Hráči Slavie

Tomáš Pešír odchází do Řecka

Slavii opouští další hráč, útočník Tomáš Pešír se se Slavií nedohodl na prodloužení smlouvy a odchází do řeckého Iraklisu.

Pešír je tak po Martinu Černochovi a Ivanu Kováčovi již třetí letní posilou, která v zimě opouští klub. V létě přišel zadarmo, v klubu měl platnou smlouvu na rok. Slavia mu nabídla prodloužení smlouvy, ale na její podmínky nepřistoupil a raději přestoupil do šestého celku řecké ligy Iraklisu. Slavia by za něj mohla dostat odstupné kolem dvou milionů korun.
 
Tomáši Pešírovi se podzim ve Slavii příliš nevydařil, i když ke konci šly jeho výkony nahoru. Od začátku nastoupil v jedenácti zápasech, jen v utkáních s Blšany a Vítkovicemi odehrál celých 90 minut, jinak se dostával na hřiště zhruba na posledních deset minut. Vstřelil čtyři branky, z toho tři v Poháru ČMFS.
 
Slavii tak zbyli jen dva zkušení útočníci Pavel Fořt a Stanislav Vlček, situace ohledně Adauta je nejistá, takže další variantou do útoku už jsou jen mladíci Černý, Pekhart a Janda. Je nejvyšší čas, aby přišel další kvalitní hráč do této řady.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tomáš Pešír odchází do Řecka

    Urbie     před 18 lety 28.01.2006 19:03 |  
    0 0

    tak tím by mohl být ten Maďar, jinak Pešír bude jeden z mála hráčů, kteří odejdou za víc, než za kolik přišli

    • Re: Tomáš Pešír odchází do Řecka

      (host)     před 18 lety 28.01.2006 19:23 |  
      0 0

      nj...pricti i Zboncaka :]

  2. Re: Tomáš Pešír odchází do Řecka

    (host)     před 18 lety 28.01.2006 23:33 |  
    0 0

    Sakra Jane aby tě teď Richi nevyhodil vždyť sis rýpla do vedení! co děláš zejtra večer? :D

  3. Re: Tomáš Pešír odchází do Řecka

    Markus     před 18 lety 29.01.2006 09:46 |  
    0 0

    Vzhledem k tomu že o boj o titul už opět neusilujeme (jinak bysme tým neoslabovali, ale naopak posilovali ... takto to necháváme osudu ... doufání že naši soupeři třeba nebudou hrát dobře a titul nám spadne do klína) , není vůbec špatný nápad aby nikdo k Fořtovi a Vlčkovi nepřišel. Alespoň se ukáže jak dobří jsou Černý, Pekhart a Janda útočníci, budou mít dostatek prostoru se předvést a dokázat že mají na to hrát za Slavii ligu. Pokud ne, pryč s nimi!