O Slavii

Vlček a Švec převzali medaile

Stanislav Vlček a Michal Švec dnes převzali mistrovské medaile na tiskové konferenci konané po skončení sezony. Zúčastnil se i Brabec, Jarolím, Doležal a Rosen. Hodnocení právě skončené sezony bylo hodně pozitivní. "Sezona se může zapsat zlatým písmem do slávistické historie," řekl Doležal.

Petr Doležal
"Sezona se může zapsat zlatým písmem do slávistické historie. Jsme nesmírně rádi, že jsme získali titul, máme nový stadion a postoupili jsme do Ligy mistrů. Je to velký úspěch realizačního týmu a hráčů. Všem děkuji."

Tomáš Rosen
"Tato sezona byla mimořádně vydařená, v obou nejoblíbenějších sportech jsme se mohli radovat z titulu. Je to krásné období, které začalo v srpnu, pokračovalo otevřením stadionu a pak i ziskem titulu. Standa Vlček i Michal Švec se zásadním způsobem podíleli na titulu a za to jím také děkuji. Také děkuji trenérovi, od chvíle, kdy do Slavie přišel, tak nastal zlom. I příchod Petra Doležala do Slavie byl významný. V příštím roce chceme obhájit titul a pokusíme se zopakovat účast v Lize mistrů a budeme potřebovat i trochu toho štěstí a věřím, že nám fotbalový pán bůh bude nakloněn."

"Otázku týmu budeme řešit v následujících dnech. Zatím jsme se posilovali v sobotu a v neděli (smích). A co dál, to zvážíme. Nechceme do týmu udělat velké zásahy. A hráči, co tu jsou na hostování? To začneme řešit."

Karel Jarolím
"Chci Michalovi a Standovi pogratulovat, mají velký podíl, že jsme první skončili po podzimní části, kdy jsme měli pětibodový náskok. Říkal jsem Standovi, že jsme jim to mohli jen zkazit (smích). Jarní část byla divoká, ale nakonec se nám to podařilo. Příjemné pocity jsem měl už po Ajaxu, Slavia se do Ligy mistrů dostala poprvé a po tom utkání, když jsem viděl Standu, jak dal druhý gól, to je pocit, který ve mě zůstane na do smrti. Na podzim jsme po 14 letech dobili Letnou, otevřeli stadion a v posledním kole dokázali vyprodat a získat titul, to nemohl být lepší scénář s takovým koncem. Věřím, že všichni budeme pevně na zemi. Hrana mezi úspěchem a neúspěchem je tak úzká, že se to může zvrhnout i tam, kde jsme byli před třemi týdny, kdy nás všichni odepisovali, ale nakonec se to otočilo. Už teď přemýšlím, jak nejlépe mužstvo připravit, abychom se pokusili po druhé v historii podívat do Ligy mistrů. První rok byl okukovací, kdybychom se tam dostali podruhé, tak myslím, že by to už bylo lepší."

Stanislav Vlček
"Slavii jsem sledoval od prvního zápasu s Tottenhamem, jsem šťastný, že to hráči dokázali. Los byl těžký, nebylo to jednoduchý. Ale kdyby to bylo jednoduchý, tak by nás to ani netěšilo. I v Belgii jsem si to užil, i když poslední zápas jsem neviděl, měli jsme trénink. Vzpomněl jsem si na ty tři roky, které jsem tu zažil, bylo to podložené prací. A jsem rád, že jsem titul získal a celá tato sezona se završila takovým úspěchem. I když jsem tu byl půl roku, jsem za to rád, že jsem se dostal do Ligy mistrů, s kluky jsem byl nadále ve spojení a s trenérem jsme si párkrát volali a jsem rád, že to takto dopadlo."

Erich Brabec
"Oslavy byly zasloužený za celou sezonu. Chci poděkovat Standovi a Michalovi, co odvedli pro Slavii, bylo toho moc. A nebyla to jen půl sezona, bylo to řadu let a zasloužili se o to, že jsme mohli převzít titul. Laťka je nastavena hodně vysoko a uvidíme, zda se jí podaří překonat. Když bychom postoupili do Ligy mistrů, tak již máme zkušenosti, tak bychom třeba pak i chtěli postoupit do další fáze. A o oslavy? Oslavili jsme to dobře a ještě nějaké oslavy budou."

Komentáře (131)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 13:31 |  
    0 0

    Škoda, že Standa nemohl být na stadionu s náma... Pak by to tam na 100 % spadlo ... :-)

  2. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 13:33 |  
    0 0

    Ámen :-) .... sakra jak já se těšim na los 3. př. LM :-)

  3. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 14:22 |  
    0 0

    Nevíte někdo jestli Švec v tom holandsku hraje ? moc bych mu to přál . podle mě on na jaře chyběl nejvíc , možná by knám mohl na hsotovačku ne ? jeslti tam nehraje

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      (host)     před 16 lety 19.05.2008 14:29 |  
      0 0

      hraje je tam šim dál tim víc.. je to ok..

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      bongor     před 16 lety 19.05.2008 21:56 |  
      0 0

      Já myslím,že hraje jenom málokdy.A je to škoda,podle mě patří do repre,je to strašně neodbytný strážce pokladů.Odešel od nás řekl bych hodně brzy.A chyběl.Ne sice jako Standa,ale chyběl.

  4. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 14:26 |  
    0 0

    Stejně nechápu, proč tu medaili nedali Švíckovi už na stadionu. Byl dole na ploše, vytáhl ho tam Marek Suchý téměř násilím , oslavovaL dole s hráči, když se ale šlo nahoru pro medaile, nechali ho stát dole na trávníku,. Škoda. Jak už jsem dokázal statisticky, když hrál Švícko, Slavia alespoň v lize skoro vždy vyhrávala. Je to skutečný vítězný typ.
    Tantalos

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      (host)     před 16 lety 19.05.2008 14:34 |  
      0 0

      Tantalosi, jak hodnotíš uplynulý ročník. Chybí mi Tvé hodnocení. Gecov nastoupil v základu Liberce proti Spartě a hned to byla výhra. Jak vidíš další sezónu, příchody a odchody hráčů?

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        (host)     před 16 lety 19.05.2008 15:37 |  
        0 0

        tj vitezny typ proto sme se Svickem tech titulu vyhrali tolik, krom toho ten hrac byl perma zranenej

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        (host)     před 16 lety 19.05.2008 17:22 |  
        0 0

        Liga skončila. Tleskejte!
        Byla to nejúspěšnější sezóny Slavie. Hlavně na podzim. To bylo zázračné období, kdy se konečně zdálo, že se Slavia vrací na výsluní.
        Na podzim Slavia hrála nádherný útočný fotbal. Vaniak byl skvělý, Vlček, Janda, Švento, Dřížďal, Švec a Suchý, Belaid a Tavares váleli, Krajčík s Kaličem, Šenkym a Vlčkem si to nádherně podávali narážečkami dopředu. Slavia hrála parádní ofenzivní fotbal. Na konci docházely síly, bylo moic zraněných, ale měli jsme luxusní náskok.Byla to nádhera. Tenkrát se dalo skandovat My jsme Slavia, vy nejste nic.
        Na jaře jsem trpěl. Trenér si tentokrát posily vybíral ke svému obrazu. Jak dobře víte, trenér býval ofenzivní záložník s dobrou kopací technikou, ale fyzicky slabý, drobný pomalý a málo pracovitý. Přitáhl si právě takové posily - technicky vyspělé, ale pomalé (snad kromě Blažka), malé a fyzicky slabé (kromě Střihavky a Abrahama). Všechno ofenzivní záložníci (sám KJ tvrdí, že Abraham je ofenzivní hráč neboi útočníci.
        Z nádherné ofenzívní útočné hry po nasazeních těchto ofenzivních "poslab! nezůstalo nic. Kde jsou ty doby, co se nadávalo, že Vlček zahodil tři šance. Teď na jaře Slavia šance nezahazovala, protože si je nevytvářela.
        Vzpomeňte na řadu utkání, kdy Slavia za první poločas nevystřelila na branku. Místo rychlých útoků se začalo přešlo na pomalé postupné přesuny vpřed bez střelby z dálky a středních vzdáleností prakticky vždy do zformované obrany.
        Ano, tleskejte, máme titul.
        Ale na jaře jsme byli o třídu horší než Ostrava, pořádný výprask jsme dostali od Brna. Na náš fotbal se nedalo koukat. Radši nevzpomínat Plzeň či Žizkov, to bylo k zvracení.
        Tleskejte, jsme první. Díky Křetínský, díky Řepoune, díky Horvi, díky Kadleci. Díky Brnu, díky Ostravě, Olomouci, Bolce
        Přesto neztrácím naději. Naopak.
        V sobotu jsem viděl stadion v Edenu plný skvěle fandících slavistů v červené a bílé. To byla jediná letošní jarní krása. Ale
        snad začínají lepší doby, snad se Rosen z jara poučil.
        Tantalos

        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

          (host)     před 16 lety 19.05.2008 17:46 |  
          0 0

          tantalosi, tantalosi..ty jsi nepoucitelnej..tak na podzim to taky takova slava nebyla vzdycky - viz. bohemka, kladno venku, doma olomouc, boleslav,..
          proste kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde..ty si proste vybiras jen to, co se ti hodi do kramu abys mohl rict : ,,ja jsem to rikal"
          proc nezminis to, ze tebou opevovani janda,svento,senky,vlcek,svec a taky drizdal nam budto cele jaro nebo jeho velkou cast chybeli. proc nezminis krasnej zapas na tottenhamu, proc nezminis posledni 3 zapasy, kdy se sestava ustalila, proc nezminis silu tymu, kterej vyhraval i nepovedena utkani(bohemka,CB,..)
          nerikam, ze bylo vse OK, to vubec,chyb bylo mnoho, tak doufejme ze se s toho KJ pouci..
          a ze jsme si nevytvareli sance neni pravda-5 penalt nejsou sance?
          jo, a jestli je toleski slabej hrac, tak uz vazne nevim

          ach jo

          slimak

          • Re: Vlček a Švec převzali medaile

            (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:02 |  
            0 0

            To slimak
            Toleski je malý a pomalý, i když velmi chytrý hráč. Z těch jarních "posil" jediný, koho Slavii potřebuje.
            Ano, podzim to vždy nebyla sláva, protože přišla únava a GL musela ustoupit Lize mistrů. Přesto podzim a jaro byly úplně jiné. Pokud jde o poslední tři zápasy, všimni si, že v nich už ty jarní "poslaby" převážně seděly na lavičce. Navíc jsem už poděkoval Olomouci i Bolce.
            Nebudu tady jásat, že Slavia, která dvakrát porazila Ajax, na jaře jen se štěstím porazila Bohemku a Budějice. Ty dva mančafty porážel skoro každý, to, že se utkání s nimi nevyvedla, svědčí o slabosti Slavie
            T

            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

              (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:09 |  
              0 0

              toleski je silovej hrac...
              ja nechci prilis obhajovat zimni posily, protoze se kvalitativne zatim tolik neukazali-ale uvedl jsem ti ty hrace, kteri na jare nemohli hrat a bylo treba je nahradit..cerny hral nejdriv vyborne, pak se trochu vytratil, toleski supr, marek jarolim se urcite jeste ukaze a abrc dal dulezity 2 goly...
              ale vzdycky ma kazdej tym zapasy jako ty s budejicema a bohemkou-jde to o to ukazat silu tymu a ubojovovat to..nikdy nebudem prehravat vsechny rozdilem tridy, to je nesmysl! a to ze je porazel kazdy je taky nesmysl..
              slimak

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:16 |  
                0 0

                Dobrý podvečer přeji,
                omlouvám se, že vstupuji do tohoto vlákna. Tantalosi, prosím respektuji Váš názor víte to, ale prohlásit, že je Toleski pomalý???? To snad nemyslíte vážně. To Vám Tantalosi jen tak uletělo viďte. Sokrates 55

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:22 |  
                  0 0

                  Na útočníka je Toleski pomalý - neboi chcete-li v podmínkách GL průměrně rychlý. Určitě je pomalejsí než Vlček, než Švento a než Janda, než býval Franta Veselý. V dobách, kdy kopal Karel Jarolím, by byl snad nadprůměr. Je asi rychlejší než Koller nebo Lokvenc, ale na mužstvo, které chce hrát LM sezoně 2008-2009, je Goce pomalý. To neznanemá, že je neužitečný.

