Fanoušci Slavie

Mužstvo Fanklubu Slavie na setkání odboček v České Lípě

V sobotu 24. června 2006 se v České Lípě uskutečnilo již 6. setkání odboček Odboru přátel SK Slavie Praha. Součástí setkání byl i turnaj v malé kopané, kterého se zúčastnil i tým reprezentující Fanklub Slavie. Dalšími, již tradičními, účastníky byli týmy Mladé Boleslavi, OP Praha, Č.Třebové, Rožďalovic A,B,C, Příbrami A,B, Sudova Hlavna, Opatovic, Lázní Bělohrad, Brandýsa nad Orlicí, Bělé pod Bezdězem a pořádající České Lípy.

Turnaj byl rozlosován do pěti tříčlenných skupin. Tým Fanklubu měl v základní skupině Rožďalovice C a pozdějšího finalistu a zároveň jedno z nejúspěšnějších mužstev těchto turnajů, celek Brandýsa nad Orlicí. Bohužel se projevila naše nesehranost, vyplývající z faktu, že mužstvo se sešlo poprvé právě až na tomto turnaji. Oba zápasy v základní skupině jsme prohráli, a tak jsme se v dalším pavouku ocitli ve skupině hrající o 13. místo.
 
Ve skupině o 13. místo jsme narazili na týmy Sudova Hlavna a Mladé Boleslavi. První zápas skupiny byl hodně nervózní, především díky hráčům Sudova Hlavna a také ne vždy přesným výrokům rozhodčího. I přesto se nám podařilo vybojovat první vítězství. Zápas našich soupeřů ve skupině skončil výhrou Boleslavi, a tak závěrečné utkání bylo i zápasem o první místo ve skupině, resp. 13. celkově. K tomuto zápasu jsme již nenastoupili, neboť boleslavští byli již fyzicky vyčerpaní a k zápasu nenastoupili, vyhráli jsme tedy kontumačně.
 
Nutno podotknout, že možná mohl být výsledek v základní skupině lepší, a tedy i celkové umístění, to bychom však museli mít příznivější rozlosování. Neboť první zápas jsme nerozehraní podlehli smolně Rožďalovicím C a druhý, kdy už jsme o sobě na hřišti „věděli“, jsme narazili na favorita turnaje Brandýs n. O. Jenže na kdyby se nehraje…
 
Přesto však je potřeba říci - nebylo důležité vyhrát, ale zúčastnit se! To jsme bezezbytku splnili a Fanklubu jsme tím snad udělali kladnou reklamu. Doufám, že v dalších letech tomu nebude jinak a naše účast v příštím ročníku či bude mít početnější zastoupení a taktéž i vzrůstající výkonnost.
 
Pokud se snad někomu naše výsledky nelíbí, ohrnuje nad nimi nos, nebo se vysmívá, tak vy všichni, takovíto rejpálkové, jste měli možnost se tohoto turnaje účastnit, být členem mužstva a podílet se na jeho výkonech, ale bohužel na článek (výzvu), který byl na Slávistických novinách vyvěšena měsíc před turnajem a na stránkách Fanklubu (slavista.cz) týden před turnajem, nikdo opakuji nikdo z vás, potencionálních hráčů (slávistů), nereagoval a do mužstva se nepřihlásil!
 
Závěrem mi ještě dovolte, abych poděkoval těm, kteří významnou měrou přispěli k tomu, že se mužstvo Fanklubu Slavie mohlo turnaje zúčastnit. Především pak Michalu Dobiášovi, Sašovi Klimentovi a Václavu Petrákovi. Pánové, mnohokráte díky!
 
P.S.: Pakliže byste měli zájem se příštího turnaje zúčastnit a zahrát si za mužstvo Fanklubu, tak neváhejte a přihlaste se již dnes, ať nemusíme skládat mužstvo na poslední chvíli jako letos.
 
Naše výsledky:
Základní skupina:
Fanklub Slavie – Rožďalovice C - 0:3
Fanklub Slavie – Brandýs n.O. - 1:8 (branka L.Korba)
 
Skupina o 13.místo:
Fanklub Slavie – Sudovo Hlavno - 1:0 (branka T.Dvorský)
Fanklub Slavie – Mladá Boleslav - 3:0 (kontumačně)
 
Přikládám výběr fotek od Ivy Šimkové - ZDE (v případě potřeby zašle další), další možno shlédnout na www.vikingovezlipy.ic.cz a www.jirkku.com.


 
Stojící (z leva): Petr Štumbauer, Jiří Novák, Lukáš Korba, Michal Mareš
Dolní řada (z leva): Tomáš Dvorský, Pavel Panský, Miroslav Kvíz, brankář Jindřich Štrubinský

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mužstvo Fanklubu Slavie na setkání odboček v České Lípě

    Bejbl     před 18 lety 28.06.2006 10:53 |  
    0 0

    Chtěl bych touto cestou poděkovat Vikingům z Lípy za dobře připravené setkání, vše klapalo a my z Rožďalovic jsme to hodnotili jako velice vydařenou akci.

    • Re: Mužstvo Fanklubu Slavie na setkání odboček v České Lípě

      vikingzlipy (přítel SN)     před 18 lety 28.06.2006 13:47 |  
      0 0

      Děkujeme:-)