Fanoušci Slavie

Do Rožďalovic na fotbal

Rožďalovice jsou malebné městečko s 1500 obyvateli, ležící na spojnici mezi Nymburkem a Jičínem. Každoročně se zde koná tradiční Rožďalovická pouť, která letos připadá na tento víkend. Místní Fan klub Slavie se každoročně střetává v derby se sparťny. Letos sparťané odmítli hrát, a tak jsme sehnali atraktivnějšího soupeře.

V neděli v 16:30 hodin se utkáme s mužstvem pražských rokerů 1. RFC Spark . Je to tým muzikantů (mj. Aleš Brichta, Jirka Lang a Míla Orciger z Turba, Kamil Střihavka, Petr Kolář, atd.) a bývalých internacionálů (mj. Rada, Beránek, Fiala, Bittengel, Siegl, Novotný, Urban atd). Speciálními posilami Sparku pro tento zápas budou L. Vízek a zpěvák Kabátů Pepa Vojtek. Zápas bude řídit bývalý rozhodčí Pavlín Jirků.

V předzápase ve 14:30 hodin se střetne Fan klub Slavie s týmem ROVOTRANS. Na večer je připraveno posezení s živou hudbou.

Něco o našem Fan klubu: Fan klub Slavie v Roždalovicích byl založen v roce 1999, má 80 členů a za svoji historii toho stihl již dost. Kromě zájezdů zejména na pohárové zápasy Slavie jsme zorganizovali i 3 výjezdy na poháry mimo ČR. Byli jsme v Udine, Kaiserslauternu a loni v Hamburku. Letos v červnu jsme se poprvé zúčastnili veteránského fotbalového turnaje v chorvatské Poreči, kde jsme zvítězili ve své kategorii. "Vítězný červen" pokračoval i na celostátním srazu fan klubů Slavie, kde jsme zvítězili ve fotbalovém turnaji, v konkurenci 15 týmů. Dále každý rok pořádáme pálení čarodějnic, výroční schůze a spoustu dalších akcí. Všichni slávisté jsou tedy srdečně zváni!

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Do Rožďalovic na fotbal

    cmana     před 18 lety 03.09.2006 21:48 |  
    0 0

    jak se dozvím o akcích a je možné si zahrát za starou gardu, jsem bývalí brankář ??