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:26 |  
                    0 0

                    hele a co treba sverkos, ten je taky pomalej? van nistelrooy? Raul? Kuka?Fenin?
                    slimak

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      martyni (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 18:37 |  
                      0 0

                      Fenin neni moc rychlej.. sam to na idnes "(ne)priznava".. takovej Goce.. ale Goce je zatim lepsi:-)))

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      slaviator     před 16 lety 19.05.2008 18:39 |  
                      0 0

                      Fenin to sám přiznává, že je pomalej..:-)) Viz dneska onlajn na idnesu. Jinak vážně: ten Fillo se v tom Norsku fakt zakopal, co? Zase o víkendu dva goly... Ach jo... :)

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        (host)     před 16 lety 19.05.2008 19:03 |  
                        0 0

                        asi to vyznelo jinak, ale tim vyctem jsem nemel v umyslu upozonit na rychliky, ale na to, ze kvalitni utocnik nemusi vzdy behat jak gepard, dulezity je i vedeni mice, technika, strelba.....
                        o 2 golech Filla samozrejme uz dyl vim, sakra, nemam nic proti norsky lize, jen jsem litoval ze neni u nas..tot vse
                        slimak

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:42 |  
                    0 0

                    Zdravím, ale nesouhlasím. Právě při vedení míče včetně přípravy celé útočné akce je Toleski velmi rychlý, rychlejší než Švento. Je něco jiného jen běžet za předkopnutým míčem (ano pak je Švento a Vlček rychlejší, ale ne nijak výrazně) a nebo s míčem a do obranné dvojice, tam vyniká navíc Toleskiho um udělat i překvapivou kličku a rychlou, umístěnou střelu. To bylo vidět v sobotu, bylo to vidět v Olomouci, ve Zlíně a v Plzni a v dalších zápasech. Je třeba rozlišovat motorickou rychlost a rychlost s fotbalovými přednostmi, které při tom daný hráč ještě použije. V tom je Toleski daleko komplexnější. Ale je to jen můj názor.
                    Sokrates 55

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      slaviator     před 16 lety 19.05.2008 18:53 |  
                      0 0

                      Myslím si něco podobného. Dušan je třeba výbornej v tom naběhnout si za obranu, ale jakmile má míč u nohy, je na tom s Gocem nastejno... I když je fakt, že i s tím míčem u nohy Dušan udělá pět rychlejch kroků a je o dva metry před obráncem... Kterej naprosto, ale naprosto nestíhá. To bylo vidět myslím proti Olomouci. Jo, proti Olomouci. Udělal pár rychlejch kroků a obránce už nemoh dělat vubec nic, protože byl ty dva tři metry za Šventem. O tolik mu uběh s míčem na noze na prostoru nějakých deseti metrů...!

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      (host)     před 16 lety 19.05.2008 19:05 |  
                      0 0

                      V tom máte pravdu, Sokratesi. Mně na Toleskim vadí, že je to jednonohý fotbalista. V zápase proti Jablonci mu Šmicer prostrčil míč do vyložené šance a Goce si to musel přehodit na pravou nohu, soupeř stačil zblokovat jeho střelu. To samé bylo v Olomouci. Před první brankou měl ještě jednu šanci od Šmicera, ale dostal nahrávku na levou nohu, než si stačil přehodit míč na pravou nohu, tak zbytečně ztratil výhodu před obráncem.

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 19:23 |  
                        0 0

                        Řekl bych, že není vyloženě jednonohý, s tím Jabloncem byl zavřenej. . chtěl si to seknout, nicméně v zápase to byla zase naše klasika. . málo důrazu a přílišné kombinování ve finální fázi.

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        (host)     před 16 lety 19.05.2008 20:02 |  
                        0 0

                        Hmm, tak to asi zase trochu musím dát za pravdu Vám. Ta levá noha je pravda slabší. Ale to zase není věc té rychlosti s míčem. Ale vzhledem k tomu, co bych tam asi dělal já, tak radši mlčím. A to jsem prosím běhal dost rychle,když jsem byl mladý. Sokrates 55

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 20:22 |  
                      0 0

                      Zdravím Sokratesi, už jste zpět z oslav :-) Plně souhlasím, Toleski je rychlý s míčem na noze a jako jeden z mála útočníků v lize umí s míčem jít do uzavřené obrany a projít. Tým se po zimní infuzi sehrává a kritici zimních posil je budou na podzim vynášet do nebe. Po návratu zraněných a dořešených hostováních budeme mít super tým. Neříkám, že bude nutně zase Liga Mistrů, tam se bez štěstí neobejdeme, ale pro ligu bude Jarolímova parta zase červenobílou silou!!!

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        (host)     před 16 lety 19.05.2008 21:55 |  
                        0 0

                        Taky zdravím, omlouvám se, ale sledoval jsem na ČT4 sport vyhlášení jedenáctky roku a tak mám takové smíšené pocity. Oslavil jsem titul a pozdravil se s některými hráči jako další tisíce fandů v Edenu. Píšu to jinde o našem mužstvu a o hráčích. S tím, že radši budeme mít hlavu pěkně usazenou a s pokorou začít znovu pracovat. Odpustit si soustředění někde v Emirátech, ale zaměřit se na spoustu věcí, které nám na jaře chyběli. Tím chci říci, že s Tantalosem v některých věcech dokážu najít společné body. Sokrates 55

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        (host)     před 16 lety 19.05.2008 22:03 |  
                        0 0

                        Kdo hrál v posledních třech zápasech ze zimních posil? Pouze Toleski. To jsou fakta.

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  martyni (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 18:28 |  
                  0 0

                  Ono to zni blbe, kdyz se rekne "pomaly", ale ja myslim ze ani Tantalos to takhle nemyslel. On Goce sice neni nejrychlejsi, ale je to bojovnik, dokaze vyhravat souboje, proti Jablonci po vzoru Vlcka se stale nabizel, hral dopredu, furt se snazil neco vymyslet, jsem moc rad ze se tenhle sympatak rozehral, urcite nejlepsi posila a hodne platnej hrac.

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  bongor     před 16 lety 19.05.2008 22:04 |  
                  0 0

                  Já jsem jeho rychlost neměřil,ale souhlasím s Tebou.Toleski není pomalý,je pořádně rychlý a to i s míčem.Umí jeden na jednoho a má hodně dobrou techniku.Je to posila jako hrom,ještě se ukáže.Jo,je to strašně neohrožený fotbalista.Obávám se,že mu jednou někdo ukopne hlavu.Jde do všeho jak "utrženej vagón".

            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

              martyni (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 18:24 |  
              0 0

              no tak KJ si i po tomhle prubehu posily obhajoval s tim, ze je rad, ze je slavie "udelala", protoze je chtel s vyhledem do budoucna. No...trochu se obavam, esli si KJ odnese nejaky pouceni. Protoze to, ze "posily" krom Toleskiho v poslednich trech kolech vubec nehraly, neni nahoda, ale dukaz toho, ze se vubec nepovedlo typove nahradit zraneny hrace, ktery jakmile nastoupili, okamzite zacali hrat lepsi fotbal. Souuhlasim s Tantalosem v tom, ze na jare byl ten fotbal doslova bezradnej, bez sanci, bezu pohybu,ale zacalo to uz na konci podzimu a podle me to nebylo unavou, ale tim, ze se postupne vypadli - Svento, Janda, Vlcek, Senkerik, Drizdal, Svec - vzpomenme, ze tihle kluci na konci podzimu nehrali a uz tehdy zacal problem s vytvarenim si sanci a s pesim fotbalem. KJ nepochybne spatne vyhodnotil, v cem byl problem.. Budme radi, ze nas ta chyba nestala titul a doufejme, ze si i v ty euforii vedeni s Karlem sedne a radne to proberou, at jsme pristi rok jeste silnejsi a nemusime se spolehat na repku a podobny postavy..

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                bongor     před 16 lety 19.05.2008 22:10 |  
                0 0

                Shodou okolností nám vypadly skoro všechny rychlostní typy hráčů a další rychlík Standa přestoupil,Tak se automaticky celá hra zpomalila.
                Na jaře jsme teda dobře nehráli ,to si musíme přiznat a byla to hlavně právě absence výše uvedených,která nás tak hodně pohoršila.

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                (host)     před 16 lety 25.05.2008 18:22 |  
                0 0

                Jen drobnost (nikdo si tu toho zrejme nevsiml) - Svento na podzim vubec nehral!!! Byl zraneny od lonskeho letniho prestupniho terminu...

            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

              quelhar (admin)     před 16 lety 19.05.2008 18:30 |  
              0 0

              Kdyz pises, ze jsme na jare "se stestim" porazili Bohemku, tak bys mohl take zminit, ze na podzim jsme se stejnou Bohemkou jasne prohrali a to tenkrat hral Janda v zakladu, hral Vlcek v zakladu, od 60. minuty hral Necid. Ve strelach na branku vyhrala tenkrat Bohemka 5-4.
              Naopak na jare, kdy hraly ty tve "poslaby" (Jarolim, Cerny, Strihavka, stridal Abraham), jsme Bohemku prestrileli 10-3, kopali 11 rohu a po dvou z nich jsme dali gol.
              Co tim chci rici, kazdy tym ma za pul roku dobre zapasy a spatne zapasy. Na podzim jsme meli par dobrych zapasu na zacatku sezony a par dobrych uprostred sezony. Mezitim byl treba tento propadak s Bohemkou a domaci plichta s Banikem a na konci serie remiz. Mimochodem, jedine tri po sobe jdouci zapasy, ktere jsme nedokazali v lize vyhrat, byly tri podzimni plichty, z toho dve doma. Na jare jsme tak dlouhou serii bez vitezstvi nemeli.
              Na jare jsme take hrali dobre zapasy, ale na to se radsi zapomina. Prehrali jsme doma Bohemku, Liberec, Most, dokazali jsme vyhrat na oranisti ve Zline (na podzim jsme stejny zapas na Zizkove plichtili), s Banikem nam vitezstvi uteklo o kousek.
              Ano, celkove byl podzim uspesnejsi, o tom neni sporu. Ale naznacovat, ze jaro bylo uplne tragicke, to taky neni zrovna koser. Na podzim jsme meli lehci los nez na jare, hrali jsme se silnymi souperi doma (az na Spartu) a s betonari venku, kde se aspon trosku snazili utocit a meli jsme tak lehci vstrelit branky.
              Na jare jsme hrali venku tezke zapasy a doma proti tymum betonujicim (Budejky, Bohemka, Most, Zizkov).

