Ženský fotbal

Fotbalistky jsou na soustředění

Fotbalistky Slavie vyrazily na soustředění do hor, konkrétně do Vrchlabí do Smejkalovy boudy. Prostředí nabízí ideální podmínky pro trénování, zázemí je parádní. Prohlédněte si 9 fotografií.

Původně se mělo cestovat na Kašperských hor, nakonec došlo ke změně a slávistky vycestovaly do ideální místa farmy, která leží v horském prostředí Krkonoš na úpatí vrcholu Žalý 728 metrů nad mořem v obci Kněžice nedaleko historického městečka Vrchlabí.

Smejkalova bouda je ideální pro soustředění, k dispozici je tělocvična o velikosti 66 m2 (fotbal, hokej, košíková), dále v blízkosti jsou dvě travnaté plochy či pískovou plochu. Navíc pro jsou zde samé kopce, takže pro nabírání kondice je to zde vhodné.

Slávistky bydlí ve vedlejší budově, která je od hlavní vzdálena několik desítek metrů. Hned u budovy je bazén, uvnitř regenerační linka se saunou, vířivkou či masérnou. V hlavní budově, kde aktuálně jsou dvanáctiletí fotbalisté Berouna, je restaurace či zmíněná tělocvična.

Ve Smejkalově budou navíc jídelníček sestavoval Jan Suchopárek, který sem s Kladnem pravidelně jezdí. Soustředění zde absolvuje třeba i Bohemians 1905, Viktoria Žižkov či Dukla.

"Máme tu ideální podmínky pro trénování, jak pro nabírání fyzické kondice, tak po herní stránce. Hřiště jsou vzdálené cca 300 metrů nad sjezdovkou. Zázemí je tu parádní a hostitelé jsou maximálně vstřícní a děkujeme jim za všechno," svěřil se trenér Martin Šeran.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Fotbalistky jsou na soustředění

    Eluin (přítel SN)     před 16 lety 29.07.2008 22:57 |  
    0 0

    Tak doufám, že se soustředění vydaří a příští sezónu porazíme i "neporazitelnou, železně-rezavou" Spartu.
    Docela by mě zajímalo složení Suchopárkova jídelníčku :-). Nějaká bližší info Richi?

  2. Re: Fotbalistky jsou na soustředění

    slavista-kuba     před 16 lety 31.07.2008 09:20 |  
    0 0

    Tak pořádně potrénujte a pozor na zranění. Opravdu by bylo zajímavé znát ten jídelníček. :-)

  3. Re: Fotbalistky jsou na soustředění

    jakl     před 16 lety 31.07.2008 13:58 |  
    0 0

    Prosím,může mě někdo napsat kde je konec hráčky- říkali jí Evža.nikde na fotkách jí nevydím.dík