Názory

Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

Deník Sport se v dnešním vydání zaobíral změnami v našem kádru. Přinesl opět několik dalších spekulací ohledně dalších příchodů a odchodů. Není to naším zvykem, ale nyní si přečtěte, o čem se píše.

Karel Piták
Podle informací Sportu byl blízko angažmá v německém Kaiserslauternu. Na klub přišla nabídka, ale ta byla hodně směšná. Němci chtěli našeho klíčového hráče na hostování do konce sezony za osm miliónů korun, za následný přestup by následoval doplatek. „Za drobné nás klenot nikam nepustíme. Vůbec neuvažujeme, že bychom někoho pouštěli. A vůbec už ne za tak nevýhodných podmínek. V případě Pitáka vlastně nebylo o čem uvažovat,“ prozradil Lubomír Puček pro deník Sport. Situace se ale komplikuje, smlouva mu končí za rok a pokud ho v létě neprodáme, tak by odešel zadarmo! Jenže, i v létě určitě nebudou tak atraktivní nabídky a pokud budeme chtít získat aspoň nějaké peníze, budeme muset přistoupit i na nižší částky. Hodnoty jako u Latky rozhodně nedosáhneme.
 
Výměna Holeňák – Kroča
V Čechách je možné přestupovat až do 15. února, takže se ještě dají očekávat nějaké změny. Deník Sport má asi zvědy všude, takže podle jejich informací by mohlo dojít k výměně obránců Miroslava Holeňák za zlínského Zdeňka Kroču. Osobně by se mi tato výměna líbila, ale je nutné dodat, že bychom museli doplatit docela vysokou částku, určitě kolem 10 mil. Kč. Kdyby tato výměna vyšla, zřejmě by mohl na hostování odejít i Petr Zábojník, aby se v jiném klubu rozehrál. Pak by připadal v úvahu Jablonec, kde v současné době mají problémy s nedostatkem obránců.
 
Tomáš Pešír
Na internetu jsem si přečetl plno informací. Jak to s ním tedy přesně je. Jelikož se nedohodl na smlouvě s řeckým Iraklisem, vrátil se zpět do Čech. Slavia neměla zájem o jeho služby, proto se dohodli na rozvázání smlouvy dohodou. To znamená, že se v ten moment stal volným hráčem. Jenže, nakonec přestoupil do českého klubu a i když u nás nemá smlouvu, platí zde zvláštní pravidlo o odstupném. Buď se kluby dohodnou či částku určí smírčí komise. Zde to dopadlo zřejmě tak, že v případě jakýchkoliv závazků vůči hráči, které pravděpodobně byly, převzaly Blšany a získaly tak hráče zadarmo.
 
Co si o těchto spekulací myslíte vy? Jen podotýkám, že tyto informace jsme si nemohli ověřit, takže to neberte úplně vážně. Vždyť i deník Sport často uváděl mylné informace.

Komentáře (18)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

    (host)     před 18 lety 01.02.2006 11:55 |  
    0 0

    Toho Kroču bych za Holeňáka bral hlavně z důvodu větší perspektivy. I když pochybuju, že by si ho Zlín bral jen na půl sezony.

  2. Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

    lucky-pilda     před 18 lety 01.02.2006 12:10 |  
    0 0

    "... I deník Sport CASTO uváděl mylné informace"? ja mam spis pocit, ze HLAVNE denik sport uvadel, uvadi a bude uvadet VETSINOU mylne informace, nebot je to bulvar, to i blesk ma ve sve sportovni rubrice vic pravdy ...
    btw. jak mam rozumet vete "... i v létě určitě nebudou tak atraktivní nabídky ..."? nemelo tam byt misto "i" slovo "ani"? jinak mi ta veta smysl nedava. a proc vlastne by mel byt v lete levny? kdyz vezmeme v uvahu teoreticky uspech narodaku na ms, pripadne kdybysme ciste nahodou postoupili pres palermo, tak by mel byt naopak drazsi nez latka, ne? a to nezminuju moznost, ze kdyby treba kostal zaspal a zapomnel brucknerovi pripomenout, ze ho nema nominovat ...

    • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

      Richi (admin)     před 18 lety 01.02.2006 13:04 |  
      0 0

      1) Obcas Sport uvede neco, co je pak pravda
      2) I v lete nebudou, protoze se tak nezviditelni
      3) Proc levny? Protoze pak uz ma smlouvu na pul roku a tim logicky cena vzdy klesa
      4) Neverim, ze by Pitak mohl jet na MS ci se jeste nejak vyrazneji zviditelnit. To jsou me nazory.

      • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

        (host)     před 18 lety 01.02.2006 13:28 |  
        0 0

        výměna Holeňák - Kroča určitě ANO !!! ale já se ptám??? jak to je se zaplacením HUBÁČKA??? dlužíme???
        Piták by se mohl zviditelnit jedině postupem dál v UEFA CUP a titulem SLAVIE ! t.j. bude za 50 mega s welkým!!! otazníkem???
        P.S. Karel P. byl vždy o stupinek horší než Rudolf S. - co náhončí SLA - nepojedou se podívat v HK na nějaké posily??? at nám neutečou další Jirsákové, Kaufmanové,...

        • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

          (host)     před 18 lety 01.02.2006 13:29 |  
          0 0

          jeden by se měl podepsat že...
          - žbl -

        • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

          (host)     před 18 lety 02.02.2006 11:04 |  
          0 0

          kaufman neni z hradce ale z Pardubic? plex

          • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

            (host)     před 18 lety 03.02.2006 00:55 |  
            0 0

            jee to bych měl vědět... jako Pardubák... omluva... já to beru všechno jako VČ - PCE HK i CR :-)

  3. Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

    (host)     před 18 lety 01.02.2006 13:36 |  
    0 0

    Nekončí tak náhodou Kročovi smlouva taky za půl roku? I s Holeňákem = cca 13 mil za hostování, to je hloupost. Ikdyby u nás podepsal, tak je nesmysl Zlínu platit více ja k 1-2 mil, za půl roku nedostanou nic, protože ho vezme nějakej rakouskej klub.

    • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

      Richi (admin)     před 18 lety 01.02.2006 15:44 |  
      0 0

      No, Kroča prodloužil do konce roku 2007 nedávno.

  4. Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

    (host)     před 18 lety 01.02.2006 13:51 |  
    0 0

    Hlavně Pešíra nechápu. Slavie si sice utahuje opasek, ale
    lepší smlouvu mu v Blšanech nemohli nabídnout. Kámoš
    se tam motá v "B"éčku a tvrdí, že tam absolutně nejsou peníze. Dluží na výplatách, ale pro média to samozřejmě neni tak zajímavý jako Slavia. Jediný možný vysvětlení je, že tušil, že nebude dostávat moc šancí a chce radši hrát a zviditelnit se.

  5. Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

    (host)     před 18 lety 01.02.2006 14:25 |  
    0 0

    Toho K.P. bych asi pustil,je to pro něj slušná šance zviditelnit se a myslím,že v poslední době trochu stagnuje.Záleželo by samozřejmě na doplatku,ale podle mne se Němci chovají normálně, ne jako Turci-slíbit 100mil.klubu,hráči 20mil. za rok a po půl roce se problematicky dostávat někam jinam.

  6. Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

    (host)     před 18 lety 01.02.2006 14:51 |  
    0 0

    kroča???já snad špatně čtu ne?????by byla další "posila" typu Hubáček and co...
    Harry

  7. ad Piták

    Urbie     před 18 lety 01.02.2006 16:16 |  
    0 0

    Je to zajímavý, se vždycky říká, že za ofenzivní hráče se platí víc než a obránce. A to Piták je. Třeba y se o něm mohl zmínit Martin Latka v Birminghamu a zranit jim tam při tréninku nějakýho toho jejich pravýho záložníka:)) ne, to opravdu nemyslím vážně!

    • Re: ad Piták

      Luke (host)     před 18 lety 01.02.2006 17:44 |  
      0 0

      to i takhle říkal Ruda SKácel že se zmínil v Hearts o pravém záložníkovi z Čech, jistém Pitákovi... Je to tak cca 3, 4 měsíce zpátky, bylo to na idnesu v rozhovoru s ním;-)

  8. Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

    (host)     před 18 lety 01.02.2006 18:40 |  
    0 0

    Mě by zajímalo, kdyby se ta výměna opravdu uskutečnila, jak by to asi bylo se soupiskou pro UEFU? Bylo by možné tam toho Kroču takhle po uzávěrce napsat místo Holeňáka? A popř. ještě vyškrtnout Zábojníka? Jestli ne, tak té výměně příliš nevěřím. Paul

    • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

      mart     před 18 lety 01.02.2006 19:45 |  
      0 0

      nebylo

    • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

      Richi (admin)     před 18 lety 01.02.2006 23:03 |  
      0 0

      UEFA uz je pase ... tady by to byl vyhled do budoucna, na ligu, kde chceme bojovat o titul. Pohar uz mohou byt jen dva zapasy.

      • Re: Uskuteční se výměna Holeňák - Kroča?

        mart     před 18 lety 02.02.2006 19:27 |  
        0 0

        2 zapasy... to je asi spravne, ale to nevadi. TITUL berem!