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                martyni (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 18:36 |  
                0 0

                Quelhare..sakra ty to mas spocitany a co ted ja s tim...:-)) Ale takhle, kolik jsme odehrali skutecne dobrych zapasu na jare? v Ostrave to nebylo spatny, Liberec, Zlin a pak? Bohemku jsme porazili s velkym stestim, to nepocitam. Olomouc a Boleslav uz nepocitam, to neni zalezitost posil...(teda Goceho jo, myslim onech "spornych" posil)

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  quelhar (admin)     před 16 lety 19.05.2008 18:44 |  
                  0 0

                  To vis, kdyz si clovek vede statistiky, tak leccos rychle najde :o)
                  Co ja povazuju za dobre zapasy na jare: Tottenham venku, Liberec, Most, Zlin. Proti Bohemce a Budejkam jsme byli jasne lepsi, jen goly prisly az tesne pred koncem.
                  Byly i hrozne zapasy: Plzen, Teplice, Zizkov. Brno nepocitam, protoze tam jsme hrali celkem dobre a nebyt Cerneho kiksu pri zahravani utocne standardky, tak jsme klidne mohli remizovat nebo i vyhrat.
                  Stejne tak na podzim byly super zapasy a zapasy, kdy se nedarilo a vyhralo se trochu se stestim (Budejky, ktere nas celou druhou puli prehravaly, Brno, ktere nam umoznilo skorovat az po odchodu zraneneho Trousila, Most, Kladno) a nebo se hralo hrozne a nebodovalo se naplno (Bohemka, Liberec a cely konec podzimu)

                  Kazdopadne dulezite jsou vysledky. Kdyz vyhravala Sparta tituly jak na bezicim pasu, tak kolikrat taky hrala desnou tuzku a dotlacila tam jeden haluzovy gol v predposledni minute.
                  K uplne spokojenosti s jarem mi osobne chybi asi tak pet bodu navic (vyhra v Plzni, vyhra s Jabloncem a aspon plichta v Brne)

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:58 |  
                    0 0

                    V Brně jsme hráli dobře? To myslíš vážně? Vždyť nás Brno přejelo jako válec. Zápas ve Zlíně nemá smysl hodnotit vzhledem k terénu. Zápas proti Mostu a Bohemce byl hodně průměrný, málo šancí, pohledných akcí. A proti Bohemce jsme měli i štěstí, soupeř si dal vlastence a za nerozhodného stavu nedal Hašek tutovku. Proti Budějovicím jsme se nedokázali vypořádat s jejich betonem. Tottenham-až druhá půle byla skvělá. Liberec-byli jsme jasně lepším týmem, ale fotbal to byl mírně nadprůměrný. Vyložených šancí moc nebylo a nepřesností ve hře bylo dost. Ale nejdůležitější jsou body a těch máme nejvíce. Proto máme zaslouženě titul.

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:40 |  
                0 0

                Ale Bohemka si dala vlastence a měla více vyložených šancí. Navíc hrála bez Morávka. Statistika rohů vypovídá o převaze, ne o gólových šancích. Kdyby Hašek dal tutovku, tak jsme prohráli. V Teplicích jsme měli také více rohů, větší procento držení míče, ale šance měl soupeř. Ale to už je jedno, důležitý je titul. Teprve podzim ukáže, zda jsme se z jara poučili.

        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

          (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:16 |  
          0 0

          Tantalosi, na koho by měla být uplatněna opce a jaké změny by měly být udělány v kádru, včetně realizačního týmu?

          • Re: Vlček a Švec převzali medaile

            (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:38 |  
            0 0

            Teď je ještě těžko říct. Pudila bych rád viděl ve Slavii, ale jestli se chytne v nároďáku, neudržíme ho.
            Blažka mít nemusím. Předpokládám, že se ještě ukáže a vylétne nahoru, ale brzy zase pohoří. Není z hmoty, ze které se dělají hvězdy.
            Pokud jde o Střihavku, nechal bych rozhodnout doktory. Kdyby slíbili, že ho ještě někdy dají dohromady, pak snad ano. Ale jestli se nám podaří udržet Necku, asi ne, pokud Necka odejde, snad ano.
            Ivana fotbal umí, ale zase ne tolik, abychom tu měli každý rok nějaké tahanice, kam chce odejít na zkoušku. Pokud si vymění manažera a my neseženeme nikoho lepsího, pak snad ano.
            Belaida jednoznačně chci. Je to jediný náš fotbalista, který umí překopnout zeď a přitom se trefit do volného rohu brány. Je to dnes vedle Šmíci téměř jediný, kdo umí přihrát dopředu. Chytrý, šikovný, skvělý fotbalista. Potíž bude s motivací a jak s nim vyjít. Kdybychom měli dobrého trenéra, řeknu beru všema deseti. V situaci, kdy ho ale trenér nechá hrát, jenom když mu hoří koudel u zadku, tak řeknu, že je Tijanyho pro Slavii škoda.
            Tantalos

            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

              martyni (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 18:43 |  
              0 0

              no Tijany ma lae zatim velky vykyvy ve hre, krom tech prednosti dokaze taky ztratit dost micu, takze se jeste uviidi, co z nej vyroste, ale ja bych ho taky ve slavii rad videl - v konkurenci MJarolima a Cernyho to u me vyhrava

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                slaviator     před 16 lety 19.05.2008 18:49 |  
                0 0

                Tak tak. Ale velké výkyvy má třebas i Kalimoula.. :-) Jeden zápas rozhodne a v dalším je neviditelnej. A na jaře jde dost dolů Tavares. Toho mohli nominovat leda tak do repre Rumunska... :-)

            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

              slaviator     před 16 lety 19.05.2008 18:45 |  
              0 0

              "Je to jediný náš fotbalista, který umí překopnout zeď a přitom se trefit do volného rohu brány." - a co Goce? zapomínáš, jak trefil proti Budějkám přes zeď tyč...? To byla smůla, že to nešlo o pár centimetrů doprava... Byl by to taky nádhernej gol. Takže Týdžej není jedinej :)

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:58 |  
                0 0

                Samozřejmě že není jediný. Ale asi jediný, kdo tak dal gól, co si vzpomínám. Ono to umí víc našich hráčů, přece jen jsou to ligoví fotbalisti. Třeba Šmíca.
                Ale bylo třeba pěkné dívat se, jak TJ kopal rohy v Edenu proti Jablonci. Prudký, poměrně přesný, asi dvě šance vytvořil. Líp mu to šlo zprava.
                TJ je mlaďoch, je zajíc, vůbec není jasné, jestli z něho něco vyroste, to záleží na jeho mozku a do toho mu nevidím. Ale talent má od pánaboha a kdyby ho někdo dokázal dobře vést, nejenom na něj řval jako na malýho parchanta, třeba by z něho udělal hráče do áčka ACM.
                Tantalos

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  slaviator     před 16 lety 19.05.2008 19:07 |  
                  0 0

                  pod tohle se už mohu s čistým svědomím podepsat. Souhlasím.

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 19:34 |  
                  0 0

                  Kope to určitě líp ne Pudič, nicméně ty rohy zleva šly všechny na přední tyč a obránce to bez problémů stopil. . byly špatně kopnuté, zprava (od brankáře. . ) to bylo lepší, bohužel to neproměnili spoluhráči. Ale máme poměrně neúčinné rohy a stejně to nezkoušíme nějak změnit. . zahrát nakrátko, překvapit. . což je velká škoda. Měl by KJ vymyslet víc signálů. ( Přinejhoršim zavolat Otepkovi :)

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 19.05.2008 19:40 |  
                    0 0

                    Bulldocku, už jsi viděl nějaký náš signál? Já nechápu, co hráči nacvičují na tréninku. To samé zónové bránění standartek, další achilova pata. Stačí lepší soupeř a je problém. Zlatý Otepka. Nebo požádat Brucknera, aby nás nějaké signály naučil. v tom byl mistr. Třeba ten na Slovensku, kdy dával Koller gól do prázdné branky. Na Eurosportu z toho byli unešeni.

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 20:05 |  
                      0 0

                      No, zkoušeli jsme jednou ten ala Palermo. . ale Střihavka (v roli Pitáka) to nedoběhl:( Jinak prd. . tedy pokud nepočítám ten pokus v Brně, ze kterýho jsme násladně inkasovali. Standartky jsou velice špatný, no. . obranný i útočný

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 20:06 |  
                      0 0

                      A já Otepku u nás chtěl:-), ale to jen naokraj.

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      slaviator     před 16 lety 19.05.2008 20:18 |  
                      0 0

                      Co hráči nacvičují na treninku? Přece to, co vidíš v zápase. Co je na tom k nepochopení.. :-)) A jak je vidět, tak ty standartky nenacvičujou. Asi nacvičujou, jak správně vystavit soupeře v ofsajd systém. Protože to zahráváme při každé standartce soupeře. Že se to někdy nevyplatí, protože to soupeř prokoukne a přechytračí (Otepka v Ově), tak holt... to berou jako daň za úspěšně provedené další ofsajdové situace...

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 22:04 |  
                        0 0

                        Hlavně mi netvrď, že cvičej penalty. . :-)))

                        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                          (host)     před 16 lety 19.05.2008 22:07 |  
                          0 0

                          Bulldocku, něco jiného je kopat penaltu na tréninku nebo pod tlakem v zápasu. Navíc k tomu přidej fyzické vytížení, únavu. To je nebe a dudy.

                          • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                            Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 23:43 |  
                            0 0

                            Ale samozřejmě, to byl humor. . nicméně z 5 penalt 4 nedat, to je na pováženou. . ale co. . tak jsme si to vybrali už v předkolech Lm. . Tam to bylo podstatný.

            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

              (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:49 |  
              0 0

              Takže trváš na změně trenéra. To by měla být hlavní změna podle Tebe? Aspoň jsem to vyčetl z Tvé poznámky na příchod Tijaniho.

              A kdo z hráčů by měl odejít? Kdo nemá na Slávii a je nadbytečný? Naopak, kdo by měl přijít jako posila? Uveď nějaká jména.

              A dostanou šanci hráči, kteří se vrátí z hostování? Dneska si někdo stěžuje na oficiálním webu, že jsme koupili za 5 miliónů Gebreho a přitom jsme nedali šanci lepšímu Heldovi. Prý to nemá logiku. Co si o tom myslíš?

