vykonem Gedyho proti Blsanum, takze mi prijde velmi nepravdepodobne, ze by Gedy hral od zacatku. jane

        • Re: Sestava

          Sidonio     před 18 lety 30.11.2005 10:58 |  
          0 0

          Taky si myslim že budeme hrát 4-4-2. Vlastně co jsem tak koukal tak na tom www.sport.cz byli jediní, kdo měli v základu Gedeona.

    • Re: Sestava

      gary     před 18 lety 30.11.2005 14:45 |  
      0 0

      Gedeon by měl nastoupit místo Hubáčka

      • Re: Sestava

        ttajpek (host)     před 18 lety 30.11.2005 18:36 |  
        0 0

        vtipkuješ? to snad ne...

  2. Re: Zítra proti Monaku

    moxi (host)     před 11 lety 24.05.2013 10:27 |  
    0 0

    ray ban sunglasses price uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]

    ray ban sunglasses cheap [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap uk [www.buycheaprayban.co.uk]

    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap [www.buycheaprayban.co.uk]

    cheap ray ban sunglasses [www.buycheaprayban.co.uk]
    cheap ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]