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                (host)     před 16 lety 19.05.2008 19:11 |  
                0 0

                Jestli já trvám na změně trenéra je vedlejší. jestli si panové Rosen a Vik tam vezmou starou Blažkovou, nebo třeba Vobejdovou z Horní Dolní, je to jejich právo. Tím spíš, že jsou ve fotbale amatéři a potřebujou profíka, aby jim řekl, co mají dělat. A Jarolím, ten se panečku v českým fotbale vyzná.
                Bohužel to KJ všechno nezvládá. Kdo ho viděl, jak objíždí ligu, aby hledal posily? On ani neví, koho má v béčku, jemu to vždy ohlasí jednou za měsíc někdo pověřený za mládež.
                A na takovým člověku necháš kupovat posily? Když nejsou prachy a Slavia musí brát, co je, když mu někdo zavolá, žeč Vaniak je volný, jestli by ho nechtěkl skoro zadarmo a Vorel si právě poraní koleno, pak ho možná náš velký skaut koupí.
                Horší by ale bylo, kdyby se měl jezdit dívat do Sokolova na Kubáska. Nevyhodila za něho Slavia peníze?
                Úspěch Slavie v posledních letech byl do značné míry zásluha Kozlových mlaďochů a dalších odchovanců, na které se mohl spoléhat.
                Teď ale ukázal, že na slavistickou mládež s... - že má radši příbuzné sparťany nebo různé málem důchodce. To mu neodpustím.
                Ostatně nebyl bych proti tomu, aby KJ trrenérem zůstal. jenom bych ho nenechal rozhodovat ani o nákupech, ano o sestavě a radši bych mu zakázal i s hráči mluvit.
                tantalos

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  (host)     před 16 lety 19.05.2008 19:24 |  
                  0 0

                  Prý mu pomáhá asistent Vrabec? Ten se prý taky vyzná?
                  Ale neodpověděl jsi mi na otázku, kteří hráči by měli přijít. Máš nějaký tip.
                  A jak to vidíš s B týmem? Myslíš, že padne nějaká koruna na posílení B týmu nebo náš čeká letošní scénář, kdy B tým slouží pro hráče A týmu, kteří nehrají.
                  A proč nemá při nákupu posil Jarolím oponenturu? Třeba od sportovního ředitele nebo někoho ze sportovního úseku? Nebylo by to řešením.
                  Z Tvého příspěvku dedukuji, že se obáváš o naši mládež a odchovance, pokud zůstane trenérem Karel Jarolím. Je tomu tak?
                  Dedukuji, že nejsi spokojený s jeho přístupem k hráčům, s jeho sestavami. Takže z Tvých slov cítím averzi vůči pokračování Karla Jarolíma ve Slávii a jsi skeptický k podzimu.
                  A co koncepce, vidíš nějakou vizi, koncepci do dalších pěti let?

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 19:39 |  
                    0 0

                    voki, co to je za sugestivní dotazy? :-)

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      (host)     před 16 lety 19.05.2008 19:43 |  
                      0 0

                      A přitom jsou sugestivní otázky zakázány v trestním řízení.

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 19.05.2008 19:58 |  
                    0 0

                    Nevím, kdo přijde. Nikdo dneska neví, kdo nakonec přijde. Taky se ještě neví, kdo vlastně odejde. To hlavní se bude teprve lámat po šampionátu.
                    Kdybych si měl vybírat posily, byl by to jeden z útočníků Ostravy (M nebo M), libil by se mi Heidenreich a samozřejmě Rajnoch. A určitě Bergera nebo ještě radši z Rakouska naši exhvězdu Pitáka.
                    Do základu Slavie na podzim 2008 bych chtěl:
                    Vaniak Diviš Vorel - Krajčík Brabec Suchý, Latka Studík DřížďAl (+Heidenreich nebo levý bek od pana Říčky)- Dočkal, Tavares, Belaid, Šmicer, Kalivoda, Švento, Pudil Kobler (+ jeden ztrojice Rajnoch, Piták, Berger) - Janda, Necid, Toleski, Vukovič, Vácha, Klavík (a jeden z Ostraváků - M, M nebo Z).
                    Základní sestavu bych viděl:
                    Vaniak - Krajčík Brabec Suchý Dřížďal - Dočkal Belaid Latka (nebo Rajnoch) Švento (Pudil) - Janda Necid
                    Tantalos

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      (host)     před 16 lety 19.05.2008 20:14 |  
                      0 0

                      Tak to nevím, chybí mi v základní sestavě Šenkeřík a Toleski. Jandu bych viděl na místě Dočkala, pokud Necid tak s Toleskim a Šenkeřík z pravého halva, co potom s Belaidem, Latka v záloze??? Tavares?? Šmicer by měl být v základu. Pes aby se v tom vyznal, co? Hlavně bych Tantalosi asi trochu ubral plyn, ta ironie někdy škodí, vždyť to znáte ze své vlastní minulosti (myslím té řecké). Sokrates 55

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        (host)     před 16 lety 19.05.2008 20:52 |  
                        0 0

                        To Sokrates 55
                        Útok Janda Necid - jeden útočník běhavý, druhý věž. Necid s Toleskim by vedle sebe nešli, oba jsou stejní typově. Přicházelo by v úvahu jen v utkání proti betonujícímu soupeři.
                        Šenkeřík umí, zapomněl jsem na něho do širšího kádru. Viděl bych ho jako střídajícího hráče do druhého útoku Šenky - Goce.
                        Latka je mnohem lepší DZ nebo jako stoper. Je to silový hráč, dobrý v útoku.
                        Navíc obrana Latka Brabec nejde - oba jsou pomalejší, potřebují k sobě Sucháče.
                        Šmíca v základu? A co jako střídající hráč, který nastupuje, když už je soupeř unavený a obranci soupeře mají žluté. A pak nastoupí Šmíca celý v bílém!
                        Belaid a Tavares? Všiml jste si, jak si ti dva rozuměji? Dohromady jsou lepší. Ale nesnesou ještě plnou zátěž. Nejsou to hráči, kteři moc vydrží - takže s jejich nasazováním bych byl opatrný. I když po fotbalové stránce se jim vyrovná jen Šmíca a technicky patří mezi nejlepší hráče ligy. Ale ta hlava....
                        Jinak z historie vím, že bohové jsou občas nevšímaví, tak ať si to sežerou.
                        Tantalos

                        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                          (host)     před 16 lety 19.05.2008 20:59 |  
                          0 0

                          To samé se říkalo o útoku Necid, Šenkeřík a pamatuji si na jejich zápas s Mostem v přípravě, kdy si náramně rozuměli. To samé útok Necid, Pekhart-oba dva podobní hráči, přesto to funguje v reprezentaci už dlouho. Nebál bych se dát útok Necid, Toleski nebo Šenkeřík. Janda je platný pro tým hlavně na lajně díky své rychlosti a kondici. V tom je lepší a platnější než Bořek. Janda je hráč, který operuje na velkém prostoru jako Vlček.

                          Špatnou zprávou je, že Pudil se zranil a místo něho byl povolán Skácel.

                        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                          (host)     před 16 lety 19.05.2008 21:49 |  
                          0 0

                          Důležité je,že se doufám ten potenciál hráčů využije a včetně těch navrátilců bude ten tým šlapat. Bohové jsou občas nevšímaví, ale ne neteční. Ale já vím, že tak naštvanej taky nejste, že ne??!! A tanhle příspěvek od vás byl daleko lepší a ne tak jízlivý. Sokrates 55

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      (host)     před 16 lety 19.05.2008 20:37 |  
                      0 0

                      Souhlasím s Tebou, jen bych udělal pár změn. K Suchému bych dal konstruktivního stopera typu Kubíka-mohl by jím být Rajnoch, na levého beka bych přivedl nějakého rychlého, levonohého hráče z ciziny, který umí podpořit útok. Dřížďalovo místo je spíše na pravém beku. Heidenreich je perspektivní hráč, ale na Slávii zatím nemá. Takže obrana ve složení Krajčík, Suchý, Rajnoch a posila.

                      Do zálohy bych rád viděl mladého Morávka, což je utopie. Zálohu bych dal ve složení Janda, Berger(Šmicer), Vácha, Švento a útok Necid, Toleski. Na střídání by byli připraveni Dočkal, Balaid, Tavares, Dřížďal, Brabec, Diviš, Šenkeřík, Ivana, Černý. Vukoviče bych poslal na hostování bez opce, aby hrál pravidelně ligu, to samé Jablonský. Potřebují pravidelně hrát. Jejich čas přijde. Z Ostravy bych nikoho nekupoval, spíše bych uplatnil opci na Blažka, byť jsem stále nevydýchal zimní obchod s Libercem. Ale předpoklady má veliké, jen se musí věnovat fotbalu, ne nočním podnikům. Cena opce nebude u Blažka velká na rozdíl od Pudila. Je to levnější než kupovat někoho z Ostravy. Myslím, že Kozel by dokázal z něho dostat více než Jarolím.

                      A doplnil bych juniorku o tvořivého záložníka, levého beka, levého záložníka a jednoho útočníka.

                      Prodloužil bych smlouvu s Milanem Černým, a neodepsal bych ani Helda, který je momentálně zraněný. A snažil bych se o zajištění provázanosti mezi jednotlivými týmy.

                      Začal bych s přípravou výstavby tréninkového centra. Peníze by měly být zajištěny z prodeje hráčů a z případného postupu do LM. Už je třeba mít zajištěné pozemky a projektovou dokumentaci.

                      A vytvořil bych oponenturu vůči Karlu Jarolímovi při přestupech. Svůj názor by měl vyjádřit sportovní ředitel, analýzu k jednotlivým hráčům by měl vypracovat sportovní úsek a vedení by mělo na základě těchto informací rozhodnout o tom, zda přestup schválí nebo ne. Při přestupu ze zahraničí bych zapojil náš skautink. Není dobré, když si dělá trenér Jarolím sám skauta.

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        (host)     před 16 lety 19.05.2008 21:15 |  
                        0 0

                        V zásadě bych souhlasil skoro se vším, snad kromě uplatnění opce na Blažka. Psychiatrické poruchy jsou těžko léčitelné a často dochází k nepředvídatelnému zhoršení stavu.
                        Rád bych viděl fúzi Slavie s nějakým menším fotbalovým týmem třeba ve Strašnicích. Sehnat dnes pozemek na treningové střediisko v Praze je prakticky nemožné. Třeba by se ale podařilo ochránit nějaké ohrožené hřiště před developery. Jinak by se muselo hledat něco za městem, ale tam je to dávno rozdělené mezi spekulanty.
                        Míňa Černý asi moc skvělou smlouvu nedostane, ale přál bych mu ji. Helda už jsem dlouho neviděl. Prý ale dost ztloustl, snad jsou to jen kecy. V každém případě se mi dřív docela líbil, ale teď mi sešel z očí.
                        Jinak nevím, že by Jarolím dělal skauta. Popravdě řečeno si myslím, že bere, co mu podstrčí známí agenti, a kdo jak hraje asi pro něj není moc důležité.
                        Tantalos

                        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                          (host)     před 16 lety 19.05.2008 21:30 |  
                          0 0

                          Held je zraněný v Sokolově, kam šel na hostování. Tak to vypadá, že Slávisti si smůlu na zranění přenášejí i na hostování. Škoda, že nikdy nedostal pořádnou šanci.
                          To, že dělá Jarolím skauta, jsem myslel v nadsázce, nechtěl jsem to napsat tak otevřeně jako Ty.
                          Smlouva pro Milana Černého nebude žádný zázrak, ale já mu pořád věřím a doufám, že má nejhorší období za sebou. Nebýt zranění, tak strčil Kaloudu a spol do kapsy.
                          Fúze s malým klubem by byla dobrý nápad, sehnat pozemek pro tréninkové centrum je opravdu téměř nemožné. Doufám, že se tím někdo bude zajímat. Výstavbu tréninkového centra pokládám za nezbytnost. Brno už ho má, Sparta taky.
                          Pokud jde o Blažka, Luboš Kozel jako promovaný pedagog by si dokázal poradit. On má trochu jiný přístup k hráčům.

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        martyni (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 22:36 |  
                        0 0

                        No nevypada to spatne, tahle sestava, mozna bych Rajnocha, kteryho teda nemame:-)), dal spis do zalohy a Brabce nechal na hristi, je to kapitan, osobnost. S Bergrem jsem zvedav, KJ na dotazy o nem reagoval dost vyhybave. Stejne si ale myslim, ze KJ bude trvat alespon na nekterych "jarnich posilach". Je ale dost paradoxni, ze na miste tvorivyho zaloznika, kde sde vystridali Jarlim, Cerny i Abraham, nakonec pro rozhodujici zapasy vytahl driv zatracenyho Belaida...to je dost symbolicky.

                        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                          (host)     před 16 lety 19.05.2008 22:57 |  
                          0 0

                          To není důležité, že je Brabec osobnost. Pro naši hru potřebujeme konstruktivního stopera, který vyveze míč, založí akci přes krajní beky, dá přesnou kolmici. A Brabcem nakopávané míče, které odevzdá pouze soupeři, jsou na nic. Tím trpí naše hra, stejně tak hrou Hubáčka na levém beku. Pokud se chceme posunout herně dále, tak musíme posílit na postu stopera a levého beka. S kvalitou hry přijdou i šance a výsledky. Konstruktivní hra obránců je dnes nezbytnost. Bylo to vidět na hře Petrohradu. Tymoščuk, Šírl a další hráči v obraně jsou rychlostně i technicky na výši, žádné nakopávané míče do neznáma, ale vše po zemi přes krajní beky. Petrohrad nemá hvězdy, přesto hraje kombinační fotbal na málo doteků, s rychlým přechodem do útoku. Ono to jde, jen to chce dobře typologicky sestavit tým.

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 19.05.2008 20:08 |  
                    0 0

                    Prý mu pomáhá asistent Vrabec? Ten se prý taky vyzná?
                    Odpověď: Vrabec se taky vyzná.

                    Ale neodpověděl jsi mi na otázku, kteří hráči by měli přijít. Máš nějaký tip.
                    Odp: Své představy jsem vypsal samostatně!

                    A jak to vidíš s B týmem? Myslíš, že padne nějaká koruna na posílení B týmu nebo náš čeká letošní scénář, kdy B tým slouží pro hráče A týmu, kteří nehrají.

                    Odp: Prý to koruna nebo dvě navíc budou. O moc víc asi ne.
                    A proč nemá při nákupu posil Jarolím oponenturu? Třeba od sportovního ředitele nebo někoho ze sportovního úseku? Nebylo by to řešením.
                    Odp: nechtěj poznat všechny záhady lidstva. Jsou prostě věci, na něž lidský rozum nedokáže odpovědět.

                    Z Tvého příspěvku dedukuji, že se obáváš o naši mládež a odchovance, pokud zůstane trenérem Karel Jarolím. Je tomu tak?
                    Dedukuji, že nejsi spokojený s jeho přístupem k hráčům, s jeho sestavami.
                    Odp: Dedukuješ správně. Píšun o tom tady už půl roku.

                    Takže z Tvých slov cítím averzi vůči pokračování Karla Jarolíma ve Slávii a jsi skeptický k podzimu.
                    Odp.Jako slavista jsem už zvyklý na ledacos.

                    A co koncepce, vidíš nějakou vizi, koncepci do dalších pěti let?
                    Odp: Tož dyž budu love, aj koncepce a antikoncepce budou.
                    Tantalos

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      slaviator     před 16 lety 19.05.2008 20:12 |  
                      0 0

                      Tož dyž budu love, aj koncepce a antikoncepce budou. :-D

            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

              bongor     před 16 lety 19.05.2008 22:19 |  
              0 0

              tak tady se musím zastat KJ.Ty víš u nás o nějakém o hodně lepším trenérovi?takovém,aby stálo za to dát ho místo chlapa,který má tak velký podíl na našem vzestupu?Já tedy ne.Třeba tomu nerozumím
              ale už z morálních důvodů není moc fér vznášet takovéhle navíc subjektivní soudy pár dní po takovém úspěchu.Když řekneš,mně se
              KJ jako trenér nelíbí,je to tvoje právo ,ale tohle hodnocení Karla jako "nedobrého"trenéra,to jsi přehnal.

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                (host)     před 16 lety 20.05.2008 00:09 |  
                0 0

                Už dlouho se chystám, že napíšu delší, pořádně vyargumentovaný rozbor o práci kJ.
                Skutečně jsem přesvědčen že by Slavia měla mít lepšího trenéra.
                Ale pár argumentů hned:
                1. Způsob jeho jednání s Kolouškem byl (v kontextu té leukemie) odpuzující a způsobil Slavii ostudu.
                2. Jeho podivné zásahy do sestavy loni na jaře před utkáním se Slováckem a následující zbytečná ztráta titulu.
                3. Koupí Toleskiho, Blažka a Střihavku a kvůli nim vyhodí Necida, který ovšem nastřílí stejně tolik gólů jako tři "posily" dohromady
                4. Když tohle nestačí, tak si vzpomeň na ten zoufalý pohled Gebreho na trenéra, jestli smí jít s balonem dopředu. Už samotný tenhle důkaz nezdravého vztahu hráč - trenér je podle mě důkazem, že KJ není dobrý trenér.
                Úspěch Slavie? Nebo důkaz, že ve Spartě to nefunguje a že hráči Sparty titul nechtěli? Úspěch Slavie, když dostane doma trojku od žižkova? O tom by se dalo dlouho hovořit.
                Tak příště.
                Tantalos

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  (host)     před 16 lety 20.05.2008 14:29 |  
                  0 0

                  S tim Kolouskem jsi me teda nadzvihl, uz jsi asi zapomnel, jak to bylo! Ale jinak vsechno v poradku, mame titul, vyhodme trenera...

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 20.05.2008 15:49 |  
                    0 0

                    Právě že si na to vzpomínám. Koloušek mohl být "odejit" i slušně, bez toho, aby Slavia a trenér měli ostudu, ale to se nestalo. Byl kolem toho zbytečný skandál a pověsti, že KJ vyhání nemocného chudáka jenom proto, aby na jeho místo přitáhl syna Lukáše.

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      (host)     před 16 lety 21.05.2008 01:27 |  
                      0 0

                      Koloušek to rozmáznul v novinách,tak klid.Tvoje averze vůči KJ je už trapná

        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

          Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 19:18 |  
          0 0

          Je to docela překvapivé, ale vcelku s Tantalem souhlasím. Když teda pominu ten patetický tón, tak rozdíl ve hře na podzim a na jaře byl poměrně značný a trenér nasekal dost chyb. Je třeba se z nich poučit a vyjít v nové sezoně. Věřím, že se to KJ i vedení povede a po zimním kolotoči budou uvážlivější, i když tlak na naše hráče bude velký.

          • Re: Vlček a Švec převzali medaile

            (host)     před 16 lety 20.05.2008 10:15 |  
            0 0

            ..sice opatrne ale taky souhlasim,...maly priklad a porovnani..myslite si ze to jak hrala vzdycky repre byla jen zasluha brucknera???......nebyla...protoze pokud to nejakemu hraci slo/neslo a postavil ho, tak se pak stavelo na vykonu hrace/hracu.....a tedy vysledek se s kvalitni hrou hrace dostavil...v nasem pripade, chybel smicer, svento a jejich "nahradnici" (ktere si ale vybral KJ) proste takhle dobre nehrali..najednou kdyz byl svento k dispozici..i pres jeho slabsi vydrz, hned ho bylo plno,..makal, a jezdil..coz pri vsi ucte ani pudil, ani cerny takhle skvele neumi (a to mi jsou oba sympa),..
            osobne pak nikdy nepochopim (jsem tedy laik takze mozna proto)..proc KJ stavel 2 borice do strdu misto nejakyho konstruktivniho jednoho aspon a pak pri sile tohoto tymu na jare (predpokladany)..proc nekdy nezkusil hrat na 3 utocniky!!!..s kvalitou ktera tu byla se to nabizelo..
            M.

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      quelhar (admin)     před 16 lety 19.05.2008 15:40 |  
      0 0

      Kdyz hral Marek Jarolim, tak jsme taky skoro vzdycky vyhrali. Marek Jarolim je vitezny typ.

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        martyni (přítel SN)     před 16 lety 20.05.2008 09:23 |  
        0 0

        Jo to jsem ti chtel napsat.. nedovolil bych si zpochybnovat, ze to tak je, to ne..:-)) ale preci jen prace Michala Svece na hristi a prace Marka Jarolima se prece neda srovnavat... zatimco Michal spoustu micu vybojuje a preda dal do utoku, Marek tedka na jare naopak spoustu vybojovanejch micu vzadu hned ztratil. Zatimco Misu Svece ceka - doufam - velka budoucnost v evrope, hlavne aby vydrzelo zdravi, Marek se musi moc zlepsit, ok, byl to prvni pulrok ve slavii, ale zatim nestacil rychlostne ani v soubojich, takze proste vubec nestihal vyuzit, ze mu to fotbalove mysli...

        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

          (host)     před 16 lety 20.05.2008 14:31 |  
          0 0

          Tim asi chtel jenom upozornit na to, ze takovehle "statistiky" jsou naprostym nesmyslem. A ne srovnavat kvality Svece a Jarolima (coz vzhledem k rozdilnym pozicim a ukolum navic jde hodne tezko)

        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

          Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 20.05.2008 17:23 |  
          0 0

          Přesto v tom předčí Abrce s Mickaelem o třídu. . a je rozdíl ztratit riskantní přihrávkou vpřed, než nic neřešícím pasem dozadu nebo do strany. Mně zas jako takovej másloš nepřipadá. . když to srovnám s Kalivodou i Belaidem. . umí i vbojovat balon. . i v té cvilce s Jabloncem měl dobře vybojovanej balon a pak výborně rozjetej protiútok z jedné na Goceho, kdy to pak dával Dušanovi do loženky. Střed je pro něj. . tam by mohl být oporou. . ale neni to jen chvála. . při tom vyrovnání to bylo i z jeho prostoru i když tam těžko kritizovst jednotlivce.

          • Re: Vlček a Švec převzali medaile

            (host)     před 16 lety 20.05.2008 19:42 |  
            0 0

            Marek Jarolím by byl dobrá posila pro ženské družstvo. Ale kvalitou by stačil jen na juniorky.

            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

              (host)     před 16 lety 20.05.2008 20:10 |  
              0 0

              Zdravím Vás všechny,
              tak jsem si přečetl všechny Vaše příspěvky a tak , jak už to v životě chodí, s něčím se shodnu a něco mi drhne. Já jsem se jen Tantale, nějak nemohl shodnout na těch Tvých argumentech.
              1) Koloušek, v tom jediném souhlas, ano i tenkrát jsem své stanovisko
              napsal a Kolouška se zastal, jen to asi nebylo všechno K.Jarolímem,
              tam byl problém i managera V.K., který tlačil na pilu dost blbě.
              2) To není argument, ale jen nějaká dedukce či pocit
              3) Toleski sám dal stejně branek jako Necid
              4) Opět jen pocit, ale ne argument

              S M.Jarolímem je to hodně složité, neosobuji si právo vůbec nějak posuzovat jiného člověka, ale můj pocit je takový smíšený. Někdy dobrá myšlenka a celkem i slušné technické provedení. Ale je to moc křehké, měkké a nedůrazné, v boji o míč ve středu hřiště dost ztrát a hra dozadu už úplně špatná. Já nevím, ale pokud nemusíme Blažka, tak M. Jarolíma nemusím o to víc. Potřebujeme jiný typ tvořivého a přemýšlivého hráče, s větší odolností v boji o střed hřiště. Tam se rodí ten rychlý přechod a tam je potřeba typologicky jiný hráč. Ale abych nedostal, co. Co Vy na to? Už tu zaznělo jméno Morávek a to je i můj typ. Sokrates 55

              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                (host)     před 16 lety 20.05.2008 20:28 |  
                0 0

                Dobrý večer, Sokratesi,
                lépe bych to nenapsal ohledně Marka Jarolíma. Morávka jsem si přál už v zimě, ale je to utopie. Jak mě upozornil kolega ze sportovního úseku, Slávia nemůže konkurovat zajímavým nabídkám ze zahraničí.
                A Rajnoch taky nepřijde. Preferuje zahraničí.
                Tak jsem zvědavý, koho ulovíme na post tvořivého stopera, levého beka a špílmachra. Český fotbalový rybník už je téměř vylovený a není kde brát. A v dorostu a juniorce nemáme na tento post hráče.
                Tak snad nás štěstí neopustí a třeba se podaří přivést nějaké šikovné hráče ze zahraničí. Naděje umírá jako poslední. Musíme věřit.

                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                  Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 20.05.2008 20:51 |  
                  0 0

                  Dobrý, dobrý. . smozřejmě, má MJ co zlepšovat. . Plzeň není Slavia, ale nemá cenu ho vyhazovat po půl roce. . Na Morávka prý hodně tlačí Sparta, Rajnoch je jistá věc. . 11 gólů na DZ. . těžko ho liga může udržet. Česká liga je opravdu dost probraná. . nicméně je sympatické, že většina klubů ze špičky proklamuje snahu udržet tým co možná pohromadě. . to bych jim přál, aby byli úspěšní. Co se týče obránců, mé typy jsem psal Heidenreich na LB, na stopera. . logicky by bylo snadnější získat někoho z Brna či Boleslavi, eventuálně Teplic. . poháry nehrají (intertoto), nicméně Brno si to bude hlídat, tepičtí se mi tolik nezalouvají. . Zajímavý by byl Kopic z MB, nebo Polák z Liberce. . stoperů mají až příliš a budou to muset řešit, nicméně Poláka by asi pustili nejméně rádi. . To už spíš dají vale starším ročníkům. . Bejbl, Košťál a to se nám nehodí. Do zálohy je to problém. . na stejné kvalitě a typově podobných záložníků máme dost. . to je následek poněkud nelogického posilování v zimě. Vyčníval by určitě P. Berger, ale podle svých slov přecejen ještě rok zůstal. Vrátil bych se k úvahám ze zimy, kdy jsem psal o potřebě silovějšího, atletického záložníka do středu místo našich techniků, ale jméno mě vážně nenapadá:( Jak je na tom po jaře ten Šisler?

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 20.05.2008 21:01 |  
                    0 0

                    Šišler zapadl v Mostě. Na Slávii nemá. Kopic ani Polák nejsou konstruktivní stopeři. My potřebujeme jiný typ hráče než je Brabec, Latka a Suchý. Stopera typu Kubíka. Ale kde brát? To samé Trousil, žádný myslitel to není, dobrý při standartkách, v defenzivě si své uhraje, zvláště v hlavičkových soubojích, trochu je pomalejší. Tedy typologicky zbytečný nákup. Jediná varianta je podívat se do ciziny. Ale na to se mělo pamatovat dříve.

                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                    (host)     před 16 lety 20.05.2008 21:10 |  
                    0 0

                    Tak úvah se tu sešlo hodně, viďte. Já jen, abychom tady taky nelítali ode zdi ke zdi a nakonec nám z toho stejně guláš. Asi bych teď chviličku počkal, jak bude vypadat mužstvo před prvním soustředěním a pak se můžeme asi vrátit k tomuto tématu. Ten Kopic je zajímavý nápad, taky se mi jeden čas docela líbil. No vidíte a už v tom lítám zase. P. Berger je asi přáním nesplnitelným, ale uvidíme. Teď bych asi měl zmínit i to, že čert nikdy nespí a je nutné pracovat na týmu, i když teď proběhne EURO. Sokrates 55

                    P.S: Fortuna fortes metuit,ignavos premit.
                    Osud odvážných se bojí, však zbabělé drtí.

                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                      (host)     před 16 lety 20.05.2008 22:44 |  
                      0 0

                      Milý Sokrate 55
                      Nechápu, jak jste došel k názoru, že Toleski střílel tolik co Necid. Necka dal za Jablonec gólů pět, Goce tři, Blažek a Střihavka po jednom.
                      Pokud jde o loňské utkání na Slovácku a následující selhání mužstva, popírat v této situaci odpovědnost trenéra je stejně rozumný argument, jako že Achilles nedohoní želvu - antičtí filozofové by z něj mohli mít radost.
                      Ale slibuji, že dříve nebo později celou věc vyargumentuji mnohem lépe.
                      I když ostatně, jak jsem již byl pravil:
                      O trenérovi rozhodují pánové Rosen, Doležal a Vik. Je skvělé, že jsou tak bohatí, že si mohou dovolit vyhodit desítky milionů korun za Šourka, Gebreho, Abrahama, M. Jarolíma, J. Černého, Blažka, Střihavku a jejich platy.
                      Jiní by řekli, že trenér vyhazuje jejich peníze, ale my máme naštěstí dost bohaté majitele, že jim na pár desítkách milionů nesejde.
                      Tantalos

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        (host)     před 16 lety 21.05.2008 01:25 |  
                        0 0

                        Tak se přihlaš,že to půjdeš koučovat za toho "kreténa","neschopnýho","nejhoršího" a atd. trenéra Jarolíma.Ty si neuvědomuješ,že nebýt Jarolíma,tak není Slavie tam kde teď je.Zbožňuju fanoušky,kteří si myslí,že stvořili svět!:))))

                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                        (host)     před 16 lety 21.05.2008 06:50 |  
                        0 0

                        Milí Tantale,
                        pokud mi selhala statistika, je to důvod k omluvě i když mám pocit že Střihavka dal goly dva (pohár), Abrhám dva, M.Jarolím dva a Černý taky dva a Toleski 3 a v poháru 1. To jen na okraj. Mnohem více mě mrzí, že mi zase podsouváte nějaké popírání o odpovědnosti trenéra. To přeci není pravda. Právě proto, že se opíráte o svoje domněnky a své pocity, tak to vidíte jako jasnou vinu a ono to tak prostě není. Pokud někoho budu přímo vinit, musím dokázat skutkově a ve všech souvislostech, že takové obvinění je podloženo a prokázáno. Já také nejsem nadšen z toho, jak se to na jaře vyvíjelo a mnohdy jsem nechápavě kroutil hlavou nad některými kroky trenéra a nad některými výsledky a předvedenou hrou taky. Ale to ještě neznamená, že vychrstnu kýbl nějaké špíny a vzteku a co dál............. To je to, co nám všem slávistům škodí. Můžete cítit, že máte v něčem pravdu a situace tomu může i nasvědčovat, ale jen na základě toho obvinit.....? Tantale, já vím, že jste slávista tělem a duší, vím jak chcete třeba Dočkala zpět, necida také a to já si přeju rovněž. Ale nemohu přeci už jen z principu ("Aegua lance" - rovnou vahou a nestranně), přisvědčit některým nařčením. Vy to Tantale víte. Sám jsem Vám napsal, že v některých bodech se i názorově shodneme(co se týče obsazení mužstva a názor na některé hráče), ale to přímé obvinění, to mi na Vás vadí a mrzí. Tak pěkný den přeji

                        Sokrates 55

                        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                          (host)     před 16 lety 21.05.2008 09:00 |  
                          0 0

                          Milý Sokrate,
                          opravdu si myslím, že Necid dal letos na jaře v GL pět gólů, zatímco tři
                          útočníci, které KJ získal na jeho uvolněné místo, dali rovněž pět

                          7 BLAŽEK Jan útočník 20.3.1988 7 1
                          20 IVANA Milan útočník 26.11.1983 15 1
                          8 JANDA Petr útočník 5.1.1987 5 0
                          27 STŘIHAVKA David útočník 4.3.1983 7 1
                          14 ŠENKEŘÍK Zdeněk útočník 19.12.1980 22 3
                          9 TOLESKI Goce útočník 5.5.1977 11 3
                          zdroj
                          http://www.slavia.cz/soupiska.asp?typ=soup&menu=1

                          P.S. Nejsem si jist, zda chci Dočkala a Necida zpět, aby hráli pod KJ. Fandím totiž slavistickým mlaďasům a přeju jim vše nejlepší a nejsem si jist, zda by pro jejich budoucnost nebylo lepší se se Slavií rozejít.
                          Pokud jde o Vaši argumentaci, že každé obvinění je třeba dokázat a podložit, obávám, se, že to by ve většině sviňáren, které se Kaprlize děly, dějí a dít budou, nedokázaly ani orgány činné v trestním řízení. Považuji ono loňské selhání, kdy se na branku Slavie valil jeden útok Slovácka za druhým, kdy Slovácko nás přehrávalo a jenom Vorel zabránil prohře, za přinejmenším podivné a dosud nevysvětlené.
                          Možná mají řečtí filozofové opravdu pravdu a Achilles želvu nedohoní, ale já tomu odmítám věřit, spíš věřím vlastním očím.
                          T.

                        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                          (host)     před 16 lety 21.05.2008 09:02 |  
                          0 0

                          Milý Sokrate,
                          opravdu si myslím, že Necid dal letos na jaře v GL pět gólů, zatímco tři
                          útočníci, které KJ získal na jeho uvolněné místo, dali rovněž pět

                          7 BLAŽEK Jan útočník 20.3.1988 7 1
                          20 IVANA Milan útočník 26.11.1983 15 1
                          8 JANDA Petr útočník 5.1.1987 5 0
                          27 STŘIHAVKA David útočník 4.3.1983 7 1
                          14 ŠENKEŘÍK Zdeněk útočník 19.12.1980 22 3
                          9 TOLESKI Goce útočník 5.5.1977 11 3
                          zdroj
                          http://www.slavia.cz/soupiska.asp?typ=soup&menu=1

                          P.S. Nejsem si jist, zda chci Dočkala a Necida zpět, aby hráli pod KJ. Fandím totiž slavistickým mlaďasům a přeju jim vše nejlepší a nejsem si jist, zda by pro jejich budoucnost nebylo lepší se se Slavií rozejít.
                          Pokud jde o Vaši argumentaci, že každé obvinění je třeba dokázat a podložit, obávám, se, že to by ve většině sviňáren, které se Kaprlize děly, dějí a dít budou, nedokázaly ani orgány činné v trestním řízení. Považuji ono loňské selhání, kdy se na branku Slavie valil jeden útok Slovácka za druhým, kdy Slovácko nás přehrávalo a jenom Vorel zabránil prohře, za přinejmenším podivné a dosud nevysvětlené.
                          Možná mají řečtí filozofové opravdu pravdu a Achilles želvu nedohoní, ale já tomu odmítám věřit, spíš věřím vlastním očím.
                          T.
                          Ještě jednou cituji sám sebe, co jsem napsal a v čem jsem se jistě nemýlil

                          3. Koupí Toleskiho, Blažka a Střihavku a kvůli nim vyhodí Necida, který ovšem nastřílí stejně tolik gólů jako tři "posily" dohromady

                          • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                            martyni (přítel SN)     před 16 lety 21.05.2008 10:35 |  
                            0 0

                            Panove, jetsli se mohu do debaty trochu namontovat, ja myslim, ze je naprosto v poradku, ze o tom tady otevrene diskutujeme, Tantalos proste KJ neveri, tak to je. Jasne, ze vsichni pracujeme s domnenkami, o kterych si tu povidame. Dulezity je, ze to vse probiha v klidu, ze se slavisti nesnizujou k takovym vecem jako zpovykani rudy ultras, ktery zrejme maji pocit, ze o tom, kdo bude hrat a trenovat spartu, budou rozhodovat oni. Mame vedeni, ktere pro slavii snazi delat co nejlepsi, doufejme, ze mu budoucii rozhodnuti vyjdou. Ja sam nevim, jestli Karlovi verit a jestli je tim pravym trenerem pro slavii, pro hovori vysledky, ktere jsou tuhle sezonu proste jedinecny, proti je ale taky dost zavaznych veci. Predevsiom bychom nemeli zapominat na velikou davku stesti, ktere predtim jini treneri ve slavii nemeli, vzpomenme na Zilinu, Ajax, Steauu v Bukuresti, zaver ligy, vzpomenme i na dost zapasu, ve kterych slavie nehrala to, co by mela, nektery zapasy v LM nebyly odehrany se cti (no chce se mi rict i prokaucovany), plno zapasu v lize bylo jalovych, bez sanci, bez golu, mnoho z nas se shodne, ze jarni posily se typologicky do slavie nehodi, nekteri novi hraci zatim neukazali ani potrebnou kvalitu. Takze jak rikal Smica, je treba se poucit a byt v pristi sezone lepsi

                            • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                              (host)     před 16 lety 21.05.2008 11:07 |  
                              0 0

                              Dobrý den přeji,
                              tak vidíte Tantale a první nedorozumění máme vysvětlené, já počítal i branky střelené v pohárech a tady v té statistice jsou jen ligové branky. Když i to je velmi ošidné, vzhledem k tomu kolik třeba odehrál necid lig.zápasů a kolik třeba Střihavka. To je však jedno. Jen bych chtěl podotknout, že tím nechci snižovat Necida a nebo povyšovat trenéra Jarolíma. To vůbec ne. Pokud se vrátím k tomu, že opravdu nemáte důvěru v osobě trenéra a máte své přesvědčení, to je Vaše právo a nikdo Vám ho tu neupírá. Já takový poznatek o trenérovi jarolímovi peostě nemám. Na několik mých dotazů jemu adresovaných mi odpověděl slušně a logicky. Je pravda, že je asi pedant a možná někdy až narcisní, ale fotbalu zase rozumí. Já si myslím, že i Dočkal a Necid a Vácha si své místo najdou. Tak asi tak nějak, co Tantale? Život i bez bohů bývá božský. Sokrates 55

                              • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 21.05.2008 12:11 |  
                                0 0

                                Dobré ráno. . tedy v rámci možností s bolestí v hrdle a hrnkem čaje v ruce. Já bych tedy budoucnost neviděl černě. . Přece se nesesypeme ještě než se začne. Za prvé, ohledně posil, já jsem to v zimě chápal a Doležal to teď tak vysvětluje, že prostě chtěli rozšířit kádr i s ohledem na to, aby nebyly zbytečně velká škatulata batulata v létě před kvalifikací LM. Druhá věc, ta už je méně pochopitelná, je typologie hráčů, kteří přišli. Z rychlých hráčů, na které KJ dří sázel je to jenom Blažek a tne nejspíš poputuje zpět. . což kvituji povděkem, nicméně Gecova nám už nikdo nevrátí a s Dočkalem to bude všelijaké. A třetí a to je pro mne snad nejvíc znepokojivé, je chování trenéra, který na podzim vyhlašoval, že by ho defenzvní fotbal snad ani nebavil a podle toho stavěl hráče. V průběhu jara ale nepochopitelně zapomněl na útočení a snažil se většinu zápasů odehrát především na nulu vzadu. Že to neumíme a nenese to výsledky jsme tak nějak pociťovali všichni (my laici) už od prvních kol, ale trenér se k tomu dopracoval až po prohraném zápase v Teplicích. V této souvislosti mě ještě víc mrzí, že když se ho v rozhovoru na idnes kdosi zeptal, jaké trenérské chyby by našel na jaře, vrátil se zase k Plzni a Teplicím a nezvládnutí tlaku hráči. Já tedy doufám, že přes léto se důkladně oodpočine( zaslouženě), a po dovolené si s chladnou hlavou projde celou sezonu. Nejlépe s panem Ciprem, nebo jiným odborníkem, na kterého dá. Teď v létě budeme pochopitelně chtít posílit kádr, nicméně situace je taková, že musíme posílit posty, které nám vázly už v zimě a které zůstaly nevyřešeny. Naopak se spíše zdvojovaly jiné. Všichni víme, o čem je řeč. . Levý bek, stopeři (protože Suchý i Latka jsou "permanentně" na odchodu a v béčku nejsou dostatečně kvalitní borci) a opět i záložník do středu s odlišnou typologií . . nějaký důraznější, rychlostně na výši. .snad Frejlach z Liberce. . Situaci na pravo by už měl vylepšit Vácha, do útoku bych určitě počítal s Necidem (pak by byl asi zbytečný Střihavka) Dočkal by by nám rozhodně pomohl jako alternativa za Jandu na pz, hrát může i ve středu(tomu důraz nechybí, měl by dostat šanci, ale nevím jestli by to bylo na základ) a případně i jako střídající žolík na domácí zápasy pro zahrávání standartek. . Taky nás opět čekají nějaká ta testování cizinců, mluvilo se v zimě o hráčích z jižní Ameriky, kde máme jakousi misi. . Všechna jednání se teprve rozjždějí, věřme, že přijdou ti správní, přijdou včas a o tu LM se pořádně popereme.

                                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                  Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 21.05.2008 12:15 |  
                                  0 0

                                  Ještě doplněk ohledně Pudila a vůbec obchodů z Libercem. Říkal jsem tady. . počkejme si na jednání, není opce jako opce a vida, na Pudila máme opci, ale podle dnešní MF. . Z libereckého trápení ho vysvobodila Slavia, kde mu teď končí hostování, klub má však na Pudila přednostní právo. "Já bych se definitivní změně nebránil," řekl už dřív. Takže z opce už je předkup. Zkrátka nesuď dne před večerem. .

                                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                    Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 21.05.2008 12:32 |  
                                    0 0

                                    A ještě do třetice. . Kubíček: "Nevylučujeme ani jednání s některým z větších klubů, kde bychom mohli třeba vyměnit hráče za hráče. Jednali jsme třeba i se Spartou." Shání hráče dopředu, takže jdeme pro Heidenreicha a na hostování pošleme Klavíka, Zelinku, či na přestup někoho ze zálohy. (Kalič, Voliš)

                                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                      (host)     před 16 lety 21.05.2008 12:38 |  
                                      0 0

                                      Bulldocku nežertuj. Kubíček nechce mladého hráče, který se musí ještě hodně učit jako Klavík. Stejně tak nepotřebuje průměrné hráče Volešáka a Kalivodu. On potřebuje kvalitního útočníka. Proto jedná se Spartou o uvolnění Holendy výměnou třeba za Heidenreicha. Špatně jsi to pochopil.

                                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 21.05.2008 12:46 |  
                                        0 0

                                        Ne, on shání hráče do útoku a mmj se vyjádřil, že za Melinha nenašli žádného tvůrce hry. To by ti dv v Olomouci mohli zastat + k nim ještě mladý kluk na hostování. . Co je ale podstatné, že jednat se s ním dá. Je ale pravda, že Sparta za Kadlece bude někoho chtít.. :(

                                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                        (host)     před 16 lety 21.05.2008 16:45 |  
                                        0 0

                                        aby jste se z nějakýho Heidenreicha neposrali.Jednou nám dal gol a najednou je z něho supertalent,druhej r.carlos.Před zápasem s Olomoucí jsem tu nikoho z vás neviděl psát o nějakém Heidenraichovi.Jste směšní.

                                • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                  (host)     před 16 lety 21.05.2008 12:45 |  
                                  0 0

                                  Zdravím Vás Bulldocku a přeji brzké uzdravení,
                                  pokud mohu doporučit babský recept, tak jde o rozšlehaný žloutek s medem a trochou francovky(ale jen pár kapek!!?). Máte pravdu, jsme pořád jen laici a tak se nám to mluví a skládá a vyhazuje. No kdyby to byly naše prachy, to bychom asi všechno zvažovali trochu jinak. Taky jsem si zahrával s myšlenkou jakéhosi "supervizora" či tak něco podobného v otázkách odborné trenérské činnosti. Aby prostě K.J. měl jakéhosi zkušeného oponenta. Ale to je věc majitelů, vzhledem k tomu že Mgr. Doležal "dělá do fotbalu" už nejaký ten pátek, tak to snad "ošéfuje". Víte, je to moje přání, ale byl bych rád, kdyby Suchý zůstal a hrál v obraně s Brabcem, u Suchého ten návyk to přihrát do středního halva či na krajní haly je větší. E.Brabec a jeho dlouhé pasy, jsou díky té pomalosti někdy dost kontraproduktivní. Dočkal víc krajní halv a Janda víc střední a ještě spíše útočník, asi ano souhlas. Já jsem včera poslouchal ty plky páně Košťála o doléčení zraněných, Baroš a jeho nesouvislé myšlenky o zásluhách na zisku titulů pro Lyon. Lidi zlatý, tak nějak se mi něco příčí v hrdle a hlavně logika tomu nějak chybí, když koukám na ten náš nároďák. Nevím jak to pojmenovat, abych se nerouhal, je to takové divné. Když vidím ty panenky "Barbie" Rozehnal a Kováče, jako kdyby se v naší reprezentaci zakládal nějaký "thermoklub" či co. Co na to říkate? Sokrates 55

                                  • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                    Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 21.05.2008 13:04 |  
                                    0 0

                                    Děkuji. . babskejch receptů už jsem si taky něco užil, ale verzi s Alpou ještě neznám:) S Markem Suchým bych souhlasil. Umí dát i dobrý pas, ale když není pod tlakem. Na druhou stranu mi tane před očima obraz , kdy udělal riskantní kličku útočníkovi, přihrál Tavaresovi, ten to vrátil Brabcovi a ten až na Vaniaka. . a mě braly mory! Co se týče nějaké supervize. . tam by to asi ideálně mělo být, ale pokud je někde náš trenér slabý, řekl bych, že to jeho "ješitnost" a světonázor. Pan Hřebík by určitě měl řadu praktických a přínosných myšlenek, ale tyhle dvě hlavy dohromady by asi nadělaly víc škody než užitku. Pan Cipro by to snad dělat mohl. . už spolu pracovali v minulosti a věřím, že od něj by leccos vzal. Mně by se líbil i pan Beránek, ten by mohl zejména kvalitně zpracovat mládež. V repre těžko říci. . Včera mi přišlo až úsměvné, když říkal Bruckner, že s variantou skácel už dávno počítá a že doba, kdy byl na kraji zálohy pět let jen Poborský, už je, pochopitelně, pryč. Ten samý Poborský, který hrál, při vší úctě, prachmizerně a nad kterým vyčníval Piták o třídu, bohužel ve špatném klubu. Kováč je pro mě poměrně sympatický zjev v reprezentaci, tomu bych se nabránil, spíš mi tam vadí ti Sivokové, Balžkové atd. Jsem vážně zvědav, budu nejspíše neutráním fandou, ale představa Skácel, Polák, Jarolím, ??Sionko a před nimi Vlček s Kollerem, to by mohlo mít sílu.

                                    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                      (host)     před 16 lety 21.05.2008 14:01 |  
                                      0 0

                                      No a to by měl být ten med ještě pampeliškovej.
                                      S tou ješitností a "světonázorem" trenéra Jarolíma, buďme upřímní, kdo z nás není tak trochu ješita, pokud se kritika bude týkat naší profese, že? Spíš by neměl být dle mého názoru ten náš K.J. tak strašně tvrdohlavý s přesvědčením, že jen on má v tu danou chvíli a v ten daný moment pravdu, a není nikdo (persona moralis), kdo by ho usměrnil. A v tom možná cítím nějaký styčný bod s Tantalem. Prostě velmi odborná oponentura, poté by zasedl trenérský senát, vynesl by sestavu s náhradníky, doporučil by závazné stanovisko ke způsobu hry a to s odvoláním na zápas ten a ten (kdy bylo použito tohoto způsobu hry atd.) a pak by jste si řekl, že jsem se úplně zbláznil. No život je opravdu složitej a pestrobarevnej. Apropos, ten Kováč. Mě připadá takovej nějakej "divnej", jako tanečnice z Lúčnice. Neutrální fanda být Bulldocku nemůžete, jak Vás tady znám, budete fandit Česku na plný pecky zrovna tak jako já. Sokrates 55

                                      A pro Tantala ještě něco: "Transactio est instar rei iudicatae"
                                      Smír je něco na způsob rozsouzení věci

                                      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 21.05.2008 14:31 |  
                                        0 0

                                        Nerad to přiznávám, ale s tou neutralitou jste mě přesně odhalil:) Co se týče KJ, máte pravdu on má samozřejmě právo na to být ješitný, po letošní zesoně bezpečně, ale přesto tam byla řada pochybení a ta už bych nechtěl opakovat.

                                        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

                                          (host)     před 16 lety 21.05.2008 15:11 |  
                                          0 0

                                          Tak ještě jednou přeji brzké uzdravení. Víte, pokud se K.J. nepoučí a bude znovu opakovat některé zmýlenosti hlavně z letošního jara, bude to pro něho samého cesta do pekel. Pokud je vyhlášen cíl obhájit titul, tak pokud se sám z těch chyb nepoučí, tak je to špatně. Bohužel pro všechny slávisty. Sokrates 55

  5. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 14:47 |  
    0 0

    Ať žije Standa!!! věřim se se ještě vrátí:) nevíte, kdy je los předkola LM??

  6. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 15:08 |  
    0 0

    A jak je to s ostatními hráči, kteří za Slavii v této sezóně něco odehráli (tím pádem k titulu přispěli), ale na jaře v ní nepůsobili (např. již přestoupivší Gaucho - na podzim gol proti Mostu, na hostování v zimě poslaní Jablonský, Necid...). Je pro to nastaveno nějaké pravidlo, nebo záleží na klubu, kterému z "podzimních" hráčů přizná spoluúčast na titulu?

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      PetCC     před 16 lety 19.05.2008 16:38 |  
      0 0

      V 96' odehrál za Slavii Štajner 42 minut ve 3 zápasech a titul se mu taky počítal.

  7. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 19.05.2008 15:08 |  
    0 0

    Medaile maj kluci zaslouženě! Přeju ať se jim daří. Standovi teď hlavně na Euru!

  8. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 15:12 |  
    0 0

    Vím, že to sem nepatří ale nevíte někdo jestli bych mohl na internetu stáhnout či shlédnout zápas Slavia - Ajax? Já na tom zápase byl ale ted mám chuť ho zkouknout znovu. fb

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      (host)     před 16 lety 19.05.2008 16:35 |  
      0 0

      .podivej se na www.ceskatelevize.cz a na druhej program sobota....
      a nebo dalsi zaznam na www.fotbalzive.cz

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        PetCC     před 16 lety 19.05.2008 16:38 |  
        0 0

        Slavia - Ajax tam asi nebude.

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        (host)     před 16 lety 19.05.2008 17:10 |  
        0 0

        Prava na internetove vysilani CHL jsou hodne draha a myslim, ze CT je nekoupila, byt to bylo jenom predkolo

        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

          (host)     před 16 lety 19.05.2008 18:43 |  
          0 0

          ..myslim ze to bude na fotvbalzive..ale musis se prihlasit a asi i neco zaplatit...protoze to maj v archivu,..kdyt to bylo na ct2 a komentoval to bosak s taborskym....a kdyz si vlezes na fotbalzive do CHL..a pak video..a pak archiv..zaplatis poplatek..tam to bude
          M.

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      (host)     před 16 lety 19.05.2008 19:21 |  
      0 0

      mám nahraný oba zápasy s ajaxem a steavu!! má to ale přes 8GB což je trochu problem ...

  9. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    KING25     před 16 lety 19.05.2008 15:21 |  
    0 0

    Mám takový pocit, že lepší sezonu jsme si snad ani vysnít nemohli. Prostě sezona na jedničku z hvězdičkou a snad to takhle bude pokračovat dál. Jen teda doufám, že v srpnu nebudeme bojovat se Standou o LM. Standa si zaslouží hrát ligu mistrů :-)

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      Jachym     před 16 lety 19.05.2008 15:24 |  
      0 0

      Vždyť může, ve Slavii nemá zavřené dveře...:-)

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        (host)     před 16 lety 19.05.2008 15:29 |  
        0 0

        Finále CHL Anderlecht vs. Slavia :-) 3:4 na penalty :-))))

        • Re: Vlček a Švec převzali medaile

          lucky-pilda     před 16 lety 19.05.2008 18:22 |  
          0 0

          (((((-: Hezka predstava, ale kdo da ty nase 4 penalty? Leda kdyby se jich kopalo aspon 10, a to na jejich strane bez brankare :-)))

          • Re: Vlček a Švec převzali medaile

            (host)     před 16 lety 20.05.2008 15:27 |  
            0 0

            myslím 3:3 po 90ti minutách a pak na Penalty 1:0 .... všechny penalty Vanous vychytá a na pátou, poslední, si stoupne sám a promění :-)))))))))

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        slaviator     před 16 lety 19.05.2008 16:06 |  
        0 0

        :-))))))

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      PetCC     před 16 lety 19.05.2008 16:43 |  
      0 0

      Výsledkově a událostmi určitě ne, ale fotbalově to zas taková sláva nebyla, to pamatuju zábavnější sezóny. O to větší očekávání mám z podzimu, snad se hráči nějak srovnají a uvidíme kvalitní souhru.

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      PetCC     před 16 lety 19.05.2008 16:45 |  
      0 0

      Výsledkově a událostmi určitě ne, ale fotbalově to zas taková sláva nebyla, to pamatuju zábavnější sezóny. O to větší očekávání mám z podzimu, snad se hráči nějak srovnají a uvidíme kvalitní souhru.

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        KING25     před 16 lety 19.05.2008 19:30 |  
        0 0

        Ta příjde, ale snad se sní nevrátí výsledková mizéie :-)

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      (host)     před 16 lety 21.05.2008 13:51 |  
      0 0

      Anderlech by byl naopak nejvhodnějśí soupeř pro Slavii, Standa-Nestanda, pak ještě Basilej. Naopak by mohl bejt Vlčák nervozní a zahodit nějaké tutovky :-)) LordEdmund PS:Jinak mu přeju vše nej, ale až po slavii...

  10. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 21:35 |  
    0 0

    STANDO!!!! MY NEZAPOMENEMA A DÍKY ZA VŠECHNO CO JSI PRO NÁS UDĚLAL, BEZ TEBE BYSME NEBYLI TAM KDE SME BYLI A SME!!!!

  11. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 20.05.2008 20:43 |  
    0 0

    Gaucho zase skóroval, dva góly za Senec. Nějak chytil střeleckou slinu. U nás hrál tužku, teď se mu daří. Zaslouží si to, vždycky se choval slušně a po zápase přišel se synkem ve slávistickém dresu. Je to hodný kluk. Artmedia s Dosoudilem a Urbánkem získala titul. A Zbyněk Pospěch se rozstřílel, dneska hattrick a celkem asi 8 gólů na jaře. Možná stálo za to ho udělat místo Střihavky. A nebyl drahý.

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      (host)     před 16 lety 21.05.2008 09:56 |  
      0 0

      Nebyl drahý? Proboha- V zimě byla cena, kterou za něj Norové požadovali, 800.000 euro. Ale jak myslíš. On stejně v létě asi přijde za kámošem Abrahamem a "strejdou" Jarolímem.

      • Re: Vlček a Švec převzali medaile

        (host)     před 16 lety 21.05.2008 10:47 |  
        0 0

        Artmedia za něj zaplatila 8 miliónů.

  12. Re: Vlček a Švec převzali medaile

    (host)     před 16 lety 21.05.2008 01:28 |  
    0 0

    Tantalos je pako.Jiri

    • Re: Vlček a Švec převzali medaile

      (host)     před 16 lety 21.05.2008 10:54 |  
      0 0

      ktery Jiri, ptam se ??????????????